Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja x^x ampak glaž iz ta druzga sodčka x^x x^x x^x

:eek: x:px x:px x:px :palec: :palec: x:Dx

jzt pa po neumnostih, k jih skozi klamfa pa serje, eno tumpasto bitje, k se ni še nič naučilo-zato staro.

Za najbolj kredibilen odgovor je pa potrebno vprašati Alefa, on že ve kaj je narobe pa kako se tako drisko zdravi.

a nismo rekli, da bomo pustili unisa stat?Madona.Vsa ta negativna publiciteta mi blagodejno dene.Zelo.

Potem pa v redu... :palec:

Mogoče se ti pa tud driska ustavi, sama od sebe... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Res je Emanuel, svet vse globje tone, temu bodo sledile katastrofe, ker je v ljudeh vse manj Božjega, častijo se tisti, ki se norčujejo iz Boga in "njihova materialistična, ateistična pot je pa taprava", kot so "taprave" istospolne poroke, splavi, lakota, vojne. To vse bomo plačali in delno že plačujemo. :vio:

No, zdaj smo pa tam. Skos si nam nakladal, da smo kot božja bitja z napačnimi odločitvami pridelali karmo, ki naj bi jo zdaj odplačevali, zdaj si pa le dahnil, da gremo še vedno navzdol in da ne bo z vrnitvijo k Bogu potemtakem nič. x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Tak odgovor je bil predviden.

Res je Emanuel, svet vse globje tone, temu bodo sledile katastrofe, ker je v ljudeh vse manj Božjega, častijo se tisti, ki se norčujejo iz Boga in "njihova materialistična, ateistična pot je pa taprava", kot so "taprave" istospolne poroke, splavi, lakota, vojne. To vse bomo plačali in delno že plačujemo. :vio:

Ti si se inkarniral v to življenje točno zaradi okoliščin, ki si si jih izbral, to je že bila tvoja izbira, zato govoriti o tem da se v to ne boš inkarniral je malo čudno , se ti ne zdi? :vio:

Alef v tem zapisu si tudi ti žaljiv do Unisa, sam gledam na njega od včeraj, ko je povedal malo več o svojem stanju nanj drugače in sem celo zaskrbljen nad njim. Duševna driska tega osebka je zame resna stvar, mogoče ti nisi prebral o njegovi hipnagogiji. Prosil bi te če si prebereš, mogoče ti bo spremenil pogled na "duševno drisko". :o|o:

:palec: Popolnoma se strinjam z tvojim komentarjem, bolj točno nisi mogel opisati današnjega stanja med ljudmi,namesto ,da bi se v tem kaotičnem sistemu ljudje obračali vase in z pozitivnim načinom ustvarjali dobro za vse -,se raje prepuščajo obtoževanjem in vedno znova na napaćen način krivijo drugega za svoje lastne neuspehe.

Stanje je zaskrbljujoče še posebej med mladimi,ki vse bolj posegajo po raznih supstancah , ,kje je meja in kam to pelje? Odgovor na to vprašanje ne vem,želim si le,da bi predvsem mladi spremenili smer in se obrnili na pot izboljševanja odnosov ,predvsem bi bilo dobro ,da bi se bolj zanimali za vrednote.kot so poštenost ,vera ,spoštovanje,delovnost,itd... x?x

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

....ker je v ljudeh vse manj Božjega, častijo se tisti, ki se norčujejo iz Boga in "njihova materialistična, ateistična pot je pa taprava", kot so "taprave" istospolne poroke, splavi, lakota, vojne......

:sick: Lepo te prosim, no.....Prvo kot prvo nič ne čutim, da bi me kdo častil, mogoč s kakim pirom kdaj, no. x:o)x In kaj ima materialistična zveze z ateistično? :eek: A veš kdo se norčuje iz boga? Najpogosteje verniki in predstavniki cerkve, z dejanji, ki so popolnoma v nasprotju z božjimi zapovedmi....... Istospolne poroke, ja, te bodo glavni vir zla na svetu...cccccc :xx!: Abortusi tudi, jasno :xx!: Lakota, vojne......le kdo jih drug povzroči kot večinoma kao v boga verujoči? Pih.... :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Čak mal...na mojmu nivoju....torej to pomen, da si padu in se mojmu spet šele bližaš? :inocent: :vragec: In kdo si ti, da lahko meni rečeš, da je moj pogled napačen? Tud ne mislim podcenjujoče, sam vseeno me zanima, kdo si, da lahko moj nazor ocenjuješ kot napačen? In kaj jaz govorim proti bogu? Kako sploh lahko govorim proti nečemu česar ni? x;)x In še proti čemu božjemu? Pojma nimam od kod ti to? A jaz pa nisem božji? Po tvoje? Al kako? :inocent:

K. Čapek

Sam, to tvoje pisanje tako vidim, če nekdo podpira splave, istospolne poroke, verjame da so za vojne krivi v glavnem verujoči v Boga, se mi zdi da je proti Bogu in te ne obsojam, če ti rečem da si na dobri poti. Če pa misliš, da sem te obsojal, se ti takoj najglobje opravičujem. :inocent:

Hm.....aha. Saj tisto prvo sem te hecal. x;)x Ne podpiram splavov, sem pa proti prepovedi splavov......Do istospolnih porok sem prilično indeferenten, menim pa, da ima vsak človek pravico živet v skladu s svojimi potrebami, hotenji, željami, če s tem ne posega v pravice drugih. O tem, da so za vojne v glavnem krivi kao verujoči v boga pa nam kaže zgodovina, hočeš to videti ali pa ne.....da je stvar hujša, jih pa je cerkev kot oznaniteljica boga zaradi svojih sebičnih interesov zelo pogosto več ali manj odkrito podpirala, vzpodbujala..... x;)x

Ne, ne mislim, da me obsojaš, tudi jaz tebe ne. Samo.... kaj če pa je ravno obratno........in sem jaz kot ateist na višjem nivoju kot ti vernik, pa tega ne zmoreš videt? :inocent:

K. Čapek

Ja bi reku, da ne, saj bog je menda ....ljubezen xsrcx . V (moč) tega boga pa tudi jaz verjamem.... x;)x

x:Dx ok. x^x

In kje ti vidiš problem ateizma? Al glede na zgoraj napisano to nisem? :unsure:

K. Čapek

ta star ... a si opazu, kuko ene use nekej skrbi...

ampak uglaunem sam une, k majo tolk prot piru x;)x x^x x^x x^x

Ja... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Torej sva nekaj ugotovila... x^x x^x x:px x:o)x

Pomnjkanje pira povzroča zaskrbljenost in slabe živce... x:Dx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dober, to se ti samo zdi. :vragec: Kakorkoli.....kje bi naj iskal boga, po tvoje? V cerkvi? Pri duhovnikih? V Svetem pismu? V sebi? In to v vsemogočnega? Ki nikoli ne pomaga ljudem v stiski, ker nam je baje dal svobodno voljo, pa če en del ljudi terorizira, pobija, kolje drugega, tega ni on kriv......niti se ga ne tiče. x:o)x Sam niti ne vem kaj božje je, da bi se temu izogibal, mogoč mi pojasniš mal....kaj božje je, pa se temu izogibam? :inocent:

Ne bo držalo. Bo pa držalo, da enakovredno krščanstvu sprejemamo tudi druge religije, ja. Sam men so vse brezvezne, veš, vse tretiram enakovredno samo, ker po mojem mnenju tudi enakovredne so. Po mojem mnenju je tudi ateizem enakovreden vsaki veri. x^x

No, ker ne tolčem po bogu, se zgleda z njim nikoli ne bova srečala. x;)x

K. Čapek

Ja... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Torej sva nekaj ugotovila... x^x x^x x:px x:o)x

Pomnjkanje pira povzroča zaskrbljenost in slabe živce... x:Dx x:Dx x:o)x

posluš modrost modrega moža:

nimam nobenih težau, nit skrbi, nit problemou...

no, razn če slučajn pira zmanka x^x x^x x^x

janko more pred pirom dons še nekm it xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx no čaw x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hm, men se pa zdi, da nimam pojma kje. Ker tam kjer mi ga na pladnju nudijo ga ne mislim iskat, niti vanj ne verjamem.....Glede na to, da si omenil krščanstvo kot tvojo vero.......a mi lahko razložiš zakaj pa ti ne gledaš na druge vere kot enakovredne, kot bi sklepal po tem, da te čudi, da to ateisti počnemo.... :inocent:

Hm, predvsem mislim, da je preveč egoizma, materializma, zavisti, nepoštenosti ipd........da le te včasih toliko dominirajo, so toliko agresivnejše, da tudi načeloma ok in pošteni ljudje izgubljajo voljo to ostat......In da to stanje nima nobene veze niti z ateizmom niti verstvi.....ker so med enimi in drugimi pošteni in v redu ljudje in pa tudi taki, ki to niso.

Ja. Kul. Mogoče me pa res še kaj čaka......sam, da ne bo to.........pekel. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Mhm. Nisem sledil vseh vaših debat, pa mi prihrani čas, da ne iščem, tvoja religija je....?

Tega pa ne razumem.....men se zdi, da nikoli ni vse črno in belo, da je velik barv in celo nians istih barv....

Vsekakor upam, da bo kaj......prijetnejšega.....če bo. x:o)x

K. Čapek

[/color] Da gremo navzdol sem napisal ja in tudi zakaj gremo vse nižje in nižje. Kdo pa naklada se bo pokazal ko boš odgovoru na zgornja vprašanja, če ne boš spet zapeljal debato na nekja drugega, pa lep dan. :vio:

Matr si otročji. V svojih pisanjih prihajaš v protislovja, potem pa - namesto da bi zadeve pojasnil, začneš iskati, kje jaz komu nisem odgovoril. Marsikomu verjetno nisem, a to je predvsem zato, ker redno pogledam le forum o kristalih in kakšno temo, v katero kdaj se mal bolj vključim. Včasih, kadar nimam kaj početoi, pa pogledam forum mal bolj, včasih tud kaj komentiram, a ne hodim potem nazaj gledat, a je kdo kaj napisal al ne. Mam pač dost drugih stvari za počet.

Nosorog, na tole zate neprijetno stvar do danes še nisi odgovoril, mogoče bi demantiralo tvoje znanje?

Neprijetnih vprašanj zame ni. Če se pojavi kakšno, na katero ne morem odgovoriti rutinsko, ampak moram mal razmislit - hvala Bogu. Takašna vprašanja sploh dajo pravi smisel čvekanju po forumih.

Ne vem, od kod si tistle od silkija potegnu in ne ljubi se mi iskat. Pranske terapije me ni nihče učil in zanesljivo nisem nikjer napisal, da me kdo je. Če je kdo tako razumel, je šlo za nesporazum.

[/color]

[/color]Nosorog, na tole mi do dans še nisi odgovoril, pa bi te prosil, če lahko.

Morda ne konkretno pod telim vprašanjem, drugač sem pa o tem na forumu že večkrat pisala. Pa ponavljam spešl for U:

Bog je zavest, podobna človeški, le sposobnejša.

Izhodišča:

- Pogoj, da bomo resnično vedeli, ali bo nekaj, kar smo si zamislili, potem v materialnem svetu tudi delovalo, je, da to ustvarimo.

- Zavestno bitje ima potrebo po razvijanju samega sebe (pot od preprostega zavedanja pri dojenčku in naprej), poleg tega ima vsakdo potrebo da ljubi in je ljubljen (ne se zddaj obešat, da ne vsi - v kakšni fazi lajfa ma kdo res lahko občutek, da tega ne rabi).

Torej - bog je lahko o tem, kako bi se materialna bitja razvijala v materialnem svetu le sklepal, dokler jih ni ustvaril. Poleg tega je preko človeka lahko dobil izkušnjo dajanja in sprejemanja ljubezni - dal nam je svobodno voljo, da se sami odločamo, ali bomo njegovo stvarstvo ljubili (in mu s tem izkazovali ljubezen) ali ne (tako pa bo izkusil pomanjkanje ljubezni (če hočemo karkoli resnično spoznati, moramo izkusiti skrajnosti). Glede na to, da je božja zavest zelo sposobna, je nesmiselno sklepati, da nas je ustvarila "kar tako", da bi pač opazovala, kaj počnemo; Bog od nas nekaj pričakuje! Pričakuje, da se bomo razvijali, zato nas k temu usmerja in sicer nas nagradi z dobrim počutjem, kadar smo ustvarjalni, si izmenjujemo ljubezen ... in nas kaznuje s slabim počutjem, depro ..., kadar živimo brezciljno, v sovraštvu ... Ker je vsak človek ločen delček zavesti, lahko v različnih okoliščinah načeloma vsakdo reagira drugače - zato nam Bog štela situacije, v katerih izkusimo vsa področja lajfa, ampak a dokler ne odreagiramo ustvarjalno (torej njemu podobno, saj je ustvarjalnost ena od besed, s katero lahko opišemo Boga), se nam takšne situacije ponavljajo. In ko izkusiš vse ter znaš na vse ustvarjalno odreagirati, ni več razloga za naslednje inkarnacije. Zato je življenje pot skozi spremembe in če tega štosa ne razumemo, se oklepamo en kup reči, ki smo jih v biti že prerasli, a ne čutimo, da je čas, da gre naprej - tako se oklepamo dobro plačanih služb, čeprav v njih nismo srečni, občutka družinske varnosti, čeprav nas morda familija duši .... V takšnih situacijah poseže vmes Bog, nam razjebe familijo, zrihta, da nas fuknejo iz šihta ... - zato, da se lahko razvijamo naprej. Mick recimo bi pa te iste stvari spoznal kot dokaz, da Boga ni x:o)x

Zdaj pa še nekaj - kljub temu, da agre na videz vse u kurac, se evolucija zavesti posameznikov kot tudi skupne zavesti dogaja. Dolgo si že na svetu in verjetno si opazil, da smo se včasih pogovarjali bolj kdo kaj počne, o hobijih ..., danes pa vedno več o osebnih stvareh, svojih bolečinah ... To v tem smislu je korak k višji zavesti.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Aha. In ko so npr. židje živeli preveč povezano, skrbno in materialno bogateli ter se tega oklepali je nastala situacija v kateri si je bog izmislil nacistično ideologijo in koncentracijska taborišča v okviru katerih je umrlo 6 mio židov....zato, da so se potem lahko razvijali naprej. Ajme... x:o)x

K. Čapek

Pri Ateistih se mi zdi, da je prisoten skor strah, da se jih ja kaj Božjega ne bi dotaknilo, vsemu božjemu se v velikem loku izogibajo, tudi, če jim nihče nič noče.To je vsaj moj občutek. Pa še to se mi zdi v Sloveniji, da ateisti prej sprejemajo vse druge religije, kot pa krščanstvo, to je to kar se mi ne zdi nalbolj pri ateistih , zakaj pa res ne vem. Sicer pa mislim da so vsi ateisti ateisti samo na zunaj, nekje globoko v sebi imajo boga samo prebudit se mora o tem sem ti pisou v prvem odgovoru, torej da ko človek bolj tolče po Bogu bližje temu je da ga bo v kratkem srečal. :vio: xDDx

Pa ti razumeš pojem ateist?

In kaj je vera?

In verovanje?

Nosorog se strinjam s tabo glede človeškega razvijanja in Boga. xDDx

In v večini primerov si sami zapletemo življenje ali pa drugi. Vsaj dolgčas ni in določeni ljudje bodo vedno srečni, oziroma se zavedali da imajo srečo, drugi (večina) pa lahko ima vse kar potrebuje, vidi soseda z nečem več in je nesrečna, nekateri so nagnjeni na iskanje napak in pomanjkljivosti. x:Ix Vse je odvisno kaj pomeni človeku izpolnjenost življenja, nekaterim se zdi cilj sreča, drugi vemo da je sreča le okoliščina in ne cilj. xsrcx

Ti si moooja čokolaada,

ja sam tvoooja čokolaaada,

i da nema onog gaaada,

ja bi te ljuuubioo...

:eek:

eee..majstri....a je to prava pot do čokoladnice, al ja x?x x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: to je misel :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Roti, vesel sem , da se strinjaš in po prebiranju tvojih postov, vidim da si čudovit človek, pravi angel :palec: .

Stanje je res zaskrbljujoče in mislim, da smo mejo že presegli, vsaj po odzivih narave. Zanimivo je bilo poslušati okoljevarstvenike, ko so izračunali, da če bi se gospodarstvo razvitih držav letno odreklo samo 1% svojega prometa bi stem že rešili vse skupaj. 1%, kako malo in kakšen učinek bi to imelo, seveda bo vse ostalo samo pri občudovanju, "kaj vse bi to obrnilo", biznis pa teče dalje 100%.

Pri mladih so pa dejansko največji problem, kot si sama napisala, substance. Problem je veliko širši, ni samo v mladih, problem je ker povsod za tem stoji cela industrija in njen dobiček. Gledal sem oddajo Latinica na HTV na temo droge. Govoril je bivši odvisnik, ki je na srečo že par let ozdravljen. Govoril je (verjamem da je tako tudi pri nas) kako je v drogo vmešano vse v državi od policije(največji krivec) ki s svojo mrežo točno poznajo vse dilerje in uvoznike, vendar nič ne storijo, do tovarn(Pliva) ki služijo cela bogastva na prodaji metadona. V oddaji so prikazali še primer iz Ugljana, mjhnega otočka pri Zadru. Vsi domačini so vedeli kdo je diler, vendar niso storili nič (normalno, niti policija), da bi temu stopili na prste, dokler ni nek mladenič umrl. Takrat so se otočani samoiniciativno zbrali in dilerja fizično pregnali z otoka. Verjamem, da se kaj takega dogaja tudi po Sloveniji, vendar sistem od tega živi in dokler se ljudje temu ne bomo uprli bo to šlo še naprej tako.

Občudujem mlade po Sloveniji, zakaj, spomnim se ko smo bili stari recmo 20. let , pa ni bilo nobenga problema, vedel si da boš mel službo, tud s stanovanjem je kr šlo, skratka se o tem skor nisi sekirou. Dans pa poglejmo kaj čaka mlade. Lahko študirajo čimdlje in računajo na delo prek študenta, o službi , stanovanju pa lahko samo sanjajo. O družini pa sploh ne razmišljajo, saj ni IN. Je pa med mladimi vseeno veliko pozitivno mislečih, že zato ker se dviga splošna zavest. Res pa je tudi, da jih sodobni svet izredno hitro kvari, avtomobili, mobiteli, substance in vsemu temu brez pomoči staršev se težko uprejo. Veliko so krive tudi dosedanje vlade, saj niso dajale nobenih poudarkov na vrednote, vsaj to se počasi spreminja. UFF sem kr dolg ne. Skratka, Angel Roti vztrajajva, spodbujajva dobra dela. xsrcx

Elohim hvala ti za te lepe besede z katerimi si mi zelo polepšal današnji dan,kajti le redko se nekdo odzove na takšen način, saj je vse več tistih ,ki ne verjamejo ,da je nekomu resnično mar.

Tudi sama pomno spremljam dogodke doma in po svetu in čeprav je scenarij res zaskrbljujoč še vedno verjamem ,da nam bo uspelo mlade pa tudi vse ostale predramiti,in prebuditi zavest o tem ,da bi morali bolj spoštovati naravo in manj kopičiti,saj je tako malo potrebno za lastno preživetje. Ko gledam ,kako nekaterim ni dovolj hiša od 500 kvadratov,drugi se stiskajo v sobičku,pa so srečni.Ne vem kam je izginil čut po dobroti in sposobnost deliti z drugimi,še žival,ko je sita svoj plen prepusti drugemu.A MI?? Kje so naše meje??

Problema okoli drog se pa velika večina ne zaveda, zatiskajo si oči , toda kaj bo takrat,ko bo ta problem potrkal na vrata tistih,ki si na nek način ne želijo priznati obsežnost le tega.Namreč sama imam hčerko najstnico in ko sva z možem ugotovila,da se najin otrok giblje v družbi ljudi pod vplivom travce in še česa sva takoj reagirala na šoli ,katero hčerka obiskuje.Na najino grozo se je prvo socialna delavka odzvala na način ,češ -otroci so radovedni,pa morajo vse probati.Nadalje po vseh pogovorih celo pri ravnatelju se je poudarjalo samo o otrokovih pravicah,vpričo hčere je padla izjava,da je otrok pri 16 letih delno opravilno sposoben zatorej lahko 100% odloča,kaj bo počel z svojim telesom. Na vprašanje o posledicah alkohola ,drog nekontrolirane menjave partnerjev,ter zgodnjih spolnih odnosov(npr.deklica pri 13 letih zamenjala že 20-30 partnerjev) renični primer! Odgovor je bil za zledenet,da je to pač posbemanje vrstnikov. Potem problem preklinjanja.Vsi vemo kako negativna beseda ali misel že sama po sebi vpliva negativno,torej misel beseda in dejanje,je povezano.Dobila sem odgovor,da je tudi baba negativna beseda pa jo nekateri ljudje uporabljajo,kot ljubkovalno besedo.Še vadno vem,da ves ta žargon med mladimi,zveni za njih frajersko,toda na žalost ni tako. Vsaka se kletvica odrazi negativno na osebo ,katera jo nenehno izgovarja.

Rada bi povedala le to,da brez najine ljubezni in vztrajnosti naše hčere ne bi bila uspela spraviti na pravo pot.Bog ve kako globoko bi padla v objem drog,čeprav se zavedam ,da je v njenem mladem življenju bilo daleč preveč alkohola in slabe družbe. Šola,kot ustanova je tukaj povsem zakazala. Čeprav so od naju dobili podatek ,kje kdo in kako se sestajajo dilerji,ter uživalci teh nevarnih supstanc se nihče še do danes ni odzval.Sliši se lahko edino ,da sostarši tisti kjer otroci poberejo slabe navade,kako potem pojasniti to,da moj mož ni nikoli domov prišel pijan,tako isto v naši hiši še za obiske ni ne vina ne pive,ker mi na misel ne pade,da bi kupila nekaj česar ne potrebujem,pa tudi preklinjalo se ni v naši hiši vse dokler ni najina najstnica spozala prijateljev takšne vrste.

Navkljub vsemu danes neizmerno cenim življenje in ljudi okoli sebe, ter imam ogromno srečo ,da ob meni stoji mož kakršega bi si vsaka žena poželela,saj niti v enem trenutku ni odstopil od najinega načela,skupaj sva kot eden vztrajala,brezpogojno in želiva si da bova zmogla še naprej tako enotno delovat,v dbrem in v slabem. Kjer se le da opozarjava na določene stvari,kajti želiva vsem vsaj malo pokazati ,da se da tudi na drugačen način odzvati in širiti dobre misli,ter navkljub vsemu stopati po božji poti.

Zatorej vztrajajmo vsi skupaj in uspeli bomo povrniti dobro v ljudeh. JAZ VSEKAKOR BOM BREZ OBZIRA NA KARKOLI!!!

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Nej me prosm za božjo voljo, ustavi.Če potem nase privlečem ljudi, k so na isti vibraciji, iščejo same shit, zavedno al pa nezavedno, je potemtakem bog en super posrednik, k združuje ljudi z istim ciljem, namenom.

Naj se neko noč zbudim, s palico v roki.In z nasmeškom na obrazu.

Pretepel sem ga.

To si želim.

Zlomit palco bogu na hrbtu.Potem me lahko vaporizira.Itak ga nisem vreden.To mi kaže vsak dan, na vsakem koraku, k se "neč ne naučim"-glup slon, take se uspava, k delajo samo štalo u cirkusu

Ampak.Met občutek, da lahko škoduješ bogu, tako kot škoduješ sebi.Zavestno prefukat boga.Pred vsemi tistmi angeli k bi meli samo odprta usta.Ne morš verjet.Glej kaj mu model dela.

Tle maš(mu zlomim rebro) k si mi pustu, da se sam odločam.

Tle maš(z gojzerji mu skačem po prstih in trgam členke), k si mi pošilju lekcije, k me niso neč naučile, dvom, obup, sovraštvo, neč me ni obrnlo.Z večjo mero bolečine, se nisem odmaknil, še bolj sem šimfal tja, kamor ne bi smel.V upanju, da delam dobro.Hvala za zavestno porivanje pizdarij sam sebe v usta.Hvala k me nisi ustavu.Pa sm ti reku, da se odpovem moji svobodni volji, ti jo dam.To je pač moja volja, kajne?

Sam dej me dol s tega ringenšpila.Ne grem se več.

A vidš kako sm te polomu?Zdej mi moraš vrnt.Sam glej, da me tako nalomiš, da se ne bom ničesar več spomnu.Naj pozabim, prosim.

Kako mi ta misel pritegne nasmešek na obrazu.Končno srečen.

Za to se pa živi ane?Za trenutke.

Srečne.

Akhem.Pa da neb kdo mislu, da sm resnično tko kreativno destruktiven proti Avtoriteti.

Ah kje pa.Recimo, da sem en piko pretiraval z opisom frustracij, k nas naš preljubi stari ata peha, sz samim gorečim srcem in ljubeznijo ane.

Da ne bom zdej poslušow od drugih kko sm negativno nastrojen in blabla.Zato sm pa vprašu nosoroga za mnenje in nobenga druzga kurčiča.

kakorkoli odličn literarni prispevek za moj nočni nokturno x:)x :palec:

odkar unis piše mi sploh ni treba čez previšnjega nč dodajat x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Nosorog, prizanesi mi in mi poskušaj tokrat odgovoriti na tale ista vprašanja skozi tvojo perspektivo dojemanja božjega.Prejšnjič se nisi s tem ukvarjal, ker so bila skrita v klobasi, ane.

Res jih nisem opazil.

Ko omenim dejanja, mislim nase.V to ne vpletam nobeno drugo živo bitje.Torej, brez umorov, pretepanj, poniževanj drugih bitij.Pa pojdiva.

Odnos pričakovanja Boga, nagrada, ko si dober inu ustvarjalen ter kazen, ko se ne vedeš pravilno, je zame dresiranje s palico.Tolikokrat ti jo bom zlomil na hrbtu, dokler se ne boš ustavil in spregledal kaj počneš narobe.

Zakaj?

Boga lahko opišeš tudi z izrazom »princip evolucije«. V principu evolucije pa se od vsakega delčka pričakuje evolutivno obnašanje. Ne gre za dresiranje – gre za spodbujanjje, oziroma opozarjanje(z boleznijo, bolečino, slabim počutjem), da s tistim, kar počneš, ne prispevaš k razvoju celote.

Kaj je potem smisel svobodne volje? Kot se kaže, sem svoboden v iskanju izkušenj, v katerih ustvarjam in se razvijam.

Smisel svobodne volje je več možnosti za kreacijo (Bog je tudi kreativnost). Če bi počel nekaj »na ukaz«, brez svobodne volje, bi bilo vse skupaj enolično, ker bi pač izpolnjeval »povelja« Boga. Tako pa Bog ne pričakuje drugega, kot kreativnost in imaš vse možnosti da daš svoji domišljiji in kreativnosti krila.

Nikakor si pa ne morem s svobodno voljo odločiti, da bi odšel stran od boga in da ne bi pri tem občutil posledic.

Zakaj?

Jebi se! :vragec: Ne moreš ven iz Boga. Bog je skupna zavest, prisotna v vsem.

Bog mi dovoli, da odidem proč od njega/nje.Da.

Zakaj me potem ne nagradi z dobrim počutjem, ljubeznijo in veseljem?Zakaj je potemtakem beg pred bogom, kaznovan?

kot primer si omenil brezciljnost, sovraštvo.

Odgovor je že zgoraj – Bog nas je ustvaril po svoji podobi; s tem je mišljen daar zavesti, kreativnosti ... Iz njegaa itaak ne moreš, če pa si proti njemu, je tako, kot če bi kakšna celica v telesu zaačela delati »po svoje«. Ves organizem jo bo skušal vrniti nazaj na špilanje vloge, ki ji je namenjena.

Ne sovražim boga, res ne.In moj cilj je, da se nikoli ne vrnem v božje kraljestvo-zavedno.

Naj me pusti na miru, naj me ne več tepe, čeprav mi zatrjujejo, da venomer dvignem sam roko nadse.

Mislim, da mal lupaš in v resnici v Boga dvomiš. Poskusi najti CD z naslovom »Peta dimenzija, moč uma«. V njem boš našel dokaze resnih fizikov o obstoju skupne zavesti.

Nisem vreden boga.Molim samo takrat, ko mi gre za nohte, za lastno korist, to mu tudi v fris povem.Vsaj mislim, da me sliši.Še več.Predstavljam si, da ga nonstop cukam za rokav in najmanj miljonkrat na dan, ga zmotim in pokličem.Rekli so mi, da mu ni lepo težit.Oh, še kako mu težim.Glej me.Glej kako ne cenim tvojih kreacij, glej me kako čem met več, več zase, sam več mi ne prinese veselja.

kariera, poklic, hobi, vse to mi ne prinese veselja.Vse to je pičkin dim v nekem momentu.

Jaz mislim obratno, da si sila stara in sila perspektivna duša. Jst sm nad tabo precej navdušen.

Znanje duše se prenaša skozi inkarnacije, spomin ne. A znanje potrebuje čas, da pride na površje iz godlje družinskih in družbenih vplivov, ki delujejo na odraščajočega otroka, iskanja identitete mladostnika ... Včasih se sicer po forumu precej zajebavaš, a v biti veliko razmišljaša o drugačnih vrednotaah kot tvoji vrstniki – čist jasno pa je, da »zunanje« vrednote, ki so drgač za folk tvojih let normalne, ne moreš kr skenslat. Poleg tega obstaja poleg globalne evolucije duše tudi normalna evolucijska pot človeka v vsaki inkarnaciji – v neki fazi je povsem normalno, da je obarvana z ambicijami, povezanimi s kariero, lastnimi koristmi ipd. V fazi, v kateri si, je pa veliko malce manj prilagodljivih (ni mišljeno negativno). Eni pač načrtujejo življenjsko pot kar s starši, motiv pa je ponavadi dobra služba in njihove resnične potrebe pridejo na plan precej pozneje – morda pri štiridesetih. Tebe razmetava že zdaj.

Zakaj ne moreš v nekem trenutku rečt, glej, Bog, nism šteku, se ne grem več.

Pusti me stat.Kej me lahko zdej vaporiziraš in zbrišeš v brezmejnosti?

Baje d je to itak ultimativen cilj k se mu hočjo vsi zavestno prbližat.In so clo srečni pr doseganju tega.

Ker to ni namen Božjega plana. Ustvarjen si bil zato, da daš osebni pečat vsem mogočim izkušnjam; prispevek vsakega je dragocen in Bog se temu ne bo odrekel.

Jebise.Če moja misel, negativna, ustvari začaran krog negativnih kreacij in sem takorekoč vir negativnosti in pizdarij, ki so v meni in okoli mene-bog mi mora nardit plac za moje izkušnje, si nekje omenu-zguba službe, razchefuk familje..

Res ga ustvari. In ko ti je dovolj zajeban, zbereš moč in se potegneš ven. Če ne pa v depri guzneš in v naslednjem lajfu jovo na novo.

Nej me prosm za božjo voljo, ustavi.Če potem nase privlečem ljudi, k so na isti vibraciji, iščejo same shit, zavedno al pa nezavedno, je potemtakem bog en super posrednik, k združuje ljudi z istim ciljem, namenom.

Ne bo te ustavil. Res se takole energijsko »združujemo« v dobrem in slabem, a to so izkušnje za vse – tudi za Boga. Včasih lahko to dejansko pripelje do vojn. Žal jih »mora« določeno število biti, da poštekamo, da smo vsi eno in začnemo to spoštovati.

Naj se neko noč zbudim, s palico v roki.In z nasmeškom na obrazu.

Pretepel sem ga.

To si želim.

Zlomit palco bogu na hrbtu.Potem me lahko vaporizira.

To je tako, kot bi drobni kamenček sanjal, da bo zjebal ogromen nebotičnik, katerega del je.

Itak ga nisem vreden.To mi kaže vsak dan, na vsakem koraku, k se "neč ne naučim"-glup slon, take se uspava, k delajo samo štalo u cirkusu

Ampak.Met občutek, da lahko škoduješ bogu, tako kot škoduješ sebi.Zavestno prefukat boga.Pred vsemi tistmi angeli k bi meli samo odprta usta.Ne morš verjet.Glej kaj mu model dela.

Tle maš(mu zlomim rebro) k si mi pustu, da se sam odločam.

Tle maš(z gojzerji mu skačem po prstih in trgam členke), k si mi pošilju lekcije, k me niso neč naučile, dvom, obup, sovraštvo, neč me ni obrnlo.Z večjo mero bolečine, se nisem odmaknil, še bolj sem šimfal tja, kamor ne bi smel.V upanju, da delam dobro.Hvala za zavestno porivanje pizdarij sam sebe v usta.Hvala k me nisi ustavu.Pa sm ti reku, da se odpovem moji svobodni volji, ti jo dam.To je pač moja volja, kajne?

Sam dej me dol s tega ringenšpila.Ne grem se več.

A vidš kako sm te polomu?Zdej mi moraš vrnt.Sam glej, da me tako nalomiš, da se ne bom ničesar več spomnu.Naj pozabim, prosim.

Klele ni pravzaprav nič takega, kar bi zahtevalo nove komentarje. Ampak – že dolgo dolgo nisem tolk z užitkom napisu enga posta.

Kako mi ta misel pritegne nasmešek na obrazu.Končno srečen.

Za to se pa živi ane?Za trenutke.

Srečne.

Akhem.Pa da neb kdo mislu, da sm resnično tko kreativno destruktiven proti Avtoriteti.

Ah kje pa.Recimo, da sem en piko pretiraval z opisom frustracij, k nas naš preljubi stari ata peha, sz samim gorečim srcem in ljubeznijo ane.

Da ne bom zdej poslušow od drugih kko sm negativno nastrojen in blabla.Zato sm pa vprašu nosoroga za mnenje in nobenga druzga kurčiča.

lalala

x8Dx V klubu golih pesti so pa ravno to počeli, kako z minimalno eksploziva zminirat nebotičnike x:o)x

mrbit pa rata, tud kakemu kamenčku x:px

Jao..... xrolleyesx Dajte si eno bejbo ubost, pa dat duška, boste vidli ki je bog doma.... :vragec: x:Dx

S čim vse se folk ukvarja, sam da bi mu blo lažje na totem sveti, pa da neb rabil odgovornosti za svoja dejanja, svoj obstoj prevzet......je vedno bog tu, pa drug lajf, pa pitaj boga x:o)x kaj vse......aleluja x8Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...