Skoči na vsebino

Astrologija in prevoz!

gregor777

Recommended Posts

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Poglej Merkurja, vladarja 3.hiše, planet v 3.hiši.

Primer avtoprevoznika: 17.4.1980, 19:30, Litija

vrh 3.h se mu začne v Kozorogu-Saturn velika (ali stara prevozna sredstva),

ima Merkur v zagnanem energičnem Ovnu (rad bi vozil takšnega, kot so v Ameriki)

tudi progresirani Merkur lahko kaže na izbiro prevoznega sredstva

Uran-letala, kolesa, motorji... z motorji precej povezujem Škorpijona

Neptun ladje...

Merkur Mars kombinacija hitri, tekmovalni avtomobil

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A mogoce kdo ve ali se v astro karti vidi, kaksno vrsto prevoza kdo uporablja (npr. kolo, avto, pecikl, ladje, letalo,....rolerje) Ali se to vidi kje in bi se dalo to pogledat?

LP!

V glavnem ti je odgovorila ža Stankaa, jaz bi zraven rekel samo to, da se v chartu "kolo" in "pecikl" običajno vidita zelo podobno.

:palec:

Drugače je treba pa malo obvladati elemente (zrak, voda, zemlja, ogenj), pa se da kaj skombinirati. (O tem bi ti kaj pravega znal od astrologov tule na LN še največ povedati Astrotalisman, če bo kaj pričel okoli.)

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Poglej Merkurja, vladarja 3.hiše,

Merkur Mars kombinacija hitri, tekmovalni avtomobil

Eh, pri meni je Merkur vladar 3. hiše, notri pa Mars, potemtakem bi se morala vozit okoli s formulo s 14 spojlerji, pa mi taki avti sploh niso všeč. Prisegam na Audi A3- čista klasika. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>...bi zraven rekel samo to, da se v chartu "kolo" in "pecikl" običajno vidita zelo podobno.

no, že navsezgodaj v solze od smeha od totiga pecikla x:Dx

Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1

Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1

No za barvo pri meni ravno ne drži, moj merkur v ovnu kaže na znamko, ampak rdeča barva, pa čeprav je moj vladar mars, mi pa sploh ne leži. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Primavera, za znamenje Ovna velja, da so to (svetlo)rdeči ali nemški avtomobili in pri Marsu, če je močno in lepo vpleten - bo mašina močnejša, ne tam ravno 1,1

No za barvo pri meni ravno ne drži, moj merkur v ovnu kaže na znamko, ampak rdeča barva, pa čeprav je moj vladar mars, mi pa sploh ne leži. :xx!:

hehe, sevede, saj imam rdečega vw golfa.... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>No lepa razprava, in kje bi se videl ta "pecikl" v karti?

Kaj bi mogoce kdo znal razlozit mojo situacijo;

Merkur - Ribi - 28°08`48 - 10

III. hisa Lev 24°06`07

Lep pozdrav!

Kje pa imaš Marsa?

Kdo ima Marsa v tretji se prav gotovo rad vozi s kolesom, ti pa imaš vrh tretje hiše na ribji stopinji, kar pomeni da tudi rad kolesariš. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kje pa imaš Marsa?

Kdo ima Marsa v tretji se prav gotovo rad vozi s kolesom, ti pa imaš vrh tretje hiše na ribji stopinji, kar pomeni da tudi rad kolesariš. x;)x

Zdravo!

Mars pa imam v vodnarju v osmi hiši, kaj bi pa to pomenilo?

Drugače pa je kr res, da rad kolesarim...

lep pozdrav!

x:Dx x:Dx :vragec: x:Dx Sam tole z okvarami pa 100 % drži!! Če bi hotela komu razlagati o mojih prigodah z avtom in okvarami imam materiala za kake 6 ur zmernega govorjenja! x;)x

Nesreče sem pa že tudi imela ( 3 v enem letu) od takrat pa nič... aja pa da ne bo pomote - niso bile moja krivda x:)x x:)x

Boris Hvala!

hehe, sevede, saj imam rdečega  vw golfa.... x:Dx

... in v Avstriji bi imela težave z zavarovalnico, ker dajejo takim z rdečimi avti manj ugodnosti oziroma morajo plačevati več.

Ker so bojda bolj agresivni šoferji in povzročajo več nesreč.

:xx!:

<{POST_SNAPBACK}>... in v Avstriji bi imela težave z zavarovalnico, ker dajejo takim z rdečimi avti manj ugodnosti oziroma morajo plačevati več.

Ker so bojda bolj agresivni šoferji in povzročajo več nesreč.

:xx!:

Ni šans! Delam za največjo avstrijsko zavarovalnico (ki je sedaj še pri nas odprla svojo poslovalnico9 in sem o tem nalašč pozanimala pri direktorju. Se je krohotal, kje sem to pobrala.

Mars direkcija 90 Saturn 3ja hiša: se trkata rdeče Porshe = (Mars) is cisterna (z vodo?) = Saturn pod kotem od 90 stopinj.

Barve konja, avta itn se vide tudi, pikice se vide.

3ja hiša je 30 stopinj proti iztoku od severa )ne kakor je drugač amaterji kjot Regiomontanus in #Placidus# in ostali mečejo).

http://ipy.95mb.com http://nu.95mb.com

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

<{POST_SNAPBACK}>Mars direkcija 90 Saturn 3ja hiša: se trkata rdeče Porshe = (Mars) is cisterna (z vodo?) = Saturn pod kotem od 90 stopinj.

Barve konja, avta itn se vide tudi, pikice se vide.

3ja hiša je 30 stopinj proti iztoku od severa )ne kakor je drugač amaterji kjot Regiomontanus in #Placidus# in ostali mečejo).

http://ipy.95mb.com http://nu.95mb.com

A mi hočeš povedat, da bom z rdečim Porscheom zavozila v vodo, hehe? Imam pa oba v samo poitivnih aspektih...

tretja hiša v kozorogu, jupiter na prvi stopinji... mars varno v prvi hiši, merkur v šesti zdej sem pa res radoveden kaj pravi teorija da bom js vozu... :P

Mars Sco 1.hiša

3.hiša kozorog (vladar saturn v prvi hiši)

Jupiter koz 3.hiša

Merkur bik 6.hiša

sej ne vem a je še kšn podatek k sem spregledal?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

En moj kolega si je kupil rabljenega Volva, ki je bil prej pogrebni avto. j Jasno, da je črne barve. Sicer je lev in jasno, da mora izstopat. Res zažiga s tem volvom. Zraven obleče usnjene hlače in čevlje Dolce Gabanna... :O: :palec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ni šans! Delam za največjo avstrijsko zavarovalnico (ki je sedaj še pri nas odprla svojo poslovalnico9 in sem o tem nalašč pozanimala pri direktorju. Se je krohotal, kje sem to pobrala.

In koliko časa je že direktor? Zavarovalnice, mislim.

Pred dvema letoma ali morda tremi je bila zadeva objavljena v Delu, Slovenija. Šlo pa je za avstrijske duhovnike, ki se jim je trapasto zdelo plačevati več oziroma imeti manj bonitet, ker imajo pač avto živordeče barve. Nič moje fantazije zraven, sorry.

Če je lagalo Delo, sem se samo pridružil laži, ne da bi vedel.

xnckrivx

Seveda je tudi čisto možno, da so to potem ukinili, ker je res abotno, vendar nisem zasledil tega.

Ker zadosti je že to, da se taka stvar zve zunaj meja ...

<{POST_SNAPBACK}>tretja hiša v kozorogu, jupiter na prvi stopinji... mars varno v prvi hiši, merkur v šesti zdej sem pa res radoveden kaj pravi teorija da bom js vozu... :P

Mars Sco 1.hiša

3.hiša kozorog (vladar saturn v prvi hiši)

Jupiter koz 3.hiša

Merkur bik 6.hiša

sej ne vem a je še kšn podatek k sem spregledal?

No čist po temu, bi šolsko rekli, da Jupiter v tretji hiši pomeni velik avto, karavan ali kej tazga. Ker je v kozorogu in je kozorogu veliko do statusa, predvidevam, da mora biti neka znamka, s tradicio in tako naprej. Zanimajo me še aspekti Jupitra in pozicija Saturna, pa tudi aspekti in znamenje Merkurja niso zanemarljivi.

Vse dobro,

Miihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

<{POST_SNAPBACK}>In koliko časa je že direktor? Zavarovalnice, mislim.

Pred dvema letoma ali morda tremi je bila zadeva objavljena v Delu, Slovenija. Šlo pa je za avstrijske duhovnike, ki se jim je trapasto zdelo plačevati več oziroma imeti manj bonitet, ker imajo pač avto živordeče barve. Nič moje fantazije zraven, sorry.

Če je lagalo Delo, sem se samo pridružil laži, ne da bi vedel.

xnckrivx

Seveda je tudi čisto možno, da so to potem ukinili, ker je res abotno, vendar nisem zasledil tega.

Ker zadosti je že to, da se taka stvar zve zunaj meja ...

Direktor je Avstrijec in bi moral vedeti po moje. No saj nisem hotela biti nesramna, se bom še enkrat pozanimala...

• 1 month later...

Primeri:

*Venera v Kozorogu v 3.h - srebrn Punto z otroškim avtosedežem in plišastimi igračami

*Sonce, Venera, Pluton, Merkur v Tehtnici v 3.h- zelo želen črn močnejši Clio (prvi je bil manjši, mislim, da ga kaže Sonce, sedaj drugi-Venera)

*Vrh 3. v Dvojčku, prazna 3.-Merkur v Škorpijonu čista inkonj.Saturn v Ovnu, temnordeč Golf -Oven in Škorpijon vlečeta na rdečo barvo, obenem sedaj tudi pr. Luna v Ovnu. Pred tem rumen Golf-Merkur je sam po sebi rumena...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...