DON KARLOS 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ZAKAJ JE ZEMLJA JAJČASTA IN NASTANE PLIMA (Teorija po JL in Emanuelu) Se je Zemlja pred luno hvalila, da kako je ona večja in boljša kakor Luna itd. Pa se je luna odločila skuhati materi Zemli kosilo in to dober pasulj s mastnim prebrancom. Pa je Zemlja pojedla pasuljče in se fino pomastila. Nakar pa so prišle prebavne motnje in Zemljin želodček je začelo napihovati in podajati. To podajanje se kaže kot plimni val zaradi napihnjenosti pa je Zemlja jajčasta HA HA HA. In sedaj pozor, mati Zemlja mamerava fino prdniti, da bo sprostila črevesne napetosti, HA HA HA, kar se bo zgodilo 2000 po smrti Jezusa Kristusa in prišel bo trenutek očiščenja ali vsaj sprostitve za matero Zemljo, če že ne za ljudi. Pozor veliki prdec se bliža. HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Torej Emanuel, zakaj se potem bojiš staviti denar, saj verjameš da bo Jezus vsak čas tukaj. Torej očitno ne verjameš sam sebi in svojim prerokbam. Šleva! Prerokuješ in napoveduješ s polno paro, vse dokler ti nebi kakšen cekinček zletel iz žepka, ki bi ga moral plačati ko se tvoje prerokbe ne uresničijo. Znanost sicer vedno potrdi tvoje prerokbe, ko pa ne je to delo hudiča HA HA HA. Prav žalostno je, da izrabljaš znanost, da bi dokazal svoj prav a ti znanost na žalost prav malo potrjuje. Trdiš naprimer, da praljudje niso uporabljali ognja, četudi je znanstveno dokazano, da so ga. Plima se ne da znanstveno obrazložiti, kje si pa staknil to neumnost in na Luni so luniki, ki jih sicer ni nihče videl, ker živijo pod površjem, tako dokazovanje lahko primerjamo s reklom: Žejnega so prepeljali čez vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 EMANUEL JE LAŽNJIVA ALI PA NAIVNA ŠLEVA(Pa dokaži, da ni res!) Ponovno pozdrav se moram malo popravit, tehnica pokaže manj na ekvatorju, kot na polu. Torej če je verjeti Emanuelu, bo Jezus ponovno prišel leta 2033. Zakaj se potem ne upaš stavit, da ne bo prišel??? Ali smo spet pri prerokovanju z kladivom. Pa povejmo še kakšno smešno zgodbo o koncu sveta. So jehovci šli na šmarno goro čakat konec sveta, pa ko Jezus ni prišel so dejali bog nas skuša. Pa me zanima če bo z Emanuelom leta 2033 isto. So leta 1666 (satanovo število) čakali konec sveta. So celo nekateri bogataši v pričakovanju konca razdelili svoje premoženje revežem. Potem pa ta barabin Jezus ni prišel pa so bogatini z silo pobrali svoje premoženje nazaj. HA HA HA Emanuel je isti kot ti bogataši, požrt in lažnjiv človek. Naivne in nevedne ljudi prepričuje, kako ve, da bo prišel Jezus hkrati pa noče s cekini podkrepiti svojih trditev. Saj nikoli ne veš kako se bo pokazala laž in cekini v žepku lepo cingljajo, zakaj bi pa bi jih zgubil? Kaj se bojiš samega sebe? Seveda Emanuel ve, da v Sloveniji nebi mogel tako kot srednjeveški bogataši pobrati na silo denarcev nazaj, medtem, ko bo izgubil stavo ali pa bi svoje premoženje razdal revnim. HA HA HA. CEKINČKI CEKINČKI PRAV LEPO CINGLJAJO A RAJE JIH V ŽEPKU IMAM, KOT DA JIH JEZUSU DAM HA HA HA Emanuel, rad bi te posnel s kamero sedaj in leta 2033, ko boš gledal in gledal v nebo a Jezusa ne bo in ne bo in ne bo. HA HA HA Cekinčki v žepku lepo cingljajo, se steka k meni mnogo naivnih ljudi, a zakaj bi jih revežu dal, raje sam mnogo pasulja imam. HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Zakaj pa 2000 let? Zakaj pa bo Jezus prišel točno po 2000 letih? Zakaj glih 2000 let?? A ni tudi 2564 lepo število? Zanima me zakaj glih okroglih 2000 let, saj so vsa števila lepa. Zakaj 2000 let, ravno sedaj, kmalu, ko mi živimo bo ponovno prišel Jezus. Zakaj ne čez 3141 let (približek števila pi). Zakaj ne 2170 let približek logaritničnega števila. Ali pa 6000 let približek zlatega reza? HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 "CEKINČKI CEKINČKI PRAV LEPO CINGLJAJOA RAJE JIH V ŽEPKU IMAM, KOT DA JIH JEZUSU DAMHA HA HA" Nosiš cekinčke [nekaj malega; par sto € letno] v JVVŽ, oz. trošiš za stvari katere pač želiš:Source [Don Karlos; Objava #191]: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055455994 Vsak bik ma svoj štrik, vsako tele ma svoje vesele. Začni pisat z malim črkam in nehaj kričat po lunin.net forumu kot kak nevrotičen zblojen homoseksualec z izpraznjenimi testisi od gejevskih oralnih, analnih, ... zabav [suho vejnatih nereproduktivnih]. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamilica 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Lep pozdrav vsem A ni pomoč sočloveku, spoštovanje sočloveka in nenazadnje slehrenega bitja bistvo!?Forumi so namenjeni izmenjavi mnenj ter pogovarjanju. Da ljudje nismo telepati govori tudita lep ter moderen način komuniciranja, ki omogoča, da se lahko o mnogih rečehpogovorimo, se celo naučimo .... a spoštljivo ter kulturno!Pisanje v fontu, ki se meri s predpono kilo ni v skladu z internetnim bontonom, zasmehovanjeni v skladu z bontonom, zadnji post pa je demonstracija velike sramote. Vendar ne sramote zaavtorja temveč sramote za celoten forum luninnet. Veliko nas je, vsak človek je vesolje zase, spoštujmo ga, pa najbo zelen ali rumen. Pogovarjajmo se kulturno ter spoštljivo. kamilica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Lep pozdrav vsem A ni pomoč sočloveku, spoštovanje sočloveka in nenazadnje slehrenega bitja bistvo!?Forumi so namenjeni izmenjavi mnenj ter pogovarjanju. Da ljudje nismo telepati govori tudita lep ter moderen način komuniciranja, ki omogoča, da se lahko o mnogih rečehpogovorimo, se celo naučimo .... a spoštljivo ter kulturno!Pisanje v fontu, ki se meri s predpono kilo ni v skladu z internetnim bontonom, zasmehovanjeni v skladu z bontonom, zadnji post pa je demonstracija velike sramote. Vendar ne sramote zaavtorja temveč sramote za celoten forum luninnet. Veliko nas je, vsak človek je vesolje zase, spoštujmo ga, pa najbo zelen ali rumen. Pogovarjajmo se kulturno ter spoštljivo. kamilica Je res. Forum premore veliko nesramnosti... a po drugi strani je odsotnost cenzure na nek način doprinos svobodi izražanja.Čeprav se spet po drugi strani občasno cenzurira besede, ki nikomu nič hudega nočejo,celo pesmi znajo izginiti neznano kam. Moj poziv: bratje, sestre; bodimo strpni in subtilni, bodimo izurjeni in vešči v besedi !Če pa že koga zasmehujemo, počnimo to tako, da tega nihče ne bo opazil ; ) !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Lep pozdrav vsemA ni pomoč sočloveku, spoštovanje sočloveka in nenazadnje slehrenega bitja bistvo!?Forumi so namenjeni izmenjavi mnenj ter pogovarjanju. Da ljudje nismo telepati govori tudita lep ter moderen način komuniciranja, ki omogoča, da se lahko o mnogih rečehpogovorimo, se celo naučimo .... a spoštljivo ter kulturno!Pisanje v fontu, ki se meri s predpono kilo ni v skladu z internetnim bontonom, zasmehovanjeni v skladu z bontonom, zadnji post pa je demonstracija velike sramote. Vendar ne sramote zaavtorja temveč sramote za celoten forum luninnet.Veliko nas je, vsak človek je vesolje zase, spoštujmo ga, pa najbo zelen ali rumen. Pogovarjajmo se kulturno ter spoštljivo.kamilicaTale post by Don Karlos je vsekakor bolj "sočen": Objava #254 [Don Karlos zmerja s svinjam dobesedno]http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055455839Na JVVŽ vabi Don Karlos "prijatelje homoseksualne svoje" [Objava #191]:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055455994Heteroseksualce malce bolj živahne pa Don Karlos zmerja s "svinjam" in moralizira. )Sem mnenja, da je "Gay onegavljanje" verjeten za večino ne - gayev bolj "svinjsko" kot heteroseksualno. )Osho naj bi bil "svinja", gay - mans na yogi pa ne. Onegavijo se pa kot "zajci" med seboj.In širijo AIDS naokoli, ... Kot vedo ljudje, kateri spremljajo K4, drugo gay sceno ...socialno nižjega nivoja ...Niso pa vsi gayi tolk zblojeni & prostaški kot Don Karlos, kateri ljudi zmerja s "svinjam".Eni so čisto cool, kulturnega ravnanja, komuniciranja, totalno nezateženi.Don Karlos je poseben primerek zmerjalca, dretja - "dreteža" po lunin.net. Faca nagajiva neugnana z miško v roki je ta prava. ) Don Karlos rules. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Don Karlos je "faca humoristična" ta prava. Fiziko siguren na nivoju dokaj dober obvlada. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Ponovno lep pozdrav vsem pametnjakom.Vsi ste blazno pametni a vaše veleumnih teorij pa nikakor in nikakor ne morete dokazati. Mogoče bi se lahko malo manj spotikali ob formo in začeli malo bolj dokazovati to v kar verjamete. Najprej postavite blazno velike teorije, ko pa se človek vpraša kje so dokazi in vas začne spraševati naj jih malo bolj obrazložite, ste vsi tiho kot miške. Naprimer še vedno niste obrazložili plime in oseke. Mogoče so moje besede oštre a vaše izmikanje odgovorom in vaše hinavsko govorjenje, kako znanost potrjuje vašim teorijam, je vredno hude graje. Očitno ne razumete humorja, ki se norčuje iz človeških norosti in hinavščine. Vabim vas da si preberete malo črnega humorja na strani o Raeljancih. HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 "... Bíbavica/plimovanje je izraz, ki opisuje pojav spreminjanja višine vodne gladine v morjih in oceanih. Na morske mene (plima in oseka) vpliva gravitacijska sila predvsem Lune in v manjši meri Sonca. Ostali faktorji, ki vplivajo so: konfiguracija obale, krajevna globina morja, topografija morskega dna, veter in vreme; vsi ti faktorji povečujejo ali zmanjšujejo interval nastopanja in razliko v višini ..."http://sl.wikipedia.org/wiki/Plimovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Še o cekinih, Emanuel trdi, da tehnica ne pokaže manj na ekvatorju. To je pa res kosmata laž. Grem se stavit vse kar imam, do gat, da bo tehnica pokazala manjšo težo uteži na ekvatorju, kot na polih. Vendar Emanuel trdi, da to ni res, ker se to ne sklada z njegovo vero. Pa naj stavi kakšen cekinček pa gremo pogledat v praksi kako stvari stojijo. Blazna blamaža in širjenje laži nekaterih veleprerokov mi gre prav na smeh. V polni sapi trdijo, kako vse obrazložijo, vendar ko se lepo pokaže, da se motijo, jim prav težko cekinčki zletijo z žepka. Če ima Emanuel prav naj svoje teorijo dokaže! Tehtat ni težko in v primeru, da bo dokazal, da se motim ga čaka častni doktorat iz fizike. BLAZNE IZMIŠLJOTINE VELIHIH KVAZIPREROKOV, SI NE ZASLUŽIJO KAJ DRUGEGA, KOT GRAJO IN POSMEH! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Možgani človekovi "zblojeni/nezblojeni" razodevajo/razodenejo,odkrivajo/odkrijejo velikokrat "marsikaj". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 BLAZNE IZMIŠLJOTINE VELIHIH KVAZIPREROKOV, SI NE ZASLUŽIJO KAJ DRUGEGA, KOT GRAJO IN POSMEH! Takšno je predvsem stališče satirika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 Jaz Sam sem Luč “Jaz Sam (Jezus), ki sedaj govorim z vami, sem torej, kakor so preroki ljudem prerokovali! Meni se je dopadlo po Mojem večnem sklepu, priti Sam kot človek z mesom in krvjo med te, v stari noči greha tavajoče in koprneče ljudi, kot najsvetlejša in življenje prinašajoča Luč in jih rešiti od trdega jarma sodbe in večne smrti. Jaz pa nisem prišel samo k Judom, ki so bili že od praveka ljudstvo enega, pravega Boga in se še tako imenujejo.- Čeprav so prav mnogi postali zaradi zlih dejanj že od nekdaj ljudstvo pekla, temveč tudi k poganom, ki tudi izhajajo od istih prvih ljudi te Zemlje, so se pa v toku časa pustili zapeljati mikavnosti sveta, da so skozi to odpadli od enega, resničnega Boga, Ga niso nič več spoznali in so si sami potem naredili iz mrtve in minljive materije malike po njihovi volji in njihovem hotenju, in jih potem častili in molili, kakor je prav še dandanes slučaj in kar vi gotovo poznate. Zato, da naj tudi pogani spoznajo večno in življensko resnico kot edino nahajajočo se v Bogu, sem tako Jaz prišel tudi k poganom in jim zopet dajem, samovoljno dolgo izgubljeno luč in tako tudi večno življenje. Jaz Sam sem Luč, pot večne resnice in življenje! Kdor veruje v Mene in živi po Mojem nauku, ta ima že večno življenje v sebi in ne bo nikdar več bodisi videl ali čutil smrt, pa četudi telesno tisočkrat umre, kajti kdor veruje Vame, se drži Moje zapovedi in Mene s tem ljubi nad vse, ta je v Meni in Jaz v Duhu v njem! V katerem pa sem Jaz, v tistem je tudi večno življenje. In tako sem Jaz vam pokazal tudi edino resničnega, enega Boga‚ kot sem vam prej obljubil. In sedaj pa sami sebe preiščite, če to tudi verujete? Da, vi verujete sedaj tudi to, - ostanite pa tudi v tej veri kot pravi junaki in se ne pustite od nikogar nič več od tega odvrniti, tako boste živeli in Moje volje moč bo v vas ostala! Tako naj bo in ostane!” Ko sem Jaz govoril prisotnim poganom, so bili prevzeti od neke globoke, spoštovanja vredne groze in nihče si ni upal izreči le eno besedo. Jaz pa sem rekel s prijateljskim glasom: “Streznite se vendar, otroci! Ali sem Jaz, kot resnični Oče vseh ljudi, res videti tako grozljiv, da se vas je pred Mano prijela taka groza? Glejte, Meni ni nič tako gotovega in nič nemogočega - kajti v Meni je vsa moč, oblast in sila v nebesih in na Zemljah -‚ toda tega Jaz ne morem narediti, da Jaz ne bi bil, kar Jaz sem, in tudi vi ne tega, kar vi ste! Jaz sem enkrat Tisti, ki Jaz sem, sem bil in bom od večnosti v večnost, in vi boste tudi prav taki ostali! Če vas sedaj Jaz imenujem za Moje otroke, ste tako vi v Meni popolnoma enakorodni in če živite in delate po Mojem naaku in tako po Moji volji, boste vi resnično nič manj popolni kot sem Jaz Sam, in boste zmožni delati prav tako znamenja, ki jih delam Jaz. Kajti kakšno veselje zmorejo pripraviti nepopolni otroci enemu popolnemu Očetu? Zato opustite vaše preveliko spoštovanje pred Menoj in sprejmite zato polno zaupanje in ljubezen do Mene in Mi boste veliko bolj prijetni, dopadljivi in vrednejši! Resnično, kdor Me ljubi, ta je brez skrbi, da se Me boji! Namreč tisti, ki se Boga preveč bojijo, tisti Ga niso še, prvič, nikakor pravilno spoznali in njihovo srce je še daleč od Njegove ljubezni, in drugič, stoje taki preboječi otroci tudi v samozgrešeni nevarnosti, da postanejo zmotljivi v njihovi veri in spoznanju, ker jim bojazen slabi hrabrost in voljo, da se približajo Meni v srcih v kolikor je to sploh mogoče in s tem tudi postati presvetljeni iz Mene v vseh življenskih resnicah. Če ste to razumeli, opustite vašo bojazen do Mene in vzbudite v vas ljubezen in polno otročjega zaupanja v Mene!” Vesele Božično-novoletne praznike in srečno Novo leto! Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 JAZ SEM JAKOB LORBER, SATANOV PREROK, LIŽITE MI RIT!!!(Satanova novoletna poslanica)Dragi ritolizci pozdrav! Hvala da me tako zvesto obožujete in da tako predano poljubljate moje parkeljne. Do sedaj sem že mnoge prepričal, da sem Jezus a v novemu letu nas čaka še veliko dela, saj najdemo še mnogo nejevernikov, ki se nočejo pokoriti Satanovi besedi. Da bi prepričal čim več ljudi, sem za leto 2009 napisal samo za deset Biblji obsega novih prerokb, ki so spisane v laških enajstercih in sicer na takšen dvoumen način, da lahko vsak verz tolmačimo na sto in en način. Torej ni ga vrag, da nisem kaj zadel prav! Vse to kaže na to kako vidim v prihodnost. Na vas dragi ritoljubci, pa pade samo skromna naloga, da se prebijete skozi moje prerokbe in da v njih najdete kaj koristnega in tako ustvarite temveč novih vernikov v prihajajočem letu 2009. Najbolj se seveda moramo boriti proti Besedi Evangelija Jezusa Kristusa. Ker se Evangelij po Kristusu ne ujema s Satanovo besedo vas pozivam, da v svoja srca sprejmete satanov evangelij po Jakobu Lorberju, saj je ta edini pravi. Kar se pa ne ujema s Satanovim evangelijem po Jakobu Lorberju, pa moramo seveda po teoriji zarote označiti za satanovo delo satanove služabnice Cerkve. Naj nas novo leto ne ustavi pri predanemu širjenju satanove besede, saj samo tisti, ki se iskreno in predano trudijo, lahko dosežejo najvišji cilj našega zivljenja in to je, roditi se v peklu. Naj vam iskreno povem, ritolizci moji, da se mi srce trga, ko vidim, da po zemlji še vedno tava, toliko zablojenih duš, ki niso v srce sprejele satanovih parkljov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 BISTVO IN CILJ SATANOVEGA DELOVANJA V LETU 2009 Dragi ritoljubci, ponovno se vam zahvaljujem za predano služenje in za nagrado vam obljubljam zvrhan koš peklenskih užitkov. Drugače pa zahtevam in pričakujem od vas, da med ljudi razširite temveč zmede in seveda strahu. Nihče ni Satanu bolj ljub, kot tisti, ki širi med ljudi strah. Strah je največje darilo satanu, zato širite med ljudstvo strah, strah in ponovno strah. Zato pozivam vse moje podanike, da napnejo v prihajajočem letu 2009 vse moči in še bolj močno ustrahujejo ljudi, kot so to počneli v odhajajočem letu. Če napolniš s strahom človeško srce, si ga tako spremenil v največjega satanovega poslanca. Torej kaj še čakate! Strašite ljudi z napovedjo konca sveta. Naj se širi vest o izpirjenosti sveta. Pa ne samo to izkoristite tudi leteče krožnike, črno magijo, astrologijo, majevski koledar, klimatske spremembe, ekonomska gibanja, verske, kulturne in ostale razlike, teorijo zarote.... Samo poglejte koliko neskončno priložnosti vam ponuja ljubi satan, da bi mu lahko služili. Samo poglejte, kako smo bili v zgodovini uspešni pri čarovniških procesih, koliko strahu smo samo takrat razširili med ljudi, dokler nas niso uničili ti prekletniki od rasvetljencev, bentiš, grrr :!!: ......... Torej ozrimo se na našo mogočno zgodovino in naj nam bo za svetal zgled za prihodnost. SLAVA SATANU PA STRAH MED NAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 Tapravmu satanu se ne bi dalo tako razburjati. Je pa zanimiva ta o "izpirjenosti sveta". Iz-Pir. Pirova zmaga? A je to ena nadgradnja že tako slabe zmage? A to pomeni, da se da še več izgubiti? Do sedaj je že prav vsaka generacija verjela, da je najbolj izpirjena. Naprimer za časa propada antičnega rima, leta 1000 v srednjem veku, leta 1600, za časa kuge...(miljon biljon primerov) Ali pa so verjeli, da so najboljša generacija; naprimer nacisti, ali pa Maji ki so v imenu dobrote in več vrednosti klali na tisoče ljudi na svojih mega piramidah, sedaj pa jočejo, kakšno krivico so jim naredili belci. A prav gnjusno, je sedaj poslušati, da takšni koljači kot so bili indijanci obsojajo belce nasilja. HA HA HA Torej, še so imeli indijanci in to iz severne in južne amerike pohode smrti in genocida je bilo to ok, a konkvistadorji so bed aj kaj!? Če to ni to dvojna morala, res ne vem kaj je. In sedaj se seveda najdejo pametnjaki, ki trdijo da so indijanci to počeli v imenu dobrote, saj so morali nahraniti sonce itd. Pa tudi konkvistadorji so klali v imenu dobrote, saj so širili pravo vero. Tako naj si sodobni kvazi napovediovalci prihodnosti in ostali teoretiki zarote in majevskega koledarja vtaknejo svoje koljaške piramde v rito in prav tako leto 2012, saj nisem tako naiven in glup, da se bom pustil zapeljati takšnim nesmislom, katerim je glavni namen širjenje strahu ter lažnega upanja, pa tudi kakega cekina se ne branijo. LP DON KARLOS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 Ja, vse res. In kaj zdej? LPDONITA MARGARITA VON ŠTRAVS ROJENA NOVAK POGUMNO, RADOSTNO IN VESELO V LETO 2009! MENI JE BILO LETO 2008 NAJLEPŠE LETO V MOJEM ŽIVLJENJU IN VEM DA BO LETO 2009 ŠE LEPŠE. SAJ NI VSE TAKO TEMNO IN KDOR HOČE LAHKO NAJDE NESKONČNO SREČO. MODREC SPREJME ČISTO VSE,NJEMU VSE VESOLJE LEPO JE. SREČO VIDI PRAV POVSODIN SI NIČESAR NE ŽELI,ZATO NIKOLI, NE TRPI! PAPEŽ MA VAS RAD IN DON KARLOS TUDI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Don karlo, če si preveč tup, da bi kaj dojel, potem vsaj svoj smrdljiv gobc drž zaprt, saj s svojim primitivnim svinanjem zgolj kažeš svojo svinsko in primitivno naravo. Sploh pa se ne spuščaj vame, saj si mi skrajno odvraten in gnusen. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Don karlo, če si preveč tup, da bi kaj dojel, potem vsaj svoj smrdljiv gobc drž zaprt, saj s svojim primitivnim svinanjem zgolj kažeš svojo svinsko in primitivno naravo. Sploh pa se ne spuščaj vame, saj si mi skrajno odvraten in gnusen. Čuj Emanuel, do sedaj nisi znal dokazati ene svoje prerokbe, pardon Jakoba Lorberja pa si blazno pameten. Raje kaj dokaži pa potem trdi da govoriš z Jezusom Kristusom. HI HI HI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 POSLUŠAJTE LJUDSTVO KRANJSKO, TU JE SATANOV PREROK JAKOB LORBER IN NJEGOV RITOLIZNIK EMANUEL. JAKIB LORBER JE V SVOJIH PREROKBAH TRDIL, DA PREDADAMITI NISO POZNALI OGNJA (NPR. NEANDERTALCI). EMANUEL PA HKRATI NA POLNA USTA TRDI DA ZNANOST POTRJUJE JAKOBU LORBERJU. VENDAR ZNANOST JE NEDVOMNO DOKAZALA, DA SO PREDADAMITI POZNALI OGENJ, KATEREGA SO UPORABLJALI ZA KUHINJO IN OGRVANJE ITD.! TOREJ LAHKO SKLEPAMO, DA SE JE JAKOB LORBER MOTIL. TOREJ JE JAKOB LORBER STANOV POSLANEC, SAJ JE BOG NEZMOTLJIV V NASPROTJU Z SATANOVIM EVANGELIJEM JAKOBA LORBERJA, KI PODAJA DEJSTVA, KI SO NASPROTNA ZDRAVI PAMETI TER ZGODOVINSKIM IN ZNANSTVENIM DEJSTVOM. TOREJ LJUDSTVO KRANJSKO, APELIRAM NA VAS, DA SE IZOGNETE SATANOVI BESEDI JAKOBA LORBERJA IN NJEGOVIH POSLANCEV. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 A smo spet skregani? Ma jaz nititi nisem, hi hi hi. Mi je pa zabavno videti, kako eni trdijo (npr. Emanuel), da se pogovarjajo z Jezusom Kristusom in so že tako na vezi z Bogom, da jim je ta sporočil, da bo sedaj 2000 let po smrti Jzusa Kristusa, le ta ponovno prihrumel na zemljo v ognjenem vozu nakar bo naredil red. Hi hi hi, kakšna blamaža. Saj če nebi kvasili takšnih nesmislov kot jih, potem bi jim lahko človek še celo verjel. Če se ni izmišljevati štorije in potem trditi, da je to Božja beseda satanizem, potem res ne vem kaj je. Sicer bo pa čas kmalu pokazal kdo je imel prav. Lep pozdrav vsem, ki me imajo radiin tudi njim, ki me ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 POGLEJTE SI LJUDSTVO SLOVENSKO,BOG JAKOBA LORBERJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Don Karlos, v Ustavi = uzakonjena pravica do svobode veroizpovedi. Malo tolerance Ti bo pristajalo.-) Nč...kot vedno, je bog nespoznaten. Se ne pusti spozati... kot vedno. Dolgčas.Kako naj Bog [Ljubezen] vstopi, če Srce nekoga ni odprto ... Glava pa neizpraznjena od ... in polna ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.