Ruby72 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Tale je Velikanka (11/06/ je imela 4 leta) Dvojčica, pa 70 kg Mater, spet me je nespečnost začela matrat... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale je Velikanka (11/06/ je imela 4 leta) Dvojčica, pa 70 kg Mater, spet me je nespečnost začela matrat... :xx!: Pol bi pa Velikanka in moj Pavle (ameriški kokršpanjel) lahko skupaj praznovala rojstni dan. Pavle je bil namreč 13.06. star 12 let (v zvezi z metuzalemsko starostjo nič več ne sliši in vidi le še nba en uč, ampak še vedno je edin člouk, ki me razume - lalala). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale je Velikanka (11/06/ je imela 4 leta) Dvojčica, pa 70 kg Mater, spet me je nespečnost začela matrat... :xx!:iiiiii kak cukr pa šr savinjčanka je....pa še dvojčica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zadnje par dni laptop....pa poste ignoriranca brat....me kuj srat prime zlomk tale fraza me srat prtisne............men se zdi da jo čist u napačnih povezavah uporabljamo k dost ns je takih k to ne mormo počet glih kjerkoli, greš recimo nekam kjer si dalj cajta, pa ko prideš domov te taprvo na sekret natera se pravi da bi se ta fraza morala uporabljat v zvezi s prijetnimi občutki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale fraza me srat prtisne............men se zdi da jo čist u napačnih povezavah uporabljamo k dost ns je takih k to ne mormo počet glih kjerkoli, greš recimo nekam kjer si dalj cajta, pa ko prideš domov te taprvo na sekret natera se pravi da bi se ta fraza morala uporabljat v zvezi s prijetnimi občutki Tole dvoje mi je pa vsec...od aakhuta (k ne morem citirat, Marsa!!! ) Tut mislim, da je najleps se vsrat, ce te fajn tisi, pa eno uro nimas it kam... itak pa ni nikjer leps kakat, kot na domacem WC-ju...Knjig pa ne morem brat na straniscu, ker ne morem nehat, ko enkat zacnem... tako, da bi od sedenja dobila hemoroide...zato imamo na WC-ju lahko ctivo, ki pride prav tudi, ce ni WC papirja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 sam od sedenja zihr nau hemeroidov.....od cajtng maš pa lohk počohano ritko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 najboljši kakec je tisti,ki ti ob silnem naporu izvabi nasmeh na obraz Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale je Velikanka (11/06/ je imela 4 leta) Dvojčica, pa 70 kg Mater, spet me je nespečnost začela matrat... :xx!: pol je pa taka psica, kt jest....tud 11.06....hehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 zdej se pa nekam nabira ta folk od 11.6. ...... a je kšn pristopni obrazec za izpolnt Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej se pa nekam nabira ta folk od 11.6. ...... a je kšn pristopni obrazec za izpolnt Morš posebne teste opravt, da te sprejmemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jst pa zmeraj uzamem na skrit navadn cajtng. Al je to Družina, al pa Dolenjski list in ko stran preberem, cajtn rastrgam pa si nmav rit obrišem. Po tem sistemu nkol ne morem še enkrat isto stvar brat. Srit je na štrbunk, tako da mi zdaj lepo lepo piha čez špranje in mi hladi rit. Res užitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morš posebne teste opravt, da te sprejmemo... ja? kje se jih pa dobi? lih za rojstni dan bi jih loh šu reševat, tko sm moral pa sam v apartmaju hladilnike pucat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja? kje se jih pa dobi? lih za rojstni dan bi jih loh šu reševat, tko sm moral pa sam v apartmaju hladilnike pucat Jst jih izvajam! Zajebani so sto na uro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ql tud js znam bit zajeban a jih pol loh dobim? sm tud js drgač u lablana Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Dej neh me že osvajat!!!! Zakaj ti je pa tok do teh testov? Kter pa je tvoj datum, da b rd zamenju za 11.6? Al je clo 11.6? Sej vem zakaj...k sm jst taka faca, pa bi mi biw rd mčkn podobn...e, poba, ne gre to kr tko, sam s spremembo datuma...za to so potrebna leta in leta vaje!!! Joj, kake mam spet dons! NARCISA!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 res je ja..... js sm že 11 junij, ne rabm nč menjat...... osvajat? a ti ni všeč?a dej no, keri ženski ni všeč to Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ja, sej nam je všeč, no... Evo, priznala sem v imenu žensk celega sveta...zdej me bojo pa križale! Ja pol pa vse najboljše, ne! Ker letnik pa si???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 križale? zakaj pa? hm....... sam za 11 junij je vse najboljše že zdavnaj mem...... letnik? hja...... po majevskem načinu štetja časa bi mojo starost napisali v dnevih takole: 0. 1. 5. 7. 3. (pomoč: sistem je mal zgrešen dvajsetiški - z drugega na tretje mesto ne greš x20, ampak x18 ) no tko - maš točno število dni, pol pa deliš s povprečno dolžino leta 365,2425 in verjetno boš zelo blizu.....čaki da probam eeeeeee......jače zaokrožiš (je dokaj očitno) dobiš čist točno - ____dni oz. __let in __dni....varianta OŠ - reši, saj znaš..... xsmx xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>križale? zakaj pa? hm....... sam za 11 junij je vse najboljše že zdavnaj mem...... letnik? hja...... po majevskem načinu štetja časa bi mojo starost napisali v dnevih takole: 0. 1. 5. 7. 3. (pomoč: sistem je mal zgrešen dvajsetiški - z drugega na tretje mesto ne greš x20, ampak x18 ) no tko - maš točno število dni, pol pa deliš s povprečno dolžino leta 365,2425 in verjetno boš zelo blizu.....čaki da probam eeeeeee......jače zaokrožiš (je dokaj očitno) dobiš čist točno - ____dni oz. __let in __dni....varianta OŠ - reši, saj znaš..... xsmx xsmx xsmx Mhm...vse jasn... 73. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 odgovor je žal napačen...... ampak ker ste tako čedni vam dam še en poskus....... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Tole bo prava tema iron, če si opica, potem si 25 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 A zdej smo pa že tako čedni??? A to si z ene ikonce boge ugotovu ...zdej mi pa že laskaš... kje je že oš zame :xx!: ...čak, se bom probala pomatrat ...uf, težka bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 noooo........? xbendx xbendx xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole bo prava tema iron, če si opica, potem si 25 če smo čist natančni, 9143 dni...... (sm s tehnične šole in prosim za natančnost ) (ojej, zdej sem se pa izdal) xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Zdej pa sam še uro povej, da vidm, če s res tak psiho, kt jest...si že 5 oseba, k jo poznam, k ma 11 roj dan...hihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.