amfora mm 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Zivjo!Pri kumaricah in olivah se mi naredi na povrsju bela smetana, nekaksna plesen. Najbrz to pomeni, da je zivilo izgubilo svojo vrednost in 'svezino', ali pa se jo da se uporabljati, ce zamenjam vodo (in dodam malo kisa, na primer). Okus se namrec ne spremeni. Hvala za vase izkusnje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Plesen na površini pomeni le to, da si za konzerviranje uporabila premalo soli, ali pa, da kumare in olive niso vse pod nivojem tekočine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amfora mm 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 najbrz bo to drugo, ker so v bistvu kupljene. Ceprav se mi zdi, da so bile pod vodo. Bom pa vseeno bolj pazila. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>najbrz bo to drugo, ker so v bistvu kupljene. Ceprav se mi zdi, da so bile pod vodo. Bom pa vseeno bolj pazila. hvala.Če so bile konzervirane s pasterizacijo, jih moraš pred zaužitjem kodirati. Če še ne veš, kaj to je, klikni na salesalute in si tam preberi knjigo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.