Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Zanima me ce je kdo od navzocih astrologov ze poskusal svoje znanje vnovciti na trgu VP? V roke mi je namrec prisla zanimiva knjiga Louise McWhirter: Astrology and stock market forecasting, pa me zanima, ce jo je kdo mogoce ze prebral, mogoce celo uporabil nasvete v praksi?Pozna kdo s tega podrocja kaksne boljse knjige??Software mogoce?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me ce je kdo od navzocih astrologov ze poskusal svoje znanje vnovciti na trgu VP? V roke mi je namrec prisla zanimiva knjiga Louise McWhirter: Astrology and stock market forecasting, pa me zanima, ce jo je kdo mogoce ze prebral, mogoce celo uporabil nasvete v praksi?Pozna kdo s tega podrocja kaksne boljse knjige??Software mogoce??Za bodočega ekonomskega astrologa ali astro-ekonomista:Eden vodilnih na tem področju je Ray Merrimen, z njim v zvezi je tudi par programov.Naslov:www.mmacycles.com www.astrologyforthesoul.com/financialastrology/aboutraymerrimen/html Žal ne vem, kako bi ti napisal direktno povezavo. Sam se s tem ne ukvarjam, razen, če gre za horarno vprašanje.Lep dan naprej ti želim Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 Hvala!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.