kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 hm.....mojstru ne recemo mojster, ce samo citira predhodnike in ce ni sam dal sebe v nauk..... tisti ki pa sprejme nauk zase, ga razume, ampak mu ni do ucenja drugih, jih enostavno ne bo ucil.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 Vrba ti govoriš v ugankah. Maš prav Kabalist, da je treba z svojimi besedami povedat. Samo jaz sem zato prekopiral, ker drugač bi lahko jaz bolj popačeno povedal. Sej to je zadnje kaj sm podal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Saj ni važna hitrost podajanja. Težko je komunicirati s citati nekoga drugega. Saj ni važna veličina besed, temveč njih vsebina. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 berem knjigo o kabali....Katero knjigo bereš? veš nekatere knjige o Kabali so silno zapletene (po nepotrebnem, da pripomnem). POskusi se malce razgledati po moji strani na tem naslovu. Osebno zagovarjam stališče, da mora biti uvodni učbenik enostaven, pregleden in učinkovit. Avtorji se radi skrivajo izza latovščine, da prikrijejo lastno neznanje. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katero knjigo bereš? veš nekatere knjige o Kabali so silno zapletene (po nepotrebnem, da pripomnem). POskusi se malce razgledati po moji strani na tem naslovu. Osebno zagovarjam stališče, da mora biti uvodni učbenik enostaven, pregleden in učinkovit. Avtorji se radi skrivajo izza latovščine, da prikrijejo lastno neznanje. to je pol kot šolski učbeniki - k majo po 300 strani pa na njih piše "Uvod v ....." al pa "Osnove...." ma dej, če predelaš 300 strani samo ENEGA DELČKA predmeta si že doktor pol.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Lia, problem Kabale je v tem, da je v knjižnicah množica solate. Halevi je precej dober avtor, dasiravno uporablja zavit jezik. Priporočam ti, da najprej konzumiraš osnove Teragramatona, Alefbeta in Drevesa Življenja, kot sem podal na svoji strani. Za prakso pa uporabljaj Duhovne vaje. Ne izgledajo silno atraktivne, a dajejo izredne rezultate, saj so delane za nas, ljudi Zahoda. V nadaljevanju se gre v podrobnosti in tudi učinki so temu primerni. O tem mi raje piši E-pošto, da bo komunikacija bolj neposredna.Hm, kam naj ssebe postavim? Končati moram celoviti učbenik Kabale in šele takrat postanem mojster. Spletna stran je samo priprava, a knjiga nastaja. Verjemi, težko je spraviti vse potrebno v dovolj enostaven okvir in pri tem ne postati površen. V šoli, kateri pripadam, se spudbuja razvoj in ne ponavljanje že prežvečenega. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 Če koga še kaj zanima o vnebozvetih mojstrih, pa je pregledal že vsa slovenska besedila, potem je tukaj ena dobra povezava v angleščini. ascension research Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Vnebovzeti mojstri so v redu, je res? So gori, na nebu, v nebesih, od koder vam govorijo samo preko knjig ali kanalizacije (pa ne od odpadnih vod, ampak tistega "channelinga") in vi ste tu na varnem. Bog ne daj, da bi srečali še živega mojstra, a? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Uf kakšen čudn prizvok ma to: vnebovzeti mojstri :xx!: Že ta mojstri mij tko čudna :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Vnebovzeti mojstri so v redu, je res? So gori, na nebu, v nebesih, od koder vam govorijo samo preko knjig ali kanalizacije (pa ne od odpadnih vod, ampak tistega "channelinga") in vi ste tu na varnem. Bog ne daj, da bi srečali še živega mojstra, a? Ali pa še huje. živega boga...morda bi kar umrli od groze, ali pabi ga vsaj poizkušali ubiti Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Uf kakšen čudn prizvok ma to: vnebovzeti mojstri icon_smile_dead.gif Že ta mojstri mij tko čudnaVerjemi ali ne, strinjam se s tebo, vsaj kar se tiče prvega stavka. Glede obstoja mojstrov pa imam precej zemeljski stav. Mojster je zame vsakdo, ki ima določena znanja, katera lahko preda drugim, ki so manj vešči od njega. Skoraj vsak pametni duhovni sistem ima urejeno nekakšno certificiranje veščin mojstra. Problem so novodobne duhovnosti, kjer napuh kot za stavo rojeva mojstre. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ali pa še huje. živega boga...morda bi kar umrli od groze, ali pabi ga vsaj poizkušali ubiti Mojster je zame vsakdo, ki ima določena znanja, katera lahko preda drugim, ki so manj vešči od njega. Skoraj vsak pametni duhovni sistem ima urejeno nekakšno certificiranje veščin mojstra. Problem so novodobne duhovnosti, kjer napuh kot za stavo rojeva mojstre. hm.....mojstru ne recemo mojster, ce samo citira predhodnike in ce ni sam dal sebe v nauk..... tisti ki pa sprejme nauk zase, ga razume, ampak mu ni do ucenja drugih, jih enostavno ne bo ucil....So pa celo nekateri, ki trdijo, da mojster ni verodostojen, če ne citira "svetih" knjig. Um se zelo hitro nauči mehanskega ponavljanja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 vsak učenc višjega razreda osnovne šole mojster učencu nižjega razredana svoj način gotovo. Najbrž še niste vsi pozabili, da učenec višjega razreda pomaga komu iz nižjega ali recimo nekomu, ki pač manj zna. Upam, da solidarnost vsaj v šolah še ni izginila v tem hlastanju za trenutno in takojšnjo zadovoljitev. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kakšne ideje Kaj ti je pa naredu tolk hudga Kdo to? A un k bi umru od groze? Al bog? Živ, al un u nebesih?Al mojster? P.... jih je kr naenkrat........ Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 kdor bi rt biu mojster, bo še najbolš, da gre za malarja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Odkar se Bog pojavlja na Zemlji v taki ali drugačni obliki, ga bebavi ljudje poskušajo ubiti. Saj jim ne uspe, a veliko gorja vseeno povzročijo. Potem pa častijo "vnebovzete mojstre". Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veela 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jaz bi mogoce samo omenla cisto na preprosti nacin, sama sem ze dolgo let v duhovnosti in sem videla in imela sreco bit v prisotnosti nekaj mojstrov. Mogoce bi samo rekla Matjaz, da za mojstre je boljsi izraz da so razsvetljeni ne vnebovzeti. Ceprav vem od kod ti izraz in ja Jezus je bil kao v nebo vzet, samo slisi se malo visoko letece in ljudje se radi primejo za sanje, ampak mojstri so v bistvu tukaj da nas ucijo nas vodijo, ne da sanjamo in cakamo da nam pade kaj z neba, ampak da gremo v akcijo da nekaj nardimo.. Je pa res tezko je z razumom razumet kaj pravzaprav so.. ne bom pa sla v to debato ker se mi ne da lol :o))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 in Vnebovzeti mojstri tudi častijo Boga Mogoče "vnebovzeti" ja.... .....upajo, da jih ne vrže iz nebes Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Odkar se Bog pojavlja na Zemlji v taki ali drugačni obliki, ga bebavi ljudje poskušajo ubiti. Saj jim ne uspe, a veliko gorja vseeno povzročijo. Potem pa častijo "vnebovzete mojstre". Še to......ja takole nekako je bilo mišljeno, pa še na drug način..naša bit je bog, in v resnici je ljudi najbolj groza samega sebe, svoje lastne enosti z vsem, saj če se jo v resnici zavedo, je to konec iluzije o neminljivosti. In raje ubijejo boga v sebi ter počakajo na smrt, ki jim na koncu koncev vseeno odvzame to iluzijo, kot pa da bi imeli jajca pogledati resnici v oči.Raje se tolažijo z nevemkamvsevzetimi mojstri, morda pa jih bodo rešili oni. Bog v njih pa čaka in se veseli po svoje....... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Bravo, tudi to seveda. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 kdor bi rt biu mojster, bo še najbolš, da gre za malarja Kdor pa vnebovzeti pa v slovensko vojsko. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ne, "padli" bi me še bolj motila. Gre za to, da mi mojster prav nič ne koristi, če ni fizično prisoten tukaj in zdaj, da me kdaj tudi s palico po glavi, če je treba. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ko je učenec pripravljen, mojster ali pa učitelj pride. To drži kot pribito, kot se reče. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 D nau zdj ker čist popizdu - ni treba, sam špekuliram oz. ugibam: Izhodišča: -Živimo v univerzalnem informacijskem polju (UIP), z nekaterimi gesli (kabalist bi morda rekel magijskimi formulami) pa pridemo do "specialnih delov tega UIP.- Kakor zgoraj, tako tudi spodaj V bližini črnih lukenj v vesolju prihaja do t.i. Einstein-Rosenovih mostov; to so nekakšni tuneli, ki povezujejo različne konce in različne dimenzije vesolja in skozi katere je mogoč prenos informacij neobremenjen s prostorom in časom (tako kvantni fiziki). V posebnih psihičnih stanjih, morda podkrepljenimi s kakšnim geslom, se v naši bližini ustvari nepojasnjeno EM polje, hkrati pa se v njem formira miniaturna preslikava takšnega tunela. Prek njega dobimo trenutne "intuitivne" informacije in običajno takoj razpade. V skrajnih primerih se lahko pojavi kot svetleča krogla ali steber (materialna vsebina je zelo ioniziran zrak). Takrat lahko pride do raznih materialnih prenosov - npr. piktogrami (v nočeh, ko so bili ustvarjeni piktogrami, pogosto opazijo svetleče krogle - lahko jih, kot sem rekel, ustvari človek, ali skupina ljudi, lahko pa nastanejo iz drugih razlogov, a pri teh, še nepojasnjenih razlogih je vedno prisotna gravitacijska motnja). No, v daljni preteklosti bi takšnim kroglam ali stebrom gotovo rekli angeli. In kakšno zvezo ima to zdaj z vnebovzetimi mojstri? Morda nobene, mogoče pa le. Pred leti sem se družil (tudi) s folkom, ki je palamudil s temi mojstri. In - če sedem, se globoko sprostim in izrečem npr. stavek: "Pozdravljen mojster Saint Germain; prosim, oblij me s svojo energijo", imam občutek, da pride v meni do energijske spremembe, ki traja nekaj sekund. Morda je to stanje + formula ključ oz. geslo do dostopa nekih energij v vesolju, ki imajo zvezo s temi tuneli in meddimenzijsko komunikacijo. A ker stvari, ki sem jih opisal, prej niso bile znane, so nekateri "učitelji" pač vse skupaj mal personalizirali, napletli po svoje in dobili smo zgodbo o vnebovzetih mojstrih. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Nosorog, lahko rečeš temu "zgodba o vnebovzetih mojstrih", če tega ne doživiš, če pa nekaj doživiš potem to gotovo ni več zgodba. Če so te rećmo o mojstrih seznanili tako površno je normalno da imaš tak pogled na te zadeve. Mene recimo niso pritegnili mojstri pač pa Vijolični plamen-žarek, ki ga prikličeš in s katerim lahko prikličeš marsikaj, moraš pa potem znati tudi zavarovati te energije in sebe. Več na OS. Priklicov vijoličnega plamena nisem nikoli izvajal - mi ni potegnilo, čeprav so nekateri moji znanci to počeli. Mi je pa enkrat ratal v zvezi z vijolično barvo nekaj hecnega. V enem lokalu smo se nalivali s perom in zato sem bil seveda vse pogostejši gost na sekretu. Tam pa je bil nekaj zjeban ventilator - ropotal je k svina u buče. In to me je seveda nerviralo. V enem momentu ga pogledam, sunem z roko proti njemu in ob tem vizualiziram vijolično svetlobo. V hipu je crknil. Brez zajebancije. Drgač mam pa še ene par takih zanimivih zgodb na zalogi. Enkrat - v istem lokalu - sem nekomu govoril ene stvari, za katere sem vedel, da jih nerad sliši. Atmosfera je bla blazno čustveno nabita. In kozarec, ki je stal na mizi med nama, je v enem momentu iz čistga mira padel narazen. lalala Ah, premal: lalalaNo2 pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.