sončk 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pozdravljeni, danes sem tole dobila na mail...Poklicala sem na šolo v tajnišvo...pravijo da je zadeva resna in da za več informacij lahko pokličem profesorja, ki je naveden spodaj na dopisu, ker mi je na mobilnem telefonu zmanjkalo baterije, ga nisem uspela dobiti...Če bi se gdo želel prepričati...tukaj je njegova številka...041 764 598.OPOZORILO: Jutri bom jaz preverila še za TRR če je pravilen, ker saj vsete da lahko gdorkoli to mirno spremeni in mail forwardira...tako, da menim, da je prav da denar pride v prave roke. Spodaj dopis, ki sem ga dobila po e-mailu. LP, Sončk ŠOLSKI CENTER NOVO MESTOSREDNJA ZDRAVSTVENA IN KEMIJSKA ŠOLAŠEGOVA ULICA 1128000 NOVO MESTO Datum: 25.04.2005 Zadeva: Prošnja za pomoč dijakinji, oboleli za levkemijo Spoštovani, Sem razrednik prvega letnika Srednje zdravstvene šole v Novem mestu. Moj razred obiskuje tudi Lea Kaštrun iz Trebnjega, ki je pred dvema letoma prvič zbolela za levkemijo. Takrat so ji po enoletnem zdravljenju uspešno presadili kostni mozeg in Lea je končala osmi razred in nadaljevala šolanje na naši šoli. To šolsko leto je kot vsi drugi dijaki obiskovala pouk, bila pridna učenka in imela pri vseh predmetih pozitivne ocene. Začetek marca so na rednem pregledu ugotovili, da je bolezen zopet izbruhnila. Takoj so jo hospitalizirali na Pediatrični bolnišnici v Ljubljani, kjer jo pripravljajo na ponovno presaditev kostnega mozga. Hkrati je njena družina socialno šibka, saj oče prejema minimalno plačo, mati je brez zaposlitve, ima pa tudi sedemletno sestrico. Mati jo vsak dan obiskuje v bolnišnici, a z razpoložljivimi denarnimi sredstvi ne krijejo niti stroškov vsakodnevnega prevoza iz Trebnjega v Ljubljano. Vljudno vas prosim za kakršnokoli denarno pomoč družini Kaštrun, ki jim bo olajšala vsakodnevno obiskovanje Lee in dokončanje njenih šolskih obveznosti, saj si kljub svoji bolezni nadvse želi zaključiti letnik. Za morebitno denarno pomoč pripisujem številko transakcijskega računa matere Maje Kaštrun: 02971 2443225543 odprtega pri NLB, podružnica Trebnje. Za vsakršno pomoč se vam v njihovem imenu najlepše zahvaljujem, Razrednik:Stanislav Matjaž Ferkolj Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Če je stvar resna...bom rade volje doniral ! Sam mi moreš potrdit bančni račun...in v istem hipu nakažem z upanjem, da ji bo uspelo...! p.s.:kljub temu, upam da ni kaka prevara, ker če ne se razjezim in, ko se razjezim te najdem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zelo dbest! Briga me v bistvu ce ni res al ce ne vem kaj.Jaz rajs gledam, kot da je res in da rabi pomoc. skepsa je brez veze. al das al pa ne das. dobr da si dala Sonck in BRAVO!, da si preverila. za Leo in family! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo dbest! Briga me v bistvu ce ni res al ce ne vem kaj.Jaz rajs gledam, kot da je res in da rabi pomoc. skepsa je brez veze. al das al pa ne das. dobr da si dala Sonck in BRAVO!, da si preverila. za Leo in family! Marsa,saj enako mislim...kljub temu sem samo opozoril ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne saj vem, zate, sam tule sem hkrati 'odgovarjala' vsem, ki tako pomislijo (skepticno, ces, se ena taka zadeva, kajti teh nekih akcij je res ful). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne saj vem, zate, sam tule sem hkrati 'odgovarjala' vsem, ki tako pomislijo (skepticno, ces, se ena taka zadeva, kajti teh nekih akcij je res ful). Sončk, a mi lahko potrdiš za tale račun, če ustreza temu imenu ali ne, ker sem se angažiral še na enem drugem forumu in bi rad to zadevo realiziral !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ja To pa le, trr naj bo pa le pravi. santos, ti si kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sonck, jutri nujno preveri TRR, da bomo lohk nakazali cimprej. Podpiram take akcije, ce so prave; zakaj pa ne, a bo koga konc? zarad jurja ali dveh, treh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja To pa le, trr naj bo pa le pravi. santos, ti si kul. Enako Marsa ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sončk, jest sm za, itaq imam klik in je to čas posla. Počakam na preverko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Preverjeno, TRR ni tapravi, ker ta je namenjen Mariji Kaštrun in ne Maji Kaštrun !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mogoce je pa tiskarska pomota?Hm...ko bo resnicno preverjeno iz vec strani, bomo dali.... ce je pa res prevara pa: fuj ljudje!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 vecina Maj izvira v bistvu iz Marije... tko da v dokumnetnih navadno pise tko, marija pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vecina Maj izvira v bistvu iz Marije... tko da v dokumnetnih navadno pise tko, marija pol. To bo morala Sončk potrdit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mogoče pa je njena mama. Aja, pismu, zabluzu, jack nagaja..... Bom vidu, mam eno idejo, če se da kej nardit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom vidu, mam eno idejo, če se da kej nardit.... Čakamo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Ojla Dobo Jutro Seveda, danes pokličem profesorja in preverim zadevo...Vam sporočim takoj ko bo stvar 100 %. Lep dan, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 evo se že javljam...Klicala profesorja, je bil zelo vesel...pravi da so starši tudi zelo veseli in da se že vnaprej zahvaljujejo...On TRR-ja ni imel pri sebi, da bi ga skupaj preverila, je pa rekel naj pokličen na banko v Trebnje...sem klicala in seveda so takoj vedeli za kaj gre...Preverili smo TRR in je pravilen. Tako, da sedaj smo lahko mirni, da bo denar šel v prave roke . Lep dan vsem in upam da skupaj naberemo nekaj za Leo . Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 no to mi je pa všeč, da je tko lepo direkt na mamin račun... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 ...če bi kdo želel še sam preverit...telefonaska številka od NLB, podružnica Trebnje: 07/ 346 24 50. Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Evo sem že. Upam, da zaleže vsaj za par vozovnic do Ljubljane. za Leo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 še vedno zbiramo denar in dobro voljo za Leo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Tukaj na obali smo se fajn angažirali...in pri tem tud jaz sodelujem ! Lahko si preberete članek, ki smo ga obajvili na net. ! Mislim, da bo ta akcija kr uspešna, upajmo za Leo in podobne ! http://obala.net/index.php?show=news&action=news&id=10037 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Santos Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.