Skoči na vsebino

vnebovzeti mojstri

matjazz

Recommended Posts

Ja. :o|o: Kaznuje in izvaja grozodejstva - človek.....v človeku pa bi naj bil bog.....al kako? :inocent: x:o)x

x:Dx V ljudeh je že Bog, samo niso vsi ljudje v Bogu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 760
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Krivic sem vajen, zlasti od kristjanov,

Hehe, veliki nestrpnež Mick spet glasno oznanja svoje sovraštvo do RKC.

x:Dx V ljudeh je že Bog, samo niso vsi ljudje v Bogu.

Prijateljica iz Trbovelj pravi drugače.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Tvoj post izraža samo nemoč, nič druzga. x;)x Krivic sem vajen, zlasti od kristjanov, verjetno zato, ker si lahko kupijo odpust, pa potem brez skrbi - s plačilom odpustka bog vse oprosti, toliko več krivic storijo. x:px x;)x Seveda sem del tvojega posta šaljivo uporabil, nisem pa ga kopiral xcivx x:Dx, pa ne se jezat. Ne kregam se, samo debatiram, sicer pa sem vajen, da drugače misleči pogosto debato vzamejo za kreganje, temu podobni so potem tudi njihovi posti. Pa sploh se ne gre za "imeti prav" ali ne. Mogoče zate, zame ne. Pač napišem kaj mislim, če vas vernike drugače misleči toliko iritirajo, je to vaš problem.

No, ko bom slišal kak dober vic, pa ti ga napišem.......čeprav mal nagajiv kot znam bit......dvomim, da te bo nasmejal. :vragec: x:o)x

xrolleyesx Si ga spet mim vsekal,ne gre niti za moč niti za nemoč,temveč gre za preprosto vedenje.Ne pa ne gre tud za kreganje ne. Pa za odkupovanja odpustov tud ne. Veš vsak ko se pogleda v ogledalo ,vidi v njem svoj odraz,in tistemu tam ne gre ne lagat, ne tikve prodajat, odpušča lahko vsak sam sebi če je tega zmožen. Pa včasih je treba malo popestrit določene poste,saj nam vedno ni potrebno pisati samo resnih stvari. Ne verjameš,pač ne verjameš,komu mar zato .Včasih pač čutim potrebo ,da demantiram nasprotno misleče. To še ne pomeni ,da moraš poslušati ali se strinjati,maš veselje ,pač maš veselje ,hvala bogu, :palec: x;)x uživaj še naprej Od kdaj smo pa ljudje ločeni od vernikov in nevernikov,kaj so tud druge sorte ljudi. Ko pa vemo ,da smo pred bogom enaki,smo živa bitja. Pa sem mislila, da je že dovolj razlik in rasnih diskriminacij. :sori: :C:

No čao,da nebom spet mim vsekala,bom raje tih(punca nehaj,pa jezik za zobe) x?x x:o)x

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Vidiš, samo citiraš druge in prerisuješ od drugod. Na moji spletni strani o Kabali je vse, kar je napisano in narisano izključno moje delo. Zakaj je potrebno uporabljati tuje delo? Vedno bolj se mi dozdeva, da si kar precej navezan na stvari, katere tukaj citiraš. Poskusi stvari razlagati s svojimmi besedami. Lepo je, da se učiš, a del učnega procesa je pridobljeno znanje barvanje z lastnimi razmišljanji. Tako se oplodi in pridobi dodatno vrednost. Tudi sam sem bil na začetku takšen. Vedno sem se skrival izza tujih citatov, a sem sčasoma ugotovil, da s tem nič ne prispevam. Morebiti sem imel tudi malce sreče, ker mi je mojster spretno preprečil, da bi se navezal nanj in njegovo učenje in me je prisilil, da sem moral kot del učnega procesa vse povedati po svoje. Njegov nauk je bil samo nekakšna usmeritev in nič več. Sam sem še vedno učenec. Mojster bom postal v hipu, ko bom objavil celovit priročnik za Kabalo, ki se ne navezuje na nobeno javno kabalistično šolo. Šele takrat lahko nekoga vzamem za učenca (učenko) in ga (jo) zgolj usmerjam. A do takrat je še kar nekaj dela. Pomembna je samostojnost. Tako si verodostojen. zatorej, dragi prijatelj, poskusi znanje obogatiti s svojimi mislimi, svojim delom in predvsem z osebnimi izkušnjami, ki potrdijo nauk. Mojster, ki zahteva brezpogojno sledenje svojim mislim, svojim idejam in nekritično širjenje njih, je šarlatan.

:palec:

Pozdrav svima. xDDx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

A med vnebovzete mojstre spadajo tudi vnebovzeti mojstri raznih obrti? xrolleyesx :8):

x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Konfucij: "Če vidiš spoštovanega človeka, pomisli na to, da bi mu postal enak; če vidiš nevrednega človeka, se preišči v svoji notranjosti". Nimam pojma od kod se mi je vzela zdaj tu ta misel, pač se je..... :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Unis si kdaj pomislu, da nekatere stvari, ki ti pišeš nekateri že vemo, samo ne čutimo potrebe da bi drugim to govorili, ker morajo do tega pridit sami? x:)x

Preden me skritiziraš pomisli na to da sama najbolje poznam svoje napake, dosti bolje kot ti. Hvala :8):

Zanimivo pisanje vedno sem si želel, da bi lahko v tolikih besedah napisal to kar mislim, pa mi nikoli ne rata, želimo to kar nimamo. Ampak sploh ne pišem zato; namreč zdi se mi, da je beseda blokada napačna mogoče bolje sprostitev misli kot blokada, da jih ne držiš več jih ne blokiraš več.

Ustvarjanje mnenja pa je ena stvar zaradi katere lahko obstajaš in živš ali funkcioniraš sploh, torej ne tako slaba stvar, tudi ti si točno na tistem bregu kjer praviš, da so drugi - ker pišeš si si že ustvaril mnenje.....sploh pa me zanima, če si svojo pot do razsvetljenja že udejanil ali si pac samo zelo načitan. Ker si že ustvarjam mnenje, da v nasprotnem primeru je bolje, da si tiho :vragec: xDDx

Ja želje še tega bi se dotaknil; res zajebana stvar zelje, namreč želja sama je tista, ki te sploh goni v udejanjanje drugačnega idela, recimo višjega. Še težje pa je željo izpustit, ko te nekdo ogroža, saj je konec koncev edina možnost manifestacije cilja - predaje, ki pa je tudi ta, da želja postane vitalni del tebe delo tvojega mislećega bistva, da želja si. Seveda v resnici si želja višjega in ne želja ega. V tem pa je ta hakelc - kjer lahko napačno razumemo opusti vse želje in tvoje vodilo naj bodo. Pa tud tu je pri navadnem smrtniku še en korak prej, kjer zgolj ego odgovarja in mu lahko rečemo preživetveni faktor, brez katerega hitro lahko postaneš željena nesreča druge osebe.....

Napredek je kul, z njim ni nobenih težav. Zakaj le? Zaradi želja? Kako le boš deloval, brez svojih osnovnih najbolj primarnih vzorcev? Zelo dobro je, da vidim razliko v svojem zivljenu sedaj in 5 let nazaj. Lažje zadiham, lazje spoznam, bolje vidim, lazje sprostim, lazje zivim, bolj zaupam, manj kontroliram, se bolj predajam - vse to zaradi opaženega napredka.

Največja napaka je, ker ljudje stvari jemljejo prevec resno, prevec dobesedno, prevec kot navodila in premalo z intuicijo katere odgovor bo največkrat NE VEM! vse razlagajo, razčlenujejo, predalčkajo. Predvidem, da je strah tisti, ki to naredi. Zgolj strah je lahko tisit, ki se boji izgube opaženega, ki mora to ujet in opredelit in popredalčkat - kar sploh ni napačno včasih celo potrebno - red mora bit! napaka je če si neučakan in prestrašen izgube

..sicer pa imam občutek, da sem zabluzil...bo že držal, da ne vem kaj govorim x:o)x

Brez podpisa

Hehe, zabluziti kdaj je človeško.... x:Ix

Unis meni se ni treba opravičevat, saj mi nisi nič naredič. ^^

Se spomnim kaj piše v knjigi Potovanje duš: iz te knjige vzemi kar se ti zdi v redu, tisto kar se ti ne zdi naj gre preprosto mimo. Težko verjamem, da boš utihnu,......in to bi bilo škoda, zato ne utihnit, prosim. x:Ix

ah ja ja razumem, blokada, da se ume razbije po težo lastnih želja - kot jez . Glede mnenja pa si verjetno ne bom nič oblikoval, verjetno kaj pozitivnega v kolikor me ne boš ogrožal, kar pa je preko foruma težko

lep vecer še naprej

Brez podpisa

Predavatelj (eden najboljših psihologov v državi) nam je reku da ego je v preprostih besedah to ko rečeš : Stop, moja oseba tega ne prenese. V bistvu ti si tvoj ego, unis ima prav. Ego je tisti, ki nas varuje pred drugimi in drugim delom sebe. xsrcx Tako, napake ki pripisujemo egu so naše napake, ne od našga egota, ampak naše, od človeka ki to piše. Če koga moti svoj ego, naj ve da ga ne bo odstranu - se ne da. Lahko se le poskuša obvladat in spremenit kot celoto. x:)x

Predavatelj (eden najboljših psihologov v državi) nam je reku da ego je v preprostih besedah to ko rečeš : Stop, moja oseba tega ne prenese. V bistvu ti si tvoj ego, unis ima prav. Ego je tisti, ki nas varuje pred drugimi in drugim delom sebe. xsrcx Tako, napake ki pripisujemo egu so naše napake, ne od našga egota, ampak naše, od človeka ki to piše. Če koga moti svoj ego, naj ve da ga ne bo odstranu - se ne da. Lahko se le poskuša obvladat in spremenit kot celoto. x:)x

:palec: :palec: :palec: Nekaj podobnega sem že večkrat napisal na forum, pa nič ne pomaga. Del folka klele rabi najprej temeljito predavanje o tem, kaj ego sploh je in o njegovih razsežnostih. Tako pa se naslanjajo le na tisto, kar so prebrali v kakšni vzhodnjaški literaturi, razumejo pa prebrano le na pol.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Elohim moram reči, da se bolj strinjam z Lyassi. Ego je potrebno preoblikovati na način, da bo sposoben sprejemanja Višjega. Brez ega pa bi se verjetno samo ustavu na mastu tam kjer si in se ne več premaknil. Ego kot tak je prvo sredstvo prek katerega se lahko izraža Višja Resnica, le pravilno mora bit inštraliran....
Brez podpisa

Lej preprosto ni ego tisti, ki deluje proti takemu preoblikovanju. Te je kdaj mogoče spreletelo, da namesto, da si izraz Visjega si izraz nečesa drugega.

Samo eno od možnih razlag poda tudi Castaneda po besedah Don Juana v eni svojih knjig. Imenuje jo Predatorji. Predatorji so neke vrste energijska bitja različnih inteligenc. Delujejo tako, da tvojemu egu pošljejo misel(torej tistemu delu tebe s katerim se identificiraš), kar povzroči v tvojem egu, gibanje od točke A do točke B in ko prideš do B, se vsa stvar spet ponovi. Zakaj bi ti Predatorji to počeli? Na tak način se hranijo s tvojo energijo zavesti, ki jo v takem primeru uporabljaš na napačen način. Don Juan nato pravi, da je potrebno utišati um se predati tišini. Nekaterim to uspe hitro , drugim pa rabijo leta. Na tak način, si nato povrneš nek zaščiten ovoj zavesti, ki deluje iz Višjega Bistva iz Duha, kot pravi on.

Pravim ti samo to, da je tvoj ego trenutno orodje Predatorja in ne izraza Višjega. Če je Predator kot bitje resničen, nekako ni več pomembno -> gre le zato, da dojameš, da si izraz nečesa. Že to je prevara, da kriviš ego. Ego je v resnici tvoj prijatelj, ker bos prek njega spoznala Duha.

Brez podpisa

Nič se nisi naučil elohim.Lahko bi unis sedaj napisal milijon vrstic a še vedno ne bi razumel, ker nočeš razumeti.

Ko prebereš tekst, ne vidiš teksta, vidiš samo kako se resničnost, ne uskljajuje s tvojim pogledom-iluzijo.

Poskušaš na vse načine svojo iluzijo ubraniti in jo pretvoriti v resničnost.To pomeni ohraniti ponos.

To pomeni ohraniti načela in živeti za ideje, umreti za cilje.To pomeni iluzija.

Vse kar si napisal, si napisal v odsotnosti samega sebe.Zavedaš se ne, samo govoriš kar ti on reče.

Tvoj ego te brani, vsi okoli tebe so sovražniki.Ti si ego in gledaš skozi oči ega.Ti-si-ego.In poskušaš uničiti samega sebe tako, da sebe označiš kot dobrega in ego nekaj, kar se skriva in je potrebno uničiti.

On-ego, se skrije na zadnje mesto, kjer bi ga mislil iskati.

On, se skrije za tvojo bolečino.

In ti ga s svojim trpljenjem varuješ.

To kar bom sedaj napisal te bo bolelo.Njega bo bolelo.Tvoja bolečina in neodobravanje ti lahko da slutiti, da si pravkar ego-njega-sebe spustil na plan.

Ti ne veš o čem govoriš.Nosorog ti je vse povedal.

Elohim, vse kar si do sedaj dosegel, se moraš zahvaliti egu.

On te je ustvaril.On te je varoval pred drugimi.On je s tabo od vsega začetka.On ostane, drugi gredo.On je tvoj prijatelj.On ti pomaga ves čas.

In največja prevara, ki jo je izvedel je ta, da te je prepričal, da je on ti.

Poglej še enkrat v biblijo in si poskušaj predstavljati starodavne simbole na nov način.

Hudič si ti.Hudič je v tvojih dejanjih, vsak korak, ki si ga storil v svojem življenju, on ga je nadzoroval.

On te je prepričal, da si ti on.Ima te v oblasti.In skozi njega iščeš osvoboditev.Dobil boš tisto kar ti bo on ponudil.

Ko ti reče skoči, ti skočiš.

Ko ti reče, boj se, ti se bojiš.

On se skriva za tvojo bolečino. Pojdi kamorkoli nočeš iti, tam ga boš našel. Ustavlja te, govori ti da pojdi v drugo smer.

Usmerja tvoje življenje.

Ti nisi svoboden.Lahko bereš in meditiraš toda akt branja in meditiranja se zgodi skozi njega.

Če hočeš uničiti njega, moraš uničiti sebe saj te je on prepričal da je ti.

Pomisli, da bi zavrgel vse tvoje znanje, ki si si ga nakopičil v teh letih, ves tvoj napredek označiš kot ničen.

Če se upiraš tej misli, se on upira.Poistovetil si se z njim.

Jezus se je predal.Kdor izgubi vse, je svoboden. Njega sliši.Njega vidi.Njega ne posluša več.Tam bo, še vedno klical za pozornost.Ne bo je dobil.Ker ti nisi on.

Uničiti ga ne moreš on je naraven produkt.Ko sonce sveti, se prikažejo sence.

Ko si svoboden in svetiš tako kot ti hočeš, ga razumeš, vidiš, občutiš..In njega ni.Tako je resničen kot senca.

Obrni vir svetlobe in senca se obrne.

Obrni misel in on se obrne.

Senci ne moreš uiti.

Kar delaš ti je to, da gledaš svojo senco na cesti in misliš, da si ti senca.V hrbet ti sveti sonce.

Ko se premakneš, se senca premakne.Ko skočiš, senca skoči.Tako zatopljen v to podobo, pozabiš kdo si.

In tvoja senca te premika.In v senci rečeš, da senco moraš uničiti.

To pomeni uničiti samega sebe.

In ti se bojuješ z lažnim jazom.

Ščiješ proti vetru, nič ne razumeš.

Zato brišem moje poste, ker nobenemu ne bodo pomagala.Kdor to že ve, se samo nasmihne.Kdor tega ne ve, se bojuje proti meni, da bi obvaroval Njega.

To je lepota iluzje.

xokx :flowers: :love:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kuvrtat, sedaj te pa veliko bolje razumem, ko si napisal tole od Castanede. Oprosti ampak to kar piše Castaneda zame ni nič božanskega, zame te knjige spadajo med magijo in to ne belo. Ne verjemi egu, da je tvoj prijatelj, ker te nikoli, zapomni si nikoli ne bo pripeljal do tvojega pravega Jaza.

Ah ne ne razumeva se; seveda me ego ne bo hotel pripeljati do pravega Jaza. Nisem rekel tega. Ego je orodje. In ravno preko tega orodja si mi podala svoj odgovor.

Torej ponavljam, jaz ne poslušam svoj ego; poslušam le nek specifičen izraz ega, nek specifičen izraz s katerim se nato poistovetim in mu sledim. Tako kot tudi ti x:o)x

To kar si napisala si napisala zgolj zato, ker v to verjameš, ker se s tem mnenjem lahko poistovetiš. Tvoj ego se lahko s tem poistoveti. Tvoj ego pa je skupek informacij tudi tistih, ki samo prosto lezijo. In zato je ego orodje, da uporabiš najbolj primerne informacije.

Castanedo pa si slabo prebrala. On se dotika različnih stvari, tud crne magije, ampak ne na napačen način. Glavno vodilo njegovih knjig je izražanje preko Duha. In ko je tvoj ego izraz Duha takrat ne delaš napak. Podobno kot Gandalf Frodotu reče -> Čarovnik ni nikoli prezgoden ali prepozen ampak je vedno ob pravem času na pravem mestu. Gandalf je bil bojevnik v pravem pomenu besede in zato se je podal v Ognjeno Brezno s tistim 'stvorom' kjer je nato dosegel zmago in se skozi razsvetljenje vrnil nazaj kot Beli Čarovnik. Hočem rečt njegove drzne odločitve niso bile sprejete, ker je njegov ego bil izraz nizjega(tistega cemur recemo egoizem) ampak ker je bil izraz Duha.

Dokaz zato je pa tista trditev, da je čarovnik vedno na pravem mestu ob pravem času.....če nadaljujem se bom ponavljal xsrcx

Brez podpisa

Tako dolgo že slišiš ta glas, da si začel verjeti, da si to ti.

V tvoji glavi v tvojih mislih, obstaja samo on.

On pozna vse prevare in vse pravilne odgovore.

:lol: :lol: :lol: :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No zdej se pa oglaša nekdo, ki pravi da brez ega ne bi blo nobene mojstrovine raznih slikarjev in kiparjev. Da noben mojster ni bil navdihnjen s strani Boga, ampak da je vse to delo ega, zanimivo.

Nosorog tole si zapisal o egu:

Ja madona, razvoj ega hodi z ramo ob rami z razvojem tvoje zavesti. Če ne bi bilo ega, ne bi bilo velikih umetniških stvaritev, nobenih knjig, slik, znanstvenih dosežkov, ničesar ... Preprosto bi vegetirali.

skratka da so vsi ti umetniki bili navdihnjeni z egom.

Ja nosorog a v katerih delih umetnikov vidiš kaj božanskega ali si res zaslepljen s tem tvojim egom, ki ti kokr je videti ne da niti dihati. Po tvoje so bili vsi umetniki egoisti, ne vem pa zakaj so jih častili šele po smrti in zakaj so umrli kot reveži vsi ti tvoji egoisti. Nobenega vodiča po Rimu ne boš slišal da so bili umetniki navdahnjeni s strani ega. Nosorog vse ma svojo mejo, mal se pa le zamisl kaj pišeš.

Praviš, da odplačuješ karmo, da si na poti k Bogu ..., pa nisi, ker kršiš osnovne božje zapovedi. Ena od njih je "ne laži"; v ta paket sodi potvarjanje izjav. Z rdečo sem zgoraj označil tisto, kar si si v zvezi z mojimi izjavami izmislil, oziroma kar si mojim izjavam tendenciozno dodal (laži torej), z vijoličasto pa sem označil druge bedaste zaključke, ki niso vredni komentarja. Pisanje bedarij ti je še mogoče odpustiti, pisanje zavestnih laži pa je navadna svinjarija.

Spodaj pa objavljam inserte iz treh postov, v katerih se vidi, kaj sem o egu zares napisal in kako o njem dejansko razmišljam.

Ja madona, razvoj ega hodi z ramo ob rami z razvojem tvoje zavesti. Če ne bi bilo ega, ne bi bilo velikih umetniških stvaritev, nobenih knjig, slik, znanstvenih dosežkov, ničesar ... Preprosto bi vegetirali.

Tako je. Glede na moje razumevanje stvarstva, brez posamezne individualnosti (ega) sploh ne bi bilo razloga za to, da nas Bog ustvari. Večkrat sem že napisal, da je ego smiselno le vzgajati, v smislu sovraštvo - strpnost, zavist - občudovanje ..., oziroma ga učiti ljubezni.

Ego je naša individualnost; za naš ego je lahko značilno, da smo ljubeči, prijazni, skromni ... A to ni božansko? Konec koncev je božabnsko tudi nasprotje tega, saj je od Boga ( ), na razvoju ega pa seveda vpliva svobodna volja, ki je tudi od Boga (sami se odločamo, ali bomo sebični ali velikodušni itd.). Ego je zato pri naši poti nazaj k Bogu potreben!!!!! Ravno smisel te poti je, da ego vzgojiš skozi kreativno in ljubeče delovanje. In šele ko svoj ego totalka sfriziraš, je smiselno, da greš v drugo fazo preizkušnje v materialnem, ta pa je - tvoja volja naj se zgodi, ne moja. Tudi v tej fazi pride do lekcij, ki so potrebne za kompletiranje izkušenj v materialnem, saj dejanje, ko damo zavestno svojo voljo v roke Boga, pomeni preseganje notranjega konflikta, saj del nas seveda teži k materialni varnosti (tole lahko kasneje podrobneje rrazložim, če boš želel). In šele ko tudi to sceno obvladaš, ni več razloga za nove inkarnacije.

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Res je, ego je orodje v rokah negativnih oziroma vseh negativnosti v tebi. še enkrat tvoj ego je skupek vseh negativnih informacij v tebi, če hočeš tudi tistih negativnosti, ki samo prosto ležijo in čakajo. Za Castanedo pa si že sam pravilno napisal: On se dotika različnih stvari, tud črne magije, ampak ne na napačen način. Negativnost lahko jemlješ tudi kot pozitivno, če ne veš kaj je pozitivno. Kot pri egu imaš ga za nekaj dobrega, ker ne veš kaj je "dobro".

Hmm tako čudne notranje postavitve pa še nisem videl. Zgleda mi kot, da si preveč trdno zakoličena :grin: enostavno ne dojamem besed, ki jih berem na ekranu. Da bi ego bil samo izraz negativnega. Ego je lahko izraz tako negativnega kot pozitivnega - kako, da ti to ni jasno! zleda, da bi za dojetje tega mogla podret svoja načela, ampak kdo sem jaz, da ti to ocita ?

Povej mi prosim če te prav razumem; vse kar je negativnega je ego

vse kar je pozitivno pa je pravi Jaz

???????????????????????????????

Brez podpisa

Pa še en majčken dodatek o razumevanju negativnega. Ne vem mislim, da unis na to temo ogromno napisal - na temo razumevanja iz različnih zornih kotov in na temo, kako se v nekaj prepričamo - na temo kaj je fleksibilnost uma in kaj ni x;)x

Če si gledala Gospodarja Prstanov ? v drugem delu Gandalf na tistem sestanku, kjer so vsi zbrani uporabi crni govor Mordorja. Skratka uporabi crno magijo. Zakaj to naredi? To naredi, da vsem prisotnim, ki še niso dojeli uničevalne moči prstana prikaže, kakšen grozen in uničevalen potencial le ta ima. Na kratko crni govor uporabi zato, da jim v glavo vcepi neko spostovanje nek respekt, do stvari, ki jih v resnici ne razumejo!

Tolko o razmislek o dobrem in slabem. Ni vse dobro res dobro in ni vse slabo res slabo! vse je odvisno od namena in načina uporabe! zatorej tud moje besede, da nisi razumela Castanede.....

Al pa še ta, ni vse zlato kar se sveti. in tud ti nisi na tem forumu, ker res nekaj veš, kot tudi ne jaz. Če bi res kaj vedla bi bila verjetno kje drugje in malo manj tu x;)x

Brez podpisa

Nosorog to kar si obarval rdeče, to ni laž ampak je moj komentar na tvoje pisanje. Tvoje pisanje je obarvano modro in si še enkrat preberi:. Če ne bi bilo ega, ne bi bilo velikih umetniških stvaritev, nobenih knjig, slik, znanstvenih dosežkov, ničesar ... Preprosto bi vegetirali.

Zdaj se vadiš. Kar daj se, če ti je lažje. Dejstvo je, da si prvič napisal, da jaz pravim, da noben mojster ni bil navdahnjen s strani Boga (kar je laž), drugič pa si svoje dodal v barvi, kakršen je bil moj citat, da je bilo videti, kot da sem to napisal jaz. Torej spet laž in manipulatorstvo. Poskus manipulacije pa je tud tole izvijanje zdaj. Ampak to so tvoji problemi, ne moji.

[/color]

Človek, ki pomaga drugim se pri tem počuti dobro.

V teh ljudeh na tak način ne vidi osebe s čustvi ampak objekte s katerimi lahko zadovolji svoje sadistično pohoto.

Ko pomaga, se počuti dobro.To je njegova droga.

Tako torej pomaga tisočim ampak ne zato, ker bi ZARES hotel pomagati.Pomaga jim, ker ima koristi od tega.

Tega ne boš nikoli razumel ker ne ločiš od čiste pomoči od pomoči, ki je zamešana zaradi koristoljubja.

Kot tak posameznik si ustvaril iz sebe največji izmeček.

In ki je zaj tu blem? :inocent: Naredil si DOBRO stvar, zaradi tega se počutiš DOBRO, tisti ki si jim pomagal so zaradi tega DOBRO, vse skupaj je DOBRO, kaj zaj tu treba filozofiorat do besvesti in nazaj..... :o|o: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...