Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 pa še en "biser" jeba je če človek samega sebe in svoje probleme jemlje preresnoče druge in njih probleme jemlje preresnoin če poleg tega še pričakuje, da ga bodo tudi drugi skrajno resno jemali prostor za kreativnost in zabavo/humor/radost se z vsem naštetim zmanjša biser #2 glede na to, da o tem pametujem---temu še vedno posvečam pozornost---sam pr seb.....to je moja lastna senca............se je poskušam otrest, zato ji posvečam pozornost, zato o njej razmišljam in .....se ravno zato celo toliko potrudim, da jo ubesedim..... biser #3 humor.....najlažje in najbolj zihr se zapomnimo stvari, ki so začinjene s humorjem biser #4 govorim iz sebe: če se z nekoga pohecam, upam, da zarad tega tisti ne bo padu po tleh...da bo pokazal, da ni šibek.... da se ga tisto kar mu podtaknem v hecu, ne dotakne....da se bo pohecal nazaj, iz mene....brez agresije....opazujem kako se bo človek znašel..... kako ne maram podnapisov uničijo ves čar resne debate: seveda sem za resne debate..... ok dost o meni Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 What did a zen master say to a hot dog vendor?Make me one with everything. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Si žrtev lastne spletke, saj nisi ozavestil umske omejenosti in se ne zavedaš, da ne moreš oditi iz te šablone nedotaknjen.Ker, ti si šablona in tvoje lastne zadeve, ki jih limaš, nakazujejo tvojo sebstvo s svojo natalko se strinjava, da šablone pr men ne držijo vode bolj k me boš poskušal popredalčkat, manj boš dejansk vedel o meni UUU, veš kej bi blo ful kul, če bi vse quotal in dal odspodi pod komentar smejkota k spi. oh, tko te pa tut nočem užalt Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 .......NIKOLI NE OBUPAJ!VEDI, DA TE NAVKLJUB VSEMU, IMAMO RADI!IN ČEPRAV SE LJUDJE NE STRINJAJO S TABO, TE PONIŽUJEJO IN TE FILAJO S SVOJIMI NAPOTKI, NE SE JIM DAT!TI SI POPOLNA KREACIJA V OČEH STVARNIKA, če že pr drugih nisi.. in zmožnost žaljenja ljudi potom foruma lahko unis prenese v nove dimenzije, za katere ljudje še slišali niso.Dovolj je tega.Pa sam sm začel ane.Da, da, se posipam s plevelom.Nej bo marsa pridna pa nej zbriše zadnje poste k se navezujejo na mihaela in njegovo obnašanje.Čisto smetenje teme.Če noben ne povzame iniciative, se pa sam javm, da sm jo jzt zasmetal in jo bom prec popucal.Ne se bat.Serjem po svojem predpražniku, za razliko od drugih. uu..skrit pomen, le na koga sm mislu? in ne pozabi.vse sem napisal v čistem humorju, s tvojimi biserčki v mislih. hihihi, smešno smešno, kako imam rad humor.res pa je, da je moj humor en piko drugače začinjen od drugih in bi morebiti nekdo vse skupaj vzel kot agresijo.Ampak daleč od tega.Mi samo vemo, da kadar Mihael pofuka vse po vrsti, se zgovarja na humor in reakcijo ljudi na le to. Da.Da.Zelo napredne igrice se greš.Zakaj si nam sploh to povedal in pokvaril čar s podnapisi.S temi podnapisi, da sedaj RES vemo, kaj se greš.naj ti dobro dene, biserček moj. mal si preteral s humorjem, za moje pojme.......... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 priznam, tak način humorja men ni čist nč bliz.....ga ne uporabljam Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 no zej k si se umiru, ti bom pa clo odgovoru Folk ti nonstop tumba, da tvoj odnos do drugih ni kul. veš kaj..... kar si ti nucal....in si našel v men.... sicer neupravičeno.... je "sovražnik skupine", na katerega si lahko "upravičeno" stresel ves svoj gnev.... junaško si se postavil za svoje "pleme" proti domnevnemu zunanjemu sovažniku BRAVO! :palec: A vidš kako tak humor zna bolet? čist nč. TAK humor? ena razlika, ki ti kot kaže ni očitna: moj humor ni žaljiv......ni mišljen, da bi bil....in se tudi potrudim, da ni....premislim, kaj napišem..... ti si pa ovnovsko stresel iz sebe vso svojo svinjarijo, ki si se jo sploh lahko spomnu... ti in toji biseri "bisere" si pa sam "ponujal" jst sm jih sam "posvoju" Če se je nekdo postavil v kožo in mislil, da je biser, ki se ga meče svinjam, naj se potemtakem vpraša, Tko kot tvoja slikca.K je neko pišče gor.Privzdvignjeno pišče k misli, da lahko kaka po drugih. s piščetem me je pa dons Matjaž Bogdan "ozmerjal", zato sem ga tut potem posvoju men se je zdel prov cute no..................upam, da si se vsaj olajšal Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Vse lepo in prav.Tudi unisu,mogoče kdaj pa kdaj, lastne metode širjenja idej, zasmrdijo po gnilem a pravzaprav, se na neeleganten način trudi izpasti nepatetično pri kurcanju drugih ljudi.Vsaj med vrsticami /ROTI/ akhem.Ni estetsko, ni lepo, je pa učinkovito.Baje. Vse kar se Mihaelu očita je njegov odnos do drugih in, če po pravici povem, berem samo svoje lastne poste, ker silno ljubim samega sebe in ne mislim izgubljati časa z drugimi nepomembneži, ako niso ravno ideal Unisu, preskočim njegove poste.Moje, ne hvalim se, tako pač je, oko zazna attention whore na km daleč, kajti Unis pozna lopove svojega kova.In če koga gledam na ulici postrani, so prav tisti ljudje, ki so unisu preveč podobni.In mihael smrdi na vse strani.Pa ne po Unisu.Po enem aspektu Unisa.Lepo je občudovati zakon medsebojnega vračanja oz. kar seješ boš potem, če se ti bo dalo, žel. A ne vidiš Mihael, da ni problem v forumu ampak v posamezniku.Ker, ideja o znanju in ideja o moči in ideja o vsem dobrem in storjenem po krivici, se nahaja v umu. Iz tam izvira. In najlepše pri vsem tem je, da.Če spremeniš um, spremeniš igro. Vsa ta natolcevanja proti tebi so tvoj lastni feedback kar mečeš ven.Če se je nekdo postavil v kožo in mislil, da je biser, ki se ga meče svinjam, naj se potemtakem vpraša, zakaj se gre tako igro?V svojem Umu je več vreden kot svinje.Zakaj se potem namenoma spušča na raven, ki je nižja njegovi in trpi po nepotrebnem? Spremeni svoj um in spremenil boš forum-odzive na forumu-svet okoli sebe. Sprememba razpoloženja, na žalost, vodi k spremembi reakcij.Notranjih in zunanjih. Miselnosti ljudi, objave na forumih in samega interneta, ne moreš spremeniti, ker zunanji parametri niso v tvoji domeni.Na srečo pa lahko kontroliraš samega sebe in tako bolj efektivno spreminjaš tisto, kar je resnično pod tvojo kontrolo-Sebe, ki je noter votel, okoli pa ga nič ni. Al kako so me že učili?Al je to blo mišljeno za strahove?..boo..Vso srečo in naj te luč mojstrov (a ste že pozabili kaj je namen te teme, pizda vam matrna, zadnje dve strani sam eno fukanje okol)vodi k samospoznanju, da pravi bojevnik se ne bori v želji po dokazovanju, ker sam sebi je največji izziv, ki mu ga more ponuditi test življenja. Velikokrat sem sam sebi dokazal in vem, da resnični test je, vstati vsako jutro in se z nasmeškom na obrazu, spopasti z žalostjo, ki je v življenju. -Ashida Kimin aja na kratko.. Tle maš karma zakon Mihael k se zganja nad tabo. zna bit prasica a?Al pa si sadomazo tip in boš še gonu svoje dalje. V obeh primerih te čaka feedback. Zdej če bo tvoj volan življenja meu dualshock žej montiran notr, je pa tvoj problem.em.tisti ka igrajo igrce pa majo volan za špilat bojo štekal, drugi ko vas jebe. Zelo lepo napisano, Unis. Bravo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Dragi Mihael Eeee, mislm, jst sem samo en butl a ne, ampak, poskusi dat svoje obrambne mehanizme za trenutek v kot, počakaj en malček z izvajanjem svoje strategije, ki zahteva od tebe zmago v vsaki situaciji in še ene parkrat preberi, kar ti je Unis zelo dobronamerno napisal, in se mu zahvali.Za tako dobre nasvete bi ti marsikdo mastno zaračunal, ti si jih pa dobil zastonj. Škoda bi bilo, če bi bilo zastonj /je prav zaman?/. butl /tudi jaz te imam rad, če je to kaj pomembno...zame je/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 YES SIR! Guilty as charged. How shall I be punished?rajcanje je čist kul........zame osebno fantastično funkcionira če bom kje naletel na kakšno zanimivo informacijo, jo bom šel celo sam raziskat.... poleg tega je treba vedt, da so besede samo besede....da se jih lahko obrača, grize, igra ping-pong z njimi..........same po seb nimajo substance.........so samo strukture...........katerim substanco lahko človek doda sam-svojo lastno........to je tud namen rajcanja...... #3 važen je način. če mi človekov pristop (k debati) ne bo všeč, se zarad mene lahko fuka v rit....da mu bom pa še nekej razlagal, sej mi ni cegu na glavo padu.... #4 isto pravico in svoboščino iz #3 priznavam tudi vsem ostalimoh, dej no.........sploh ne bom komentiral....res ne. 1. Ja rajcanje je kul, se morem strinjat stabo, druga stvar je, če se zraven delaš pametnega. 2. To je forum in besede imajo glavno besedo, zakaj bi sploh bil drugače tle, kot pa zarad uporabe besed -> dej potrudi se no malo 3. Ja pristop je res pomemben4. Glede Luciferja -> če sem ti jaz pač preveč revež, da bi mi odgovoril na preprosto vprašanje, potem res ne vem zakaj se obrekuješ ob vprašanja, ki sploh tebi niso bla namenjena ? A ti mal dogaja a- hahaha :xx!: Vseeno upam, da dobim odgovor, ki je osebno mnenje nekoga ( to me v resnic zanima in ne tolko a je res mrtu ) osebe kateri sem vprašanje namenil. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 A traffic jam when you're already lateA no-smoking sign on your cigarette breakIt's like ten thousand spoons when all you need is a knife Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 A traffic jam when you're already lateA no-smoking sign on your cigarette breakIt's like ten thousand spoons when all you need is a knifeIt's meeting the man of my dreams And then meeting his beautiful wife And isn't it ironic... don't you think A little too ironic ... and yeah I really do think... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 fantje, mal si ga na izi vzemte unis, ne da se mi brat....sam preber kaj si napisal....mogoč clo kej zase najdeš Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 brezskrbi, Elohim Tseva'oth, ne bom te razočaral meč resnice bo ubranil Hod, z lahkoto, kot vedno.... Zato se sprašujem čemu te delitve, le čemu? divide and conquer varianta, itak.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Dans bom bol slabo pisou, bil na poliklinki in mam na levi roki punčko . Lucifer zagotovo ne obstaja več. Ne morem pa rečt, da so častilci Satana zlobni. Na začetku večina ne ve v kaj se spušča, kdor še taprav čas pogrunta zadevo se ponavadi umakne. Treba pa je vedet, da imajo padli angeli vsa znanja angelov in se lahko z nami zelo močno poigravajo. Je pa dejsrvo da Satanisti (tisti pravi) uporabljajo črno magijo pri svojih obredih. Treba je vedet da se padli angeli ljudem prikazujejo v njim željenim oblikah in podobah in jih na ta način zapeljejo.Tolk je men znano, na širok pa na forumu o tem raje ne bi pisou. No ja jaz nato, da Lucifer ne obstaja ne dam prav nič - knjige so samo pogruntavščina ljudi. Dokler ne slišim/slišiš govora in čutiš prisotnost teh Bitij sem raje tiho. Tud Lucifer je zame lahko še živ. Če ti nimaš te sposobnosti, ki je za enkrat še vedno tretirana kot nadnaravna ali nadpovprečna, me zgolj izjemno čudi, da s takim prepičanjem/virom karkoli izrečeš. Satanisti ja - tko je, pravi Satanisti ne bodo nikoli uporabljal črne magije. Uporabljal pa bodo Drevo Življenja v svoji pravi in resnični obliki ali v obliki, ki kompenzira delovanje crne magije ( jo izničuje ali omejuje) Kdor se spaca s črno magijo je že na poti, ki s Satanizmom nima nič skupnega in se opredeljuje kot moderni Satanizem. Da malce razložim, v Drevesu Življenja se nahaja Sefira Daath, kar pomeni znanje. Ta sefira ni resnična ampak se pojmuje kot lažna, ker ji 'vlada' Demon Shizofrenije ( kot ga sam rad poimenujem ). Njegova lastnost je, da ima vse znanje Univerzuma vendar je preklet in ga zato ne zna uporabljati in je zatorej blazen ali shizofren, če želimo. Ljudje, ki se ukvarjajo s črno magijo, to počnejo preko tega Demona, ampak ne preko te Sefire Daath ( ker ta je znanje). Zaradi njegovih lastnosti in zakonov Univerzuma jim grozi lastno uničenje, siguren neuspeh, slepa ulica! Tukej v tej sliki, jaz tud najdem vse tiste padle Angele. Ta demon je namreč tud posnemalec vseh resničnih oblik, ki zlahka premamijo in prevarajo človeka, ki ni dovolj previden in siguren ter poučen. Evo moja kost iz nasprotnega brega P.S; tisto zgodbico o vasi bi jaz malce z rezervo jemal. Vojna se je začela v glavah že mnogo prej in ne zaradi nekega prekupčevalca ( tudi v tisti vasi ). Tud nebi škodilo poznavanje zgodovine in starih zamer med Srbi in Hrvati. Četudi so bili Srbi in Hrvati prijatelji, kot so res bili po mnogih delih Bih in stare Yuge, so za časa te vojne v glavah padale odločitve na popolnoma političnih, družbenih, zgodovinskih vzorcih - kjer sta se dva prijatelja gledala preko cevi. Sej nauk je lep in čudovit, sam me odbija, ker se prodaja kot resničen :xx!: Ziher si gledu Lepa sela Lepo gore -> če nisi kar poglej Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 1.Ja verjamejo tud množice in sledijo posameznikom - ti kar verjemi, ko boš prišel do resnice, boš že vedel , če si verjel narobe . Men osebno se to zdi zeloooooooo neumno. Nič ne pravim v notranjo vero ampak ta nima veze z nekimi knjižnimi viri in njih podatki. Takšna vera lahko temelji popolnoma na avtosugestiji skratka na lažnih podobah in prepričanjih uma, ker nima veze z notranjim izkustvom...... Iz moje strani nobene zamere, ker nisem Satanist, pa tud, če bi bil je nebi blo 2. Lej sej nisem rekel, da lažeš niti nisem obsojal. Sam rekel sem, da je smešno prodajat tako resnico. In tud tvoje pojmovanje resnice je zelo čudno - resnica je to kar piše v knjigah in temu na slepo verjameš, resnica je to kar ti tvoj Bosanski prijatelj pove - sorry to nima veze z resnico ima pa veliko veze s tem zakaj je na svetu tolko trpljenja Sej ne vem ali be žalostil al jezil, najbolje bo, da se razpočim Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 resnica vedno najde svojo pot...... enako kot vsaka misel, urok......če je v nekoga uperjena, pa ne more pridt v njegov sistem---se kot energijska forma (s kakršnokoli kvaliteto že) "razprši" po zakonih termodinamike.... entropija se manifestira z motnjami v okolici (ponavadi v električnih motnjah)....ker pa se ne more ustavit....se obogatena, z večjo močjo v končni fazi vrne k svojemu izvoru in pravi: don't do that again tko, da je v Kozmosu vse lepo pošlihtan Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ka pa, če pride v sistem ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ka pa, če pride v sistem ? odvisno od kvalitete, potem.....tvori pa energijsko vez med izvorom in tarčo..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ..skratka jeba...no ja sicer mamo pa vsi take vezi, tud s starši za začetek. Vse skupaj je jeba, če se hočeš konkretno osvobodit in spucat ! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ..skratka jeba... odvisn.....nekatere povezave so fajne Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 pa te tut ničesar ne obsojam si gledal Dogville? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ne škoda.......predvsem konec je fantastičen, ti da mislit..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 o čem se pa gre? http://www.imdb.com/title/tt0276919/ psihološko-filozofska umetnina Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Poglej , moja vera je na podlagi mojih izkustev z Vnebovzetimi Mojstri in zagotovo ne na podlagi knjig, res pa je da na podlagi mojih izkustev verjamem v te knjige. Tudi ti bi gledal na stvar verjetno drugače, če bi imel taka izkustva. Da je pa to zate zeelooo bolno , me pa sploh ne preseneča, kaj si o tem mislijo šele tisti, ki se še pisat ne upajo, vendar jih tako kot tebe razumem. Imeti eno izkustvo ne prinese splošnega izkustva ali znanj pač pa samo tisto kar je povezano z izkustvom. Ti skoz svoje izkustvo in resnico vidiš, resnico v stvareh, ki jo prebiraš. Ampak ta resnica je lahko le odraz resnice, ki jo že poznaš, neke vrste odsev, ki pa ne vključuje prave resnice o prebiranem. Vidiš samo to kar že veš + 200 m dalje, kar ti kvečjemu lahko namigne, da je v prebranem nekaj resnice, ne moreš pa vedeti ali je ta resnica popolnoma drugje, kot misliš, da je To, da mislis, da je, je samo prevara ega. Prav tako nič ne pomeni, da maš ti izkustva, ki jih jaz nimam, ker jaz mam sigurno tudi taka, ki jih ti nimaš - in zato ne govorim o vnebovzetih mojstrih, čeprav mi moja spoznana resnica vrača signale Pismo pa unis je tolk o tem napisal - sej veš na nivoju notranjih izkustev stvar ne deluje nič drugače, kot na nivoju vsakdanjih človeških izkustev, le spekter je precej večji - tako spekter dojemanja kot tudi spekter tega kar je za doumet Kuvrtat, ker vem da me ti nisi imel za lažnivca sem ti tut napisu: NE LAŽEM, pa te tut ničesar ne obsojam. , a je vredu. Ah sej sem vedu kako smislu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.