krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne razumem kk lohk gre gdo u službi srat Boljse da na WC-ju , kot pa vseposod drugje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boljse da na WC-ju , kot pa vseposod drugje sam vseen mene bi pobral verjetno če bi mogla kje drugje it kt doma........se mi še sanja včas da morm, to je najhujš nočna mora al pa si kje na obisku, al pa u oštariji :OO!: ni šans, me še prtisne ne drugje kt doma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Cudno, cudno. Pa ko si na morju, npr. v Dubrovniku, tudi pocakas, da prides domov Pa zakaj te tako moti...a ni drugje pravega ctiva (ce se vrnemo k temi) ali kako ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kak si ti men podobna Todika al pa jst teb..pha... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cudno, cudno. Pa ko si na morju, npr. v Dubrovniku, tudi pocakas, da prides domov Pa zakaj te tako moti...a ni drugje pravega ctiva (ce se vrnemo k temi) ali kako ? ja sej to je taveč fak :xx!: k me je groza, mam fajn prebavo drgač, laufa vsak dan pa to, pol pa grem recimo na dopust pa cev tedn ne morm it na skret tk da se pol dobesedno prsilim, si vzamem eno knigo, pa si nadebelo tapiciram školko s papirjem in sedim tam tri ure č je treba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 men se tud enkrat to nrdil totalno...sva šla nekam kao raj za študente..pfej grozn kamp, no vse bi še šlo, sam skreti total usran.... pa nisem mogla it cel TEDEN! Ni šlo, čist se mi je zaprlo... pa prideva domov, sem pa šla.. čist tko normalno, ampak cel teden pa čist nč, kam pol to gre.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mushi, Todika...my kind of girls...ne gre drgje...če je pa reeeeees sila, pa celo tapeto na školjki iz papirja nardim, pa molm, da noben naw mem pršu...al pa če je več sekretov skp...pol pa res raj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jest lohk kvečjemu kak haiku preberem.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bik tko in tko je moja mati (1 x bik astrološko, drugič bik, ker me je na svet spravla - lalala). Jst sm pa upilen vodnar. lalala Nosko...bikci smo že OK. Na WC je fajn imet kakšno sanjsko knjigo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, pa ne boš rekel, da je kak Mag v redu (ta belo trobilo).. Jaz mam ful rada Mladino. majo take dobre. mladina je bla dobra k so bli she rdechi na oblasti, de jim je kri pila....pol ratala pa trobilo prejshnga sistema...lih tko k studiocity... :xx!: mag je pa chist OK zlomk pogresham pa slovenca Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Slovenec sem, slovenec sem, tako je mati djala...ko me je dete pestovala, ko me je dete pestovala..... Kva mi dogaja...že vem, kaj bom dons na wcju brala....kumi čakam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne stekam jest teh skretnih citalnic... itak, da je na kaksni sedezni bolj udobno brat (in na vsakem navadnem stolu tud), ce bi ze rada kaj prebrala... na vece grem, ko me tisci, opravim in grem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 itaq. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 nosorog, tota je pa huda! veš kaj je pri meni najbolše za sekret, da vzamem ene politčne cajtnge - nedeljski al pa facking večer, preberem par stavkov šabđine politične in tedaj sraje vdari ko šus.. sekunda dvajst in vsega je fertik... blalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. pa prideva domov, sem pa šla.. čist tko normalno, ampak cel teden pa čist nč, kam pol to gre.. sej.....kok robe bi se to mogl nabrat x:Dx Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mushi, Todika...my kind of girls...ne gre drgje...če je pa reeeeees sila, pa celo tapeto na školjki iz papirja nardim, pa molm, da noben naw mem pršu...al pa če je več sekretov skp...pol pa res raj :xx!: hahaaa.. pikica še ena taka boga! (maš štosne podnapise, zdej pa nč več kloštra.. ) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ja, tud taki friki mormo obstajat! Jst pa ne razumem pedofilstva, drog....pa kr obstajajo...tko da se kr sprjaznte, da eni pač beremo na sekretu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ko sem tole prebrala, sem se takoj spomnila na tole temo Mloda küra se odloči,f friško gnezdo doj se poči: "Zaj sen že zadosti zrela, ka bi kakšno jajco mela." Eno vüro tak čepi no pomalen doj tišči, s škrampli prsa si potpira pa na rit se koncentrira... Drügo vüro tak čepi, švic po perji se cedi, krč lovi jo tijan f klün - ali jajce neče vün... Tretjo vüro tak čepi, fse se v glovi ji vrti, püto ma še čist pri riti - ali jajce neče priti ... Te pa naednuk zropoče pa zleti iz riti vroče, kviški skoči bogi vrag: "Mon ga! Mon ga! Kokodak!" “Jajce! Jajce! Bog libleni!" Celi kürjak zaj je jeni, kokodaka s kota f kot, ka priküri kcoj kokot. Doj do gnezda stopi strogo no pošlatne notri z nogo: "Ka se, baba, sigdar dereš, dere v gnezdo se posereš?" Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tud taki friki mormo obstajat! Jst pa ne razumem pedofilstva, drog....pa kr obstajajo...tko da se kr sprjaznte, da eni pač beremo na sekretu! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 Sm opazu, da so za popestritev sranja fajn tud kakšne bolj enciklopedično naravnane knjige. Medtem, ko v potu svojega obraza delaš na tem, da se olajšaš, pač prebereš opis, dva, pa fertik deu. Zdaj hodim srat z Enciklopedijo nepojasnjenega. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 cosma ga pihne.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 o shit, kok pa jaz zdajle umiram od smeha tlele Cosma Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Aja.. drugac.. ne berem na WCju sem pa probala zadnjic, ravno zarad tele teme.. da vidmo kako to zgleda ma ni to zame, ko ne morem kar na sredi odstavka nehat brat, pol se pa tam cmaris v svojem sranju... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 No tale odisejada o mladi kuri, je čist primerna razvedrilna proza za posvetne trenutke, mogoče Nosorog razišče še kake stranske učinke Men se je tale pesnitev, čist takoj usedla v Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Tale tema sploh ni gud!!!! :vragecZmeri, k grem na wc in vzamem knjigo s sabo, dobim občutek, da ste vsi s foruma z mano...eni me grajajoče gledate , drugi se pa režite k pečeni mački ...od zdej naprej na wc samo še v temi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.