katu 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Že dobro leto redno pijem mu čaj pa mi je šele zdej prišlo na pamet (šment kolk sem počasna), da bi malo prihranila na denarju (res je svinsko drag), če bi sama kupila sestavine in ga namešala. Ampak so notri bolj eksotična zelišča pa me zanima, če se kakšno sestavino čaja da dobit tudi v Sloveniji. Par sestavin se dobi za večino pa nisem prepričana. Tole vse je notri:Lupina mandarine - pomaranče, goba purling, grenki osat, cimet, korenina potonike, korenina peteršilja, mastrix - korenina osata, ingverjeva korenina, korenina sladkega korena, breskova pečka, remania, cipresa, korenina coptisa, ginseng, nageljnove žbice, cvetovi potonike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Morda boš tukaj našla odgovor ?! http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...25entry402852 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Po sestavinah, ki si jih naštela sodeč, bi tudi tako posamezno, bila draga mešanica, saj so same ekstra stvari...ne vem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.