Skoči na vsebino

Konzervirana zivila


Recommended Posts

Zivjo!

Pri kumaricah in olivah se mi naredi na povrsju bela smetana, nekaksna plesen. Najbrz to pomeni, da je zivilo izgubilo svojo vrednost in 'svezino', ali pa se jo da se uporabljati, ce zamenjam vodo (in dodam malo kisa, na primer). Okus se namrec ne spremeni. Hvala za vase izkusnje!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Plesen na površini pomeni le to, da si za konzerviranje uporabila premalo soli, ali pa, da kumare in olive niso vse pod nivojem tekočine.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>najbrz bo to drugo, ker so v bistvu kupljene. Ceprav se mi zdi, da so bile pod vodo. Bom pa vseeno bolj pazila. hvala.

Če so bile konzervirane s pasterizacijo, jih moraš pred zaužitjem kodirati. Če še ne veš, kaj to je, klikni na salesalute in si tam preberi knjigo.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...