Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

Guest eufgenija
(popravljeno)

al ti stvarno imas problema, ja mislim da si ovaj....bio sil*****ovan..................... x?x jel tak.... ak oces telefon evo.... na osel x:)x

ccc - tole je zihr kanaliziral kak model iz angleškega govornega področja x:Dx x:Dx x:Dx

aaaaaaaajme meni, ja zirafa . ti nisi normalan.

:eek:

tebe bas ne bi poffffffffuka. :xx!: xsrcbumx xrosex xloveyx :ph34r: :ochko:

Popravljeno -> eufgenija
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na svetu govopri ogromno ljudi druge jezike kot materne in ne angleščine, angleščino se naučijo tisti ki jo rabijo za preživetje, ne pa izljubezni do tega jezika.

Meni se mi zdi da za vsakega človeka je njegov materni jezik tisti, ki mu pomeni največ in v katerem se najlažje izzraža. Po pravici povedano, se mi zdi da saj ni važen jezik in je lušno imet več jezikov, važno je kaj človek pove in misli. x:Ix

Na zemlji so nekatere stvari resnične in ne moreš izbrisat da so se zgodile, ker so ti pomagale rasti in so del tebe. Ali ti nisi resničen tuki in zdaj? Ali ljubezen, ki jo čutijo ljudje v tvoji bližini do tebe ni resnična? Ali ni resnično to da verjameš v določene stvari? Ali trpljenje ko pride bolečina ni resnično????? Ko zaradi vsega tega tvoja duša raste, če ne bi bilo resnično bi biu vedno na istem.

Ne skušat živet duhovno na ravni kot duša brez telesa, dokler boš imeu telo in živeu tuki, deli to da boš rasu kot človek. Na tem svetu je pobembna tudi materija, saj če bi bila nepomembna se sploh ne bi utelešali tukaj.

Veš kaj, zveličanje je lep pojem, ampak precej "v oblakih", zaenkrat se moramo še dosti naučit in doživet, preden bomo sploh bli sposobni sprejeti in razumeti stvari take kot so, pred nami je dolga pot. In karma ni nekaj kar boš v procentih meru, ker je mogočnejša od števil in se razlikuje od vsakega človeka do človeka, ker vsak ima za sabo in pred sabo samosvojo pot.

Misliš da pri takih stvareh se lahko dela škonto??? Dokler duša ni dovolj zrela ne bo nič.

Seveda to je samo moje mnenje in razmišljanje. Spoštujem to, da se lahko ne strinjaš, sem le človek ki je zmotljiv. :)

Mojstri pravijo, da je ameriška angleščina najbližje kozmičnemu jeziku od vseh zemeljskih, zato bo prevladala viola-sm.jpg .

Mojstri so nam dali priližnost, da je za vnebovzetje dovolj, če očistimo samo 51 % karme viola-sm.jpg .

Število prebivalstva na planetu Zemlja narašča, ker naj bi bila pričožnost očistiti svojo karmo sedaj največja viola-sm.jpg .

V času Kristusa in do cca 1950 je bilo za vnebovzetje potrebnih 100 % očistiti karmo viola-sm.jpg .

Vijolični Plamen je najmočnejše orodje v rokah človeštva za čiščenje karme in vseh ostalih negativnosti viola-sm.jpg .

Naše zanimanje za duhovnost oziroma iskanje poti nazaj k Bogu se začne, ko imamo očiščeno približno 20 % naše karme viola-sm.jpg

Hja, če to verjameš, potem verjameš še mnogo tega. :flower:

Ampak jaz imam srečo. Ker ne verjamem v karmo, vnebovzete mojstre ipd., me čaka služba pri rogatem stricu z dermatološkimi težavami. Kdor se mu prostovoljno pusti, postane poslovodja peklenskih kurišč. :onfire:

Dobro mi došli kramarji tega sveta :vragec:

Mimogrede... angleščina je precej mlad jezik in bo čez čas dočakal usodo latinščine. Vsak imperij nekega dne pade in tudi ameriški imperij se bo sesedel. pa ne zaradi grdih, grdih kvazi teroristov, temveč zaradi njih samih. Temu nihče ne uide.

res ne vem, kako se ti ljubi meriti karmo... Pač, vsak čas ima svoje.

Hm, Nosorog, dal sem samo malce razlage, nič drugega. Saj ni nič zapletenega, samo malce tuje se sliši. No, saj tudi tebe včasih čisto ne razumem, a vseeno na koncu ugotovim, da o isti stvari govorima na različen način.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Kanaliziranje je možno samo na astralu. :vio:

Se ne spomnim, a sem na temle forummu že pisal o tem, kako pride do kanaliziranja al ne. Mislim da ja. Vseen na brzaka - v bližini črnih lukenj pride do t.i. Einstein-Rosenovih tunelov, ki povezujejo različne konce in dimenzije vesolja. Posebna psihična stanja "pritegnejo" miniaturne tovrstne tunele k posameznikom, ki skozi njih ponavadi dobijo le nek trenuten vtis, lahko pa traja ta povezava nekoliko dlje. Do tega pride lahko tudi v sanjah - verjetno lahko s temi tunelčki povežemo npr. tudi komad Vražji trilček, ki ga je Tartini več noči zapored sanjal (sanjal je, da mu ga špila peklenšček, ki sedi na njegovi postelji). Tip si ga je preprosto iz sanj zapomnil in ga potem tudi zapisal. Tem oblikam sanjske komunikacije oz. kanaliziranja pravimo tudi hiperkomunikacija. Seveda pa je precej tudi folka, ki le pravi, da kaj kanalizira, u resnic pa naklada k žwau.

Kaj pa je na Zemlji resničnega x?x :vio:

Kakorkoli - tale tvoj odgovor mi je od sile všeč.

Planet Zemlja je na nivoju astrala. :vio:

S tem hočeš verjetno povedati, da delujemo zemljani predvsem čustveno. Se mi zdi, da smo le na eni prelomnici, k bo treba delovati nekoliko bolj razumsko, drugač bomo Zemljo do konca zjebal.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Je na nivoju, ko ljudje se ubijajo med sabo zaradi denarja, ko mi to spremljamo mirni ker smo se navadili. Je na nivoju, ko nekateri umirajo od lakote in revščine. Naj se kdo od vas vpraša če ne goji zamere do nobenga človeka, če sprejema vse ljudi okoli sebe? Ta svet je lahko zelo krut in neizprosen in takega smo si sami naredili mnogokrat.

Je pa tudi lep, zaradi ljudi ki na njem živijo in ne povzročajo namernega gorja drugim zaradi denarja, narava je absolutno lepa, tudi sredi Ljubljane se da drevesa in nebo občudovat. V bistvu bi rekla da pojmovno nimam pojma na katerem nivoju je, ker obsega take prepade med eno skrajnostjo in drugo da ni enotnosti.

Jaz se ne ukvarjam z duhovnostjo kot z znanostjo, imam že dovolj druge znanosti. x:Xx

Je pa fajn debata.

Osnove fizike: Zvok za prenos POTREBUJE medij, ker ni elektromagnetno valovanje. To dejstvo so odkrili že davno nazaj. In hitrost zvoka je odvisna od medija, skozi katerega se giblje. Vi to hoteli ali ne...

Vpliv polne lune je morda viden v čem drugem. Glede tegale, povezanega z zvokom, pa ma kabalist prav.

Vem, da vama je tole na robu dojemljivega a vseeno..energija, ki jo lahko zaznavamo tudi kot zvok sama ustvarja medij.....in ga za svoj obstoj ne rabi. Kar ne pomeni, da nimata prav.....vajina trditev popolnoma

drži, a le za majhen delček realnosti imenovan, recimo, fizična realnost. A ta je le majhen odsev vsega kar

se rojeva iz prvobitnega aum-a. Ki pa je spet kreacija in ima svoj izvor....

Pod polno luno sem pa mislil na vajina umovanja, jasno..... x:Dx x:Dx x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

Vem, da vama je tole na robu dojemljivega a vseeno..energija, ki jo lahko zaznavamo tudi kot zvok sama ustvarja medij.....in ga za svoj obstoj ne rabi. Kar ne pomeni, da nimata prav.....vajina trditev popolnoma

drži, a le za majhen delček realnosti imenovan, recimo, fizična realnost. A ta je le majhen odsev vsega kar

se rojeva iz prvobitnega aum-a. Ki pa je spet kreacija in ima svoj izvor....

Pod polno luno sem pa mislil na vajina umovanja, jasno..... x:Dx x:Dx x:Dx

:xx!: Mam občutek, da si si medtem nekje prebral definicijo zvoka, videl, da si zajebal, zdaj se pa izvlačiš ...

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

v svoji enosti ne rabimo izvira zvoka da ga slišimo...shit spet bluzim...grem x:Dx
nisi edini... :8):

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

S tem hočeš verjetno povedati, da delujemo zemljani predvsem čustveno. Se mi zdi, da smo le na eni prelomnici, k bo treba delovati nekoliko bolj razumsko, drugač bomo Zemljo do konca zjebal.

lalala

Razum, po moje, samo opravičuje čustva. Potrebno je delovati iz srca, ne pa iz egoističnih impulzov.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

:xx!: Mam občutek, da si si medtem nekje prebral definicijo zvoka, videl, da si zajebal, zdaj se pa izvlačiš ...

lalala

x:Dx ......hm....pa niti ne x:Dx

Samo nisem predvidel splošnega srednješolskega pogleda na fiziko tukaj, pa nisem kaj posebej

razlagal svoje domneve.... x;)x

Norost je vcasih najvecja modrost…

Na planetu Zemlji se inkarniramo ker smo na takem , nivoju. viola-sm.jpg

Planet Zemlja je na nivoju astrala. viola-sm.jpg

Človek, v katerem jeziku pa govoriš? Imaš vsa čutila pravilno uglašena? :sori: (se pravi - delujejo na naravnih frekvencah?). Imaš v glavi vse predalčke vsaj približno urejene? :sori: Iz tvojega pisanja izhaja, da verjameš v čuda fantastičnih filozofij, ki so zrasle na zeljniku osebe z ne ravno urejenim odnosom do realnosti. :fool: Če hočeš leteti, se najprej nauči hoditi, pa pristati in vzleteti. :eek: xbendx

No šalo na stran, kajti trdna vera v razne astralne inkarnacije in čudežne super - truper energije se lahko slabo konča. Vsak pristanek nekoga, ki leti, a ne zna pristati, je hudo trd. x:)x

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Zagotovo, se karma lahko meri v procentih. :vio: Ko se dela pregled tvojega početja recimo v zadnji inkarnaciji se točno vidi, kaj si delal in se točno ve koliko karme si pridelala in koliko oddelal. :vio:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ej stari...si ga ti bluziš x:Dx x:Dx

Zagotovo, se karma lahko meri v procentih. :vio: Ko se dela pregled tvojega početja recimo v zadnji inkarnaciji se točno vidi, kaj si delal in se točno ve koliko karme si pridelala in koliko oddelal. :vio:

x:o)x x:o)x x:o)x Kdo pa dela tale pregled tvojega početja in kje?

Stran od astrala, ker tam je negativa

Astralni svet je drugo ime za čustveni svet. Priporočaš torej lajf brez čustev?

Nadangela Mihaela ima Emanuel za svojo fotko, tako ga boš prepoznal in on zagotovo pride na pomoč. Fotko sem ti omenil zato, da se ne bi pojavil kdo ki bi se predstavljel za Mihaela in bi te odpeljal še v nižje nivoje astrala.

O fuk; tole je pa še zame tu mač. Pa se mam za zlo tolerantenga.

lalala

Nisem rekel, zakaj jo govorijo ampak samo to da je ameriška angleščina najbližja kozmičnemu jeziku od vseh jezikov na Zemlji in bo (je že) prevladala. :vio:
glede, na to sm pol dalec oz. globoko u shitu :eek: :vragec: js si pod tem pojmom predstavljam, manj oz. vec kt besede pa nj bodo te al slovenske, al angleske, nemske, kitajske, al jupiterske, saturnove..., itn... Stanje nenehnega vplivanja drug na drugega... nenehno zaznavanje informacij iz katerih sestavljamo slike, izvor sploh ni pomemben, pomembna je uglasenost, pa se ta ni pomembna, je samoumevna... x:Dx in v kaksnem/katerem jeziku komunicira fizicno telo? da ve kdaj se mora kaj delit, kdaj obnavljat... v kozmicnem? pa to ti je ameriska angla... :palec:

ti pa lahko povem, da če se tam kje zatakneš in ne moreš nazaj lahko pokličeš Nadangela Mihaela naj te reši :vio: .
poklices ga pa v anglescini, nda? :inocent:

No šalo na stran, kajti trdna vera v razne astralne inkarnacije in čudežne super - truper energije se lahko slabo konča. Vsak pristanek nekoga, ki leti, a ne zna pristati, je hudo trd. x:)x
:palec: Kera logika, "clovk" ma "moznost letenja, se preden se na/uci pristajat", v cem je point tega?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Nosorog, karmo ti pregleda karmični svet, pred novo inkarnacijo, kjer si lahko izbereš tri življenja katera boš živel. Ko presežeš 51% nisi več inkarniran, ker si svojo karmo očistil in si Vnebovzet , torej si postal kozmično bitje z očiščeno karmo, ki ne potrebuje pač nove inkarnacije. Dokler pa karme nimaš očiščenese pač inkarniraš ni pa rečeno da se boš inkarniral na Zemljo. :vio:

To misliš ali veš? Če veš, kako veš, če misliš, na podlagi česa misliš? Bi me prav zanimal kak dober argument, s tem, da zame ni argument, če si to prebral v kakšni knjigi Katarine Rafael ali kakšnega podobnega avtorja.

Jaz v glavnem na to gledam popolnoma drugače, sem pa pred kakšnimi petnajstimi leti tudi prebral kakšno knjigo Rafaelove, sam sem jih potem kar hitro skenslal iz repertoarja svojga branja.

lalala

koliko imaš očiščene karme

Jaz vem, kdaj imam počiščeno kramo. Ko napolnim kontejner. xcheersx

Se strinjam z Nosorogovo mislijo. Silno branje o vrtanrstvu še ni nikoli prekopalo vrta. Dragi Elohim, raje pljuni v levo in desno roko in začni konkretno delati na sebi. Vse te silne teorije teh ali onih mojstrov (vnebovzetih xrosex ali vpekelvzetih :onfire: ) so kot masturbacija, katero imaš za pravi seks (z njim ali njo oz. z obema, kakor kdo). Skratka, nima smisla nakladati o karmi in šteti odstotke, ker s tem nikamor ne prideš.

Nosorog, karmo ti pregleda karmični svet, pred novo inkarnacijo, kjer si lahko izbereš tri življenja katera boš živel. Ko presežeš 51% nisi več inkarniran, ker si svojo karmo očistil in si Vnebovzet , torej si postal kozmično bitje z očiščeno karmo, ki ne potrebuje pač nove inkarnacije. Dokler pa karme nimaš očiščenese pač inkarniraš ni pa rečeno da se boš inkarniral na Zemljo. :vio:

Vidiš, takšnele stvari lahko verjameš, ali pa tudi ne. Zakaj sploh bi nekaj slepo verjel, če pa lahko vpliv svojih dejanj na tvoj lajf in s tem na dušo, karmo al karkoli že, zelo neposredno opažaš. Tisto, kar služi naši duši, služi tudi telesu. Kar služi duši, bogati telo, kar oslablja dušo, slabi tudi naše telo. Smo biološka bitja, ustvarjena od Boga. S porastom zavednega delovanja, prepoznavamo vpliv naših misli in stališč – našega notranjega življenja – na naše fizično telo in zunanje življenje, zato je tudi jasno, da naša predstava o Bogu (al pa če hočeš vnebovzetim mojstrom al pa karmičnemu svetu ...)ne more biti predstava o nekom, od katerega smo popolnoma odvisni. Z zavestnim ravnanjem raste duhovna zrelost in sprejemanje odgovornosti za soustvarjanje življenja in nenazadnje zdravja (Bog je namreč zadeve uredil z zvitim mehanizmom - ko ravnaš v skladu z njegovo voljo, si srečen, ko deluješ proti njegovi volji, si nesrečen, bolan, v depri ...). Soustvarjanje je bit duhovne zrelosti!!!!! To je svoboda izbire in odgovornost za to, kar izberemo. To je vse. Ne rabiš se obremenjevat z nobenimi mojstri, karmičnim svetom ipd.

hopsasa enkrat za spremembo

x:)x Kaj čem napisat? Mogoče to, da ljudje res radi nekatere stvari komplicirajo (se počutimo varni med številkami). No, ko vsi že omenjate neke avtorje, jaz sem o reinkarnaciji brala le Potovanje in Usodo duš od Newton-a. Drugega zaenkrat nimam namena brat.

No, vsak ima svoje prepričanje, ne moremo pa rečt kdo ima prav.

Včasih je prevladovala latinščina, še prej grščina. Kitajščino govori mnogo ljudi in v afriki imajo svoje jezike, da o južni ameriki e govorim in romanskih jezikih. Pa še to, več kot pou besed v angleščini izhaja iz grščine ion latinščine. Večina evropskih jezikov se je razvila iz enega indo-evropskega jezika. Zakaj naj bi se le en jezik razvil v tako smer in drugi ne????

postamble();Nosorog , Vera v nekaj je stvar vsakega posameznika in jo spoštujem, tole je pač stran o Vnebovzetih Mojstrih in o njih pišem, pa kdo verjel ali ne :vio: .

Ma veš kwa bi blo fajn, da odgovoriš na kakšna konkretna vprašanja, da bomo mel mal predstave o tem. Jaz sem že vprašal, kje so ti gospodje (ne mi rečt na nebu). Vprašam te še kakšni so, če so energija, kako so vključeni v univerzalno informacijsko polje?

In ko si omenil karmični svet - je to karmični world, al svet kot nekakšna komisija x:o)x x^x ? Kateri strički so noter, kakšni so, kje sedijo?

zvedavi Nosorog

Je pa dejstvo, da so nekatere stvari tako enostavne in morda ljudi to še najbolj preseneča. :vio:

Uf, da ne pozabim: lalala

"Učitelji"

:eek: xrolleyesx x:Dx

Ker se je spet pojavilo nekaj "učiteljev" bi bilo dobro malo osvežit tole... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...