Skoči na vsebino

Knjige za na WC

nosorog

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tale je Velikanka  x^x  (11/06/ je imela 4 leta) Dvojčica, pa 70 kg :wOOt:  x:Dx

Mater, spet me je nespečnost začela matrat... xrolleyesx :sori:  :o|o:  :xx!:

Pol bi pa Velikanka in moj Pavle (ameriški kokršpanjel) lahko skupaj praznovala rojstni dan. Pavle je bil namreč 13.06. star 12 let (v zvezi z metuzalemsko starostjo nič več ne sliši in vidi le še nba en uč, ampak še vedno je edin člouk, ki me razume - lalala).

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

zadnje par dni laptop....pa poste ignoriranca brat....me kuj srat prime x:Dx

zlomk :vio:

tale fraza me srat prtisne............men se zdi da jo čist u napačnih povezavah uporabljamo x:Dx k dost ns je takih k to ne mormo počet glih kjerkoli, greš recimo nekam kjer si dalj cajta, pa ko prideš domov te taprvo na sekret natera x:Dx se pravi da bi se ta fraza morala uporabljat v zvezi s prijetnimi občutki :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>tale fraza me srat prtisne............men se zdi da jo čist u napačnih povezavah uporabljamo x:Dx  k dost ns je takih k to ne mormo počet glih kjerkoli, greš recimo nekam kjer si dalj cajta, pa ko prideš domov te taprvo na sekret natera x:Dx  se pravi da bi se ta fraza morala uporabljat v zvezi s prijetnimi občutki :inocent:

Tole dvoje mi je pa vsec...od aakhuta (k ne morem citirat, Marsa!!! :o|o: )

Tut mislim, da je najleps se vsrat, ce te fajn tisi, pa eno uro nimas it kam... itak pa ni nikjer leps kakat, kot na domacem WC-ju...

Knjig pa ne morem brat na straniscu, ker ne morem nehat, ko enkat zacnem... tako, da bi od sedenja dobila hemoroide...zato imamo na WC-ju lahko ctivo, ki pride prav tudi, ce ni WC papirja... x:Ix x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jst pa zmeraj uzamem na skrit navadn cajtng. Al je to Družina, al pa Dolenjski list in ko stran preberem, cajtn rastrgam pa si nmav rit obrišem. Po tem sistemu nkol ne morem še enkrat isto stvar brat. x:Dx Srit je na štrbunk, tako da mi zdaj lepo lepo piha čez špranje in mi hladi rit. Res užitek x:Dx :vragec:

Dej neh me že osvajat!!!! :lol:

Zakaj ti je pa tok do teh testov? Kter pa je tvoj datum, da b rd zamenju za 11.6? Al je clo 11.6? :o|o:

Sej vem zakaj...k sm jst taka faca, pa bi mi biw rd mčkn podobn...e, poba, ne gre to kr tko, sam s spremembo datuma...za to so potrebna leta in leta vaje!!! :D

Joj, kake mam spet dons! xrolleyesx

NARCISA!!!!! :vragec: x:Dx x;)x

križale? zakaj pa? hm.......

sam za 11 junij je vse najboljše že zdavnaj mem......

letnik? hja......

po majevskem načinu štetja časa bi mojo starost napisali v dnevih takole:

0. 1. 5. 7. 3.

(pomoč: sistem je mal zgrešen dvajsetiški - z drugega na tretje mesto ne greš x20, ampak x18 x:Dx )

no tko - maš točno število dni, pol pa deliš s povprečno dolžino leta 365,2425 in verjetno boš zelo blizu.....čaki da probam x:)x

eeeeeee......ja

če zaokrožiš (je dokaj očitno) dobiš čist točno - ____dni oz. __let in __dni....

varianta OŠ - reši, saj znaš..... x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>križale? zakaj pa? hm.......

sam za 11 junij je vse najboljše že zdavnaj mem......

letnik? hja......

po majevskem načinu štetja časa bi mojo starost napisali v dnevih takole:

0. 1. 5. 7. 3.

(pomoč: sistem je mal zgrešen dvajsetiški - z drugega na tretje mesto ne greš x20, ampak x18 x:Dx )

no tko - maš točno število dni, pol pa deliš s povprečno dolžino leta 365,2425 in verjetno boš zelo blizu.....čaki da probam x:)x

eeeeeee......ja

če zaokrožiš (je dokaj očitno) dobiš čist točno - ____dni oz. __let in __dni....

varianta OŠ - reši, saj znaš..... x:Dx  x:Dx  x:Dx

xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx

Mhm...vse jasn... :o|o: 73. :lol:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...