alef 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Svašta tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Vsi se učimo, ker nihče ne ve ali ne razume vsega, vsak ima svoje knjige, čeprav so tiskane v tisočih izvodov, vsak ima svoj prav, vsak ima svojo resnico, nekateri težje sprejemajo prepričanja drugih, vsi nismo enako strpni , predvsem pa imamo zelo različne poti in poglede, kar je naravnost čudovito, saj smo ljudje.Če pa bi vsi dejansko želeli vsem toliko dobrega kot želijo sebi , bi bilo življenje čudovito. Vse dobro. ne gre za razumeti ali ne razumeti temveč za odnos- pošten odnos do ljudi, na vseh področjih- vsej potrudimo se lahko....strpnost, ..nekateri se delajo mal norca iz drugih....tle strpnost nima več veze...al pa ...kakor za koga... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ne gre za razumeti ali ne razumeti temveč za odnos- pošten odnos do ljudi, na vseh področjih- vsej potrudimo se lahko....strpnost, ..nekateri se delajo mal norca iz drugih.... ja... kaj praviš, da bi sprejeli kar zakon za prepoved nepoštenega odnosa do ljudi-na vseh področjih se razumepa enega, ki bo prepovedal delanje norcev.... alpa rajš kr norce... tkole res ne gre nkamr več. nestrpnost pa izrecno uzakonimo, da ne bo dvomov tle strpnost nima več veze...al pa ...kakor za koga... kakor za koga - za nosoroga! o fak... jst moram po cigarete, da se mal pomirim Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 sam, daj pa človk tko opokan, da pričakuje, NE, celo ZAHTEVA razlage...to mi je pa čist neverjetn! Bogdan, ja kva pa mislš, da sm jst teb---drago plačan predavatelj aveš kaj ti predlagam, da ti moje poste kr lepo ignoriraš....tko kot sem jst tvoje do zdej---ko si se že tretjič vtaknu vame za brezveze...svašta Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 @nosorog ha ha, a ti pa kreativno razmišljaš.... užaljen da sem? oh dej no, ne se precenjevat nisem bil užaljen od osnovne šole... ok, če te prav razumem, se teb to ne zdi hinavsko... men se še kar zdi...sem TOKRAT celo "argumentiral" zakaj....ampak ti NOČEŠ argumentov---V RESNIC kaj naj se poj jaz trudim z njimi, ZA KOGA? za nosoroga.......i don't think so.... Sploh ne mislim, da si slab poba. Verjetno gre le za to, da si bil do sedaj v svojem "domačem" okolju vajen nastopati avtoritativno, tule pa to na tvoj način ne "gre skozi" in si pač vključil mal oibrambnih mehanizmov. Počasi se rahlo smešiš - rajš mal počakaj in ohladi glavo; pa gremo naprej. sam, daj pa človk tko opokan, da pričakuje, NE, celo ZAHTEVA razlage...to mi je pa čist neverjetn! Bogdan, ja kva pa mislš, da sm jst teb---drago plačan predavatelj Saj to je vendar namen foruma - izmenjava mnenj; ne pa umetno ustvarjanje avtoritete, kao - jst vem, pa vam ne povem, ker se mi ne ljubi z vami ukvarjat. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ja... kaj praviš, da bi sprejeli kar zakon za prepoved nepoštenega odnosa do ljudi-na vseh področjih se razumepa enega, ki bo prepovedal delanje norcev.... alpa rajš kr norce... tkole res ne gre nkamr več.nestrpnost pa izrecno uzakonimo, da ne bo dvomovkakor za koga - za nosoroga! o fak... jst moram po cigarete, da se mal pomirim Škoda , da ne premoreš drugačnega odnosa...sicer ti tko očitno ustreza.trenutno...kaj vem, čeprav verjetno še ne veš ,kje in kdaj boš potreboval kaj...morda kakšen drugčen odnos- koga drugega -do sebe...v našem življenju je polno bumerangov...v življenju vsakogar, samo vprašanje zavedanja je... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Mihael komu ti ali kdorkoli odgovarja je po mojem mnenju stvar vsakega posameznika, pri tem te podpiram. YESSSS, končno me je en podpru! Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Sploh ne mislim, da si slab poba. Verjetno gre le za to, da si bil do sedaj v svojem "domačem" okolju vajen nastopati avtoritativno ja z rožami se prou fajn štekamo!! Počasi se rahlo smešiš - rajš mal počakaj in ohladi glavo; pa gremo naprej. če se hočim smešit, se bom smešu drgač pa hvala za vse nasvete Saj to je vendar namen foruma - izmenjava mnenj; ne pa umetno ustvarjanje avtoritete smešenje pa avtoriteta....hmmm to ne gre lih najbolj skup, a se ti ne zdi? bravo, si se naučil razdelit quote...sej počas bo pa s tabo ratal lažje debatirat....mogoč eventuelno clo kakšno o drugem zakonu termodinamike rečeva Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 .Če pa bi vsi dejansko želeli vsem toliko dobrega kot želijo sebi , bi bilo življenje čudovito. Vse dobro. Kdo ve. Prvič ne vemo kdo smo, drugič pa ne vemo, kaj želimo. En dan ena stvar, naslednji druga. Fanes črno jutri belo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Hm, forumi so za to da vsak pove kar hoče povedati in po lastni presoji. V bistvu vsak se sam odloči kaj je sposoben darovat v dobro drugih in kaj ne, do kje je pripravljen it. Mislim da predavanja ne sodijo sem, ker predavanja so enostranska. Tukaj lahko se le odločimo da bomo drugemu dali odgovor po svojih močeš. Logično je da se ne bomo strinjali v celoti, saj v različnosti je lepota. ^^ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Hm, forumi so za to da vsak pove kar hoče povedati in po lastni presoji.Ja forumi so za izmenjavo mnenj in pri tem tudi ostane. Še nihče ni nikdar nekoga prepričal ali zargumentiral v svoj prav na forumu. To pa zato, ker je to nemogoče. Naša prepričanja namreč niso posledica nekih sklepov razuma, ampak odražajo globlje plasti v nas. Reči nekomu, da so njegova prepričanja traparija je isto, kot če mu rečemo, da je tepec. Vsakdo se upira nepopustljivo. Argumenti nas prepričajo le pri stvareh v katere niso vpletene naše investicije. Kaj praviš na to, Nosko? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 veš Matjaž Bogdan, tvoje vztrajno vtikanje vame je na koncu le obrodilo ene sadove, poleg novega avatarja .... sem si naročil še "udobnejši naslonjač"....ko si ga toliko omenjal, sem ozavestil, da trenutni stol pravzaprav ni najbolj udoben Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Žalostno je da se mormo za pošten odnos do ljudi potrudet. sej lih to sem mu poskušal razložit v temi pomagajte človeštvu....pa se ga nč ne prime Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Hm, forumi so za to da vsak pove kar hoče povedati in po lastni presoji. V bistvu vsak se sam odloči kaj je sposoben darovat v dobro drugih in kaj ne, do kje je pripravljen it. Mislim da predavanja ne sodijo sem, ker predavanja so enostranska. Tukaj lahko se le odločimo da bomo drugemu dali odgovor po svojih močeš. Logično je da se ne bomo strinjali v celoti, saj v različnosti je lepota. ^^ ja, sam pri takih odnosih je vprašljiv smisel sodelovaja na forumu...če že vsak gleda svojo rit- kar se meni absolutno ne zdi prav..in zdaj bo verjetno prišlo- ma koga kaj briga, kaj se tebi zdi prav...tudi to so nekakšne vzporednice našega zavedanja in dajanja...lahko je biti odrezav in podcenjujoč do drugih...najlaže...sam ni prav tako...-tole je moje mnenje ..pač Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Veš, to je odvisno od človeka do človeka. Mislim da tuki se kaže naš karakter, tisti ki je tuki egoist ali altruist, je tudi v življenju. Vsak ima napake in voljo da bo vstrajal pri njih, ker verjame da so resnične, js nism nobena izjema. Ne skrbet, sem prepričana da vedno boš našel tudi dobre ljudi in take ki se trudijo bit dobri, vsi se pa kdaj zmotimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 če človk misl, da tak kot je on, mormo bit pa kr vsi.... vsak ma svoj način, ane..... če komu moj način ni všeč, mu je tuj, ne more zahtevat, da ga spremenim.... verjetno furam svoj način z razlogom.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Mihael; kriv si ker ne razložiš, če pišeš. To je pač forum, ne moreš ljudi tako rajcat, potem pa nič rečt na temo. Jaz nad tabo nisem bil razočaran, nekako te stvari spregledam/ne opazim, razumem pa zakaj so drugi bli. Branje razumevanja drugih ljudi njihovih izkušenj je vedno zanimivo - rajcanje malo manj Elohim; se pravi naj bi bil Lucifer ne obstajal več ? povej mi a so častilci Satana zlobni ? a so oni črna magija ? zanima me tvoje mnenje Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ja forumi so za izmenjavo mnenj in pri tem tudi ostane. Še nihče ni nikdar nekoga prepričal ali zargumentiral v svoj prav na forumu. To pa zato, ker je to nemogoče. Naša prepričanja namreč niso posledica nekih sklepov razuma, ampak odražajo globlje plasti v nas. Reči nekomu, da so njegova prepričanja traparija je isto, kot če mu rečemo, da je tepec. Vsakdo se upira nepopustljivo. Argumenti nas prepričajo le pri stvareh v katere niso vpletene naše investicije. Kaj praviš na to, Nosko? Pravim, da ne vem točno, o čem govoriš oziroma kaj točno misliš s pojmom investicije. Drugače pa imaš načeloma prav –zelo redko se zgodi, da kdo odstopi od tistega, kar na forumu predstavlja kot svoje prepričanje, a to je splošen dokaz nezrelosti oziroma tega, da večina priznanje, da v nečem nima prav, sprejme kot osebni poraz. Temu je na forumih običajno tako že zaradi dejstva, da pri velikem delu tistga folka, ki non stop visi na forumih, v lajfu ne gre vse tako, kot si želijo in na forumu komunicirajo precej drugače in samozavestneje, kot v real. lajfu – s tem iščejo kompenzacijo za neuspehe v lajfu in skriti za nicki terajo »svoj prav« do nezavesti. Ampak takšno delovanje je nenaravno. Čist jasno je, da je edino pravilno svoja prepričanja z novimi spoznanji, pridobljenimi makar s forumsko debato, non stop korigirati - za posameznika je večina resnic le začasnih, saj so odvisne od trenutne stopnje njegove zavesti. Ampak je zanimivo, da tako, kot se eni v izpostavljenih debatah oklepajo svojih stališč kot pijanec plota, ne sprejmejo niti spremembe stališč drugih (čeprav so, kot sem že rekel, te spremembe nekaj naravnega). Enkrat sem se pogovarjal z eno učitejico in ji rekel, da se z nekaterimi stvarmi, o katerih sem pisal v svojih prvih knjigah, več ne strinjam. Pa je potem okol začela govort, da pojma nimam in kar nekaj v tri dni pišem. Takšen je pač povprečen človek – ne razume, da je samo življenje v bistvu polno takrat, ko ga dojemamo kot pot skozi spremembe, zato deluje po rutinskem programu (navada je železna srajaca) - oklepa se zvez, ki ne funkcionirajo, hodi v službo, v kateri ni srečen... za kompenzacijo pa se ga napije s prjatli, in je v pijanosti »glavni«, al pa recimo na kakem forumu skuša pritegniti pozornost s »suverenim govorjenjem« o nečem, kar je nekje prebral, a se v resnici ni potrudi, da bi to resnično razumel. Če pa naleti na koga, za katerega začuti, da stvari obvlada boljše od njega samega, pa uporabi za ohranitev svojih »poozicij« tudi metode, kot so npr energijsko posilstvo (prezirljivo govorjenje s sogovornikom s ciljem, da mu na ta način »odvzameš moč«). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Pravim, da ne vem točno, o čem govoriš oziroma kaj točno misliš s pojmom investicije. Drugače pa imaš načeloma prav –zelo redko se zgodi, da kdo odstopi od tistega, kar na forumu predstavlja kot svoje prepričanje, a to je splošen dokaz nezrelosti oziroma tega, da večina priznanje, da v nečem nima prav, sprejme kot osebni poraz. Temu je na forumih običajno tako že zaradi dejstva, da pri velikem delu tistga folka, ki non stop visi na forumih, v lajfu ne gre vse tako, kot si želijo in na forumu komunicirajo precej drugače in samozavestneje, kot v real. lajfu – s tem iščejo kompenzacijo za neuspehe v lajfu in skriti za nicki terajo »svoj prav« do nezavesti. Ampak takšno delovanje je nenaravno. Čist jasno je, da je edino pravilno svoja prepričanja z novimi spoznanji, pridobljenimi makar s forumsko debato, non stop korigirati - za posameznika je večina resnic le začasnih, saj so odvisne od trenutne stopnje njegove zavesti. Ampak je zanimivo, da tako, kot se eni v izpostavljenih debatah oklepajo svojih stališč kot pijanec plota, ne sprejmejo niti spremembe stališč drugih (čeprav so, kot sem že rekel, te spremembe nekaj naravnega). Takšen je pač povprečen človek – ne razume, da je samo življenje v bistvu polno takrat, ko ga dojemamo kot pot skozi spremembe, zato deluje po rutinskem programu (navada je železna srajaca) - oklepa se zvez, ki ne funkcionirajo, hodi v službo, v kateri ni srečen... za kompenzacijo pa se ga napije s prjatli, in je v pijanosti »glavni«, al pa recimo na kakem forumu skuša pritegniti pozornost s »suverenim govorjenjem« o nečem, kar je nekje prebral, a se v resnici ni potrudi, da bi to resnično razumel. Če pa naleti na koga, za katerega začuti, da stvari obvlada boljše od njega samega, pa uporabi za ohranitev svojih »poozicij« tudi metode, kot so npr energijsko posilstvo (prezirljivo govorjenje s sogovornikom s ciljem, da mu na ta način »odvzameš moč«). nosorog vse te zadeve priznam. evo, sam si nalepim vse te etikete, to je vse moje...sej se lahko zagrebem, ane? al je še kakšen tak, ki si zasluži vse te titule? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Pravim, da ne vem točno, o čem govoriš oziroma kaj točno misliš s pojmom investicije. Drugače pa imaš načeloma prav –zelo redko se zgodi, da kdo odstopi od tistega, kar na forumu predstavlja kot svoje prepričanje, a to je splošen dokaz nezrelosti oziroma tega, da večina priznanje, da v nečem nima prav, sprejme kot osebni poraz. Temu je na forumih običajno tako že zaradi dejstva, da pri velikem delu tistga folka, ki non stop visi na forumih, v lajfu ne gre vse tako, kot si želijo in na forumu komunicirajo precej drugače in samozavestneje, kot v real. lajfu – s tem iščejo kompenzacijo za neuspehe v lajfu in skriti za nicki terajo »svoj prav« do nezavesti. Ampak takšno delovanje je nenaravno. Čist jasno je, da je edino pravilno svoja prepričanja z novimi spoznanji, pridobljenimi makar s forumsko debato, non stop korigirati - za posameznika je večina resnic le začasnih, saj so odvisne od trenutne stopnje njegove zavesti. Ampak je zanimivo, da tako, kot se eni v izpostavljenih debatah oklepajo svojih stališč kot pijanec plota, ne sprejmejo niti spremembe stališč drugih (čeprav so, kot sem že rekel, te spremembe nekaj naravnega). Enkrat sem se pogovarjal z eno učitejico in ji rekel, da se z nekaterimi stvarmi, o katerih sem pisal v svojih prvih knjigah, več ne strinjam. Pa je potem okol začela govort, da pojma nimam in kar nekaj v tri dni pišem. Takšen je pač povprečen človek – ne razume, da je samo življenje v bistvu polno takrat, ko ga dojemamo kot pot skozi spremembe, zato deluje po rutinskem programu (navada je železna srajaca) - oklepa se zvez, ki ne funkcionirajo, hodi v službo, v kateri ni srečen... za kompenzacijo pa se ga napije s prjatli, in je v pijanosti »glavni«, al pa recimo na kakem forumu skuša pritegniti pozornost s »suverenim govorjenjem« o nečem, kar je nekje prebral, a se v resnici ni potrudi, da bi to resnično razumel. Če pa naleti na koga, za katerega začuti, da stvari obvlada boljše od njega samega, pa uporabi za ohranitev svojih »poozicij« tudi metode, kot so npr energijsko posilstvo (prezirljivo govorjenje s sogovornikom s ciljem, da mu na ta način »odvzameš moč«). lalalaFajn povedan.Z investicijami sem hotel povedati tole: Pustim se prepričati, da je v atmosferi Venere 2,3% žveplene izparine in ne 2,4%. Zakaj? Ker se mi sladko j... za celo stvar. Če pa sem napisal doktorat o venezijanskem ozračju pa ni šans, da me bo prepričal, kajti jaz sem doktor, pa četudi ima on preverjene meritve. In potem naj bi mi nekako prinesli več svetlobe na planet in pregnali zlodeja,al ne vem kva. Me spominja na tisti Python film Life of Brain, ko bi Judejska osvobodilna fronta nagnala Rimljane, če le ne bi imela glavnih nasprotnikov - Osvobodilne fronte Judeje. Kar se tiče opustitev prepričanj, tega seveda ne pričakujem od nikogar, tudi od sebe ne. Kar je res suffer je to, da niti ne dopuščamo, da bi bilo kaj drugega lahko obstajalo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Mihael; kriv si ker ne razložiš, če pišeš. YES SIR! Guilty as charged. How shall I be punished? To je pač forum, ne moreš ljudi tako rajcat, potem pa nič rečt na temo. rajcanje je čist kul........zame osebno fantastično funkcionira če bom kje naletel na kakšno zanimivo informacijo, jo bom šel celo sam raziskat.... poleg tega je treba vedt, da so besede samo besede....da se jih lahko obrača, grize, igra ping-pong z njimi..........same po seb nimajo substance.........so samo strukture...........katerim substanco lahko človek doda sam-svojo lastno........to je tud namen rajcanja...... #3 važen je način. če mi človekov pristop (k debati) ne bo všeč, se zarad mene lahko fuka v rit....da mu bom pa še nekej razlagal, sej mi ni cegu na glavo padu.... #4 isto pravico in svoboščino iz #3 priznavam tudi vsem ostalim Elohim; se pravi naj bi bil Lucifer ne obstajal več ? povej mi a so častilci Satana zlobni ? a so oni črna magija ? zanima me tvoje mnenje oh, dej no.........sploh ne bom komentiral....res ne. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Jaz pa lih zato forume furam, sem opazil. da naletim na kakšnega trdobučneža, ki mi para živce in potem norim, lovim kontrolo se učim ali on uči mene. Tud, če rezultata ni izkušnje ostanejo. Forum pač več prenese, ko RL. Se pa tudi, kaj finega in zanimivega prebere Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Pravim, da ne vem točno, o čem govoriš oziroma kaj točno misliš s pojmom investicije. Drugače pa imaš načeloma prav –zelo redko se zgodi, da kdo odstopi od tistega, kar na forumu predstavlja kot svoje prepričanje, a to je splošen dokaz nezrelosti oziroma tega, da večina priznanje, da v nečem nima prav, sprejme kot osebni poraz. Temu je na forumih običajno tako že zaradi dejstva, da pri velikem delu tistga folka, ki non stop visi na forumih, v lajfu ne gre vse tako, kot si želijo in na forumu komunicirajo precej drugače in samozavestneje, kot v real. lajfu – s tem iščejo kompenzacijo za neuspehe v lajfu in skriti za nicki terajo »svoj prav« do nezavesti. Ampak takšno delovanje je nenaravno. Čist jasno je, da je edino pravilno svoja prepričanja z novimi spoznanji, pridobljenimi makar s forumsko debato, non stop korigirati - za posameznika je večina resnic le začasnih, saj so odvisne od trenutne stopnje njegove zavesti. Ampak je zanimivo, da tako, kot se eni v izpostavljenih debatah oklepajo svojih stališč kot pijanec plota, ne sprejmejo niti spremembe stališč drugih (čeprav so, kot sem že rekel, te spremembe nekaj naravnega). Enkrat sem se pogovarjal z eno učitejico in ji rekel, da se z nekaterimi stvarmi, o katerih sem pisal v svojih prvih knjigah, več ne strinjam. Pa je potem okol začela govort, da pojma nimam in kar nekaj v tri dni pišem. Takšen je pač povprečen človek – ne razume, da je samo življenje v bistvu polno takrat, ko ga dojemamo kot pot skozi spremembe, zato deluje po rutinskem programu (navada je železna srajaca) - oklepa se zvez, ki ne funkcionirajo, hodi v službo, v kateri ni srečen... za kompenzacijo pa se ga napije s prjatli, in je v pijanosti »glavni«, al pa recimo na kakem forumu skuša pritegniti pozornost s »suverenim govorjenjem« o nečem, kar je nekje prebral, a se v resnici ni potrudi, da bi to resnično razumel. Če pa naleti na koga, za katerega začuti, da stvari obvlada boljše od njega samega, pa uporabi za ohranitev svojih »poozicij« tudi metode, kot so npr energijsko posilstvo (prezirljivo govorjenje s sogovornikom s ciljem, da mu na ta način »odvzameš moč«). lalala samo ne vem, ali takšna sposobnost pride šele z leti, s količino znanja in vedenja, ali pav paketu po dhl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 jst se pa učim bit manj kritičen, perfekcionističen in zahteven do drugih---v RL......sej ne, da sem full.......ampak po teh forumskih debatah mi gre ta moja lastna senca zej že tko naživce, da je bom gladko lahko zminimiziral, če ne čist odpikal...... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 A ne vidiš Mihael, da ni problem v forumu ampak v posamezniku. jst ne vidim popolnoma nobenega problema.... vidim pa kako mi vsak od vas lima svoje lastne zadeve tako vas tud lahko najbolje, najhitreje spoznam Spremeni svoj um in spremenil boš forum-odzive na forumu-svet okoli sebe. nisem prišel iskat plemena, ki mi bo sprejelo in podpiralo. to že imam. niti se nisem prišel dokazovat. tud to sem se že (niti se nisem prišel razlagat zakaj sem prišel ) evo, ti/vam vržem ti dve senci nazaj.....what you're gonna do with them? honestly, i don't care much. it's your call Al pa si sadomazo tip in boš še gonu svoje dalje. men je čist v redu tko kt je V obeh primerih te čaka feedback. please, hit me....i mean... o God, let me be enlighted by unis! Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.