Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Naj ob prazniku rojstva Jezusa, zapišem tole: Mati Marija in Oče Jožef sta med spolnimi odnosi spočela Jezusa. "Devica" pa je Marija imenovana zato ker je to bila njena prva inkarnacija( po smrti je bila takoj Vnebovzeta), prav z namenom roditi Božjega Sina.

In še o Mariji, ki se je prikazala v Medjugorju: Marija se je tam resnično prikazala.

Ta znanja nam dajejo Mojstri.

x:Dx x:Dx čista resnica.... če verjameš v njo

Deli na socialnih omrežjih

Uh sem se kar namatral, da sem se prebil skozi vse te strani in sedaj mi šele nič ni jasno, imam pa le nekaj za dodati:

Tudi med vami je kar nekaj mojstrov in pri tem ne mislim za vodne pumpe, ploščice ...... in prav lepo vas je brat pri vaših debatah- vsaj dokler mi je jasno za kaj se gre.

Imam pa tudi večkrat občutek, da govorite o isti medalji le vsak o drugi strani ali kakor je zapel če se ne motim Balaševič v eni od svojih pesmi: princip je isti, sve su ostalo nijanse. xDDx x:)x

Uh sem se kar namatral, da sem se prebil skozi vse te strani in sedaj mi šele nič ni jasno, imam pa le nekaj za dodati:

Tudi med vami je kar nekaj mojstrov in pri tem ne mislim za vodne pumpe, ploščice ...... in prav lepo vas je brat pri vaših debatah- vsaj dokler mi je jasno za kaj se gre.

Imam pa tudi večkrat občutek, da govorite o isti medalji le vsak o drugi strani ali kakor je zapel če se ne motim Balaševič v eni od svojih pesmi: princip je isti, sve su ostalo nijanse. xDDx x:)x

x:Dx x:Dx :palec: :palec: x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pacl, dobr si :palec:

V priponki, če mi bo ratal, pa dodajam odlomk iz predavanj o Vnebovzetih Mojstrih.

Nekje sem pred kratkim napisal, da nam najbolj koristi izmenjava mnenj z drugače mislečimi. Tako svoja stališča utrdimo ali korigiramo. Pa tudi sicer se mi zdi pametno kritično razmišljati o vseh naukih in "naukih". Jaz sem recimo eno takšno tele, da - ko gre za kakšno teorijo - nikomur ničesar ne verjamem ""na besedo", vse preverjam. In do kakšnih stvari pride - v šoli so me npr. naučili, naj vsako formulo preverim z enotami. Enote posameznih veličin, zastopanih v formuli se morajo pokrajšati tako, da dobimo enoto veličine, ki jo opisuje formula. Tako sem šel preverjat eno formulo mojega mentorja pri diplomski nalogi (dr. znanosti), ki jo je objavil v članku v nekem časopisu in ugotovil, da se je zajebal (kasneje je komentiral, da jo je pač napak prepisal iz nemškega izvirnika). Ko sem pisal eno od knjig, sem pa hodil večkrat na konsultacije k nekemu fiziku - vse, kar mi je povedal, sem preverjal in ugotovil, da se je dvakrat zajebal. Pa je šlo za eksaktne stvari. Pri stvareh, kot je tale, o nebovzetih mojstrih, ki pa so stvar interpretacije, pa je zato preverjanje še bolj smiselno. V razmislek komentar k parim izsekom iz predavanja, za katerega si podal link:

Tako nam Mojstri govorijo, da ko se seznanimo s temi učenji lahko pozabimo vse kar smo slišali ali videli do sedaj! Tako, da lahko postanemo knjiga, kjer je papir še popolnoma nepopisan in kjer se lahko ta papir popiše z znanjem kozmičnih zakonov.

Se ti zdi, da ravna Bog neracionalno? Verjetno ne. Toda – če je tole res volja Boga, ali se ti ne zdi, da je neracionalna? Da bi kar naenkrat smeli vse, kar smo se do sedaj naučili pozabiti? Pa saj vsa omembe vredna duhovna učenja pravijo, da je naše bivanje na Zemlji ena velika učilnica. Je bilo torej vse dosedanje učenje zaman in so bile torej dosedanje inkarnacije brezvezne?

Ko nekaj-nekdo kar je del te energije hoče nekaj izraziti, mora zato, da bi to naredil oditi ven iz te božje energije. Torej, če smo hoteli biti ustvarjalni smo morali oditi ven iz te energije.

Ne bo držalo. Z božjo zavestjo smo ves čas povezani, kar ugotavlja tudi sodobna fizika (holizem) Vse v vesolju je del vzajemno odvisne in vseskozi spreminjajoče se kozmične celote. Pojem svobodne volje je treba razumeti kot koncept, v katerem imamo v skupni božji zavesti neko omejeno avtonomijo.

, ker nam je dal Bog svobodno voljo. Dal nam je možnost kaj želimo storiti s to energijo. Ko je njihovo poslanstvo poteklo in ko naj bi se vrnili nazaj k Bogu, niso imeli več iste vibracije kot Bog.

Si se kdaj vprašal, kakšno naj bi to poslanstvo bilo? To vprašanje je bistveni point za razumevanje karme!!!

Tako smo šli skozi mnoge inkarnacije, in vsakič smo tudi kaj narobe naredili in dobili smo tako gosto telo, kot ga imamo sedaj. Še vedno smo tu in še vedno poskušamo popraviti vse svoje napačne odločitve. In vse kar smo narobe storili v svojih prejšnjih inkarnacijah, se še vedno manifestira v nas. Bog, Mojstri in druga kozmična Bitja Ti nikoli ne prepovedujejo nečesa narediti in tudi nikoli ne bodo rekli, to pa moraš narediti! Edino kar nam Bog govori je: “če boš storil to, se bo to tudi manifestiralo.” Če boste pojedli veliko čokolade vas bo bolel trebuh. To je zakon.” Torej, to karmo smo preobražali z dobrimi deli, skozi trpljenja, preko žrtvovanja, toda to je zelo počasen način kako to narediti. In da smo preobrazili en del karme je to vzelo celo življenje in smo se morali vrniti nazaj in ponovno smo morali iti skozi vse te stvari. Zato je Saint Germain želel, da poznamo uporabo Vijoličnega plamena.

Se ti ne zdi, da ima naše bivanje na Zemlji globji smisel, kot pa je veriga jebanja s karmo, kakršno predstavljaš. Si pomislil na to, da je cilj božanskega načrta naša zavestna evolucija? Daresnično obvladamo vse plati materialnega življenja, moramo izkusiti tako ljubezen, kot pomanjkanje ljubezni. Pomanjkanje ljubezni v nekem lajfu torej ni del karme v smislu, da plačuješ nekaj, kar si zajebal v prejšnjem lajfu. Da spoznamo vse vidike ljubezni, gremo torej skozi izkušnje, v katerih je ljubezen privlačna in zastrašujoča, nas zdravi in uničuje, nadzira in inspirira ter spodbuja ... In te izkušnje preprosto moraš dat skozi, da spoznaš vse plati življenja. Finta je le v tem, da greš lahko naprej takrat, ko poštekaš lekcijo posamezne situacije – če je ne, se bo ta pač ponovila. In šele ko izkusiš vse skrajnosti, resnično ni več razloga za inkarnacijo.

lalala pa še tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ko tole berem, se vse bolj strinjam s paclom. Se mi zdi, da večina nesporazumov pride iz tega, da ne delimo istih pojmov za neke abstraktne stvari.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Elhoimu in Kabalistu: Bosta že odrasla enkrat. (vem da sta odrasla, tuki je mišljeno v drugem pomenu) x:o)x Vsak od vaju trdi svoj prav (vsak naj veruje v tisto kar hoče), ampak ne pa bit 100% da ima vsak od vaju zares prav, spoštujta drug drugega. Ljudje smo zmotljiva bitja in js bi rekla da raje Kabalo pustita stat dokler ne bosta sposobna spoštovati vsakega človeka in ne ga pomilovati ker misli drugače kot vidva. Tuki smo da izmenjujemo mnenja in ne da tekmujemo kdo ima bolj prav. x:Ix xloveyx Pa brez zamere, nočem vaju žalit ali karkoli ampak le spomnit na par stvari.

(Sicer se bolj strinjam z Kabalistom glede določenih stvari, vendar to ni važno)

Vsakdo, ki prebere tekst, ga interpretira z notranjim tolmačem, ki je omejen s svojim znanjem o nečem.

:palec: In Emanuel je pred časom odlično napisal, da so kvalitetni duhovni teksti napisani na način, v katerem prav vsakdo lahko najde zase svojo interpretacijo resnice in bolj zadevo poznaš, večjo globino začutiš v njih.

No, nosorog je pozabu dodat da marsikdo tako ne dela k brani še tisto malo kar ma(še tisto bogo fasadico pod katero se je treba skrivat in pokazat svetu, da smo popolni.

Več kot očitno je, da tole za Elohima ne velja. Glede na odnos do učenja o vnebovzetih mojstrih je blo treba met ful jajc priznati, da v citatu iz predmetnega predavanja ni vse v najlepšem redu.

Elohim :palec: :palec: :palec:

lalala tokrat brez tralalera

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nekje sem pred kratkim napisal, da nam najbolj koristi izmenjava mnenj z drugače mislečimi. Tako svoja stališča utrdimo ali korigiramo.

Ja, saj prav tvoje debate in pristop sta me že večkrat podžgala, da začnem vrtati...... :palec: :palec:

Si pomislil na to, da je cilj božanskega načrta naša zavestna evolucija?

Daresnično obvladamo vse plati materialnega življenja, moramo izkusiti tako ljubezen, kot pomanjkanje ljubezni.

In te izkušnje preprosto moraš dat skozi, da spoznaš vse plati življenja.

Finta je le v tem, da greš lahko naprej takrat, ko poštekaš lekcijo posamezne situacije – če je ne, se bo ta pač ponovila.

Da sem to dojel, sem rabil preeecej časa, čeprav še vedno nisem povsem prepričan, da ga spet ne sračkam, ampak ....x:)x x:Dx

In šele ko izkusiš vse skrajnosti, resnično ni več razloga za inkarnacijo.

Pol sem pa res že blizu!! x:)x

lalala pa še tralalero

bom še jaz dodal jumpajdijada

skratka : :palec: :palec:

Link, pa sem žal zamudil, mi že ni bil namenjen x:)x

MOJA LASTNA IZKUŠNJA

..po kar veliko letih dela na sebi v raznoraznih alternativnih tehnikah sem se znašla tudi na tečaju kako delovati s pomočjo vnebovzetih mojstrov... tu smo se učili približno to, kar pišete tu.... peli smo mantro... name je ful močno delovala....

.... in po meditaciji sem začutila tako močan preboj energije, da mi je spodneslo tla pod nogami... kot ploh sem padla na tla... zanimivo pa je bilo to, da se čisto vsega spomnim.. nisem izgubila zavesti, a moje telo me sploh ni ubogalo....

..trajalo je približno pol ure da sem prišla k sebi, a božanskega občutka ki me je preveval ne bom nikoli pozabila....

..ne znam razložiti drugače, kot da je njihova energija zelo močna in zelo lepa..

Elohim.Me veseli, da si našel tisto Pravo.

Prav res sem vesel.Okrog mene hodijo ljudje, brez uspeha poskušajo tisoč in eno tehniko, brez uspeha, kar samo še stopnjuje živčnost in občutek poraza nad samim sabo, kontroliranjem življenja in smotrnosti nadaljevanja kljub preprekam.

K tvojemu prispevku bi rad dodal le to, da to ni TO.Za vsakogar.

Obstajajo tudi drugi načini pranja možganov.

Pod pranja možganov mislim spreminjanje vzorcev obnašanja.

Pod spreminjanjem vzorcev obnašanja mislim spreminjanje slabih navad v dobre.

Pot k boljšemu je tako tlakovana na poti preobrazbe.

Za tako velike dogodke, se pa vsi radi oblečemo kar se da čisto, oprano in pa na novo speglano.

Pranje.

Pranje možganov.

težko sprejeti tako misel.Ampak je oprano s pervolom!

:palec: :palec: :palec:

Unis na pohodu...to m delej x:Dx x:Dx x:Dx

Unis, če hoče moje telo uspešneje uporabljati recimo energijo vijoličnega plamena moram prvo počistiti nesnago in omogočiti dostop čimvečji količini te energije. Te energije se težko prebijejo že čez zrak Zemlje , ker je tako onesnažen, težko se prebije tudi čez naše telo, ker je nečisto. Denimo čokolada, 100gr ti prekine povezavo s tvojo Jaz Sem Prisotnostjo vsaj za dva dni, da o alkoholu sploh ne govorim. Zato je treba telo najprej "oprati", tukaj ne peremo možganov, možgane si naštelaš sam z vijoličnim in z ostalimi plameni, odvisno v kaj jih usmeriš. Seveda pa človeku, ki kadi in pije težko dopoveš, kaj je čisto telo, saj je njemu normalno to kar dela, kot je meni normalno, da delujem brez tega, pa Bog ne daj da bi koga obsojal.

Fak.Očitno sm jest poj čist avt k pojem tok čokolade x:o)x .Sory stari, bučke.....z moje strani seveda x;)x

Vijolični plamen - žarek je namočnejše orodje za preobražanje raznih negativnosti. Preobrazi temeljito, enostavno briše zapise slabega. Dobro ga je uporabljati čimbolj natančno, takrat je tudi najučinkovitejši. Sam sem pred nekim dogodkom, ki mi je spremenil življenje, počel same "normalne stvari" pil, kadil(4 škatle na dan), klel (vsaka druga beseda je bila pi.., ali ku.. in sem vsem je.. ma..), hodil po diskotekah, žuriral, bil ateist itd... Potem sem s pomočjo dogodka prišel do Predavanja Erice Klugler, Dunajčanke , ki je predavala v Ljubljani, predavanja, ki je spremenil moje življenje za 100% (danes sem vegetarijanc, ne kadim, alkohola nisem okusil od leta 2000 nič.) Tam sem zvedel za Vijolični plamen (na predavanju je bilo približno 50% ljudi, ki so prvič v življenju kupili revijo AURA in prišli na to predavanje) začel sem tako, da sem Vijolični plamen med drugim usmeril tudi v moje kletvice in druge "umazane besede", rezultat je bil zame osupljiv. Enostavno nisem več klel. Kakšna moč je v Vijoličnem plamenu, sem videl še kasnej in videm še dans. TO SO BOŽANSKE ENERGIJE, ki so dostopne vsakomur in to brezplačno.

Drgač si čutu največje spremembe zarad tega ker si nehal kadit,pit itd.Ta vijolčni žarek ti je dav upanje,pomiritev in voljo v nov začetek ki si ga mel planiranga že prej, ker si vedel da živiš narobe, vendar si rabu nekej,nek razlog za akvtivacijo le tega.Ta vijolčni žarek ima več imen.Lahko je molitev,meditacija,kozmična energija itd.Enako kot interpretacija imena bog, kaj on je, kako zgleda.Zaradi menjave sloga življenja si začutil ful spremembo kar je logično in zdi se mi da preveč pripisuješ to temu žarku ki ti je dav upanje.Jah nekaterim da to bog ne.Isti šmorn.

Jest osebno v lajfu tišim k tem da nism od ničesar odvisn, in da vse prihaja iz mene, tudi neomejene energije ki sevajo iz mojega centra in ki se jih včasih zavedam v obliki ščita.Črpam jo v dobroti, dobrih dejanjih, enrgiji dobrega ki mi jo dajo drugi zaradi nečesa,naravi,sončnem zahodu, itd.Res je te energije so dostopne posod, zmerej.Človek za lepo življenje ne potrebuje nič ,ker mu vse pove intuicija ki prihaja iz njega samega, zato so te mojstri pa drugi šmorni samo za nek info ne pa za vodiče ki se jim prepuščaš, ker z tem izgubiš samostojnoš, neodvisnost in z tem ne oddajaš svoje energije v svet, svoje unikatnosti, ker živiš po načelu drugega, druge energije.Vse kar nas obdaja, odnosi,itd, te resnične stvari so dovolj.

Vsak človek more svojo pot tlakovati sam glede na svojo unikatnost v sožitju z okoljem.

Elohim, a maš ti ta pravo letnico v profilu? :eek:

Jah čist očitno.TAkrat se je na novo rodil :vio:

Indigo, hotu sem te še vprašat, kaj predstavlja tisti ptič v kvadratku al obesku. x?x :vio:

V ikoni al odspod v podpisu.Un v ikoni je Fenix, tist odspodej sm pa dal ker mi je všeč ta staroegipčanska kultura z nekega templja je-sej se vidjo hieroglifi okol.

jA O.K. , Sem mislu, da ti kej posebi predstavlja. :vio:

Niti ne.SAm v oči mij padl ker se pač z arhologijo bavm, sploh mi je pa staroegipčanska kultura en tak "fetiš" x:px

lol.

.Tisto "odspodej" mi je pa kul k je kao kultura egipčanska.Ju know piramide in similar šit.

D ja ne bi jzt kej po nesreči preveč pameten preveč biu, nej "tisto odspodej" rata vn to :

http://www.gea-on.net/clanek.asp?ID=200

Skarabej je predvsem znan kot egipčanski simbol. Bil je cikličen simbol sonca, obenem pa tudi simbol vstajenja od mrtvih. Skarabej je podoba sonca, ki se znova rodi samo iz sebe. Je bog, ki se vrača. Zaznamuje tudi vitalnost. Skarabeje so nosili tudi kot učinkovite amulete, največkrat okoli vratu. Žuželka je skrivala v sebi načelo večnega vračanja, hkrati pa je varoval pred "zlemi očmi" in uroki.

E vidš Unis.Zej vidm zakva mi je padl v oči x:Dx x:Dx x:Dx

Res nism vedu kva predstavlja ker se nism tolk poglabljov x:Dx

Naj ob prazniku rojstva Jezusa, zapišem tole: Mati Marija in Oče Jožef sta med spolnimi odnosi spočela Jezusa. "Devica" pa je Marija imenovana zato ker je to bila njena prva inkarnacija( po smrti je bila takoj Vnebovzeta), prav z namenom roditi Božjega Sina.

In še o Mariji, ki se je prikazala v Medjugorju: Marija se je tam resnično prikazala.

Ta znanja nam dajejo Mojstri.

Da to požreš, moraš biti na čem močnem. :onfire:

Sem pred leti videl kar nekaj silno nespretnih fotomontaž "prikazovanja".

Kult Marije je pravzaprav v Krščanstvo preveden Izidin kult. Pregnanstvo Izide z malim Horusom ima veliko ksupnega s podobno Marijino avanturo. O tem pričajo arheološki ostanki. Tudi deviško spočetje je Izidino "maslo". Malce je treba poznati stare legende in mnogo stvari je jasnih brez nepotrebnega fantaziranja. Jezus je tipični predstavnik takratne judovske t.i. šole milosti. Za razumevanje Jezusovega nauka in korenine njegovega spora s takratno uradno religijo je treba malce poznati takratno politično in duhovno sceno Judeje. Vse je lepo in udobno razložljivo. Za kasnejšo Jezusovo "titulo" pa se je treba zahvaliti Nikejskemu koncilu in pragmatični politiki Konstantina Velikega. Zimzelena mešanica - religija in politika.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Da to požreš, moraš biti na čem močnem. :onfire:

Sem pred leti videl kar nekaj silno nespretnih fotomontaž "prikazovanja".

Kult Marije je pravzaprav v Krščanstvo preveden Izidin kult. Pregnanstvo Izide z malim Horusom ima veliko ksupnega s podobno Marijino avanturo. O tem pričajo arheološki ostanki. Tudi deviško spočetje je Izidino "maslo". Malce je treba poznati stare legende in mnogo stvari je jasnih brez nepotrebnega fantaziranja. Jezus je tipični predstavnik takratne judovske t.i. šole milosti. Za razumevanje Jezusovega nauka in korenine njegovega spora s takratno uradno religijo je treba malce poznati takratno politično in duhovno sceno Judeje. Vse je lepo in udobno razložljivo. Za kasnejšo Jezusovo "titulo" pa se je treba zahvaliti Nikejskemu koncilu in pragmatični politiki Konstantina Velikega. Zimzelena mešanica - religija in politika.

Zanimivo Kabi.Sploh z unmu bi se strinjov in sploh z tem ker so v uradni veljavi samo štirje evangelije po Marku,Mateju, Luki in Janezu ostale pa so zavrnili ker niso bili v interesu oziroma so se križali z tedanjimi interesi oblasti in ki je bil v začetku fanatičn danes v dobi kapitalizma pa se je pretvoril v podjetje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...