gregor777 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 A mogoce kdo ve ali se v astro karti vidi, kaksno vrsto prevoza kdo uporablja (npr. kolo, avto, pecikl, ladje, letalo,....rolerje) Ali se to vidi kje in bi se dalo to pogledat?LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Poglej Merkurja, vladarja 3.hiše, planet v 3.hiši. Primer avtoprevoznika: 17.4.1980, 19:30, Litijavrh 3.h se mu začne v Kozorogu-Saturn velika (ali stara prevozna sredstva),ima Merkur v zagnanem energičnem Ovnu (rad bi vozil takšnega, kot so v Ameriki) tudi progresirani Merkur lahko kaže na izbiro prevoznega sredstva Uran-letala, kolesa, motorji... z motorji precej povezujem Škorpijona Neptun ladje... Merkur Mars kombinacija hitri, tekmovalni avtomobil Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mogoce kdo ve ali se v astro karti vidi, kaksno vrsto prevoza kdo uporablja (npr. kolo, avto, pecikl, ladje, letalo,....rolerje) Ali se to vidi kje in bi se dalo to pogledat?LP!V glavnem ti je odgovorila ža Stankaa, jaz bi zraven rekel samo to, da se v chartu "kolo" in "pecikl" običajno vidita zelo podobno. Drugače je treba pa malo obvladati elemente (zrak, voda, zemlja, ogenj), pa se da kaj skombinirati. (O tem bi ti kaj pravega znal od astrologov tule na LN še največ povedati Astrotalisman, če bo kaj pričel okoli.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej Merkurja, vladarja 3.hiše, Merkur Mars kombinacija hitri, tekmovalni avtomobil Eh, pri meni je Merkur vladar 3. hiše, notri pa Mars, potemtakem bi se morala vozit okoli s formulo s 14 spojlerji, pa mi taki avti sploh niso všeč. Prisegam na Audi A3- čista klasika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...bi zraven rekel samo to, da se v chartu "kolo" in "pecikl" običajno vidita zelo podobno. no, že navsezgodaj v solze od smeha od totiga pecikla Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 No lepa razprava, in kje bi se videl ta "pecikl" v karti? Kaj bi mogoce kdo znal razlozit mojo situacijo; Merkur - Ribi - 28°08`48 - 10 III. hisa Lev 24°06`07 Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1 No za barvo pri meni ravno ne drži, moj merkur v ovnu kaže na znamko, ampak rdeča barva, pa čeprav je moj vladar mars, mi pa sploh ne leži. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1 No za barvo pri meni ravno ne drži, moj merkur v ovnu kaže na znamko, ampak rdeča barva, pa čeprav je moj vladar mars, mi pa sploh ne leži. :xx!: hehe, sevede, saj imam rdečega vw golfa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 hehe, sevede, saj imam rdečega vw golfa.... bingo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No lepa razprava, in kje bi se videl ta "pecikl" v karti? Kaj bi mogoce kdo znal razlozit mojo situacijo; Merkur - Ribi - 28°08`48 - 10 III. hisa Lev 24°06`07 Lep pozdrav! Kje pa imaš Marsa? Kdo ima Marsa v tretji se prav gotovo rad vozi s kolesom, ti pa imaš vrh tretje hiše na ribji stopinji, kar pomeni da tudi rad kolesariš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdo ima Marsa v tretji se prav gotovo rad vozi s kolesom To imam tudi jaz! Včeraj in predvčerajšnjim naredila 2x po 24 km !! Kolo je sicer samo 1,1 , zato je pa rdeče (je Mars v 3.hiški, hehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa imaš Marsa? Kdo ima Marsa v tretji se prav gotovo rad vozi s kolesom, ti pa imaš vrh tretje hiše na ribji stopinji, kar pomeni da tudi rad kolesariš. Zdravo!Mars pa imam v vodnarju v osmi hiši, kaj bi pa to pomenilo?Drugače pa je kr res, da rad kolesarim...lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A če je Merkur v 12 v ribah , in 3 h v dvojčkih ( se pravi je vladar 3 h šel v 12 h ) je nevarnost na cesti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Tole za vladarja iz 3 v 12, je treba imeti oči bolj odprte na manj preglednih in neprehodnih delih cest ali v megli(vse je simbolika 12 hiše-nejasno, skrivnostno...). Jaz bi tukaj bolj rekel, da je lahko avto odtujen ali problemi z njim, kot okvare, manj za nesreče. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Sam tole z okvarami pa 100 % drži!! Če bi hotela komu razlagati o mojih prigodah z avtom in okvarami imam materiala za kake 6 ur zmernega govorjenja! Nesreče sem pa že tudi imela ( 3 v enem letu) od takrat pa nič... aja pa da ne bo pomote - niso bile moja krivda Boris Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hehe, sevede, saj imam rdečega vw golfa.... ... in v Avstriji bi imela težave z zavarovalnico, ker dajejo takim z rdečimi avti manj ugodnosti oziroma morajo plačevati več. Ker so bojda bolj agresivni šoferji in povzročajo več nesreč. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in v Avstriji bi imela težave z zavarovalnico, ker dajejo takim z rdečimi avti manj ugodnosti oziroma morajo plačevati več. Ker so bojda bolj agresivni šoferji in povzročajo več nesreč. :xx!: Ni šans! Delam za največjo avstrijsko zavarovalnico (ki je sedaj še pri nas odprla svojo poslovalnico9 in sem o tem nalašč pozanimala pri direktorju. Se je krohotal, kje sem to pobrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Mars direkcija 90 Saturn 3ja hiša: se trkata rdeče Porshe = (Mars) is cisterna (z vodo?) = Saturn pod kotem od 90 stopinj. Barve konja, avta itn se vide tudi, pikice se vide. 3ja hiša je 30 stopinj proti iztoku od severa )ne kakor je drugač amaterji kjot Regiomontanus in #Placidus# in ostali mečejo). http://ipy.95mb.com http://nu.95mb.com Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mars direkcija 90 Saturn 3ja hiša: se trkata rdeče Porshe = (Mars) is cisterna (z vodo?) = Saturn pod kotem od 90 stopinj. Barve konja, avta itn se vide tudi, pikice se vide. 3ja hiša je 30 stopinj proti iztoku od severa )ne kakor je drugač amaterji kjot Regiomontanus in #Placidus# in ostali mečejo). http://ipy.95mb.com http://nu.95mb.com A mi hočeš povedat, da bom z rdečim Porscheom zavozila v vodo, hehe? Imam pa oba v samo poitivnih aspektih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 tretja hiša v kozorogu, jupiter na prvi stopinji... mars varno v prvi hiši, merkur v šesti zdej sem pa res radoveden kaj pravi teorija da bom js vozu... Mars Sco 1.hiša3.hiša kozorog (vladar saturn v prvi hiši)Jupiter koz 3.hišaMerkur bik 6.hiša sej ne vem a je še kšn podatek k sem spregledal? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 En moj kolega si je kupil rabljenega Volva, ki je bil prej pogrebni avto. j Jasno, da je črne barve. Sicer je lev in jasno, da mora izstopat. Res zažiga s tem volvom. Zraven obleče usnjene hlače in čevlje Dolce Gabanna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni šans! Delam za največjo avstrijsko zavarovalnico (ki je sedaj še pri nas odprla svojo poslovalnico9 in sem o tem nalašč pozanimala pri direktorju. Se je krohotal, kje sem to pobrala.In koliko časa je že direktor? Zavarovalnice, mislim. Pred dvema letoma ali morda tremi je bila zadeva objavljena v Delu, Slovenija. Šlo pa je za avstrijske duhovnike, ki se jim je trapasto zdelo plačevati več oziroma imeti manj bonitet, ker imajo pač avto živordeče barve. Nič moje fantazije zraven, sorry. Če je lagalo Delo, sem se samo pridružil laži, ne da bi vedel. Seveda je tudi čisto možno, da so to potem ukinili, ker je res abotno, vendar nisem zasledil tega. Ker zadosti je že to, da se taka stvar zve zunaj meja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tretja hiša v kozorogu, jupiter na prvi stopinji... mars varno v prvi hiši, merkur v šesti zdej sem pa res radoveden kaj pravi teorija da bom js vozu... Mars Sco 1.hiša3.hiša kozorog (vladar saturn v prvi hiši)Jupiter koz 3.hišaMerkur bik 6.hiša sej ne vem a je še kšn podatek k sem spregledal? No čist po temu, bi šolsko rekli, da Jupiter v tretji hiši pomeni velik avto, karavan ali kej tazga. Ker je v kozorogu in je kozorogu veliko do statusa, predvidevam, da mora biti neka znamka, s tradicio in tako naprej. Zanimajo me še aspekti Jupitra in pozicija Saturna, pa tudi aspekti in znamenje Merkurja niso zanemarljivi. Vse dobro, Miihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In koliko časa je že direktor? Zavarovalnice, mislim. Pred dvema letoma ali morda tremi je bila zadeva objavljena v Delu, Slovenija. Šlo pa je za avstrijske duhovnike, ki se jim je trapasto zdelo plačevati več oziroma imeti manj bonitet, ker imajo pač avto živordeče barve. Nič moje fantazije zraven, sorry. Če je lagalo Delo, sem se samo pridružil laži, ne da bi vedel. Seveda je tudi čisto možno, da so to potem ukinili, ker je res abotno, vendar nisem zasledil tega. Ker zadosti je že to, da se taka stvar zve zunaj meja ... Direktor je Avstrijec in bi moral vedeti po moje. No saj nisem hotela biti nesramna, se bom še enkrat pozanimala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Primeri:*Venera v Kozorogu v 3.h - srebrn Punto z otroškim avtosedežem in plišastimi igračami *Sonce, Venera, Pluton, Merkur v Tehtnici v 3.h- zelo želen črn močnejši Clio (prvi je bil manjši, mislim, da ga kaže Sonce, sedaj drugi-Venera) *Vrh 3. v Dvojčku, prazna 3.-Merkur v Škorpijonu čista inkonj.Saturn v Ovnu, temnordeč Golf -Oven in Škorpijon vlečeta na rdečo barvo, obenem sedaj tudi pr. Luna v Ovnu. Pred tem rumen Golf-Merkur je sam po sebi rumena... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.