kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 eeeeeeeeej ti povem dva podatka iz rojstnega lista: ura rojstva 13.00 (lepa trinajstka, nede) št. rojstva za leto 1980 v občini pa je......666...... res Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ma ne me basat??? Se prav, da smo sami hudiči bli rojeni na tist dan??? No, jst se lohk pohvalm, da sm bla enden izmed ta prvih hudičkov...vn sm namreč pokukala ob 00.15...celih 12 ur pred tabo...smrkovc! Vikat me morš! Kako ti je pa pol ime? Uroš, Jernej? hehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 in kok let pred mano če se sme prašat maš tud ti 666? to je pa skor nemogoče noooooooooooooooooo xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Jst ne skrivam svojih roj. podatkov...se vid naprofilu...ja, tud jst sm 80....takih več ne delajo! A nis z mojga posta tega razbral? Pol pa ti men o enih majih....whatever! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 hmmmmm .....vidim pa to da maš št. objav momentalno 2953, mal zasukano poštno številko kraja kjer je moja doma res res res... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mah, klinc...sm hotla najt iz kje si, pa internet neki zeza....jebemo, sm jezna...primorc si reku? Se prav s 5 se začne...bom kr zinla cifro...5293. Evo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ma neeeeeeeeeee js ti pravim da je tista cifra za kraj moje deklice... sm pa iz Kopra drugač, ja koper pa ma 6 spredaj, ne 5........ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma neeeeeeeeeee js ti pravim da je tista cifra za kraj moje deklice... sm pa iz Kopra drugač, ja koper pa ma 6 spredaj, ne 5........ Dajta pofukajta se že enkrat, zarad mene ti ga lahko pikica tud potegne, sam ne mi utrujat s temi trapastmi števvilkami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ha ha cvickar, a ti ne maraš predigre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 eh cvičkist kaj se ti mešaš v privat pogovore a xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha cvickar, a ti ne maraš predigre? Sem že nmau u letih in zgleda, da ne zastopm, kaj je to predigra. Mi smo včas imel čist drgačne preigre. Pa tud nism vedu, da je tole privat form.OPROSTITUTE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dajta pofukajta se že enkrat, zarad mene ti ga lahko pikica tud potegne, sam ne mi utrujat s temi trapastmi števvilkami iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vidiš kako pameten predlog sem dal, ne utrujata več s številkami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 kr misli si.............naum nehal.............številke so mi toooooooookvšeč xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js sm pa misla da ste kake nove sralne tehnike pogruntal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 no ja... saj mogoče pa tele debate tudi komu pospešijo presnovo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja... saj mogoče pa tele debate tudi komu pospešijo presnovo A ti misliš, da sem se zarad te debate usral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 jst nč ne mislm, sm sam ena ženska... ampak mal dvomim, da te kej tacga natera na sekret Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst nč ne mislm, sm sam ena ženska... ampak mal dvomim, da te kej tacga natera na sekret Edin kar me potera, je kiso zelje. pa ga mam tuk rad, ampak pol moram pa kmal krent na sekret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js sm pa misla da ste kake nove sralne tehnike pogruntal mislim no...Todika, kaki izrazi so tole - sralne tehnike! Lepš, če se da, prosim! recimo iztrebljevalne tehnike.... (ne v smislu genocidov )....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dajta pofukajta se že enkrat, zarad mene ti ga lahko pikica tud potegne, sam ne mi utrujat s temi trapastmi števvilkami A s lubosumn, a ne? <{POST_SNAPBACK}>Edin kar me potera, je kiso zelje. pa ga mam tuk rad, ampak pol moram pa kmal krent na sekret Ja nč lažjega...drugič na sekretu poješ, pa gre direktiva.... <{POST_SNAPBACK}>mislim no...Todika, kaki izrazi so tole - sralne tehnike! Lepš, če se da, prosim! recimo iztrebljevalne tehnike.... (ne v smislu genocidov )....... Todika je najin letnik, pa tud dvojčica, tko da si ona LOHK take dovol... Tvoja je pa iz APAČ. A je indijanka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 a tud ona je dvojčica pa letnik 80?mmmmmmmmmmmklapa se kr nabira, a za Apače si pa zgrešila, žal.......js sploh ne vem kje to je..... jp xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 Zadnjič sem se pogovarjal z igralcem Stenom Vilarjam, ki zelo rad igra kakšne zadeve avtorja Frana Milčinskega (Butalce na primer). Govorila sva o tem, kako duhovit jezik uporablja Milčinski v svojih knjigah. Vilar je v enem momentu vzkliknil: "Milčinski ima res čudovit jezik; npr. - počenil je in opravil potrebo. Krasno! Res lepo!" lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 če prevedeš po anglešk I don"t give a shit js ne dam drekapol ga pa mej Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Fucking shit....jebeni drek.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.