Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

Bo izpadlo grobo, pa vendar nč bolj od tvojga :palec: ...torej, poščijem se na tazga boga x;)x x^x

previdno ravnaj z svojimi besedami,kajti nekoč lahko obžaluješ,kajti v svojih negativnih besedah lahko sebi povzročaš težave. Ne bi želela,da bi se ti katera odbila nazaj. Takrat ko boš spoznal bo treba precej energije vložit v popravnega. Ni moj namen soliti pamet ,temveč osveščanje ,da ni vse tako kot si mislimo ,temveč ,so stvari drugačne. Kaj porečeš takrat,ko bo potrebno za svoja dejanja odgovarjati.Naši predniki so vedeli in se zavedali ,da se z bogom ni za prerekati.

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

previdno ravnaj z svojimi besedami,kajti nekoč lahko obžaluješ,kajti v svojih negativnih besedah lahko sebi povzročaš težave. Ne bi želela,da bi se ti katera odbila nazaj. Takrat ko boš spoznal bo treba precej energije vložit v popravnega. Ni moj namen soliti pamet ,temveč osveščanje ,da ni vse tako kot si mislimo ,temveč ,so stvari drugačne. Kaj porečeš takrat,ko bo potrebno za svoja dejanja odgovarjati.Naši predniki so vedeli in se zavedali ,da se z bogom ni za prerekati.

Aha, ta bog je tud maščevalen...... x?x

Kaj porečem......nič, tega sem že vajen. x;)x

In kaj, zdaj bi naj spoštoval in častil boga, ki je po prejšnji debati, zato, da bi se "razvili" židje "izumil" koncentracijska taborišča in na najbolj zverinski način pobil milijone judi? :xx!: Čaščenje takšnih bogov prepuščam vam, jaz jih lahko sam preziram x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x :palec: odlično napisano Unis

sam menim, da se da popravljat....vidim to in občutim to...počasi x;)x

najprej odviješ desetkrat zapakirano in s tisoč vozli zavozlano svinjarijo , potlej se okoplješ , greš na svež luft....etc

še najlepši diamant , če ga držiš v rokah celega zapackanega v starem kupu blata, ajme nimaš kaj občudovat :o|o:

pa da se nene menima, kak osvežen prideš iz celonočnega plesanja , probi enkrat...

sam ritem in ples...preizkušeno( že tisočletja plešejo - in se grejo duhovnost že od šamanov dalje x;)x

čisti, osvobaja in polni x:)x :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Aha, ta bog je tud maščevalen...... x?x

Kaj porečem......nič, tega sem že vajen. x;)x

In kaj, zdaj bi naj spoštoval in častil boga, ki je po prejšnji debati, zato, da bi se "razvili" židje "izumil" koncentracijska taborišča in na najbolj zverinski način pobil milijone judi? :xx!: Čaščenje takšnih bogov prepuščam vam, jaz jih lahko sam preziram x^x

Tudi prav, jaz vem ,da bog ni maščevalen in da ni božje delo pobijanje ljudi, lahko bi o tem do jutri zjutraj ,pa nima smisla, zato ti želim samo lep večer,ter vso srečo! x!x

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Tudi prav, jaz vem ,da bog ni maščevalen in da ni božje delo pobijanje ljudi, lahko bi o tem do jutri zjutraj ,pa nima smisla, zato ti želim samo lep večer,ter vso srečo! x!x

Ne? A ni ta vaš al naš bog....v ljudeh?

Tudi jaz tebi. x:)x :palec:

K. Čapek

Ateist je zame nekdo ki je brez Vere.

Se kr strinjam s tabo glede Vere in verovanja. Vero lahko najdemo šele na podlagi izkustva, spoznanja in razmišljanja, prej smo kr delni ateisti. Danes lahko rečem, da verujem oziroma imam Vero. Vera je zame nekaj kar ti nihče ne more vzeti. :vio:

Lahko bi temu tudi tako rekel, ja... xDDx

Ampak vera ni samo vera v Boga... x?x xsrcx

To je religija, veruješ lahko v marsikaj...

Vase, na primer... x?x

Zame ateist ni nujno nekdo ki je brez vere.

Moje videnje... x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Poglej Nosorog, ne rabš se razburjat, nisem te časovno omejil, kdaj mi napiš, hotu sm ti sam pokazat kako si ti zadnič mene terjou da odgovorim Emanuelu, s pa kr hitr užaljen, prznou al pa ne , pa pustva to.

Spet sem razburjen ?xrolleyesx xrolleyesx

Ne gre za isto situacijo - ti nisi odgovoril v SVOJI temi, v kateri non stop visiš. Jaz pa forum pogledam, kolikor ga pogledam in odgovorim, če vprašanje vidim oz. če se mi zdi vredno odgovoriti (če ne gre za kakšno stvar, ki sem jo že večkraz povedal).

font=Times]Tole je bil moj vprašanje:[/font][/b]

[/color]Ti gledaš to kokr " se ne naučiš lekcije" jest pa "očistiš karmo". Če bi držala tvoja, zakaj si se pa dolžan nekaj naučit, od kje tvoj dolg, če to ni karma.

Odgovor si imel nad svojim vprašanjem, pa ga nisi znal izluščiti. Ponovno (sam zadnjič, ker mam počas dost telih štosov): Bog je tudi princip evolucije. V materialnem svetu nas je ustvaril, da izkoristimo vse možnosti razvoja celote, na kar vsakdo prispeva s svojimi originalnimi ustvarjalnimi "rešitvami" problemov. Evolucija je božja volja in vanjo nas usmerja tako, da nas nagradi z dobrim počutjem, kadar smo ustvarjalni, nas na to, da vlečemo destruktivne poteze opozarja z boleznijo, slabim počutjem ..., kadar pa ne razumemo pointa duhovne poti, da je to "pot skozi spremembe" in da zato naa posameznika deluje zavairalno marsikatera oblika navidezne varnosti, v kateri pa se v resnici ne počutimo svobodne in srečne (primer od zadnjič - dobro plačana, a neustrezna služba, včasih celo faamilija), pogosto naštela okoliščine, da te porine naprej tako, da ti iluzijo lažne varnosti zjebe, pa če je to teb všeč ali ne. Torej - na stvari moramo ustvarjalno odreagirati zato, ker le tako dejavno sodelujemo v principu evolucije, kar je interes Boga.

Če odgovora na svoje vprašanje tudi sedaj iz tegale nisi izluščil, me ne sprašuj več, saj se mi počasi ne ljubi več zajebavat s tabo, saj nekatera tvoja izvajanja doživljam kot čisto krajo časa.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Poznam en vic:

Vpraša učiteljica Janezka:

A vidiš zunaj drevo?

Janezek odgovori: Ja.

Pa učiteljica dalje: Vidiš zunaj nebo?

Janezek: Ja.

Učiteljica: Vidiš sonce?

Janezek že malo naveličan: Ja.

Učiteljica: A vidiš Boga?

Janezek: Ne

Učiteljica: Torej ga ni.

Potem začne sošolka Martina: Janezek a vidiš drevo?

Janezek odgovori: Ja.

Pa Martina dalje: Vidiš zunaj nebo?

Janezek: Ja.

Martina: Vidiš sonce?

Janezek že zelo jezno: Ja.

Martina: A vidiš pamet od učiteljice?

Janezek: Ne.

Martina: Če je ne vidiš pomeni da ne obstaja. xDDx

Ta vic imam zelo rada. x:Ix

Kako sem ti napisu včeri, bolj ko blatiš Boga , bližje si temu, da ga srečaš. Dragi Mick ne rabiš pa zdej pretiravat, ne boš stvari pospešu , lahk jo sam poslabšuješ. O sebi in Bogu samo dobro. :vio:

Verujem v boga x:o)x . Ker skrbi za dobroto in pravico na tem čudovitem svetu......pa da ni vojn......lakote..... revščine......da imajo vsi ljudje enake pogoje za življenje......da ne umre vsak dan stotine otrok od lakote, aidsa in drugih bolezni........da ni zlorab otrok, posilstev........da ni onesnaženja in naravnih katastrof.......da ni ubijanj........bolezni......Pa kako naj ne bi verjel v tega boga? :inocent: x8Dx

Razlož ti tega boga cca. 3/5 ljudi na zemlji, ki životarjo in "crkujejo" v bedi, revščini, boleznih, vojnah itd......komaj čakajo. x;)x

K. Čapek

kaj je vera, verovanje.

Eden izmed možnih odgovorov kajti, tolko kukr je ljudi, toliko je resnic.Morda malo manj, k se kšni strinjajo z drugmi pa pol ustanavljajo fan-klube..

Tako nekako. Vendar so to le delne resnice, dokler ne spoznamo Resnico, ki ni odvisna od naših mnenj, želj, prepričanj, verovanj.

Verovati, ne pomeni vedeti.

xyesx Točno to. Vera je zgolj upanje v nekaj.

Ali pa če povem drugače: prava vera je totalno izkustveno vedenje o nečem in zaupanje v to (ne zgolj upanje, da je to res).

Possible—but highly unlikely.

Gremo po vrsti

Upam , da ta ki je klatil okoli sebe ni nosil mikice z napisom" Vnebovzeti Mojstri so moja izbira"

Lepo sem jasno in glasno napisal, kako je nastal sistem duhovnih vaj, navedenih na moji strani. Kabala se razvija. Neprestano se dodajajo nove vsebine, ki pa vedno temeljijo na že postavljenih temeljih. V šoli Kabale, kateri pripadam, ne moreš napredovati, če kaj ne dodaš. Nujno moraš v obstoječe tkivo vstaviti kaj novega, ki ne sme rušiti celote tkiva. Tako je s tem. A moraš vse prebrati, ne samo izrezane dele in jih komentirati izven konteksta. Neka linija tradicije, ki je stara preko 5000 let se ne more obdržati, če se ne spreminja in prilagaja razvoju družbe in znanosti.

Nekje navajaš, da je krščanstvo prevzelo angele iz kabale in svariš pred mešanjem vsega z vsem, pa je že Kabala mešanica staroegipčanske skrivne mistične vede Horusa in judovstva (mogoče bi se še kaj našlo, ampak bolj v manjši meri). Judovstvo navaja sedem arhangelov (iz Tobijeve knjige; "Jaz sem Rafael, eden od sedmih angelov, ki stojijo in stopajo pred obličje Božje slave"), in krščanstvo temelji na judovstvu. Število deset, ki ga navajaš, je po moje itak odraz nasilnega mešanje dveh različnih duhovnih tradicij.

Da, to so nadangeli iznad Sveta Upodabljanja na Jakobovi lestvi. Različne tradicije nadangele različno postavljajo na Drevo Življenja Sveta Ustvarjanja. Omemba nadangelov samo izven Sveta Upodabljanja ima globoke korenine v praksi mistike, saj "prostori"obovi shemi ustrezajo na tej ravni Palačam duhov (kar zajebani "prostori" - prigoda Rabija Ben Akibe jasno opozarja, da se vsakdo s tem ne sme igrati). Imaš pa prav glede mešanja judovske mistike z okoliškimi tradicijami. tega je ogromno(primer: Amn Ra - Amin Or - jasna povezava med egiptovskim principom, znanim kot Amon ra z besedno zvezo Amin Or - Zgodi se Luč). Takisto staroegiptovski jezik in hebrejščina (tudi sodobna Arabščina) temeljita na semistskih korenih. Poznane so mi te povezave. Saj je v šoli kabale, kateri pripadam veliko ohranjenih staroegiptovskih ostankov.

Enkrat sem že omenil, da se s kozmično hierarhijo v knjigi Spust belega goloba ukvarjata tudi Valentin/Essene. Pravita takole:

Arhangel (iluminator) je energijsko bitje visoko cca 7m. Je iz vrst angelov. V kozmosu jih je 240, na Zemlji pa smo jih poznali najprej šest, sedaj pa so prisotni štirje. To so:

- Uriel (zemlja)

- Rafael (zrak)

- Gabriel (voda)

- Mikael (ogenj)

Imena pozabljenih arhangelov sta Lekijel in Klariel.

Torej, kot vidimo - kozmično hierarhijo razlaga maltene glih kdor ma 5 minut cajta in vsak po svoje. Zato se je bedast obešat na eno ali drugo teorijo in trditi, da je tretja bedasta, ampak se je boljš it ukvarjat s kakšnimi bolj življenjskimi zadevami, npr. zakaj se z enimi razumemo, z drugimi ne, zakaj imamo ene rajši kot druge, če smo vendar vsi celota ipd.

Pač tvoja zasebna interpretacija. Uriel, Rafael, Gabriel in Mikael so klasični nabor, ki se uporablja pri nekaterih hermetičnih ritualih. Uriela tradicija ponekod predstavlja kot Sandalfona. Gre za nadangela sebstva, personifikacijo devocije, najnižje ravni "zgornjega" dela duhovnega razvoja, kjer se začne delo s t.i. Palačami duha. Naslednji na "spisku" je Gabriel (voda), personifikacija čistosti, očiščenja. Brez predanosti ni očiščenja! Naslednja faza je odkritosrčnost, ki jhe fokus delovanja energij nadangelov Rafaela, Haniela in Gabriela. Nadalje imamo doživetje Boga (z Bogom), ki je v fokusu delovanja Rafaela, Haniela in Mikaela. Slednji je združitelj treh gornjih ravni in Palač duhov. te so Svetost, Kedušah in Navzočnost. Med Svetostjo in Kedušah je sfera imenovana Pred kreatorjem in njegovimi angeli čuvaji. Naj si to vsak sam razlaga. Na vrhu nadangelskega razporeda je Metatron, nadangel Prisotnosti, Princ obraza (za razumevanje izraza Princ obraza je treba poznati kabalistično shemo Obličij, kar pa presega obseg teme) in še kaj bi se našlo. Ta shema je starejša od vseh sodobnih filozofij, nabranih in zmetanih iz vseh vetrov, oblino ceplejnih s človeškim napuhom, fantazijo in neumnostjo. Bojim se, da so razni 7 m visoki ali izginuli nadangeli proizvod 5 minutnega fantaziranja, kajti nekaj 1000 let pač ni 5 minut.

Žal pa dandanašnji itak ni pomembna verodostojnost, temveč modnost in idiotska lahkost predstave, ki omogoča predvsem trženje med naivnimi. Posel je pač posel. Lažje je prodati nadangele z nekim ritodihalnim petminutnim tralala kot pa v paketu z nekajletnim garanjem in občasnim ne ravno prijetnimi občutki. Tako je to.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Vse sem izluščil in hvala ti za odgovor.

Precej nesramen sem bil včeraj do tebe v svojem odgovoru. Se opravičujem.

Gremo po vrsti

Pač tvoja zasebna interpretacija.

Ni. Glede tega sploh nimam interpretacije. Objavil sem le kot zanimivost.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nosorog, potem se opravičujem. Žal so sodobni duhovitneži iz judovsko-krščanskega izročila naredili smrdečo greznico fantastičnih teorij. te teorije so samo same sebi namen, oziroma si skozi takšne fantazije njihovi avtorji čohljajo prevelik ego.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Verujem v boga x:o)x . Ker skrbi za dobroto in pravico na tem čudovitem svetu......pa da ni vojn......lakote..... revščine......da imajo vsi ljudje enake pogoje za življenje......da ne umre vsak dan stotine otrok od lakote, aidsa in drugih bolezni........da ni zlorab otrok, posilstev........da ni onesnaženja in naravnih katastrof.......da ni ubijanj........bolezni......Pa kako naj ne bi verjel v tega boga? :inocent: x8Dx

Razlož ti tega boga cca. 3/5 ljudi na zemlji, ki životarjo in "crkujejo" v bedi, revščini, boleznih, vojnah itd......komaj čakajo. x;)x

Najprej se mi ni zdelo vredno truda tega komentirat,pa si ne morem kaj ,da ne bi rekla vsaj ene ,kaj če bi najprej pri sebi razčlenil,pa kaj misliš ,da samo ti vidiš vso bedo tega sveta ,da samo ti vidiš revšino in vse možne nesreče- Motiš se ,vsi to vemo ,vidimo in se zavedamo ,pa še zmeraj častimo boga verujemo ,se ne sprašujemo in ne bluzimo ,smo takšni in drugačni ,če pa ti ne razumeš pomen boga in vanj ne veruješ ,je to samo tvoja izbira, tvoj način ,ljudje so vedno umirali in še bodo. Ljudje so nekateri zlobni in uživajo ,ko jim uspe nekoga prizadeti. So pa tudi takšni ,ki so dobri ,resnično dobri in se trudijo pomagati drugim ,da bi dojeli ,kar je za njih same dobro,so nesebični in polni razumevanja ,nekateri so celo takšni ,da niti osojajo ne tistih ,ki so jim nanesli mnogo hudega. Jezus naprimer je za svoje rablje prosil boga .Bog oprosti jim ,saj ne vedo ,kaj delajo.

Sicer pa kdo sem jaz ,da bi sodila?

UF ,JE DOBR SEM TO POVEDALA ,KAR LAŽJE MI JE! xrolleyesx x:Dx :palec:

nizko se ceniš...v svojem nezavedanju lastne neskončnosti...nažalost...pol pa maš kaj maš...v svoji glavi x:Dx

S visoko cenim...glede na to kaj vem...in nizko...glede na to kar sem spoznal...pa ne nažalost...ampak v pričakovanju novih spoznanj...kaj bluziš

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

x:Ix

AJA x!x PA ŠE TO x!x x8Dx

MICK,DAJ RAJE NAPIŠI KAKŠEN VIC ,SE BOMO VSAJ NASMEJALI,NAREDI PLIS,PLIS ENO DOBRO DELO x;)x :palec:

Tole pa ne bo logično, da ni božje delo pobijanje ljudi. A mogoče s tem namiguješ na to, da je kdo umrl broti božji volji?

Zdaj še ni maščevalen, ampak če bomo takšne o njem govorili mu lahko prevre potlej pa rompompom.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Najprej se mi ni zdelo vredno truda tega komentirat,pa si ne morem kaj ,da ne bi rekla vsaj ene ,kaj če bi najprej pri sebi razčlenil,pa kaj misliš ,da samo ti vidiš vso bedo tega sveta ,da samo ti vidiš revšino in vse možne nesreče- Motiš se ,vsi to vemo ,vidimo in se zavedamo ,pa še zmeraj častimo boga verujemo ,se ne sprašujemo in ne bluzimo ,smo takšni in drugačni ,če pa ti ne razumeš pomen boga in vanj ne veruješ ,je to samo tvoja izbira, tvoj način ,ljudje so vedno umirali in še bodo. Ljudje so nekateri zlobni in uživajo ,ko jim uspe nekoga prizadeti. So pa tudi takšni ,ki so dobri ,resnično dobri in se trudijo pomagati drugim ,da bi dojeli ,kar je za njih same dobro,so nesebični in polni razumevanja ,nekateri so celo takšni ,da niti osojajo ne tistih ,ki so jim nanesli mnogo hudega. Jezus naprimer je za svoje rablje prosil boga .Bog oprosti jim ,saj ne vedo ,kaj delajo.

Sicer pa kdo sem jaz ,da bi sodila?

UF ,JE DOBR SEM TO POVEDALA ,KAR LAŽJE MI JE! xrolleyesx x:Dx :palec:

Najprej se mi ni zdelo vredno truda tega komentirat, pa si ne morem kaj, da ne bi rekel vsaj enih par. x:o)x Sam sem pri sebi marsikaj razčlenil in prišel do določenih zaključkov, med drugim tudi do tega, da boga ni. Žal. Ali pa tudi ne. Nikjer nisem napisal, da samo jaz vidim bedo tega sveta, revščino in nesreče. In ker jih bog, in to vsemogočen bog, dopušča, in celo 3/5 ljudi živi v takšni ali drugačni bedi, sam vanj ne verujem. In jaz pa se sprašujem, ker sem radovedno im misleče bitje, noben bog mi tega ne bo vzel, niti ne rabi razmišljati namesto mene. Bluzim pa ne, če pa meniš, da je moje tvojemu nasprotno mnenje bluzenje, je to pač tvoja stvar. Ne razumem pomena boga? Glede na vse doslej napisano res ne. V bistvu pa ga glede na stanje na tej naši zemlji niti nimam potrebe razumeti, pa četudi je, je ta pomen zanemarljiv. V ostalem se pa strinjam s teboj......pa tudi fino, če ti je po napisanem lažje, tudi to je eden izmed namenov tega foruma in naše debate. Lep pozdrav. x:)x

x:Ix

AJA x!x PA ŠE TO x!x x8Dx

MICK,DAJ RAJE NAPIŠI KAKŠEN VIC ,SE BOMO VSAJ NASMEJALI,NAREDI PLIS,PLIS ENO DOBRO DELO x;)x :palec:

ROTI, ZA VICE IMAMO TEMO "ŠALA DNEVA", PA ŠE KAKO. ODPRI SI JO IN SE NASMEJ. :palec: IN....KAJ PA TI VEŠ KOLIKO DOBRIH DEL JAZ NAREDIM ALI PA NE? TI JE BOG POVEDAL? :o|o:

Mick, če to vse vališ na Boga, katera dela potem ostanejo naši zlobi, naši požrtnosti, našem materializmu ali še huje kaj potem ostane hudiču? :vio: x:)x

Dejansko nič ne valim na boga, samo v konceptu debate, da bi naj ta obstajal. Ne morem nekaj valit na nekoga v čigar obstoj ne verjamem, ne x;)x Samo in le človek je bog in hudič. x^x

K. Čapek

Tole pa ne bo logično, da ni božje delo pobijanje ljudi. A mogoče s tem namiguješ na to, da je kdo umrl broti božji volji?

Zdaj še ni maščevalen, ampak če bomo takšne o njem govorili mu lahko prevre potlej pa rompompom.

MAŠ PRAV x!x

Saj res ga včasih mim vsekam ,pa bo boljš,samo ne morem si kaj, k res bluzimo ,pa ni polna luna. Bo bogec res rompom pom naredu. Tu sem se pa res v afektu izrazla mim vsega. Ko smo pa taki ,nas hitr zanese. Saj vem ,da je včasih boljš biti tiho,pa mi vseen vražiček ne da pol pa bluzim SORRY x:Dx x8Dx Se bom kar skrila do zvečer ,pa jutr ven pokukala ko bo sonček

Najprej se mi ni zdelo vredno truda tega komentirat, pa si ne morem kaj, da ne bi rekel vsaj enih par. x:o)x Sam sem pri sebi marsikaj razčlenil in prišel do določenih zaključkov, med drugim tudi do tega, da boga ni. Žal. Ali pa tudi ne. Nikjer nisem napisal, da samo jaz vidim bedo tega sveta, revščino in nesreče. In ker jih bog, in to vsemogočen bog, dopušča, in celo 3/5 ljudi živi v takšni ali drugačni bedi, sam vanj ne verujem. In jaz pa se sprašujem, ker sem radovedno im misleče bitje, noben bog mi tega ne bo vzel, niti ne rabi razmišljati namesto mene. Bluzim pa ne, če pa meniš, da je moje tvojemu nasprotno mnenje bluzenje, je to pač tvoja stvar. Ne razumem pomena boga? Glede na vse doslej napisano res ne. V bistvu pa ga glede na stanje na tej naši zemlji niti nimam potrebe razumeti, pa četudi je, je ta pomen zanemarljiv. V ostalem se pa strinjam s teboj......pa tudi fino, če ti je po napisanem lažje, tudi to je eden izmed namenov tega foruma in naše debate. Lep pozdrav. x:)x

ROTI, ZA VICE IMAMO TEMO "ŠALA DNEVA", PA ŠE KAKO. ODPRI SI JO IN SE NASMEJ. :palec: IN....KAJ PA TI VEŠ KOLIKO DOBRIH DEL JAZ NAREDIM ALI PA NE? TI JE BOG POVEDAL? :o|o:

Dejansko nič ne valim na boga, samo v konceptu debate, da bi naj ta obstajal. Ne morem nekaj valit na nekoga v čigar obstoj ne verjamem, ne x;)x Samo in le človek je bog in hudič. x^x

A RES x?x NISEM VEDLA x!x x8Dx Ko smo pa tako nevedni ,bog pomagaj ,pa si ne morem in morem pomagat,priznam,da sem grešila in sarkastično ti krivico storila. Se bom že še naučila ,čeprav bi ti najraje ušesa navila . Pa ne bom ,saj imaš tako in tako v glavi že dovol svojih skrbi. Ker sem pa razumevajoča ti prepustim vodstvo.Kar imej svoj prav ,čeprav imam avtorsko pravico na začetek svojega posta ,ki si ga kopiral pa naj ti bo ,boš drugič bolj orginalen,ko se hočeš kregat pa sI zmisli svoje besede. NIKARTE NE UPORABLJAJ MOJIH. TAK!!!!!

PA PRIDEN BOD x:Dx BOŠ MI PA DRUGIČ NAPISAL EN VIC---- SE ŽE SMEJIM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Tvoj post izraža samo nemoč, nič druzga. x;)x Krivic sem vajen, zlasti od kristjanov, verjetno zato, ker si lahko kupijo odpust, pa potem brez skrbi - s plačilom odpustka bog vse oprosti, toliko več krivic storijo. x:px x;)x Seveda sem del tvojega posta šaljivo uporabil, nisem pa ga kopiral xcivx x:Dx, pa ne se jezat. Ne kregam se, samo debatiram, sicer pa sem vajen, da drugače misleči pogosto debato vzamejo za kreganje, temu podobni so potem tudi njihovi posti. Pa sploh se ne gre za "imeti prav" ali ne. Mogoče zate, zame ne. Pač napišem kaj mislim, če vas vernike drugače misleči toliko iritirajo, je to vaš problem.

No, ko bom slišal kak dober vic, pa ti ga napišem.......čeprav mal nagajiv kot znam bit......dvomim, da te bo nasmejal. :vragec: x:o)x

K. Čapek

No, ko bom slišal kak dober vic, pa ti ga napišem.......čeprav mal nagajiv kot znam bit......dvomim, da te bo nasmejal. :vragec: x:o)x

:vragec:

:eek: :eek: :eek:

a deb se kdo tvojim vicom smeju?????

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

je pa zanimivo, da imajo o "krivicah" najvech za povedat oni, ki so jih 40 in vech let sami pochel.....in to V IMENU.... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...