Skoči na vsebino

pomoč deklici oboleli za levkemijo

Recommended Posts

Pozdravljeni,

danes sem tole dobila na mail...Poklicala sem na šolo v tajnišvo...pravijo da je zadeva resna in da za več informacij lahko pokličem profesorja, ki je naveden spodaj na dopisu, ker mi je na mobilnem telefonu zmanjkalo baterije, ga nisem uspela dobiti...Če bi se gdo želel prepričati...tukaj je njegova številka...041 764 598.

OPOZORILO: Jutri bom jaz preverila še za TRR če je pravilen, ker saj vsete da lahko gdorkoli to mirno spremeni in mail forwardira...tako, da menim, da je prav da denar pride v prave roke.

Spodaj dopis, ki sem ga dobila po e-mailu.

LP,

Sončk x;)x x:)x

ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO

SREDNJA ZDRAVSTVENA IN KEMIJSKA ŠOLA

ŠEGOVA ULICA 112

8000 NOVO MESTO

Datum: 25.04.2005

Zadeva: Prošnja za pomoč dijakinji, oboleli za levkemijo

Spoštovani,

Sem razrednik prvega letnika Srednje zdravstvene šole v Novem mestu. Moj razred obiskuje tudi Lea Kaštrun iz Trebnjega, ki je pred dvema letoma prvič zbolela za levkemijo. Takrat so ji po enoletnem zdravljenju uspešno presadili kostni mozeg in Lea je končala osmi razred in nadaljevala šolanje na naši šoli.

To šolsko leto je kot vsi drugi dijaki obiskovala pouk, bila pridna učenka in imela pri vseh predmetih pozitivne ocene. Začetek marca so na rednem pregledu ugotovili, da je bolezen zopet izbruhnila. Takoj so jo hospitalizirali na Pediatrični bolnišnici v Ljubljani, kjer jo pripravljajo na ponovno presaditev kostnega mozga.

Hkrati je njena družina socialno šibka, saj oče prejema minimalno plačo, mati je brez zaposlitve, ima pa tudi sedemletno sestrico. Mati jo vsak dan obiskuje v bolnišnici, a z razpoložljivimi denarnimi sredstvi ne krijejo niti stroškov vsakodnevnega prevoza iz Trebnjega v Ljubljano.

Vljudno vas prosim za kakršnokoli denarno pomoč družini Kaštrun, ki jim bo olajšala vsakodnevno obiskovanje Lee in dokončanje njenih šolskih obveznosti, saj si kljub svoji bolezni nadvse želi zaključiti letnik.

Za morebitno denarno pomoč pripisujem številko transakcijskega računa matere Maje Kaštrun: 02971 2443225543 odprtega pri NLB, podružnica Trebnje.

Za vsakršno pomoč se vam v njihovem imenu najlepše zahvaljujem,

Razrednik:

Stanislav Matjaž Ferkolj

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Če je stvar resna...bom rade volje doniral ! x:)x

Sam mi moreš potrdit bančni račun...in v istem hipu nakažem z upanjem, da ji bo uspelo...! xsrcx

p.s.:kljub temu, upam da ni kaka prevara, ker če ne se razjezim in, ko se razjezim te najdem ! :vragec: x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

zelo dbest!

Briga me v bistvu ce ni res al ce ne vem kaj.

Jaz rajs gledam, kot da je res in da rabi pomoc. skepsa je brez veze. al das al pa ne das.

dobr da si dala Sonck in BRAVO!, da si preverila. :palec:

xcrossfingx za Leo in family! :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zelo dbest!

Briga me v bistvu ce ni res al ce ne vem kaj.

Jaz rajs gledam, kot da je res in da rabi pomoc. skepsa je brez veze. al das al pa ne das.

dobr da si dala Sonck in BRAVO!, da si preverila. :palec:

xcrossfingx za Leo in family! :detelca:

Marsa,

saj enako mislim...kljub temu sem samo opozoril ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ne saj vem, zate, sam tule sem hkrati 'odgovarjala' vsem, ki tako pomislijo (skepticno, ces, se ena taka zadeva, kajti teh nekih akcij je res ful).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne saj vem, zate, sam tule sem hkrati 'odgovarjala' vsem, ki tako pomislijo (skepticno, ces, se ena taka zadeva, kajti teh nekih akcij je res ful).

x:)x :palec:

Sončk,

a mi lahko potrdiš za tale račun, če ustreza temu imenu ali ne, ker sem se angažiral še na enem drugem forumu in bi rad to zadevo realiziral !!! x;)x

ja To pa le, trr naj bo pa le pravi. :)

santos, ti si kul. :palec:

Picasso

Sonck, jutri nujno preveri TRR, da bomo lohk nakazali cimprej.

Podpiram take akcije, ce so prave; zakaj pa ne, a bo koga konc? zarad jurja ali dveh, treh... :)

:palec:

Picasso

Sončk, jest sm za, itaq imam klik in je to čas posla. Počakam na preverko :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Preverjeno, TRR ni tapravi, ker ta je namenjen Mariji Kaštrun in ne Maji Kaštrun !!! x^x :palec:

Mogoce je pa tiskarska pomota?

Hm...ko bo resnicno preverjeno iz vec strani, bomo dali.... ce je pa res prevara pa: fuj ljudje!!! xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

vecina Maj izvira v bistvu iz Marije... tko da v dokumnetnih navadno pise tko, marija pol.

Picasso

Mogoče pa je njena mama. x;)x Aja, pismu, zabluzu, jack nagaja..... :inocent: x:Ix Bom vidu, mam eno idejo, če se da kej nardit.... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:2src:

Ojla Dobo Jutro xsrcx

Seveda, danes pokličem profesorja in preverim zadevo...Vam sporočim takoj ko bo stvar 100 %.

Lep dan, S x:)x

x:o)x

evo se že javljam...Klicala profesorja, je bil zelo vesel...pravi da so starši tudi zelo veseli in da se že vnaprej zahvaljujejo...

On TRR-ja ni imel pri sebi, da bi ga skupaj preverila, je pa rekel naj pokličen na banko v Trebnje...sem klicala in seveda so takoj vedeli za kaj gre...Preverili smo TRR in je pravilen. Tako, da sedaj smo lahko mirni, da bo denar šel v prave roke x;)x xsrcx .

Lep dan vsem in upam da skupaj naberemo nekaj za Leo xsrcx .

Sončk x:)x

...če bi kdo želel še sam preverit...telefonaska številka od NLB, podružnica Trebnje: 07/ 346 24 50.

Lp, S x:)x

Evo sem že. Upam, da zaleže vsaj za par vozovnic do Ljubljane.

xcrossfingx za Leo!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tukaj na obali smo se fajn angažirali...in pri tem tud jaz sodelujem ! x;)x :palec:

Lahko si preberete članek, ki smo ga obajvili na net. ! xsrcx

Mislim, da bo ta akcija kr uspešna, upajmo za Leo in podobne ! x:)x :palec:

http://obala.net/index.php?show=news&action=news&id=10037

:palec: Santos

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...