DON KARLOS 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Don Karlos, v Ustavi = uzakonjena pravica do svobode veroizpovedi. Malo tolerance Ti bo pristajalo.-) Kako naj Bog [Ljubezen] vstopi, če Srce nekoga ni odprto ... Glava pa neizpraznjena od ... in polna ... -) Ejga, če je v ustavi napisana pravica do svobode veroizpovedi, potem pa jaz lahko svobodno verjamem, da je Jakob Lorber klasični predstavnik človeka, ki mu je vera malo preveč stopila v glavo. JL je klasični primerek kako človek svoj neizmerni napuh pretoči v svoja literarna dela. JL ni bilo dovolj, da je bil navaden človek, on je seveda bil v kontaktu z Jezusom Kristusom. HI HI HI In svoja videnja je pretočil v prerokbe obsega nekaj Biblij, a na žalost se je pokazalo, da so do sedaj bile še vse napačne. Pa mi dokažite nasprotno. So me sama ušesa in oči. Prerokov tipa JL najdemo v novejši zgodovini kot listja in trave. Njihove prerokbe so včasih diametralno nasprotne a vsem je skupno javčenje nad pokvarjenostjo človeka. To je pač potrebno pri širjenju satanove vere, saj je kot sem zgoraj že napisal med ljudi po satanovi veri potrebno širiti strah. Poglejmo samo sodobni način obveščanja, ki ima za moto parolo dobra novica sploh ni novica. Druga skupna lastnost kvazi prerokov je da obljubljajo neko novo boljšo dobo itd. A tudi te njihove napovedi so se uresničile samo nikdar. In sedaj imamo tu JL in seveda on je ta pravi in ostali smo butci ker ne verjamemo. HI HI HI Pa saj je moja ustavna pravica, da nisem član satanove vere. HI HI HI Satanove prerokbe so lažne. Pa mi dokažite, da JL ni satanov prerok. Do sedaj se samo 100% ujema z lasnostmi lažnjivih satanovih prerokov.LP VSEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Izražaš svoj pogled/poglede. Verujoči imajo svojega/svoje. Vsakomur svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 A je to mačka brez dlake ali gre za neko novo tahitijsko vrsto delno kopenjskega močerada? A je to komar iz epruvete? Dopuščam vse možnosti..... HA HA HA Slika je umetniški impresjonistični prikaz vere Jakoba Lorberja. In vi se ji očitno pridno klanjate. In komu se klanjate pove vse. Lažnjivim prerokom. Pa vi ste živi dokaz, da tem bolj blodiš in se izmišljuješ in kritiziraš trenutno tanje ter obljubljaš boljši jutri, bolj se to bodo loleki klanjali. Pa to je počel tudi Hitler in JL je mogoče bil njegov njegov kolega po veri. Če to ni vredno stirične zajebancije res ne vem kaj je. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 SATANOVI NAPOTKI KAKO USPEŠNO PREROKOVATI IN ŠIRITI NOVO VERO(To se pa že splača prebrati!)Satan vas ljubi in v svoji neizmerni ljubezni se je odločil, da svojim častilcem poda kratke napotke, kako uspešno zavajati nevedno ljudstvo, da bodo v svoja srca sprejeli satanove parklje. 1. Med ljudi širite strah Nihče ni satanu bolj ljub kakor ta ki širi med ljudi strah. Zgledujte se po sodobnih medijih. Dobra novica ni novica. Konstantno nabijajte ljudem v glavo, da kako so grešni in kako je izpirjen ta svet. Načinov da nabijate strah ljudem v kosti je praktično neskončno, saj človeška neumnost ne pozna meja. Naprimer zelo primerni so lahko Židi. Žide so spretno iskoriščali nacisti pred njimi pa tudi teozofi gospe Blavatske, ki so jih označili za zle, pred njimi pa še mnogi drugi. Tudi teorija zarote je lahko zelo uporabna. Naprimer trditev, da Američani niso prišli na luno je krasen primer uspešnega zavajanja neukega ljudstva. Četudi je z boljšim teleskopom videti stopinje astronavtov na luni, se zaradi tega ne sekirajte preveč. Pa saj neuko in zabito ljudstvo ne ve tega. Če pa se to slučajno razve, potem pa enostavno trdite, da je to pravzaprav dokaz, da na luni živi bigfoot in smo spet pri novi teoriji zarote, saj NASA skriva podatke o obstoju bigfoota na luni. 2. Med ljudi širite napuhKonstantno nabijajte ljudem v glavo parole, da kako je njihova vera miroljubna in da so člani te vere živ dokaz ponižnosti in skromnosti, hkrati pa trdite kako je njihov bog najači, najboljši, največji in podobno ter da je velika milost da jih je sprejel pod svoje okrilje itd. Kronski primer te vere so krišnovci, sicer so tolerantni in ponižni a samo Krišna je največji, Šiva in Kristus že ne. 3. Bodite miroljubni nasilnežiTrdite, da kako ste miroljubni, a samo na zunaj. Nikoli ne dovolite bližnjim, da skrenejo z prave poti in za to v imenu vere uporabite tudi nasilje. Bodite kot pakristjani, ki so bili dokaz miroljubnosti, samo dokler niso prišli na oblast. 4. Ljudem obljubljate raj Teorija ponovnega prihoda Jezusa je zelo uporabna in ne bote verjeli koliko ljudi je tako naivnih in ne samozavestnih, da jim bo verjelo. Ludje smo po naravi včasih lena bitja in zato radi pričakujemo, da bo Bog kaj postoril namesto nas. Obljubite da bo Jezus prišel že kmalu, že drugo leto. A ko ne pride, samo recite, Bog nas je skušal in drugo leto ponovite vajo. Verjemite mi, ljudi so tako naivni v svojem napuhu, da radi vidijo, kako prestajajo skušnjave. 5. Prerokbe vaše naj bojo zablojene in do tilta, dvoumne ter mnogo naj jih boČloveški um išče vzorce in jih bo našel tudi v kaosu. Poglejmo si samo imena ozvezdij. Torej izkoristite to čudovito lastnost uma. Za zgled naj vam bo Nostradamus. Ko so ljudem pokazali 1 Nosttradamusovo prerokbo, so jih vprašali a je Nostradamus napovedal določen zgodovinski dogodek. Praktično vsi so se strinjali, da je izvrstno zadel. A pri vsej stvari je zanjimivo to, da so ljudi spraševali za različne zgodovinske dogodke. Torej je ista Nostradamusova prerokba napovedala več zgodovinskih reči hkrati. Torej mnogo prerokujte, a če se le da za nazaj in vaših prerokb naj bo čimveč, saj še slepa kura zrno najde. Zgled naj vam bo Jakob Lorber, ki je napisal na tone prerokb. Za prihodnost pa obljubljajte katastrofe, saj ljudje v svojem napuhu radi vidijo, kako bodo bili rešeni izbranci in bodo zaživeli v raju. STRAH MED VAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Aroganca do drugače gledujočih bo še Tvoj "feedback". Leta te bojo skulirala. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Aroganca do drugače gledujočih bo še Tvoj "feedback". Leta te bojo skulirala. -) Menim, da bodo leta tebe mogoče bolj skulirala. Sicer pa čas bo kmalu pokazal kdo ima prav. Jaz trdim, da bodo ljudi ostali ljudi in da npr. po letu 2012 koruza ne bo prav nič bolj rastla kot bo leta 2009. Torej če Jezus ne bo kmalu prihrumel na Zemljo kot obljubljajo eni, potem se bomo lahko zamislili kdo se bo tukaj zresnil. Nogoče pa resnično pričakujem nekaj nemogočega, saj se bo satan zgovarjal na stavek Bog vas skuša. Ja ma zdravo pamet mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 You like Jesus Christus.Ljubi svojega bližnjega. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Don karlo, če si preveč tup, da bi kaj dojel, potem vsaj svoj smrdljiv gobc drž zaprt, saj s svojim primitivnim svinanjem zgolj kažeš svojo svinsko in primitivno naravo. Sploh pa se ne spuščaj vame, saj si mi skrajno odvraten in gnusen. HI Emanuel, zdaj si pa pokazal svojo pravo naravo in ta je očitno polna nasilja in kaže na to, da si pod krinko miroljubnosti pravzaprav fašist, ki ne trpi konkurence v mišljenju in potihem išče način kako bi poklal nejevernike, v imeni prave vere. A hvala Bogu ti to ne uspeva preveč. Očitno je v Sloveniji še dovolj trezno mislečih ljudi. Najprej nekaj javčite, da kako ste bogi in da kako se trudite za mir in odpuščanje potem me pa ozmerjate z svinjarjem... hi hi hi. In to slišim od človeka, ki kao ljubi in odpušča svojemu bratu, saj čaka skorajšen Jezusov prihod. Ma nemoj! Jaz iskreno priznam, da se satirično zajebavam, ti pa trdiš kako si poln milosti a tvoja notranjost očitno kaže nasprotno. Praviš da ne razumem? Ja je pa res težko razumeti, kako lahko verjamete takšnim preroškim blebetanjem, ki jih najdemo v tonah. Po eni strani trdiš, da znanost dokazuje tvojim prerokbam a do sedaj nisi znal dokazati niti ene. HI HI HI Če to ni hinavska zloraba znanosti za širjenje satanizma med nevednimi, res ne vem kaj je? Torej kaj razlikuje JL od tisočih prerokov ki so trdili nasprotno? Najprej kaj pokaži pa potem kritiziraj, iziv velja!!! Ja satanova vera nikoli ni bila logična in JL to lepo dokazuje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Do sedaj je že prav vsaka generacija verjela, da je najbolj izpirjena. Naprimer za časa propada antičnega rima, leta 1000 v srednjem veku, leta 1600, za časa kuge...(miljon biljon primerov) Ali pa so verjeli, da so najboljša generacija; naprimer nacisti, ali pa Maji ki so v imenu dobrote in več vrednosti klali na tisoče ljudi na svojih mega piramidah, sedaj pa jočejo, kakšno krivico so jim naredili belci. A prav gnjusno, je sedaj poslušati, da takšni koljači kot so bili indijanci obsojajo belce nasilja. HA HA HA Torej, še so imeli indijanci in to iz severne in južne amerike pohode smrti in genocida je bilo to ok, a konkvistadorji so bed aj kaj!? Če to ni to dvojna morala, res ne vem kaj je. In sedaj se seveda najdejo pametnjaki, ki trdijo da so indijanci to počeli v imenu dobrote, saj so morali nahraniti sonce itd. Pa tudi konkvistadorji so klali v imenu dobrote, saj so širili pravo vero. Tako naj si sodobni kvazi napovediovalci prihodnosti in ostali teoretiki zarote in majevskega koledarja vtaknejo svoje koljaške piramde v rito in prav tako leto 2012, saj nisem tako naiven in glup, da se bom pustil zapeljati takšnim nesmislom, katerim je glavni namen širjenje strahu ter lažnega upanja, pa tudi kakega cekina se ne branijo. LP DON KARLOS nimaš pojma kaj govoriš, vse kar veš je iz knjig. kdo pa je knjige pisal osvojevalci ne poraženci. in belci so itak znani da vse ubrnejo v svoj prid. drugače pa pravim da sta oba v zmoti.pritrdim ti da vse to kar je JL pisal je bilo že dolgo znano in je on to ubrnil v prid cerkve. So pa nekatere stvari del resnice,in nimajo nobene veze z vero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Jakob Lorberhttp://slo.j-lorber.com/O%20Jakobu%20Lorberju.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Jakob je bil izrazito glasbeno nadarjen.Glasbenik. Tudi risal je, ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Njegov "Duh" je vsekakor prisoten.Kot tudi njegovo učenje - videnje/videnja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 "... Najstarejši od skladateljev, predstavljenih na nocojšnjem večeru, je slovenski rojak in Prešernov sodobnik Jakob Lorber - Des Gatten Klage (Soprogova tožba), ki se je rodil leta 1800 v Kaniži pri Mariboru."http://tinyurl.com/8brjkr"... V Jarenini je končal ljudsko šolo, hkrati pa sta ga oče in domači učitelj poučevala v vrsti glasbil, zlasti godal. Po letu 1817 je v Mariboru opravil tečaj za učitelja in nato nekaj let učiteljeval. Leta 1819 se je vpisal v mariborsko gimnazijo, ki jo je po selitvi v Gradec leta 1824 opustil in postal domači učitelj. Leta 1829 je opravil še višji pedagoški tečaj, vendar učiteljskega mesta ni dobil, tako da se je preživljal kot glasbenik, glasbeni kritik in učitelj. Med drugim je uspešno igral violino, kjer se je kot samouk zgledoval po slovitem Paganiniju, ter komponiral..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Google mp3 - ja, ... z njegovim skladbam ne "najde". Des Gatten Klage by Jakob Lorber"... Večina sodobnikov je Lorberja poznala kot glasbenika, ki je igral več inštrumentov, prijateljeval s skladateljem Franzem Schubertom in nastopal na koncertih; med drugim je nastopil kot pevec v milanski Scali. Kratka, v klasicistični okvir postavljena skladba Des Gatten Klage (Soprogova tožba) nam razkriva humanista Jakoba Lorberja kot veščega glasbenika, čigar vsestranska nadarjenost je segla tudi na področje glasbene umetnosti ..."http://tinyurl.com/8brjkr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Igrata ga Tomaž Lorenz - violina, Alenka Šček Lorenz - klavir.Posnetke verjeten, da imata ... -)Tudi od drugih njegovih skladb. Treba bi blo Tomaža & Alenko kontaktirat. -)http://www.rtvslo.si/kultura/modload.php?&...&c_id=45080Oz. dobit posnetke od drugega/drugih izvajalcev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Tomaža se sreča v starem delu mesta - Lj. Polet dostikrat ... Trio bratov Lorenz itak legendaren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 Po mojem, bi bilo bolj za JL, da bi svojo karjero posvetil glazbi. Tako bi verjetno dosegel lepe pedagoške, skladateljske in pevske uspehe. Tako pa je posvetil svojo karjero pisarijam tonam prerokb. Ker se pojavljajo kritike na moj račun, da nikoli ne stori drugemu .... naj jim odgovorim po bibljisko. Je prerok Jeremija prerekoval padec Jeruzalema, pa so ga tepli zato. je prerok Jeremija prerokoval preroku Hananji, da ker prerokuje iz svoje ne pa božje glave, bo še letos umrl po božji kazni. Pa je res Hananija umrl in jeruzalem je padel, Judi pa odgnani v babilonsko izgnenstvo, točno tako kot je Jeremija napovedal. In postavi se mi vprašanje, kaj je pa napovedal JL? Prav nič oprejemljivega, samo meglo. JL je očitno pravo nasprotje preroka Jeremije. Pa mi dokažite nasprotno na konkretnih primerih, naprimer tako kot je to dokazal prerok Jeremija, ki je prerokoval zelo zelo natančno. Nikoli ne stori drugemu, kar nočeš da drugi stori tebi. Torej ne izmišljuj se evangelijev po svoji glavi! MIR Z VAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Jakob Lorber ima v sebi moč. Njegova besedila so navdihujoča. Rojen isti dan kot moj oče.Dejstvo je da je Krisus z njim spet živ in v naših srcih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 btw; dejstvo je nekaj kar je resnično in kar se lahko preveri po sprejetih standardih preverjanja. z drugimi besedami ne govoriš o dejstvu pač pa o osebnem prepričanjuzaključek, ki izhaja iz zgodovinskih dognanja človeštva je, da so osebna prepričanja sprevržena v dejstva lahko nevarna človeškemu obstoju in preživetju ali škodljiva za okolico dejstvo lp. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Jeti dobesedno tako.Ampak ne misliti, da se nisem malo pohecal - seveda pa sem mislil resno. Splača se ga prebrati. Veliko sem preverjal in nazadnje sem v sebi uvidel, da iz njegovih besed veje moč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Veste kaj je pri vsej stvari najbolj smešno, kako preroki trdijo kako so se njihove prerokbe uresničile a se to vedno zgodi za nazaj. Sem prav gledal na NG TV kako so nekateri astrologi našli prerokbe, ki so naprimer napovedale 11 september. Ja zakaj pa niso potem ti brihtni astrologi preprečili tega? Starozavezni prerok Jeremija je poskušal na vse pretege preprečiti razdejanje Jeruzalema. Ti sodobni preroki, pa se očitno bolj malo potrudijo za narodov blagor. Tako bi lahko sklepali, da jih bolj brigajo cekinčki v žepku kot pa usoda ljudstva. Ja zakaj se ni našel kak astrolog, ki bi poskušal opozoriti NY-čane, da se bo zgodila katastrofa. Kaj pa JL? JL ni nič drugega kot sramota za duhovnost. Ja kaj si bodo pa ljudje mislili, ko točno 2000 let po smrti Kristusa, ta ne bo prišel? Po mojem nič drugega kot to, da je duhovnost povezana z umsko prizadetimi ljudmi. Pa se nam hitro pojavi vprašanje, ali je navkljub navideznim spodbudnim pisarijam JL, njegovo delo vredno tolerance treznega in dobrohotnega uma, ki hoče videti lepšo prihodnost. PSSpodbudne govore polne moči je imel tudi Hitler! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Don Carlos ti si moja velika opozicija, lepo! Veliki analitik, na drobno poseciral, analiziral in končno sprevidel?? Ti dam priznanje vsaj za trud, ker v jedru se še ne strinjava. Iz enostavnega razloga ker imava malo drugačna stališča. Moral bi govoriti dolgo in široko, da bi razložil zakaj je tako, ampak prisiljen boš verjeti ker bom kratek. Niz dogodkov me je pripeljal do tega da sem lahko zaupal notranjemu občutku, seveda nisem slišal nobenega glasu . Tako enostavno me je Bog pripeljal v položaj, da enostavno in ponižno zaupam vanj. Seveda znam tudi analizirati in secirati, pa sem ugotovil da živim lažje in polnejše, če se prepustim toku in ZAUPAM.DA NE BOM DOLG.Gotovo so za racionalni um mnoge razlage JL um begajoče in kontraverzne, vendar sem dozdaj naletel že na lepo število znanstvenih nezanesljivosti, tako da zna bi še marsikaj kmalu označeno kot dimna zavesa za resnico.Kot pospešen zaključek ti povem, ne glede na JL, da je Jezus Kristus zdaj tukaj, da je še kako živ in v uteho naprednih ljudi. Njegove posege v zakon karme boš težko pričakal. Če kdo lahko kaj stori smo to mi, grešni ljudje, ki s svojimi željami in potrebami pogosto prikličemo negativne posledice. Poznam tudi nekatere njegove prerokbe. Če je še kaj spektakularnega kar naj bi se zgodilo, bo to šele po velikem čiščenju tu na Zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Don Carlos ti si moja velika opozicija, lepo! Veliki analitik, na drobno poseciral, analiziral in končno sprevidel?? Ti dam priznanje vsaj za trud, ker v jedru se še ne strinjava. Iz enostavnega razloga ker imava malo drugačna stališča. Moral bi govoriti dolgo in široko, da bi razložil zakaj je tako, ampak prisiljen boš verjeti ker bom kratek. Niz dogodkov me je pripeljal do tega da sem lahko zaupal notranjemu občutku, seveda nisem slišal nobenega glasu . Tako enostavno me je Bog pripeljal v položaj, da enostavno in ponižno zaupam vanj. Seveda znam tudi analizirati in secirati, pa sem ugotovil da živim lažje in polnejše, če se prepustim toku in ZAUPAM.DA NE BOM DOLG.Gotovo so za racionalni um mnoge razlage JL um begajoče in kontraverzne, vendar sem dozdaj naletel že na lepo število znanstvenih nezanesljivosti, tako da zna bi še marsikaj kmalu označeno kot dimna zavesa za resnico.Kot pospešen zaključek ti povem, ne glede na JL, da je Jezus Kristus zdaj tukaj, da je še kako živ in v uteho naprednih ljudi. Njegove posege v zakon karme boš težko pričakal. Če kdo lahko kaj stori smo to mi, grešni ljudje, ki s svojimi željami in potrebami pogosto prikličemo negativne posledice. Poznam tudi nekatere njegove prerokbe. Če je še kaj spektakularnega kar naj bi se zgodilo, bo to šele po velikem čiščenju tu na Zemlji. Ne trdim, da je znanost vsemogoča in da je odgovor na vsa vprašanja. Praviš, da bodo velike spremembe zgodile po velikem čiščenju. Zanima me kaj te ločuje od tisočih drugih, ki so sledili svojemu občutku pa so se zmotili. Kot naprimer Meta Malus (preberi si na oddelku za astrologijo). Zakaj naj ti verjamemo? Saj bi verjel JL a ta mi kaže 100% vsa znamenja preroka, ki prerokuje bolj iz teme ali pa svoje domišljije kot od boga. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 DON KARLOS, da imaš zase sliko Krišne, je že nekaj. No ne vem, če boš prislunil ti, vendar pa govorim za vse, ki jih bega ta negotovi čas. Ne bom rekel, da sem sam čisto miren, pa vseeno naj bo to za vse, ki hočejo prisluhniti.Moje življenje se je za hip dotaknilo tudi duha, in kaseje žal pristal sam brez tolažbe. Morda mi uspe prebuditi zelo pomembne spomine in vam jih zaupati tukaj. Naj to ostane še kot odprta knjiga. Zdaj sem začel in še bom nadaljeval drugič.Osnovno kar moramo vsi vedeti, je da karma seže samo do snovnega, do duhovnega pa ne več. Vse spoštovanje jasnovidcem, ki imajo sposobnost videti scenarije dogodkov v prihodnosti, vendar je tukaj poudarek na scenarijih, ker se tudi na množični karmi lahko vse zalomi, če nastopi pomemben duhovni dogodek. Mi majne pike v vesolju imamo prav zdaj priložnost narediti velike stvari. Vsem polagam, na srce, da ga prav zdaj začnejo uporabljati za ljubezen, kar seveda ni nujno seks. Skušajte se pogovarjati s svojimi srci in si predstavljati, da ima roke, ki skušajo segati po Bogu. Mi imamo z malo truda možnost sprožati duhovne dogodke. Veliko čiščenje se lahko zgodi tudi brez solz žalosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 DON KARLOS, da imaš zase sliko Krišne, je že nekaj. No ne vem, če boš prislunil ti, vendar pa govorim za vse, ki jih bega ta negotovi čas. Ne bom rekel, da sem sam čisto miren, pa vseeno naj bo to za vse, ki hočejo prisluhniti.Moje življenje se je za hip dotaknilo tudi duha, in kaseje žal pristal sam brez tolažbe. Morda mi uspe prebuditi zelo pomembne spomine in vam jih zaupati tukaj. Naj to ostane še kot odprta knjiga. Zdaj sem začel in še bom nadaljeval drugič.Osnovno kar moramo vsi vedeti, je da karma seže samo do snovnega, do duhovnega pa ne več. Vse spoštovanje jasnovidcem, ki imajo sposobnost videti scenarije dogodkov v prihodnosti, vendar je tukaj poudarek na scenarijih, ker se tudi na množični karmi lahko vse zalomi, če nastopi pomemben duhovni dogodek. Mi majne pike v vesolju imamo prav zdaj priložnost narediti velike stvari. Vsem polagam, na srce, da ga prav zdaj začnejo uporabljati za ljubezen, kar seveda ni nujno seks. Skušajte se pogovarjati s svojimi srci in si predstavljati, da ima roke, ki skušajo segati po Bogu. Mi imamo z malo truda možnost sprožati duhovne dogodke. Veliko čiščenje se lahko zgodi tudi brez solz žalosti. Pa smo spet tam mnogo mnogo besed in nič konkretnega. S praznimi besedami lačnega ne nasitiš. Po vaših delih in prerokbah bi lahko sklepali, DA NE ZNASTE PREDVIDETI, KAKO BO DRUGO LETO RASLA REPA IN ZELJE, SEVEDA KDAJ BO PA PRIŠEL BOG IN KONEC SVETAPA VAM JE POPOLNOMA JASNO!? TOREJ LAHKO POPOLNOMA POŠTENO SKLEPAMO,DA JE VAŠ BOG MANJ VREDEN KOT KROMPIR IN REPA. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.