mako106 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Bla bla bla. bluzimo...jebi ga...tako kot vsi tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 bluzimo...jebi ga...tako kot vsi tu Hahaha, sam eni si še ne priznajo.Ane alan? Vsako pisanje/govorjenje še ni nujno bluzenje. Forumi so menda zato, da si nekaj povemo, da si sporočamo, pa naj bo prav ali narobe, ne pa neko flancanje, kako je brezveze karkoli povedati, ker je itak vse eno in vseeno in podobno. No, saj, tudi to se itak lahko pove; bolj gre za to, ker se mi zdi eno samo mehansko ponavljanje in izpade dobesedno bluzenje, namesto da bi imele te besede sporočilno energijo. Kar se mene tiče, si nimam kaj priznati. Ko bluzim, vem, da bluzim; ko pa ne bluzim, prav tako vem, da ne bluzim. Če ne znati razločevati eno od drugega, pa tukaj ne morem pomagati, ker boste itak videli vse... eno, enako. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 A ne del tvoje poti, tvojega božjega načrta in tvojega Boga-prepričanj in tvoje poti zaupanja..tvoje vere..kabaleSem kje uporabil besedo MOJW? Nisem. Sem omenjal kakšnega Boga prepričanj? Nisem. Vsekakor ne hodiš po isti poti, kot jaz. Razumljivo. Če bi vsi hodili po isti poti, potem bi bilo dolgočasno. A hodiš na isti hrib in tvoj Bog je, če si želiš ali ne, samo En Bog, za vse isti, saj smo vsi del istega vesolja. Bog nima prepričanj, Bog ni dober, niti slab, Bogu se ti ali jaz ne dogajava, kajti Bog je neskončni trenutek sedaj vsega v vsem. Če še nimaš dovolj izostrene pozornosti, da prepoznaš, te to še čaka. Bog ni linearen, Bog ni parcialen, temveč je popoln. Popolnost pa ne loči med zemeljskim in nezemeljskim, ker je itak vse del popolnega božjega razodevanja v večnem trenutku sedaj. Kabala ni vera, je pa Kabala del mnogih ver in religij. Mnoge kabalistične šole so že zdavnaj presegle klasične gnostične delitve sveta in zato ni potrebe po fantomski karmi. Vzrok in posledica imata smisel samo v linearnem svetu refleksivnega razuma vsakodnevnega bivanja in ima podoben doseg, kot vsi fizikalni zakoni sveta. Naš dejavni svet je splet časa, prostora, gibanja in energije in v njem so omejitve našega razuma, ki izhajajo iz nujne ter potrebne navezanosti ego-zavesti na ta svet. A Kabala si ni izmislita tega, saj to dokazujejo že različne empirične znanosti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Mnoge kabalistične šole so že zdavnaj presegle klasične gnostične delitve sveta in zato ni potrebe po fantomski karmi. Nisem prepričan, da te razumem. Preko morfogenetskih polj se na novo formirano bitje prenaša oblika v katero bo zraslo, zapis kolektivnih prepričanj iz okolja staršev, problematična individualna prepričanja in vedenjski vzorci staršev ... Karmična posledica je nenazadnje okolje, v katerem se rodimo ...Re3s je, da večji del usode kreiramo sami, saj se naša okolica neposredno odziva na misli, čustva in dejanja. Res pa je tudi, da nimamo vsi enake startne osnove - nismo enako "obremenjeni" od prednikov preko morfogenetskih polj, lahko živimo v okolju, ki nas podpira ali ne in če nas ne, prihaja do novih "obremeenitev" in vzorcev, zaradi katerih nam je še težje in v neki situaciji (učitelju) težje prepoznamo nauk, tako, da se podobne situacije ponavljajo v seriji, v vedno brutalnejši obliki ... Kaj pa je to drugega, kot karma? Kaj imaš v mislih, ko omenjaš klasično gnostično delitev sveta? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Klasična gnostična delitev sveta je predstavljena z grdo-grdo materijo in dobro-dobrim duhom, neprestanim bojem med dobrim (ne-materijo) in zlom (materijo). To morfogenetsko polje ne predstavlja vsebin egozavesti, saj še vedno velja - kar je iz prahu, se v prah povrne. Vsekakor pa se nekatere lastnosti prenašajo preko genov. To je normalno in mogoče se vplivov tega prenosa premalo zavedamo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Klasična gnostična delitev sveta je predstavljena z grdo-grdo materijo in dobro-dobrim duhom, neprestanim bojem med dobrim (ne-materijo) in zlom (materijo). To morfogenetsko polje ne predstavlja vsebin egozavesti, saj še vedno velja - kar je iz prahu, se v prah povrne. Vsekakor pa se nekatere lastnosti prenašajo preko genov. To je normalno in mogoče se vplivov tega prenosa premalo zavedamo. Doma imam članek o izsledkih Rusa Pavla Garajeva in njegove ekipe - dokazal je, da se geni v osnovi "programirajo" preko morfogenetskih polj in potemtakem torej moje navedbe iz prejšnjega posta držijo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Doma imam članek o izsledkih Rusa Pavla Garajeva in njegove ekipe - dokazal je, da se geni v osnovi "programirajo" preko morfogenetskih polj in potemtakem torej moje navedbe iz prejšnjega posta držijo. lalalačista resnica....tako kot vse druge bluzersko strokovne teorije...vse je prav ali/in narobe....vse je čista resnica...ker drugega ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 in naša iluzija...v okvirju čiste resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Danes se pojavljajo razne fantastične teorije o mnogočem, Osebno nisem preveč naklonjen določenim izsledkom raziskovanja morfogenetskih polj. Pravzaprav mi je že sam izraz nepotrebno zapletanje. Izza tehnološke latovščine se da marsikaj zaplesti. Celo z močnim magnetnim poljem je možno možgane malce "zresetirati". Tehnologija marsikaj zmore, a je kljub vsemu omejena na dejavni svet in zakonitosti tega sveta. Ko enkrat zagrezneš v svojo podzavest, pa se vse silne teorije izgubijo v breznu lastnega, čisto zasebnega pekla. Takrat pa moliš k vsem, ne samo vnebovzetim mojstrom, a ti nič ne more pomagati. Samo izkušnje te lahko potegnejo ven. V nasprotnem pa dobiš prevelik pulover :xx!: Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 si ti pizda a nosorog? Seveda. Karakterna! A bi mi lahk en piko razložu po svoje razložu, kako ti štekaš al pa si od kje drugje prebral kaj to je?K mi ne da mira.Kako lahko imenujemo energetsko polje, če pa je okrog nas zmes magnetnega in električnega valovanja.Elektromagnetno valovanje.?A je tukaj mišljeno energetsko polje kot nadpomenka vseh kombinacij možnih polj?Ker po mojem je "magnetni" fluks tista "kinetična energija", ki premika atome in posledično nas.Sam prehitro sklepam, k pol bi reku, da kar sem napisal je celo res, saj vsi vemo d je schummanova resonanca pri frekvenci 7,83Hz in je tko identična z magnetnim poljem Zemlje.Se pravi, če s pomočjo meditacije ali elektronskih pripomočkov (v tem primeru bi-polaren sinusni signal, s katero spremenimo EEG sliko možganov na željeno frekvenco-v tem primeru med Theto in Alfo.. Z energijami v vesolju je takole: 1. Univerzalno informacijsko polje(UIP) je nekakšna kozmična zavest, ki je nosilka oziroma vzrok kreacije vseh materialnih in nematerialnih pojavov v univerzumu, hkrati pa tudi eden od izrazov, s katerim lahko opišemo Boga. Lahko ga enačimo tudi s sanskrtsko besedo akaša, ki v hindujskem verovanju pomeni vsemogočen medij, iz katerega vse izhaja in ki vse prežema. 2.Tudi univerzalno energijsko polje (UEP) je vseprisotna energija. Vse oblike energije v univezumu (gravitacija, magnetizem, elektrika …) so različne manifestacije univerzalnega energijskega polja. Skupaj z UIP ustvarja oblike in življenje. Če je UIP nekakšna vseprisotna zavest vesolja, je UEP moč, ki iz te zavesti izgrajuje univerzum. Za to polje se tudi v Evropi zelo pogosto uporablja sanskrtska beseda prana. Še pogosteje pa v Evropi izraz prana, uporabljamo za označitev vitalne energije človeškega organizma, oziroma za tisti del univerzalnega energijskega polja, ki ga je sredi 18. stoletja grof Von Reichenbach imenoval od. 3. Od, oziroma odično silo je Von Reichenbach opisal kot nekakšno energijsko polje, ki ima precej lastnosti podobnih elektromagnetnemu polju (pred Von Reichenbachovimi raziskavami je namreč elektromagnetno polje (EM polje) v začetku 18. stoletja že opisal J.C. Maxwell), precej pa tudi takšnih, ki se od EM polja bistveno razlikujejo. Ugotovil namreč je, da magnetna pola ne oddajata le magnetne sile, ampak tudi specifično odično polarnost. Ta polarnost je značilna tudi za predmete, ki niso magnetni (npr. kristali). Eden od polov je vedno pozitiven, topel, aktiven (povezoval ga je z rdečo bravo), drugi pa negativen in hladen – modra barva. Bistvena razlika v primerjavi z elektromagnetnim poljem pa je ta, da se pri odični sili privlačita enaka pola (enako privlači enako) in ne nasprotna, kot pri magnetizmu. 4. UEP in UIP tvorita t.i. kozmično morfogenetsko polje, posamezne oblike življenja pa so takšne kot so zato, ker pride informacija o obliki, v katero bodo trasle v tistih 90% DNK, ki se ne ukvarja z proizvodnjo beljakovin (DNK naprej informira celice ...). Morfogenetska polja so "krivci" za formiranje vseh oblik (tudi kamnin ...) - posamezna morfogenetska polja se nanašajo na določeno vrsto, izhajajo pa iz enotnega kozmičnega morfogenetskega polja. Preko teh polj se prenašajo na otroke tudi vzorci težjih energijskih blokad, ki jih imajo v avričnem polju starši. Če kasneje starši tovrstne blokade na takšen ali drugačen način odpravijo, to takoj nekoliko vpliva na kvaliteto energijskega pretoka v avričnem polju otrok, saj obstaja neposredna energijska povezava med starši in otroki celo življenje. POTEM, bi lahko po moji teoriji naredili nekaj zelo zanimivega.Zavestno spremenili morfogenetsko polje tako kot bi mi želeli in se tako rešili neželjenih rezultatov iz preteklosti prednikov.(Če je to res, da se v morfogenetskem polju impregnira vse sranje mojih prednikov.(Hvala prapprapra nono, k si si rezal žile, sm ti res zdej hvaležen z to..)Samo dvomim, da bi lahko spreminjal zapis že s tem, da bi bil v fazi z magnetnim poljem in "pravilno" frekvenco.Kaj bi bil še zadnji mejnik, interferenca med tem korakom?Že kopirane informacije, ki so se impregnile in se sedaj le še ponavljajo v skladu s svojim "prejšnjim znanjem" v matrici?Ah, kako drzna in nesmiselna misel.Kot da bi si dejansko šel spreminjat beljakovino.A si predstavljaš, da se zatopim v Eno z vsem in si z ustrezno frekvenco spremenim DNK (blueprint) v zelenga slona? To bo v nekaj letih gotovo mogoče. Verjetno bi znali že sedaj (preprogramirati DNK z ustrezno svetlobo določene frekvence in informacije). Preprosto boš prišel, povedal, katerih vzorcev več ne želiš, in popravili ti jih bodo.To lahko naredi posameznik tudi sam, na več načinov celo, a če bi v temle postu to razlagal, bi bil predolg. Danes se pojavljajo razne fantastične teorije o mnogočem, Osebno nisem preveč naklonjen določenim izsledkom raziskovanja morfogenetskih polj. Kabalist, to niso nobene fantastične teorije. Gre za zadeve, ki demistificirajo neke "resnice", ki jih uči med drugim tudi kabala (nekaj takšnega si pred kratkim sam napisal), nekatera učenja kabale pa bo treba kabalistom zaradi teh izsledkov malce korigirati, če bodo hoteli biti uspešnejši (komot lahko zahtevaš, da sem tule konkretnejši; lahko sem). Pravzaprav mi je že sam izraz nepotrebno zapletanje. Izza tehnološke latovščine se da marsikaj zaplesti. Klele preprosto ma klanfe serješ (brez zamere). Za vsakega povprečnega evropejca je ta "jezik" razumlivejši, kot jezik kabale. Celo z močnim magnetnim poljem je možno možgane malce "zresetirati". Tehnologija marsikaj zmore, a je kljub vsemu omejena na dejavni svet in zakonitosti tega sveta. Ko enkrat zagrezneš v svojo podzavest, pa se vse silne teorije izgubijo v breznu lastnega, čisto zasebnega pekla. Takrat pa moliš k vsem, ne samo vnebovzetim mojstrom, a ti nič ne more pomagati. Samo izkušnje te lahko potegnejo ven. V nasprotnem pa dobiš prevelik pulover :xx!: Magnetno polje na nas seveda vpliva. Če bi bili npr. dalj časa izpostavljeni povečanemu magnetnemu polju, bi to vplivalo na mutacije in hitrejšo rast celic. Tisto, kar možgane preprogramira pa je informacija, ki jo neka polja (takšna in drugačna, še zdaleč pa ne le magnetna) nosijo.Če pogledaš posameznika v morju UIP, pa je zadeva precej podobna situaciji, v kateri ogromno radijskih oddajnikov v eter vsak hip pošilja ogromno različnih programov, na domačem sprejemniku pa sprejemaš tistega, na katerega je naravnan potenciometer sprejemnika. Posamezniki namreč sprejemajo informacije iz UIP v skladu s svojo notranjo naravnanostjo, stopnjo zavesti ... lalala pa še tralalero in nenazadnje tud hopsasa Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Drgač pa čim več izkušenj in čim manj volne za si štrikat pulover. končno en pameten....... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Hm, Nosorog, Kabala se ves čas spreminja. Vendar je eno teorija, drugo pa je praksa. nekje sem napisal, da mistik, ki želi verodostojno opisati svojo izkušnjo, ne more uporabiti razumnih besed. Če pa je njegov opis na pogled normalen, je pa opis daleč od dejanske izkušnje. Za prenos informacije mora valovanje to info nekako vsebovati. Najsibo s pomočjo frekvenčne, amplitudne ali fazne modulacije. Možgani pa niso vsemogočni sprejemnik, temveč imajo silno omejeno območje. Več lahko vsakdo sam stori z različnimi tehnikami osebnostne rasti. S temi tehnikami se je ugotovilo, da je recimo čas eno od gibal. Vsak mistik ve, da je čas pomemben zgolj v našem svetu in teče zgolj refleksivnemu razumu, ki je zaradi svoje narave binarno linearen. Samo tam, kjer je čas, obstajata vzrok in posledica, a drugod obstaja samo večni tukaj in sedaj. Tudi to ve vsak mistik, a to težko zapiše - vsaj z razumnimi besedami, ker so te ideje tuje refleksivnemu razumu. Eno je, kar misliš da je, a drugo je resničnost. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Hm, Nosorog, Kabala se ves čas spreminja. Vendar je eno teorija, drugo pa je praksa. nekje sem napisal, da mistik, ki želi verodostojno opisati svojo izkušnjo, ne more uporabiti razumnih besed. Če pa je njegov opis na pogled normalen, je pa opis daleč od dejanske izkušnje. Nisem takšen poznavalec kabale, da bi vedel, da se ves čas spreminja, a če se, hvala bogu. In zakaj se? Ker je en kup resnic le začasnih. Z novimi spoznanji pride do korekcije stališč in zato se mi zdi pomembno slediti znanstvenim izsledkom in jih povezovati z ezoteriko. Za prenos informacije mora valovanje to info nekako vsebovati. Najsibo s pomočjo frekvenčne, amplitudne ali fazne modulacije. Možgani pa niso vsemogočni sprejemnik, temveč imajo silno omejeno območje. Več lahko vsakdo sam stori z različnimi tehnikami osebnostne rasti. S temi tehnikami se je ugotovilo, da je recimo čas eno od gibal. S tehnikami osebnostne rasti je kdo ugotovil, da je čas eno od gibal???????? Čas pač gre nezadržno naprej; to je dejstvo, le enote za čas smo si izmislili ljudje - osnove so povezane z astronomijo: čas enkratnega obrata ze,lje, čas enkratne poti zemlje okoli sonca in delitev tih dveh "časov" na manjše enote. Ko smo že pri astronomiji - čas in prostor se zaradi gravitacijskega kolapsa zlijeta v eno v črnih luknjah. To so dejstva, za katere je bil potreben razumski in znanstveni pristop. Da je naš razum dovolj "zrasel", da si je delitev časa na ta način zamislil in odkril (nekatere) skrivnosti črnih luken, je moral iti skozi proces rasti, dvomim pa, da je to tisto, na kar namiguješ. Vsak mistik ve, da je čas pomemben zgolj v našem svetu in teče zgolj refleksivnemu razumu, ki je zaradi svoje narave binarno linearen. Samo tam, kjer je čas, obstajata vzrok in posledica, a drugod obstaja samo večni tukaj in sedaj. Tudi to ve vsak mistik, a to težko zapiše - vsaj z razumnimi besedami, ker so te ideje tuje refleksivnemu razumu. Eno je, kar misliš da je, a drugo je resničnost. Vzrok in posledica obstajajo na vseh ravneh. Tako fizično kot energijsko in informacijsko se namreč vesolje razvija. Tisto, kar govorijo mistiki, je nekaj drugega - "živi v sedanjem trenutku". Govorijo o nesmrtnosti duše - navidezna veza našega telesa za kronološki čas je le privid, naloga naše duše pa, da to odkrije. Povedati hočejo, da naši božanski naravi ni naravno dovoliti, da v mislih in čustvih predolgo živimo v preteklosti. To nas ovira pri sprejemanju duhovnega vodstva. Ta "resnica" nam daje moč, da odpustimo slabe izkušnje - če živimo z njimi, je ravno tako, kot če bi v bitki vlačili mrtve s seboj. Tako vse skupaj razumem jaz, ti pa imaš seveda vso pravico, da se z mano ne strinjaš . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 IZhodišče dejavnega sveta so prvobitna gibala. Izrecno je navedena množina tudi v besedilih, dostopnih javnosti. Hebr. besede Rašit Ha'Galagim ima jasen pomen. Rašit pomeni Prvobitno, Začetno ipd. Ha' je določnik, ki definira nekaj konkretnega, realiziranega, a Galagim je moška množina samostalnika Galag, ki pomeni gibalo, torej imamo opravka z gibali. Gibala pa predstavljajo neko dinamiko, gibanje. V skladu s kabalistično klasifikacijo imamo štiri temeljna gibala, katera so eksplodirala v dejavni svet. Znanost že 100 let ve, da ta shema velja in teorija strun jo samo potrjuje. Gibanje, prostor, energija in čas so gibala, ki skrbijo za delovanje našega vesolja. Čas je posledica gibanja energije skozi prostor. Če ni gibanja, ni časa in ni energije. Nič v tem vesolju ne miruje. Einsteinove enačbe to jasno dokazujejo. Pravzaprav je vse naše vesolje splet vibracij strun. Mimogrede... poznaš projekt Delpas? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Pravzaprav je vse naše vesolje splet vibracij strun.In ko vibrirajo, proizvajajo zvok AUM. (Če se mogoče komu zdi ta pripomba cinična, naj povem, da ni. Že ko sem prvič bral o teoriji strun, so mi prihajale asociacije na AUM.) Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Te vibracije nimajo nobenega zvoka, saj zvok potrebuje medij. Vsem, ki sledijo vzhodnim duhovnostim se dogaja AUM. Zanimivo, a AUM je starodavni semitski koren, ki se nahaja tudi v staroegiptovskem jeziku. A to ni pomembno. Vibracije strun ne pripadajo nobeni duhovnosti, oziroma nobena nima monopola nad njimi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Te vibracije nimajo nobenega zvoka, saj zvok potrebuje medij. Vsem, ki sledijo vzhodnim duhovnostim se dogaja AUM. Zanimivo, a AUM je starodavni semitski koren, ki se nahaja tudi v staroegiptovskem jeziku. A to ni pomembno. Vibracije strun ne pripadajo nobeni duhovnosti, oziroma nobena nima monopola nad njimi.Kr neki...ti potrebuješ medij, da ga slišiš, zvok ga za svoj obstoj ne rabi.. Ali morda bolj razumljivo zate, na tak način, skozi sluh, lahko zaznaš določene "vibracije". Ni panujno, lahko se jih zazna tudi drugače.....Vidim, da ga še kr seka tale polna luna... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Te vibracije nimajo nobenega zvoka, saj zvok potrebuje medij. Vsem, ki sledijo vzhodnim duhovnostim se dogaja AUM. Zanimivo, a AUM je starodavni semitski koren, ki se nahaja tudi v staroegiptovskem jeziku. A to ni pomembno. Vibracije strun ne pripadajo nobeni duhovnosti, oziroma nobena nima monopola nad njimi.spet ena fiksna resnica....v tej naši iluziji se strinjam....seveda....z vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 zvok ga za svoj obstoj ne rabi..Osnove fizike: Zvok za prenos POTREBUJE medij, ker ni elektromagnetno valovanje. To dejstvo so odkrili že davno nazaj. In hitrost zvoka je odvisna od medija, skozi katerega se giblje. Vi to hoteli ali ne... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Vibracije strun ne pripadajo nobeni duhovnosti, oziroma nobena nima monopola nad njimi.Grrr... Saj nisem mislil, da kateri pripada! Sicer pa je to zgolj teorija; kolikor vem, strun še niso videli ne izmerili ne kaj podobnega. Samo teoretizirajo okoli njih. A to je že druga tema in ima vedno manj veze z domnevno vnebovzetimi mojstri. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Bi rekel, da je vsebina šla daleč od teme. O mnogočem se teorizira in špekulira na osnovi posrednih dokazov. Glede pripadnosti sem samo podal ugotovitev brez namena zanikanja kakšne neobstoječe trditve. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 IZhodišče dejavnega sveta so prvobitna gibala. Izrecno je navedena množina tudi v besedilih, dostopnih javnosti. Hebr. besede Rašit Ha'Galagim ima jasen pomen. Rašit pomeni Prvobitno, Začetno ipd. Ha' je določnik, ki definira nekaj konkretnega, realiziranega, a Galagim je moška množina samostalnika Galag, ki pomeni gibalo, torej imamo opravka z gibali. Gibala pa predstavljajo neko dinamiko, gibanje. Matr Kabalist, sploh ne vem kwa ti klele komentiraš. Fajn se mi zdi, kadar kje preberem kakšno tvoje "življensko" mnenje o kakšni stvari, k začneš pa palamudit s to kabalo, pa ne štekam pou pizde hladne vode. Ne bi uporabil za komentiranje "normalnega" jezika in pocahnal, kaj sploh komentiraš? V skladu s kabalistično klasifikacijo imamo štiri temeljna gibala, katera so eksplodirala v dejavni svet. Če misliš na štiri elemente, poveju to tako, da bomo vedl o čem govorimo. Če pa niso štirje elementi, pa spet povej, o čem govoriš. Znanost že 100 let ve, da ta shema velja in teorija strun jo samo potrjuje. Kaj torej znanost že 100 let ve?Teorija strun zaenkrat ničesar ne potrjuje, saj je le teorija. Objekti v tej teoriji namreč niso več točkasti, kot so to elementarni delci v običajni teoriji kvantnega polja, pač pa so dimenzij 10 na minus petintrideseto metra, kar je daleč pod razdaljo, ki jo lahko razločimo z obstoječimi napravami (trkalnik elektronov in pozitronov). Zato je vse le v predpostavkah (delce opisuje kot vzbujena stanja enodimenzionalnega objekta, vstavljenega v večdimenzionalni prostor). Sicer pa stavim, da na LF ne najdeš niti treh ljudi, ki bi jim bilo res jasno, o čem ta teorija sploh govori, zato se je nesmiselno zgolj sklicevati nanjo. Gibanje, prostor, energija in čas so gibala, ki skrbijo za delovanje našega vesolja. Aha, a to naj bi torej bila tista štiri gibala? Kje pa je tisto, kar z energijo upravlja (rečmo temu zavest Boga)? Čas je posledica gibanja energije skozi prostor. ????? Ne morem se strinjati s takšnole definicijo, oz. je ne štekaM. O.K. - urin čas je itak naša dogovorna iznajdba, s pomočjo katere opišemo odmaknjenost enega dogodka od drugega (npr. nekega vzroka od posledice). S tem mu damo objektivne dimenzije. Sicer je vtis časa subjektiven; saj si slišal tisto - "čas se plazi za dojenčkom, gre z otrokom, počiva, ko otrok postaja mož in leti, kolikor starejši si." Al pa - 5 minut na zobarskem stolu ima čist drugačno dimenzijo kot pet minut v dobri družbi.Da pa bi bil čas POSLEDICA gibanja energije, pa ne vidim povezave. Če ni gibanja, ni časa in ni energije. Nič v tem vesolju ne miruje. Einsteinove enačbe to jasno dokazujejo. Pravzaprav je vse naše vesolje splet vibracij strun. Tu bi te spet vprašal - kaj mi hočeš s tem povedati; na kateri moj komentar se tole navezuje? Mimogrede... poznaš projekt Delpas? Ne poznam. Kr neki...ti potrebuješ medij, da ga slišiš, zvok ga za svoj obstoj ne rabi.. Ali morda bolj razumljivo zate, na tak način, skozi sluh, lahko zaznaš določene "vibracije". Ni panujno, lahko se jih zazna tudi drugače.....Vidim, da ga še kr seka tale polna luna... Vpliv polne lune je morda viden v čem drugem. Glede tegale, povezanega z zvokom, pa ma kabalist prav. Mojstri pravijo, da je ameriška angleščina najbližje kozmičnemu jeziku od vseh zemeljskih, zato bo prevladala . Mojstri so nam dali priližnost, da je za vnebovzetje dovolj, če očistimo samo 51 % karme . Število prebivalstva na planetu Zemlja narašča, ker naj bi bila pričožnost očistiti svojo karmo sedaj največja . V času Kristusa in do cca 1950 je bilo za vnebovzetje potrebnih 100 % očistiti karmo . Vijolični Plamen je najmočnejše orodje v rokah človeštva za čiščenje karme in vseh ostalih negativnosti .Naše zanimanje za duhovnost oziroma iskanje poti nazaj k Bogu se začne, ko imamo očiščeno približno 20 % naše karme . In komu ter na kakšen način so ti gospodje tole povedali? Men so takšnale nakladanja tolk neživljenjska, da se s tem sploh ne morem ukvarjati. Verjetno boš zdaj rekel, da je to pač kdo kanaliziral. Jebi ga. P.S.: Matr, če 'm tkole skus neki šimfu, me nau ben več maru - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Mojstri pravijo, da je ameriška angleščina najbližje kozmičnemu jeziku od vseh zemeljskih, zato bo prevladala . Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ccc - tole je zihr kanaliziral kak model iz angleškega govornega področja Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pa sem mislil...da jaz bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.