mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Dokler imamo samo prepričanja, sigurno nimamo prav. Prepričanja je treba odvreči in priti do spoznanj. si prepričan...da sigurno nimamo prav....vsako prepričanje je spoznenje....ali lahko postane spoznanje itak je vse vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Uf, da ne pozabim: lalala Vse v redu s tem lala-jem, v bistvu se strinjam. Samo pripomnil pa bi, da je Elohimova težava v posodabljanju svojih baz podatkov, ki ne delujejo najboljv navezi z njegovimi novimi programi , drugače pa je podlaga za kar nekaj njegovih trditev izkustvene narave. x!x In fant zna zaznavati in je senzitiven za energije tako kot malokdo tukaj oz. v Sloveniji.Samo to, ni vsako bluzenje le bluzenje, čeprav je tako videti.Upam le, da si bo baze uredil še preden ga kakšen nadangel vzame s sabo v nebo..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 meni se zdi...da še zmeraj živimo v iluziji...daleč od "boga"....v kateri so ene stvari še vedno bolj pomembne kot druge....v kateri imajo eni prav...drugi pa narobe....vedno bolj se oddaljujemo od univerzalnosti...ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Kapica, humor je lepa stvar. Vsa kozmična bitja nas razumejo ne glede na jezik. valda, da te razumejo ne glede na jezik lepo, da beres, (kr dojames kot "humor") med vrsticami....meni se zdi...da še zmeraj živimo v iluziji...daleč od "boga"....v kateri so ene stvari še vedno bolj pomembne kot druge....v kateri imajo eni prav...drugi pa narobe....vedno bolj se oddaljujemo od univerzalnosti...ljubezni vsak ma svoj "prav", vsak svoj "narobe"... moj "prav" ni nujn, da je tvoj "prav" to pa ne pomen, da je moj "prav" "narobe", ce teb ni "prav"... al pa obratn, kakorkol... Kdo ma v "resnic" "prav"? Je lahk ta za nekoga "prav" "resnica" in "narobe" "laz", oz. da, je "prav" "laz", ker je za drugega "narobe" "resnica"? mah...je tko vse/eno Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 valda, da te razumejo ne glede na jezik lepo, da beres, (kr dojames kot "humor") med vrsticami.... vsak ma svoj "prav", vsak svoj "narobe"... moj "prav" ni nujn, da je tvoj "prav" to pa ne pomen, da je moj "prav" "narobe", ce teb ni "prav"... al pa obratn, kakorkol... Kdo ma v "resnic" "prav"? Je lahk ta za nekoga "prav" "resnica" in "narobe" "laz", oz. da, je "prav" "laz", ker je za drugega "narobe" "resnica"? mah...je tko vse/eno če se ti nekaj prepričljivo zlažem...ali boš verjela da je to resnica?...npr....ime mi je marko moja laž...je lahko tvoja resnica...se pravi...da je prava resnica...moja laž in tvoja resnica...v enem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 če se ti nekaj prepričljivo zlažem...ali boš verjela da je to resnica?...npr....ime mi je marko moja laž...je lahko tvoja resnica...se pravi...da je prava resnica...moja laž in tvoja resnica...v enem wau... lejga, ti sploh ne bluzis tolk... v enem stavku poves nekak point... sam ta prava/napacna...? ja no, ce ta tvoj "narobe"/"prav" hocs prepricljivo sirit kot "resnico"/"laz", tud dobr... mi je pa cist vse/eno kako ti je ime... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 wau... lejga, ti sploh ne bluzis tolk... v enem stavku poves nekak point... sam ta prava/napacna...? ja no, ce ta tvoj "narobe"/"prav" hocs prepricljivo sirit kot "resnico"/"laz", tud dobr... mi je pa cist vse/eno kako ti je ime... nočem širiti kakšnih laži okoli....hočem ti samo povedati...da je okoli nas toliko "laži in resnic"...da se nima smisla spraševati kaj je res in kaj ni....vsaka laž je tudi resnica...ni pa "resnica"....v naši iluziji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sej si v redi, koma. če ne ne bi blo nč za brati, veš ti daš en tak eteričen-duhoven štimung.... če bi vedu kaka je tvoja duša če se ne motim ful užežena. wtf is užežena lepa si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 pa mogla bi ti to na slovensko da pričaš...da se razumijemo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 unise tebe ću ja istući koma, ti možeš da mi pričaš i u svahiliju, bilo bi jednako razumljivo. končno ena...ki razume mojo dušo Ok..Bom enkrat za vselej pa za dobra preseku ta gordijski vozel, kaj je prav in kaj narobe.Dej si impregnirat v svojo bučo, da je VSE ..VSE ..in VSE temelji na lastnem izkustvu.Vse kar vidiš, čutiš, veš, prebereš se strinjaš al pa ne, je tvoj filter, tvoj svet, tvoje dojemanje, TVOJA LASTNA IZKUŠNJA..In TVOJA LASTNA IZKUŠNJA je ZATE resnična, prava, OK..In ko pridesta dva pametna na kup in vsak vleče na svoje, MASTA OBA PRAV..Zto k nnka dva, pa tko kot s snežinkami, ne moreta izkusiti na PRAV ISTI NAČIN neko situacijo.K vse temelji na lastnih občutkih in izkušnjah, katera mu predstavlja temelj vsega.Orodje s katerim lahko primerja.Nove izkušnje s starimi.In vsakdo ima svojo bazo podatkov, vsakdo ima svoj temeljni prav, svojo košček sestavljanke s katerim teče po svetu in išče manjkajoči del.Če dobi pravega in se ta drugi košček sestavljanke prilega njegovemu, ki ga drži v roki in pooseblja njega samega, je dobil resnico.Je dobil TO JE TO izkušnjo.Tako je prav , strinjajoč odgovor..DA! VESELJE!.. In če se ne strinjaš z mano d to ni tapravi način kako bi se presekalo svoj gordijski vozel, vedi DA IMAŠ PRAV!JA!TVOJ način je tud pravilen!Sam pazi..to ne vela pr vseh stvareh ..In n konc koncu prideš do enih smernic k jih moreš tko al drugač sprejet, če hočeš veselo še kšn moment na tem planetu živet..Vztrajaj pri svojem in teči z železnim drogom v največji nevihti z bliski in gromom vsako sekundo..No, boš že prišel do lastne izkušnje da to pa ja ni prav in da mogoče ni glih vse tko kot ti izkušaš, da je..Pa veš kej..D ti to pišem pa da to bereš, sploh ni pomembno in je sama zguba cajta..ker..vsi smo eno in eno je vse..ane koma? : )ja...vsi smo eno...in eno je vse....ampak ne vem zakaj moraš to tako na dolgo zabluzit....ja. (in pika) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Vse v redu s tem lala-jem, v bistvu se strinjam. Samo pripomnil pa bi, da je Elohimova težava v posodabljanju svojih baz podatkov, ki ne delujejo najboljv navezi z njegovimi novimi programi , drugače pa je podlaga za kar nekaj njegovih trditev izkustvene narave. x!x In fant zna zaznavati in je senzitiven za energije tako kot malokdo tukaj oz. v Sloveniji.Samo to, ni vsako bluzenje le bluzenje, čeprav je tako videti.Upam le, da si bo baze uredil še preden ga kakšen nadangel vzame s sabo v nebo..... Meni se zdi da le rabi kakšen dober antivirusni program... Pa firewall... zto k morda pa bo kdo vidu sz kakšnega druzga kota n te slavne besede : vsi smo vse in vse je eno.. In že samo zrad njega je blo vredno.Drgač pa je relativno od lastnih izkušenj al sm zabluzu al ne.Ju know, whateva, because we are all in one.Whatever that means Problem je samo v tem ker je v tistih črevih težko sploh kaj videt... Iz kateregakoli zornega kota... Skrati malo, brate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 vse je tko kot mora bit.Č ni razumljivo, pusti stat, ne zgubljat cajtavedno je vse tako kot mora biti...enim razumljivo...drugim ne....cajta pa itak ni....zato ga po nepotrebnem zgubljamo in iščemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 i koma ga vcasih izpusti, i onda ga isce.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 i znas kad ovo isprobas, ona shvatis sta svarno voljis.... i ako je to snicla onda si u rangu zivotinje, i ako je to yivot ona vec ynas yasto yivis, il ipak ako je to...ljubav onda trebas mamu jer nisi jos iyaso iy pelenica sta se duse tice. sta ti mislis e Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 No..mogoč lahk probam še enkrat.Vse je podvrženo lastni izkušnji.Dva gledata na en dogodek prow drugače in se gresta kregat kdo ma PRAV.Ja,ja te razumem AMPAK zaradi tega in tega..ja,ja ..AMPAK GLEJ..zaradi tega in tega..pol spet prvi...ti ne razumeš..drugi..ma ti ne razumeš..seveda mata oba prav.seveda, vsak iz svoje izkušnje gledano.Izmenjava izkušenj je nemogoča.Izmenjuje se lahko le ideje.Matematika, fizika, elektrotehnika, gospodinjski pripomočki, abeceda, vse to so le simboli za interpretiranje tistega kar je nekdo nekaj občutil.In to je nekako zabeležil, preko pesmi, grafitov, s simboli.Če razumeš simbole, lahko razumeš idejo iz katere je izhajala in si na podlagi tvojega predznanja ustvariš nekakšno izkušnjo, ki pa nima nobene resničnosti pri tistemu, ki ti jo je povedal.Ne razumeš?Druga svetovna vojna-koncentracijska taborišča.Svastika, oštevilčeni udi, grozota.Poznaš simbole, poznaš ideje, znaš jih, veš jih, o tem si bral in moral poslušati v šoli.A izkušenj nimaš.Ne veš kako je bilo v taborišču.Ne veš kako je resnično v improviziranih oblekicah gaziti po mrzlem snegu in gledat kako se ti prijatelj zgrudi pred očmi in jih ne več odpre.Grozo lahko razumeš in si jo predstavljaš na SVOJ IZKUSTVENI NAČIN.A nikoli je ne boš razumel skozi oči, ki so jo videle. Tvoj svet je podvržen lastnim izkušnjam. Pobegni, če upaš in vstopi v moj svet, če hočeš.Barve so drugačne iz kateregakoli zornega kota.Še vedno ne vidiš kaj je bilo zapisano v teh črevih?To je tvoj problem.Tvoje izkušnje in tvoja sodba.A ko enkrat spoznaš, da je vsak je podvržen lastnim izkušnjam, izgubiš voljo do tega, da bi nekaj označil kot dobro ali slabo.To je pomembno, to je nepomembno.To je zguba časa, to je neprecenljivo.A veš zakaj?ZateKer TI daš namembnost in pomembnost in TI mu to tudi vzameš.Mojega sveta ne moreš spreminjati, lahko spremeniš le svoj pogled na svoj svet.Začenši z drugačnim izkustvom.Kako?Nevem.Vsakdo išče svojo pot.Baje, da vse poti vodijo k istemu cilju.Baje smo vsi eno in eno je vse.Baje. ain če je moja izkušnja dovolj velika...da lahko bluzim o vsemu in niču...in ne iščem več svoje poti...me potem lahko sprejmeš takega kot sem....vse in nič v enem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Vidiš, takšnele stvari lahko verjameš, ali pa tudi neTočno tako. No, mene nič ne moti, samo podam svoje mnenje. In včasih pač svoje mnenje malce začinim. Jaz nimam karme, temveč kramo v kleti. Vse te fantastične teorije, katere ste mnogi prebrali v knjigah, so stvar vere. Verjameš ali ne. Ljudje se oprijemljamo čuda bolj ali manj resnih verovanj. Včasih je vera posledica osebne izkušnje, katere ni moč secirati z razumom, drugič je vera posledica osebnih strahov, nedokončanega dela na sebi. Vsaka vera je motor. Nekatera verovanja peljejo v popačen pogled na vsakdanjost, a druga so motor razvoja. Lahko se oprijemaš lestve dela na sebi, lahko pa plezaš po lestvi strahu. Vsakdo se pač sam odloči glede na zdravo pamet in kanček božje milosti. Pač velja: Dokler nisi pozoren, ne moreš prepoznati. A brez prepoznavanja tavaš v temi praznoverja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Natanko o tem govorim. Vsak sam je kreator svojih nebes ali pekla. Odvisno je zgolj od tega, v katero smer pleza. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Vsak sam je kreator svojih nebes ali pekla.in zakaj potem boga rabimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Nosorog nekje si zapisal, da nam je Bog določil kako naj se obnašamo, če ne delamo greh. Ma, tud tkole je mogoče tisto, kar sem napisal, obrnit; hotel sem pa povedati, da po tem, kako se počutimo, vemo, ali delamo stvari, ki so bogu povšeči ali ne. Sam stvar je v resnici malo bolj zapletena. Včasih je namreč videti, da v nekem omejenem obdobju vesolje podpira tudi zlo; konec koncev lahko nek poremečen tip dejansko uživa v ubijanju. Ampak to je povezano s svobodno voljo, vsako dejanje pa ima ustrezne posledice. Prej ali kasneje. Saj vepš tisto - Bog vse plača, le plačilni dan ni vsako soboto. Lalala No1 Drugač pa je o telih žarkih in gospodarjih karme nekaj pisala tudi Dion Fortune. Teh stvari ne gre ujemati dobesedno; gre pač za enerrgije in tista hierarhija gospodarjev karme je tudi po mojem gledanju povsem umeten konstrukt. Res pa je, da o tehle žarkih kot takšnih v zadnjem obdobju razmišljam in jih skušam povezati z nekaterimi stvarmi - a o tem ob drugi priliki, ko dozori. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Pa še par blokad, pa ga bomo že spremenel, tega Elohima , a ne Nihče Vas v nič ne sili, ostanite TRDNO na svoji POTI in se ne premikajte levo ali desno . Pa še tole: Mojstri pravijo, da ko ne veš kam bi, levo ali desno , je desno prava pot. Ne ne... Nobenih blokad... Le da bi mal uredil, kot ti je Zerkalo napisal, svoje baze podatkov.Da bi mi vedeli o čem pišeš.Pa ti tudi... Kar se pa poti tiče, pa mislim da tebi še najbolj drsi... Levo in desno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Žal , še nisem bral. Je pa res , da so zame edini pravi vir Elizabeth Clare Prophet in Summit Lighthouse. Vse ostalo so kopije , razen tistih, ki pišejejo z dovoljenjem Summit Lighthouse. Tole bom vzel kot uspelo šalo. Dion Fortune (pravo ime Violet Mary Firth), ena vidnejših članobv lože Stelle matutine in ustanoviteljica Bratovščine notranje luči, je živela od 1891 do 1946; torej so njeni teksti starejši. Tudi sicer tisti nivoji, ki jih omenjaš, niso pogruntavščina E.C.Prophet, saj sem tudi na to že naletel (po mojem pri kakšnem avtorju Zlate zore, spomnim se pa ne natančno), pa nisem omenjene dame nikoli bral. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Alef, imam samo eno bazo podatkov . Včasih je tudi dobro, če kaj drsi Ni pomembno koliko jih imaš... Ampak naredi mal reda... Za določene stvari je seveda dobro in priporočljivo da drsi... Včasih pa je bolje držat smer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Hierarhija Vnebovzetih mojstrov in kozmičnih bitjih je izključno nivo duhovnosti.Sanja svinja kukuruz! Ni nobenih nivojev duhovnosti. Ni višjih ali nižjih. To so si izmislili tisti, ki potrebujejo podporo za svojo osebno lenobo. Vsi smo enaki, enakovredni in potrebni v popolnem božjem načrtu. Bog nima nezaželjenih ali ljubljenih otrok, temveč ima samo otroke. Se pa ljudje ločimo po stopnji sposobnosti prepoznavanja, temelječem na pozornosti. Nobeno sanjarjenje o tem ali onem nivoju ti ne pomaga, ako nisi sposoben ljubeče pozornosti in neprekinjenega toka darovanja kozmične atrakcije. Samo skozi pozornost prepoznaš. S prepoznavanjem pridobiš modrost, ki ti prinese ljubeč odnos do sveta. Ko izgineta sodbi o dobrem in zlu, si aktivni del božjega načrta, saj se skozi tebe razodeva božja volja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ne vem če te prav razumem Kabalist, a nekako se mi dozdeva, da ne sprejemaš dokaznih zadev v obliki fizikalno tehničmo kemijske in informacijske razlage, in ti je sprejemljiva le božanska razlaga, kjer pa resnično ne moreš prav velik v roke prijet, ker je bolj na miselni ravni, kot na neki konkretni že znani, čeprav je resnica, da v bistvu še zelo malo vemo okoli tega. Nekako čutim, da si ne upaš spustiti iz tvojega sveta, ker bi se kaka tvoja resnica na tem spremenila in tega te je strah, ker je to v tebi zapečeno. Kar ti je Nosorog napisal je v grobem čisto tako in diokazljivo, čeprav bi se lahko še spustili v naš osebni program, ki je zapisan v spirali DNK in pa način zapisa v štirih beljakovinah in po drevesu navzdol do črnih lukenj v atomu, ki je v bistvu čista projekcija maksikosmosa...pa pustimo to... oba govorita, ne sam oba, vsi pišemo o istem, le vsak od nas po svoje razumemo...ampak, če imamo svojo resnico, ki je za nas sprejemljiva in zadovoljiva, prav gotovo te svoje resnice nimamo pravice vsiljevati nekomu drugemu, edino povemo jo lahko, kako to mi vidimo, kako bo nekdo razumel in iz tega ven potegnil je pa njegovo....če je pa reakcija prizadetost in jeza, je pa v tistem samem nekaj narobe, hoče samo potrditev zase in ker to potrditev ne dobi, pač ego hoče uravnovesiti strah in reakcija je v obliki, ki sem jo nekajkrat v tvojih pisanjih zaznal..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Nosorog, imaš prav ,dodal pa bi še malo pojasnila . E.C.Prophet v bistvu nadaljuje dela Teozofskega društva ali gibanja, s tem da so ta znanja nadgrajena z Žarki ali Plameni kot orodjem za osebno prenovo . Nauki Vnebovzetih Mojstrov so danes bolj prilagojeni sedanjemu času. V času ko smo tudi vedno bolj obremenjeni s karmo. Pod to karmo se šteje osebna, družinska,skupinska, karma mesta ali pokrajin, državna in narodna , kontinentalna in seveda planetarna. Mimogrede (verjetno bo spet cel halo) Slovenija, kot država že dobiva karmo, ker imamo uzakonjen splav in s tem oviramo inkarnacijo duš na Zemljo. Svašta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.