Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

Je že vredu lyassi.Nisi bila ignorirana.

Ampak, probaj zase še enkrat prebrat kaj si napisala in se poskušaj vprašati, ali je bilo vredno?Ali mi je pomagalo?Ali sem se iz tega kaj naučila?Ali sem sedaj, ko sem to prebrala in napisala, boljši človek?

Če ne, zakaj potem?Iz kakšnega razloga sem morala to napisati?Ker kot kaže, je unis to napisal zaradi svoje duše.Ne samo, da se to špekulira ampak se to tako pove, kot da je božja resnica.Vi že veste.Najprej me ne razumete, mene in klobase, nato pa je moj namen vsem jasen.

Da.Le kaj sem hotel dokazati?

Blefiranje.

Nezavedanje.

Kr neki pisanje tja v en dan.Me veseli, da se zavedaš svojih vzgibov.

Bodi zdaj dobra do sebe in šparaj energijo, šparaj vzgibe in šparaj z nepotrebnimi kretnjami.Dej si mir.Z blebetanjem se ne bo neč popravlo, s slepim pisanjem se ne bo neč doseglo.

In čemu je potem namen vsega, če ne ravno zaradi napredovanja?Sama si tako rekla.

Kok se tolčm po glavi k prow ne razumem, k me boli kurac za vas.

Sam vseeno me skrbi da zgubljaste cajt s temi prow res nepotrebnimi utemeljitvami in vašimi argumenti kaj mislite, da je prav.

Se že sprašujem kdaj vam ostane čas, da počnete vse to kar ste tudi napisali da se dela.

In zakaj potem ti še pišeš?

In stresaš svojo duševno drisko prav tu noter? :xx!:

Vzemi toalet papir pa pojdi v WC in se tam spucaj... :vragec: x:o)x xrolleyesx

Tebi sem o tem že pisal v temi Bog, pa še enkrat kopiram semle.

Vnebovzeti Mojstri želijo da bi vedeli tri stvari. Želijo da vemo da smo Bogovi, božanska bitja. Smo del Boga. Na samem začetku smo želeli biti stvarniki, kot je to Bog. Da bi lahko ustvarjali, nam je Bog dal planet Zemljo in nam dovolil priti sem. Smo del Boga, zato nam je Bog dal del sebe vsakemu od nas. Smo kot majhna kapljica iz velikega oceana. Ker ima kapljica enake kvalitete kot ocean, imamo tudi vse kvalitete Boga, ker smo del Boga. Bog nam je dal svobodno voljo. Bog je želel, da smo svobodni pri uporabi njegove energije. Ko smo prišli na Zemljo, smo imeli vse energije Boga. Dar svobodne volje pomeni, da lahko izbiramo ali bomo uporabili energije dobro ali ne. Ko smo prišli na Zemljo, smo prišli v okolje, ki ga nismo bili vajeni. In smo delali pravilne in napačne odločitve. Kadarkoli smo se napačno odločili, ko smo napačno uporabili energije Boga, se je zmanjšala frekvenca naših vibracij, naredili smo negativno karmo. Ko smo prišli na Zemljo, smo imeli najvišje vibracije, ker smo bili eno z Bogom. Z napačnimi odločitvami so se naše vibracije nižale. Tako smo s časom nižali in nižali vibracije. Tako na koncu, ko naj bi se vrnili nazaj k Bogu, ko naj bi šli v nebesa, nismo več imeli enakih vibracij in se nismo več mogli zliti z Bogom. Bog je naš Oče-Mati, ki nas ima rad in nam je dal možnost da se vrnemo k njemu, tako da popravimo napačna dela. Temu se reče inkarnacija. Tako imamo v vsaki reinkarnaciji priložnost, da popravimo napake. In ko popravljamo napake se naše vibracije višajo.

:vio:

V to Nosorog sem prepričan še danes.

Pa mi prosim odgovor , a je blo to s tvoje strani normalno x?x

Če ne bi imel tako opranih možganov s temi VM, bi morda ugotovil da te Nosorog občasno tudi mal zajebava... xrolleyesx x;)x x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

In zakaj potem ti še pišeš?

In stresaš svojo duševno drisko prav tu noter? icon_smile_dead.gif

Vzemi toalet papir pa pojdi v WC in se tam spucaj

stari, nabavi si sarkazem detektor.

Mogoče boš spoznal, da ljudje le niso take opice, kot misliš, da so, in jih ne boš več ocenjeval na podlagi njihovih vzgibov.

Da naj vzamem toalet papir in naj grem v wc si reku?

Ni mi potrebno, bom kar tebe prjel pa si rit obrisow.

Isti kurac, al vzamem karto v roke al pa tebe.

:)

x:Dx x:Dx

Vidim da bi rabil vsaj dve rolici... x:Dx

Papirja... x:o)x

Pa čokolado začni jest, dete... x:Dx x:Dx :vragec:

Z mano bi si pa težko kaj obrisal... x:Dx x:o)x

Bi bil bolj ti obrisan... :vragec: x^x

Ubrisan si pa tako že... :palec: x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

čokolado jem-tisto z lešniki.Si mi ti nekoč priporočil.

dve rolici papirja bi porabil?Ah kje pa.

Obrnil bi te pa pol bolj previdno obrisal v drugo.

Saj veš alef, da te ljubim x:Xx

Enako, srce... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Mar kdo dela drugače?

Nekateri tudi malo razmišljajo... xDDx

Ali vsaj mislijo da razmišljajo... x:Dx x:o)x

Elohim, od kdaj pa ti veš kaj je prav in narobe IN SI DRZNEŠ MENI SODITI, DA SEM SI PRIDOBIL NEGATIVNO KARMO?

LE KDO TE JE POSTAVIL NA MESTO ODLOČANJA?

prasica nemarna, ALI VEŠ, DA SAMO BOG VE KAJ JE PRAV IN NAROBE?

Prvo zlato pravilo, ne obsojaj.

In ti si ustvaril očitek.Kaj takega pa še ne.Prekleta mona bogokletna, kaj misliš, da si BOG?

vidiš.

samo zato ker tebi nekaj ni všeč, še ne pomeni, da je narobe.

Ti si deloval iz tvojega pofukanega ozkega dojemanja.

E

A se tud vam zdi, da se je Lia zatreskala vame?

Anti zato ksm reku, da mam penis neverjetnih mer.

Em, draga moja, da te ne bom jzt razočaral, lohko, da ne uporabljava istga metričnega sistema ; )

xrolleyesx

čuj odgovor maš odebeljeno podčrtan, vse izhaja iz tvojega ozkega dojemanja

seronja, sam napisal si kar mi v glavi počasi gnije, še kaj xcivx

te lahko tud abfockam , če češ x^x volje sm glih ta prave

prepotentni dedci :o|o:

a boš že izpljunu od kod se ti je pripeljalo vse to kr z lufta ali so ti to neki tajni viri, vse drug odgovarjaš, sam to, ne kar te vprašam?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Oprosti unis, da sem ti pripisala ženski spol, se ne bo več zgodilo. x:)x

Hm, kaj pomaga da se drug drugega žalite? x:Ix Vsak človek dela napake in te napake trese okoli, včasih so jih sežigali na grmadi, včasih so te izolirali,....Js delam napake in verjetno še marsikdo drug. Če je ena napaka smisel našega življenja, jo prosim pustite človeku živeti, ker brez smisla je težko. x:o)x Mislim, da smo tuki da se pogovarjamo in razpravljamo, ne da se zmerjamo z celim kraljestvom živali (čeprav če vas to veseli in pomirja kar tako dalje). Od vsakega se lahko kaj naučimo, kako kaj narediti ali kako ne..... xsrcx

V bistvu a ni čas da se malo pomirite, zadihate,....saj ni pomembno če se z vami kdo ne strinja, vedno je bilo tako. x:)x

x^x xcivx čuj, pa od kod vse to pobiraš, grozno dobro, polepšal si mi dan, hvala

Dons ma res dobre; sm tud jst, za razliko od ponavad, precej njegovih dolgih klobas prebral in se na trenutke peklensko zabaval.

Bo pa zanimiv videt kaj bo nosorog na tole izjavu x:Dx

Nič. Boli ga kurac. x^x

Prasica nemarna.

x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

če pa vidš stvari k se zgodijo

in se zavedaš svojih posledic dejanja.Če te posledice tvojih odločitev udarjo takoj, boš malo bolj pazlljivo scal po koprivah, boš malo bolj pazljivo in odgovorno čofotal v ribniku življenja in malo mejn se utapljal u lastni drami.

Več se niti ne zahteva.

:palec:

Glede uporabljene besede hipnagogija.Sm uporabu ta simbol, k drugega ne poznam za opisat približno-ne pa prav isto stanje.

Hipnagogija

Hipnagogija in hipnopompija so izkušnje, katere lahko posameznik izkusi preden zaspi, oziroma, v primeru hipnopompije, se popolnoma zbudi. Ko je oseba v enem izmed teh stanj, ima lahko slišne, vidne ali vohalne halucinacije. Včasih je prisotna tudi popolna spalna paraliza. Posameznik se zaveda teh halucinacij, vendar je običajno nemočen, da bi jih kontroliral. Za to mejno stanje so značilni teta možganski valovi (približno 7 Hertzev) in skrajna telesna sproščenost. Vsi ljudje izkusimo hipnagogično stanje pred prvo fazo spanja, vendar se, tako kot pri pravih sanjah, le redki lahko spomnijo svojih izkušenj. Tisti, ki se odpravljajo v to stanje brez namena, da bi spali, izstopijo iz hipnagogije poživljeni in sveži, kot tisti, ki uporabljajo izolacijske komore za obnavljanje energije. (Glej tudi yoga nidro.)

vir: http://www.houseofsutekh.org/leksikon.htm

Spalna paraliza.Ja.To je šele zanimiva roba.V prvem letniku sm slišu za astralno projekcijo, out of body experience in blabla.In pol sm probu na vse načine forsirat.Uf.Forsirat je tako grda beseda, sej sm biu sproščen in vse to sranje.Zdej v 4.letniku sm končno spoznal, da so me zajebali in sm vrgu stran tolko cajta, da je joj.

Sm pa prdobu izkušnje s spalnimi paralizami.Skor vsak dan.To je biu žur.In panika.Bolj panika na začetku.

Ok, ti sam povem zakaj folk se matra in dela tolko vaj, da dobi oobe.Vse je zgrešeno.Namreč, ti to izvajaš zavestno-v zavestnem stanju.Zdej si buden.Če ti rečem ZASPI ZDEJ TAKOJ!!Ne boš.Ne moreš.

Spanje je prow čisto drugo stanje zavedanja.A kaj ko se niti ne zavedaš, da živiš, kaj šele da spiš.

In tako se forsiraš mesece in mesece, če si tako nesposoben kot unis, da zaspiš-prideš v drugo stanje zavesti in se sploh ne zavedaš, da si zaspal.In še naprej forsiraš obe, ker misliš, da si buden.In potem.BUM.

Pizda.A je to to?A mi ni znal nekdo povedat, da sm to jzt že od zmerm delu na naraven način.Neee.Če delaš tko je prow neki druzga.Vtaknte si tisto nit u ret pa fajn podrgnte, prasice nemarne k samo kopiraste članke wd drugih...em..to s slikami je tko.

Odvisno od mojega razpoloženja in stanja, da se zberem.Zdej k je šola pa tko se pustim zajebavat sam sebe u glavo in koncentracija pade.Energija pade.In ko pade energija skočijo misli, k jih nočem met.In ker se jih ne "zavem" se nenamenoma poistovetim z njimi.Jim dam energijo.Se prave, mislim tisto, kar naj bi one predstavljale.In največkrat so to kakšni strahovi, sekirancije.

In te misli, slike, se potem mešajo s tistimi občutki, ki so "uvid v tvojo super svetlo prihodnost unis".

E vidiš.Vprašanje za 4170 eur je, kako vem, kdaj si jaz te slike izmislim in kdaj so "resnično resnične".

Ko neki udari tko mimo, da se samo vprašam.WTF?OD KJE PA TO?.Postanem sumnjičav.

Ker, nesreče in presenečenja pridejo iznenada.Vse drugo kar bi lahko nastalo npr. na pol raztrgan nosilni kabel

dvigala, waw, ni ti bit treba it ejnštejn, da boš v glavi vidu sliko kako kabel popusti in ti v dvigalu greš papa.

Temu se reče strah.In logika.In tako tko al tko vsak pošteka.O teh občutjih NE GOVORIM.

Je čisto nekaj drugega.Za rečt.Nek običajen dogodek, ki ti ne bi smel prinesti nekaj NEPRIČAKOVANEGA.

To so tisti alarmi od nesreče al pa kej tazga.

Potem maš tiste fore, k jih vsi več al majn poznaste, k misleš na koga (al wan wd tebe) in pol te pokliče, ti pride na obisk, al pa ga povoziš z avtom..itd, sej poznaš..Ben, s tem se ne bi nnka ukvarju k je tud neki vsakdanjega.

To so slike, k niso povezane s tvojim doživljanjem, strahovi, logiko.Kr nek film, k ga samo gledaš, ne vplivaš.

Mogoče, ko se steče na konc, se ti s svojo domišljijo poigraš z njim, spreminjaš okolico in fantaziraš dalje.

Ampak.Ampak.Ti se sploh ne spomniš, da bi si to misel sploh ustvaril in bil ti Kreator.

In če se skozi zavedaš in občutiš te ideje, ki gredo mimo tebe in se ne sekiraš zanje.In potem kar iznenada se ti v glavi zavrti film, na katerega sprva ne moreš vplivati, ne moreš se ga otresti, tud če si brez volje in zaspan in brez energije, ti mora pridt v zavedanje.In pol se zgodi...

Kako močne so te slike in kako to vpliva na ljudi okoli tebe?Se kr naenkrat zastrmiš v neko točko?Ne,ne vse poteka normalno.Tist "glasek-slika" whateva, je ponavadi tko tiho, da ga preglasiš s tvojim sranjem.Tko da kr se tiče, en reče temu intuicija al pa blabla, ma jzt sm ti zdej naštel vsaj 3 varijante.Še več jih je pomoje.Odvisno anti od ljudi.

So pa res ene izmed teh slikc en piko bolj konkretne-bolj začinjene-bolj drugačne k odstopajo od drugih in takrat preprosto veš.Sej se meniš z ljudmi.In se pogovarjaš z njimi.A nekje v glavi vidiš dogodek.

Tako kot se ti meniš z nekom in se nato spomniš, da nisi zaprl vode v kopalnici.In kej boš vidu?Sej boš slišu ma globoko v sebi ne boš odvrnu pozornosti wd tiste pofukane pipe in možne luže.In pol vidiš soseda k ti bo spet pizdu in pol boš mogu klicat vodovodarja..Oprosti marjan, kaj si reku nazadnje?

Vidš.O takih slik ne govorim.Jzt ne spim, ko zapiram vodo ane.Ja seveda-itak da tud jzt kej pozabm, anti še bolj ku ti; )

Sam pol tvoj dvom ustvari neke možne scenarije, k so se ti mogoče dogodile.To so tvoje slike, k si jih ti ustvaru.

Jzt govorim o drugih slikah.Če bi bla tista slika "res taprava slika, da nisi zaprl pipe" bi te stisnlo v želodcu in bi teku nazaj v bajto.Takrat preprosto veš.

Takrat preprosto vem.

:palec: ja preprosto in najbolj nedosegljivo x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia, jzt sm upu, da me boš opazla, da sploh obstajam.Sm se matru pisat pesmice sam si me ignorirala.In zdej k me ne zanimaš več, pa si kr sama pršla..jooj kko ni to fer : ) Joke.

prepotentni dedci, kaj?

Hahaha, se pa visoko ceniš... hoho.

a boš že izpljunu od kod se ti je pripeljalo vse to kr z lufta ali so ti to neki tajni viri, vse drug odgovarjaš, sam to, ne kar te vprašam?

Glej peechko, sploh nism vedu, da si me kej vprašala.Zdej si zame prvič formulirala vprašanje.No, sam odgovor te bo najbrž razočaral.

Ko hodim mimo mojega življenja in upam, da bom našel kotiček v katerega se bom lahko skril v svoj svet iluzij, mi ne uspe.

Še v sanjah me ne pusti, da se zatečem proč od sebe, pozabim vse kar počnem, vsak majhen korak in odločitev s katero moram živeti.

Rad se igram, da pozabljam in, ko mi to za trenutek tudi uspe, mi vse okoli mene reče, ne ne ljubček, tako pa se že ne dela.

Če vprašam, dobim odgovor.

Če gledam, se mi v mislih porodi sporočilo.

Vse kar napišem ni niti 1% avtentičnega-mojega dela.

Mene me tukaj sploh ni.

Misli, ideje-od drugih.Pridobljene z razmišljanjem, pridobljene v sanjah, pridobljene v različnih stanjih zavesti, kurca pridobljene.

Tam so od zmeri.

Sam jih ne slišim vedno, ker jih nočem ali pa se ukvarjam z drugimi stvarmi.Najverjetneje s tem, ko poskušam pobegniti od odgovornosti, ki sem si jo naložil in pretvarjati, da sem nekaj kar nisem.

Ja?Če zapreš oči, kaj vidiš?Kaj slišiš?Kdo ti to pove, kdo ti to prišepne?

Punca moja zlata, pojma nimam.

Tajni viri?specnaz?kontraobveščevalna služba-kos?Em, mogoče si gledala malo preveč filmov.

Kar se mene tiče, v moji glavi se mogoče preveč filmov odvije.

Pa sploh jih nočem gledati, kaj šele da bi jih jaz ustvaril.

Toliko od odgovora na tvoje vprašanje.Zdaj veš.

xsrcx hvala, lepo si napisal možakar v nastajanju

po mojih čudnih metrskih merah so tvoji posti nekaj najboljšega kar sem prebrala v zadnjih letih

kako se ceniti, pa mali stvar je taka, trg skoz deluje, delam na marketingu, embalaži in se poskušam pozicionirat na njem,,,jebi ga takle mamo, mi otroci socializma, k se kapitalizma šele učimo, težje je prezidavat pa preurejat staro bajto, kakor pa iz fundamenta novo zidat

ajd, uživaj s pozornostjo in življenje bo pesem xwizardx

Ponovno in ponovno se boš inkarniral, dokler ne boš stvari naredil pravilno. :vio:

Ampak splošni trend je ravno obraten, svet vse globje tone :sori:

Itak se pa nimam namena spet inkarnirati, vsaj ne v okoliščinah, kakršne vladajo :vragec:

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Mimogrede Emanuel, ni samo 7 nadangelov, temveč jih je 10. Razlika med 7 in 10 je zaradi konstrukcije Jakobove lestve, saj se sferi angelov in nadangelov delno prekrivata (ne gre za klasično prekrivanje, temveč posebne oblike stapljanja generalnih funkcij zavesti). Metatron, Mihael, Rafael, Gabriel, Samael, Raciel Zafkiel, Cadkiel, Haniel in Sandalfon je deset nadangelov, ki ustrezajo desetim sefiram Sveta Ustvarjanja, prve od biblijskih ravni, kar je opisano v genezi - 1. poglavje. Vsakemu nadangelu ustreza "paket" zavestnih funkcij aktivnega razodevanja, ki je neposredno vezan na položaj v Svetu Ustvarjanja in mističnega pomena črk, iz katerih je ime sestavljeno.

Nekje navajaš, da je krščanstvo prevzelo angele iz kabale in svariš pred mešanjem vsega z vsem, pa je že Kabala mešanica staroegipčanske skrivne mistične vede Horusa in judovstva (mogoče bi se še kaj našlo, ampak bolj v manjši meri). Judovstvo navaja sedem arhangelov (iz Tobijeve knjige; "Jaz sem Rafael, eden od sedmih angelov, ki stojijo in stopajo pred obličje Božje slave"), in krščanstvo temelji na judovstvu. Število deset, ki ga navajaš, je po moje itak odraz nasilnega mešanje dveh različnih duhovnih tradicij.

No ja, se pa tukaj vsi strinjamo vsaj kar se tiče Mihaela, Rafaela in Gabriela x:o)x

Dons ma res dobre; sm tud jst, za razliko od ponavad, precej njegovih dolgih klobas prebral in se na trenutke peklensko zabaval.

A mi lahko na kratk razložiš, kaj je zabavnega, ker men se pa res ne da vsega prebrat x:o)x x:Dx

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Ampak splošni trend je ravno obraten, svet vse globje tone :sori:

Itak se pa nimam namena spet inkarnirati, vsaj ne v okoliščinah, kakršne vladajo :vragec:

Zakaj ne? Js obožijem življenje tuki. x:)x

P.s. Kolnjenje in zmerjanje ne gane moje osebe, samo pravim da ni tko potrebno.

Oprosti unis, da sem ti pripisala ženski spol, se ne bo več zgodilo. x:)x

Hm, kaj pomaga da se drug drugega žalite? x:Ix Vsak človek dela napake in te napake trese okoli, včasih so jih sežigali na grmadi, včasih so te izolirali,....Js delam napake in verjetno še marsikdo drug. Če je ena napaka smisel našega življenja, jo prosim pustite človeku živeti, ker brez smisla je težko. x:o)x Mislim, da smo tuki da se pogovarjamo in razpravljamo, ne da se zmerjamo z celim kraljestvom živali (čeprav če vas to veseli in pomirja kar tako dalje). Od vsakega se lahko kaj naučimo, kako kaj narediti ali kako ne..... xsrcx

V bistvu a ni čas da se malo pomirite, zadihate,....saj ni pomembno če se z vami kdo ne strinja, vedno je bilo tako. x:)x

Pravzaprav če pozorno bereš to temo, zmerja in žali samo eden.

Če seveda duševno drisko tega osebka lahko jemlješ resno, potem je to žalitev.

Me pa zanima kaj se mora človeku v življenju zgodit da postane tak vase zagledan seronja... :vragec: x:Dx

:)

kot vsi..kot vsi..

Kot ti...tudi... :vragec: x:Dx xsrcx

Nič. Boli ga kurac. x^x

x:o)x x:o)x x:o)x

Daj led gor... x:Dx x:o)x

Menda pomaga, al pa tud ne... x:Dx x:px :vragec:

x:)x vsak od nas naj uredi svojo prebavo...unis bo že sam poštimal x^x

zaprtje je lahko še bolj boleče xg:Dx

x:o)x

xcivx uotrok, wc pa prebava so bolj intimne stvari

naj se rešujejo intimno, najbolj na dvoje oči, neke meje pa morajo bit

lep dan x:)x

xcivx sej ti nič nečem, sam menimo se ne x;)x

Pustmo unisa lepo pr mer in pejmo rajš na en 'per.

:palec: x:Dx

Končno si nekaj uporabnega izjavil... x:px x:px :palec: :onfire: :onfire:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...