Skoči na vsebino

Slike

Behemoth

Recommended Posts

No tu lahko postate slike ki so vam všeč. Picasso? Jah postaj ga :D

Lahko kake wicca slike, grozne, romatnične, narava, SCI-FI...itd.

Možnosti je ogromno :D

Moja najljubša je:

http://www.samirah.ow.hu/wicca.jpg

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma pajade!!! nic tacga ne bomo mel (se dodatno)!

OK?

Sory, ampak te scene bodo, ko bo galerija.

Tko al tko je ze prevec fotk.

Po, pa itak VI (!) kolnete, da pocasi odpira, da ne morte nevemcesa itd.

Torej tale tema bo adijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma pajade!!! nic tacga ne bomo mel (se dodatno)!

OK?

Sory, ampak te scene bodo, ko bo galerija.

Tko al tko je ze prevec fotk.

Po, pa itak VI (!) kolnete, da pocasi odpira, da ne morte nevemcesa itd.

Torej tale tema bo adijo.

x:Dx :palec:

Kr po ritki ga mal ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mene zanima kako je kaj z avtorskimi pravicami pr teh zadevah??

Tut pr fotkah, ki jih folk lima od vsepovsod... ampak to OK, recimo ker gre za komercialne zadeve..

Sam art???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

s tem je tko... itak gre za forum, torej kot bi se na trznici pogovarjal, kaj pa kako, kaksen nasvetek dal (fino ce povemo kje smo dobil, vsi pa ne povejo).. tko mal, reklamce navdusene... nic tacga...

Ce pa zdaj... se podpisujes pod to, cele solate kopipejsta... pa je ze drugace... te zadeve so, no kot pravzaprav vse, zelo delikatne...

V osnovi pa je tko, da ce je nekje nekaj objavljeno, javno, se ta INFO (ne pa tud avtorsko delo) lahko uporablja.

primer:

Jaz vem info (datumi, rojsnti podatki, infoti, sonca, lune ascendenti tocke duha itd.) vseh zivih znanih osebnosti.

Ampak - to da jaz to VEM, nima zveze. Tega ne smem uporabit, objavit. Ce so MENI zaupali. zato velik podatkov, pa tud sochnosti, RES (!) zanimivosti... ne morem objavit, ker se ve, kdo sem jaz in se lohk, ce drugega ne, prec vse povezhe.

No in podatkov, recimo zaupanih meni, kot svetovalcu, astrologu, prijatelju, kaj jaz vem... tega ne smem uporabit.

Komot (!) pa uporabim, imam mnenje, sinfam, kar se mi zdi, zadevo, ki se reklamira, ki v vsakem imeniku dobis in tko.

tko je s tem.

Torej ce jaz vem za frenda estradnika vse infote in tega ni nikjer sam javno objavil v interesu reklame, infota o sebi.-.. tud jaz ne morem...

ce pa skinem z neta podatek, da je keanu reeves rojen 1. septempbra 64', pa lohk s tem javno tud 'operiram'.

recimo ko smo ravno pri fotkah in ravno MIDVA (ali nisi bil ti, ki si je zelel mopsa in sem jaz mal *navijala* :8):).

Glej, vcer smo bli na partyju...

Mam ful fotk... v bistvu pa jih nisem ala gor... ker je folk gor... ni se mi pa nekak dal (tud zarad 'pokvart vzdusja') sprasevat a lohk objavim (kao ful pomembno, na netu, OBJAVA :OO!: in to x:Dx x;)x).

No in njihov mops... xsrcx vozil se na skutercku, filmcek smo posnel in vse... HOTLA (!) sem ga dat gor... a jih NISEM VPRASALA.

In zato ni gor. xyesx

Pes. Ki kao itak nima prava glasanja... kar je mimo... v bistvu... oz. je vsaj se lastnik (ki lohk 'glasa'). :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V osnovi pa je tko, da ce je nekje nekaj objavljeno, javno, se ta INFO (ne pa tud avtorsko delo) lahko uporablja.

Aja stekam pol.Ce vi niste prvi vir oz. ce ste s privoljenjem oseb...

jah mopska sem res fuuuul hotu met, sam pol sem temeljito razmislil in se odlocu, da se ni cajt za to, ker se lajfstal ni tok ufuran, da bi lahko karkoli dolgorocn nacrtoval.

A mopska mas na fotkah?Jest sm pa danes enga v mengsu v zivo vidu...noro lustnga. x:Ix

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hm, tezko je govort natancno o nenatancnih primerih, hipoteticnih,...

ampak v osnovi se ne bi smel.-..

Jaz sem napisala astrologijo in prehrano, pa sem si postavila, da ko neha izhajat v reviji, da jo bom tu objavila. SVOJ text. x:)x :8):

A ce je tvoja fotka, je tvoj problem, kje jo prvic objavis, razen ce nimas s kom kakega dila, o exkluzivi recimo...

*** cakaj kaj je zdaj to, si cist popravil post, ker si odgovarjal morda sele na prejsnjega,. ocitno...

Picasso

Ja, ja popravu sm ker sm vidu kje je kec.Zdej stekam. :palec:

Frank Zappa

Kwa je dobr kuza!!!! :palec: :palec: :palec:

Jaz bi ga kar za domov vzel! xsrcx xDDx

Frank Zappa

a ne no? :2src:

V cem je pa finta tele objave slikc tule?

Da sem rocno klicala frenda in povprasala za dovoljenje.

Da se vid kako se to dela in kok je to simple.

en telefonski klic, pa je vse zmenjen. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a ne no? :2src:

V cem je pa finta tele objave slikc tule?

Da sem rocno klicala frenda in povprasala za dovoljenje.

Da se vid kako se to dela in kok je to simple.

en telefonski klic, pa je vse zmenjen. :palec:

Zgledno!!! :palec: :palec: :palec:

Frank Zappa

xsrcx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

:2src: Mops :2src:

Kakšen floki je prav zares xsrcx

masiram, mojega že par mesecev, da bi imela kužka mopska....no mogoče mi kmal rata pridobiti soglasje.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ful kul! x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>:2src:  Mops  :2src:

Kakšen floki je prav zares  xsrcx

masiram, mojega že par mesecev, da bi imela kužka mopska....no mogoče mi kmal rata pridobiti soglasje.

joj navijam totalno!!!!!!!!!!! to so bli dvorski psi in so za v postlo!!! nic ne smrdi in vse, niti mal!!! pa prijazen, da dol pades, pameten... joj saj dam filmcek (sekunde pa to)...

sam ne v to temo... tole zdruzim s kako obstojeco, eggota pa 'preselim' v hisne ljubimce al kaj tacga... moram itak napisat celotno ime, ce ze, ker je tko, da mora pol vse pisat... ker je srebrni v ne vem cem v evropi. :)

Picasso

Tuki pa karavla :xx!: ne moti razgleda.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...