DARK ANGEL OF... 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Vav, da celo take podrobnosti kot je barva avtomobila "delujejo v astrologiji"! Moj foter z Luno v Ovnu ma rdečega Polota limuzino, motor je kar 1,6 se mi zdi. Vrh 3. ma sicer v Ribah, noter Mars, vladar 3. je pa v 10. hiši (vsak avto, ki ni res dober avto, prava mašina, je zanj klump - sicer je pa avtomehanik , logično pol).Ja Mačona vendar moraš gledat na to, da on jemlje kvaliteto verjetno kot vendar res zalostno, da prisega le na znana imena. a na zalost je treba gledat tudi v prihodnost...prodaja vozila itd. Kaj reces na to he ??? Popravljeno 24. september 2005 -> DARK ANGEL OF... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ej pa ki je tota tema že zamrla v prazgodovini! moram jo obuditi, da vam zaupam svoja spoznanja : torej: imam vrh 3. hiše v Vodnarju, not nobenga planeta, ampak je vladar Uran v Strelcu (Asc), v konjunkciji z Jupitrom in Ascendentom ... mam kr ene fleše tko ... ker 3. hiša pomeni prevozno sredstvo .... Asc pomeni telo ... Uran pomeni prebliske ..... v kombinaciji z Jupitrom, ki se rad smeje in vsak planet, poleg katerega se nahaja, spotencira ..... v bistvu našpona čute ... ..... ne morem si pomagat, ampak me razna kurblanja, kašljanja, smešni zvoki avtomobilov tok spravijo v smeh, da se začnem režat tako zelo, da mi tečejo solze, stiska me v trebuhu, komaj diham .... mislim prav tisto fizične fore mam zarad tega smeha .... in napišem prijateljici danes, da bolš, da ne vidim in slišim kakega čičota al mulca na unem mopedu na pedala ali še čem bolj klovnovskim ... in mi odpiše, če si predstavljam, da bi mela PonyExpressa, ker tist je šele prdalica. sploh neb mogla furat ker bi me smeh tok dekoncentrišu. in sem skapirala še, da tko v prometu lahk grem po cesti in pišem sporočila, berem revijo, a mam tok našponane čute, da vseen vse opazim in delam instinktivno, čist instinktivno se umikam folku, vem, kje je pločnik, ... no ja, mogoče se precenjujem. sam res je neki na teh planetih, mojem telesu, avtih, mobitelih, smehu in fleših. pa zadnjič se pelje ena kripa stara po ulci, a pred njim sami pešči. bolš, da nisem pogledala nazaj. ker ko sem videla, kako se tam fijaka 5 na uro in to ena kripa smešna brneča, not pa en tipo, ki se jezi na pešce, .... sem se režala polovico Trubarjeve do Centra. folk valda sam: in pol mi je še bolj smešno, k folku ni jasno, zakaj sem taka ... začaran krog ... VRUUUUUUM VRUUUUM. aja, če bi mela avto, bi se spravila v grob. :OO!: s temi mojimi fleši ... zato bolje ne in ljubim stari dobri vlak in pešaka. pa kolo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Pa teb se res dogaja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a bi se za mene eden mal povedu kako in kaj je z mojimi prevoznimi sredstvi hvala lepa 12.12.1983 13.05 Kranj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zanimiva tema Sem šla iz firbca gledat mojo karto in kaj vidim- 3. hiša v Levu! Zdaj pa vem od kod meni nagnjenost do hudih makin (audi, bmw, cabrioleti ) Ampak barva pa mora biti elegantno srebrna Ojoj! Še kar ne morem verjeti, da se vse to da razbrati iz horoskopa. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 jaz pa kot sem rekla, kaj pa vem, kaj majo radi Vodnarji kot prevozno sredstvo ... čimbolj je odpuljeno vazilo s kakimi dodatki in norih barv - sajko vijolčna, strupeno zelena, živo rumena, .... prej ga bom opazla. ampak še raje pa slišim kake zvoke, ki poskrbijo za moje izbruhe smeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Jz mam pa 3.hišo v biku...Vrh je v biku..Pa jupitra mam v 3.hiši...Vladar bika-venera je pa v 2.hiši... Kaj zdj to pomeni??Glede prevoza itak vem,da sem full praktična,imam rrada praktične avtomobile ,nič kj posebno vpadljive..Barva obvezno temno modra ali črna..No ,zdj že 4 leta vozim Peguet 206,take metalno zelene barve..Me barva kr živcira ,ko je tko opazna..Sploh ni dosti avtov s to barvo....ma čakam,da si bom kupila kakšnega karavana,potem bom že izbrala črno barvo..Samo,da nisem opazna... Kaj pa ta venera v 2.hiši potem pomeni ???Da mi dosti pomeni,da imam lep ,urejen avto mogoče?Pa ,da bom veliko denarja odštela za njega??Ma nimam pojma??Lahko kdo obrazloži??? Jupiter pa najbž skrbi ,da imam srečo na cesti..Ma ja,to pa res..Nisem imela še nesreče,no samo enkrat se je en starac zaletel v mene v križišu,kjer sem jaz imela prednost..Je izjavil ,da me ni videl...Drugač pa že 7 let vozim brez problemov na cesti...No,bom raje potrkala...Upam,da tako ostane.. merkurja imam pa v ribah.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 eeeeejjjj! ja, predvsem mora bit praktičen, kakih bolj masivnih oblik, nežnih barv in ja - dost dnarja boš odštela zanj. če je Venera v Ovnu, bi lahk bil tut kak športen, živo rdeč. sicer maš pa srečo pri služenju denarja nasploh. srečo maš tut pri komunikaciji, v šoli, hitro se učiš, ... in ja, varuje te v prometu. sam Jupiter pomeni tut pretiravanje na področju, ki ga predstavlja hiša, v kateri se nahaja .... naj te Jupiter varuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 eeeeejjjj! ja, predvsem mora bit praktičen, kakih bolj masivnih oblik, nežnih barv in ja - dost dnarja boš odštela zanj. če je Venera v Ovnu, bi lahk bil tut kak športen, živo rdeč. sicer maš pa srečo pri služenju denarja nasploh. srečo maš tut pri komunikaciji, v šoli, hitro se učiš, ... in ja, varuje te v prometu. sam Jupiter pomeni tut pretiravanje na področju, ki ga predstavlja hiša, v kateri se nahaja .... naj te Jupiter varuje. jojj.sam rdečega avta ne..To pa ne..To sploh nisem jz.Imam raje take neopazne barve..Športen avto..kaj pa vem..najbolj všeč mi je kak karavan ,pa Peguet 206 tud..drugo je pa že preveč fancy zame..Sem tako skromno dekle.. To glede sreče pri komunikaciji ,to ne bi glih držalo..no vsej trenutno ne..včasih sama sebe zajebem,ko kaj preveč butastega izjavim... mačona Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ja sej Peugeot 206 je po obliki prav za Bika se mi zdi. karavan pa itak. sam mal črke zamenjaš in popiliš besedo, pa dobiš ven kravo. ja, vem, maš neke sade sati in to. sej bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ja sej Peugeot 206 je po obliki prav za Bika se mi zdi. karavan pa itak. sam mal črke zamenjaš in popiliš besedo, pa dobiš ven kravo. ja, vem, maš neke sade sati in to. sej bo! mačona-dans me pa full v smeh spravljaš... Ja no,saturn šeta po moji 7.hiši.. Drugač pa se mi bo začelo obdobje sade sati konec 2008....Sj bo.. tk kot si napisala.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Saturn v 7. ohladitev vseh odnosov, zresnitev na tem področju, preizkuša vse tvoje odnose, ali so pravi ali ne, keri so, ostanejo, keri niso, spizdijo. TI se moraš zresniti na tem področju, TI postati zrelejša, modrejša .... verjemi, doživela, je preizkušeno ..... zamori, ampak mine .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Zanimiva tema Sem šla iz firbca gledat mojo karto in kaj vidim- 3. hiša v Levu! Zdaj pa vem od kod meni nagnjenost do hudih makin (audi, bmw, cabrioleti ) Ampak barva pa mora biti elegantno srebrna Ojoj! Še kar ne morem verjeti, da se vse to da razbrati iz horoskopa. 3 hiša v levu, " nek se vidi razkoš", drži, drži tale koleselj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 nimam avta, ker ga ne rabim ko ga bom rabla, si ga bom nabavla....včaih mi paše da v nulo divjam(no skor vedno ) al pa vozim in uživam...nasplošno sem pa rada vozim 3. bajta je pa v vodnarju pa jupiter je not Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Kaj pa jaz? Mam vrh 3. hiše v strelcu, jupitra tud v 3.hiši ampak v kozorogu, pa venero poleg, pa neptuna v strelcu v 3.hiši, vsi trije v konjunkciji in tud drugač tvorijo lepe aspekte. Pa nimam avta in še zaenkrat nič ne kaže na to, razen če bo kaj več denarnih šans za avto kupit in seveda vzdrževat. Mam pa kr srečo, ko sem v prometu, tak se mi zdi. No, ko bom, bi pa mela kaki bolj elegantni avto, predvsem mi mora bit lep, najlepši so mi coupe-ji, ki pa znajo tud pospešit, ko je treba. Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Dvojčki itak slovimo kot dobri vozniki -vsaj jst sem bi rekla + nora na hude avte , znamka ni tok važna - vse se da sfrizirat Mam pa 3. hišo v levu z Venero not, pa Marsa in Jupitra v Ovnu 11. hišaMerkur mam v Dvojčih v 1. hiši Aja trenutno vozim srebrn Mercedes A 160 - sem še kar zadovoljna, čeprav ni sanjski, je pa fensi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Mam pa 3. hišo v levu z Venero not, pa Marsa in Jupitra v Ovnu 11. hišaMerkur mam v Dvojčih v 1. hiši Aja trenutno vozim srebrn Mercedes A 160 - sem še kar zadovoljna, čeprav ni sanjski, je pa fensi No sej sem rekla, kva bi pa še rada, sanjskega boš tud dobila, saj lev doseže tisto, kar želi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Še jaz ...3. hišo imam v devici in je prazna, Merkurja imam pa v ovnu v 10. hiši. Mars za las uide Ovnu in je še vedno v 10.hiši, vendar v biku, vmes med Marsom in Merkurjem je pa Venera (oven)... Zaenkrat vem zase samo to, da mi je zlo všeč kolesarjenje, samo ne po asfaltni cesti..uživam, če je malo slabša poljska pot, v gozdu še nisem probala, ampak enkrat bom .... Zlo rada tud rolam, v glavnem sam, da gre hitr, in da čutim kako mi veter premetava lase Kar se tiče avtomobilov..ga še nimam, samo, ko ga bom imela, bo moral biti dizlaš pa take kovinske sive barve...kar se pa tiče velikosti pa še ne vem, samo da ne bo kak picajzlast avto Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Mercury -- Aquarius -- 04°28'23 -- 06 -- directvsekakor bom imel bolj zdrav avto - avto na plin, ce ga bom sploh imel 3 hiso imam prazno. 3rd House -- Libra -- 14°21'58 veliko se vozim s kolesom. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Free, kje imaš Venero? če imaš prazno hišo, vedno gledaš vladarja te hiše in njegove morebitne aspekte, da veš, kako je s področjem, ki ga zastopa prazna hiša v karti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Šoferski horoskop Nebesno znamenje, v katerem smo rojeni, v veliki meri kaže, kakšni smo osebnostno, kako bomo v življenju uspeli in celo, kako se znajdemo za volanskim obročem jeklenega konjička. Ugotovitve glede slednjega so zanimive. Sicer pa si lahko tudi sami preberete, ali se vaše vozniške sposobnosti in želje, kakšen avto imeti v svoji garaži, ujemajo z napovedmi astrologov. Prosimo pa vas, da vse skupaj vzamete z manjšo rezervo. Saj veste, da horoskopom ni treba povsem verjeti. Vodnar - ljubi dolge vožnje Vodnarji vozijo energično, a pri tem vedno pazijo na primerno varnostno razdaljo. Nepazljivi udeleženci v prometu jih vznemirjajo. Ljubijo dolge vožnje v neznane svetove in sovražijo zastoje. Njihov moto je: Zaupaj tehniki! Zato se hitro lahko zgodi, da bodo tri ure vozili v krogu, ker bodo bolj zaupali navigacijskemu sistemu kot cestnim oznakam. Vodnarji imajo radi velike avtomobile: od Volkswagnovega kombija (za tiste s tanjšimi denarnicami) prek Mercedesovega razreda E do BMW serije 7 in cadillaca STS. V naboru najdemo tudi serijo 5, maseratija granturismo in jaguarja XK. V bistvu si želijo križanca med BMW X5 in helikopterjem ali pa med smartom in zrakoplovom. Ribi - rad(a) sanja Zasanjani vozniki, ki ob poslušanju glasbe zamudijo avtocestni odcep. Vozijo brez načrta, na cilj pa se pripeljejo zgolj po občutku. Skoraj nikoli ne hupajo. Ker se jim ne mudi, se pogosto ustavijo in pomagajo drugim udeležencem v prometu. Avto je za njih živ organizem, ki ima seveda tudi svojo dušo, zato je ljubezen do avtomobila zanje vsaj tako pomembna kot redno vzdrževanje. Tehnika jih ne zanima, zato pri svojem avtu ne preverijo niti ravni olja. Temu primerno so napake pogoste, zato so zelo priljubljeni v mehaničnih delavnicah. Ker so zelo zasanjani, običajno povzročijo več nesreč. Zato ribam zvezde svetujejo nakup varnih avtomobilov in sklepanje kasko zavarovanja. Oven - rad(a) pospešuje in zavira Navdušeni avtomobilisti, ki ne marajo javnih prevoznih sredstev. Nepotrpežljivi ljubitelji prehitevalnih pasov. Tudi v mestni gneči zmeraj iščejo najhitrejši pas. Cestno dirkanje je njihov konjiček. Rumena luč je zanje enaka zeleni, vzvratno ogledalo pa nepotreben del avtomobila. Ljubijo hiter seks, tudi v avtomobilu! Slogu primerno ljubijo hitre in okretne avtomobile. Udobje, število predalov ali nosilcev za pločevinke so nepomembni podatki. Edino, kar želijo na seznamu opreme, je močan avdiosistem. Oven sanja o porscheju boxsterju, BMW Z4, audiju TT in mercedesu CLK. Bik - med vožnjo vzkipi Hitri vozniki, ki s hupanjem in jasnimi kretnjami branijo svoje pravice. Če jih kdo izzove, vzkipijo. Zmeraj želijo vedeti, kje vozijo, zato se običajno držijo preizkušenih in znanih poti. V avtu se zmeraj najdeta hrana in pijača. Drugače pa, če odmislimo njihovo trmoglavost, so biki precej nezahtevni, radi pomagajo drugim, za štoparja pa so pripravljeni narediti tudi ovinek s poti. Veliko dajo na najboljšo opremo s področja varnosti, prav tako pomembni so še klimatska naprava in električna pomagala. Da bi bilo zadoščeno bikovim željam po uglajenem teku motorja, mora ta imeti vsaj šest ali - še bolje - osem valjev. Zato biki raje kupijo rabljenega mercedesa, audija ali lexusa kot pa novega opla ali škodo. Majhni avtomobili? Že misel na sedeže jih ubija. Dvojčka - klepeta po telefonu Zanje je avto premikajoči se telefon. Če ne poslušajo glasne glasbe, klepetajo po telefonu ali s sopotniki. Pri tem mahajo z rokami, spuščajo volan iz rok in obračajo poglede k sopotnikom. Zato vozijo nezbrano, pasove menjavajo zadnji trenutek, parkirajo pa predvsem tam, kjer ne bi smeli. Na splošno so spontani in veseli, zastoji jih ne spravljajo ob živce; izkoristijo jih za pogovore ali spogledovanje. Dvojčki ljubijo seks v avtu, še posebno med vožnjo. Pri izbiri avta niso čustveni in ne prisegajo na določeno znamko. Običajno iščejo kompromis med uporabnostjo, finančnimi zmogljivostmi, stilom in zabavo. Rak - pazi na šibkejše Raki vozijo čustveno, zato je vožnja v veliki meri odvisna od njihovega razpoloženja. Splošno gledano vozijo sproščeno in strpno, kadar so slabe volje, pa se jezijo na vse okoli sebe. Kadar vozijo sami, so hitri, s sopotniki v avtu pa postanejo nepazljivi in počasni. Do svojega avtomobila imajo zelo oseben odnos. Običajno izbirajo večje avtomobile, v katerih je prostor za družino ali prijatelje in hišne ljubljenčke. Avto mora biti robusten, kakovostno izdelan ter z enostavnim vzdrževanjem in čiščenjem notranjosti. V njihov izbor lahko pridejo predvsem enoprostorci in dostavniki. Tisti z globljo denarnico posegajo po karavanskih različicah BMW serije 5 in audija A6. Lev - vozi suvereno Levi vozijo srčno in suvereno, vožnja jih mora predvsem zabavati. Radi poslušajo glasno glasbo in se vozijo zgoraj brez (strehe seveda). Pri izbiri avtomobila je pomemben predvsem slog. V prometu branijo svoje pravice, radi se prerivajo, drugi vozniki jih zanimajo le po sili razmer. Avto je zanje prostor za erotične igrice. Levi ne kupujejo navadnih avtomobilov. Avto mora biti dober in vpadljiv. Užitek v vožnji in tehnična popolnost sta tudi povsem na vrhu. Njihova izbira so močni športni terenci (jeep grand cherokee), velike limuzine (Mercedesov razred S, audi A8, jaguar XJ) in avtomobili brez strehe. Devica - spoštuje omejitve Vozijo korektno, previdno in pogosto tudi počasi. Omejitve so zato, da se jih spoštuje, zato praviloma tudi ne plačujejo kazni. Ne upajo prehitevati ali pa se za prehitevanje odločijo, a si po tem, ko so že na drugem pasu, premislijo. V zastojih se ne jezijo, temveč poskušajo koristno izrabiti čas za telefonske pogovore, pospravljanje avtomobila in prigrizke. Avto jim predstavlja le prevozno sredstvo. Res je, da sanjajo o kabrioletu, a na koncu kupijo le tisto, kar jim dopušča njihova denarnica, in tisto, kar lahko postavijo na vsako parkirišče. Izbirajo avtomobile, ki so zanesljivi in imajo dobro razmerje med ceno ter tem, kar ponujajo. Pogosto izberejo japonce. Tehtnica - neosredotočen Neosredotočeni, takšen je najenostavnejši opis tipičnih tehtnic. V avtu se pogosto spogledujejo, pogovarjajo ali telefonirajo, zato se pogosto izgubijo. Tehtnice v križiščih rade zaspijo za volanom, zato jih je treba pogosto zbujati s hupanjem. Do drugih udeležencev so zelo tolerantne. Hitro vozijo le zato, ker jim to predstavlja zabavo. Njihova največja slabost je nepredvidljivost. Pri nakupu avtomobila jih tehnične podrobnosti ne zanimajo. Prisegajo pa na udobje in dodatno opremo, a tudi to ne pomeni nič, če avto nima pravega sloga. Raje imajo Alfin kabriolet spider, mini ali fiat 500, tisti z družinami pa alfo 159 sportwagon. Tehtnice z nekoliko višjimi zahtevami se zanimajo za peugeot 607 in jaguar S-type. Škorpijon - pravica močnejšega Škorpijoni so vzdržljivi, zanesljivi in hitri vozniki z odličnim občutkom za prostor in orientacijo. Za svoje bližnje so pripravljeni prevoziti ogromne razdalje. Na druge udeležence v prometu se jezijo za vsako malenkost. Hupanje, prerivanje... Zob za zob, oko za oko, je njihov glavni moto. So v veliki večini odlični vozniki z dobrimi reakcijskimi sposobnostmi. Škorpijoni kupujejo avto po tehtnem premisleku in tehtanju med tehniko, ceno in splošno pojavo, končna odločitev pa je vseeno na podlagi občutka. Želijo si zmogljiv avtomobil, ki ne porabi preveč goriva. Škorpijon se sklada z BMW ali hitrimi športnimi avtomobili tipa ferrari. Ujamejo se tudi z znamko Volvo, ki velja za pametno izbiro. Strelec - jeza zaradi počasnih Temperamentni vozniki, ki se jezijo zaradi počasnežev. Kadar jih kdo zmoti, pa lahko tudi sami postanejo nezbrani in temu primerno ovirajo promet. Ljubijo vožnjo po brezpotjih in so rojeni vozniki bivalnikov. Sovražijo zastoje. Težko jih šokiramo. Njihova slabost je površnost. V njihovem avtu se znajde vse, kar bi lahko prišlo prav. Običajno predmeti ležijo neurejeno po vsem avtomobilu. Strelci s tanjšimi denarnicami kupujejo rabljene kombije (VW bus, transporter) ali pa stare ameriške cestne križarke. Tisti z debelejšimi denarnicami prisegajo na (športne) terence (volvo XC90). Tudi pick-upi in kabrioleti se znajdejo na njihovem seznamu želja. Družinsko orientirani bodo izbrali enoprostorca (seat alhambra, renault espace). Kozorog - ne mara zamujanja Je zmeraj hiter, ker ne mara zamujanja. Zato raje izbere hitro in daljšo pot po avtocesti kot bližnjico čez zavite počasne bližnjice. Med vožnjo so kozorogi sposobni opravljati poslovne zadeve in številne telefonske pogovore. Običajno so nekoliko hitrejši, a praviloma ne zbirajo kazenskih točk. Kozorogi so zanesljivi, zelo osredotočeni, a egoistični vozniki, ki poznajo svoje meje. Njihov avto mora biti preprosto popoln. Glede na to, da hočejo zmeraj priti hitro in zanesljivo na cilj, jim veliko pomeni statistika napak ADAC (nemška različica slovenske AMZS). Kozorogom še najbolj pristajajo znamke, kot so Toyota, Volvo in Lexus. Blizu sta jim tudi Audi in Mercedes, vendar tukaj nekoliko dvomijo o zanesljivosti. No..pa poglejmo.Ribica sem.Ja..ja..muzika v avtu.. Včasih se tako vživim v njo,da namesto,da bi zavila desno..grem kr naravnsot naprej...hahaha..Ampak to sem full poredko zgodi.Hupam sploh ne.Nikoli.Mudi se mi tudi nikoli ne.Lepo počasi in previdno.Hahaha.Jp..tehnika me ne zanima preveč...Ravni olja resnično ne preverjam. Neki kr drži...Aja...od ovnov bi si še sposodila;da je vzrvratno ogledalo nepotreben del avtomobila..Definitivno.Uporabljam samo stranska ogledala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.