Tanja.C 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ce zelite sodelovati v slovenskem ZF & fantasy klubu, ki pocasi nastaja, in se v njem zbiramo ljubitelji "hard science fiction", "soft science fiction", "fantasy"-ja, utopij in antiutopij itd. v razlicnih izraznih oblikah (torej literatura, filmi, stripi ipd.), potem mi pisite na - c.tanja@gmail.com Lahko se nam tudi pridruzite na nasem IRC kanalu- #DZF&F (server- irc.arnes.si) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Me zanima Sem že v neki drugi temi spraševal o založbi Polaris iz Beograda ki je delovala do naše osamosvojitve.Prosim za informacije Želel bi tudi malo več informacij o tem klubu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Mene tud, ker sm kr velik Zf fan. Kaj pa če si še mal anime navdušenec, se lahk to mal pomeša, al je samo za filme ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene tud, ker sm kr velik Zf fan. Kaj pa če si še mal anime navdušenec, se lahk to mal pomeša, al je samo za filme ? Če te še zanima:http://dzinf.proboards34.com/index.cgi Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanja.C 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 Malce obnavljam temo (boljše to, kot da odpiram novo, ane?).Iz tegale "kluba" in iz tistega foruma je nastalo Društvo ljubiteljev znanstvene fantastike in fantazije Prizma in nov, bolj funkcionalen forum, na katerem lahko izveste vse o društvu - http://forum.prizma.si/index.phpVabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 O fino, da se je tole izcimilo in lepo, da si prisla javit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.