stankaa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 takoj povej kaj ima v 3. hiši x!x Škorpijoni so itak posebni, če je Škorpijon vezan na avto, uuuh, bo to kak črn gx s temnordečo črto počez, notri pa muzika metallica in en z marsovskimi špegli... Bi tudi rada vidla karto tistih, ki jim je glavno prevozno sredstvo turbotraktorčič! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Kaj pa ce se ti tretja zacne na 29. kozoroga, potem imas vrinjenega vodnarja notri, pa se prvih 7. stopinj rib. Cela bajta prazna. Saturn v 10.(devica), uran na asc.(sco), neptun na vrhu 2. hise(strelc)??Kaxno prevozno sredstvo uporablja taka oseba?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 no, zdaj si me pa našel... zakaj nimaš kar svoje karte v ikonci, ko imaš vedno toliko vprašajev na zalogi nimam več tvojih podatkov Kak starejši hyundai ali daewoo mogoče? zadetek ali zadetek mimo če je prvi avto gledaš Saturn in najožji aspekt, ki ga tvori...ker je Mars zraven-močnejša mašina, kaj rdeče barve, Saturn-bolj na srebrno barvo vleče, ker gre za Devico-manjši avto, ta drug avto bo bolj opisan z Uranom... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Moj 1. avto... rumen polo(je pa res starejsi-1997), mal navit jap (za polota vsaj..16V 100KM)... mogoce je rumen zato ker sta oba v sextilu z merkurjem.Mozno, da tut uran, ki bi sicer vplivu bolj na 2. avto vpliva tut na tega, ker sta mars/saturn tut v sextilu z uranom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Na naslednjem avtu - bolj pod Uranovim vplivom boš sigurno imel napisSpace Cowboy in narisane astrološke znake na svetloplavi podlagi Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ...al to al pa napis thunderstrucked!!! in to bo avto-strelovod, ki bo potem laufal na akumulirano energijo teh strel... (ce se bo ta scenarij uresnicu, pol bom kar zloooo doooolg se tega polota vozu ). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Imam Saturn v 3. hiši, v Dvojčkih Prvi avto sem si kupila pri 18. letih in enemu dnevu , ker je na moj rd ravno na praznik. In sicer 20 let staro katrco z luknjo pokrito z tepihom (dve mini nesreči, obe jaz krivec ) Potem je sledil iz druge roke fiat uno, pa božanski volvo 480, ki je šel kot strela.( z obema kar nekaj trkov in drugih neumnosti ) Potem sem imela nekaj let službene avtomobile; ZX citroena, pa fiat cromo in nazadnje audija3. (enkrat so mi zx ukradli v Zg, pa sem ga še isti dan dobila nazaj , fiatu uspela izpuliti menjalec in v audija so mi udrli in ukradli avtoradio...) Trenutno imam mitzubišijev Space star, potem ko je bivši imel totalko z mojim marcedeskom A Tudi bile že nesreče z micotom. Dol mi visi avto, samo ga res rabim. Nerada koga peljem, ker se mi za volanom non-stop dogaja (slabo).Vselej se zaobljubim, da bom bolj pazljiva, potem pa....se izpostavljam nevarnosti, ker ... NE BI SMELA VOZIT :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz imam 3 hišo v levu, vendar je večji del v devici, notri nič (pluton je sicer na ic v 4.hiši), sonce imam v 7., v vodnarju, merkur v 8.hiši v vodnarju, uran v 4 hiši. Avte ime rada čiste, predvsem notri , pa tudi zunaj. Najprej so mi bili všeč sportni, zdaj pa udobni, pa da se ne kvarijo, rajši imam neznanega in ne tak lepega, samo da je čim manj komplikacij (dvakrat sem imela pa zelo lepega, pa skoz kaj narobe).Kje se pa vidi, zakaj se človek boji vozit? Jaz na blizu ni problema, na kakšne dolge proge, neznane pa ne glih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Em...3. hiša v kozorogu, sonce devica 11., merkur tehtnica 11., uran 1.Kaj j še treba vedet... Všeč mi je pa srebrn Audi TT z vijolčnimi usnjenimi sedeži Drgač pa največ uporabljam rolerje, kolo in avtobus.Občasno pa cliota, ki ni moj... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Em...3. hiša v kozorogu, sonce devica 11., merkur tehtnica 11., uran 1.Kaj j še treba vedet...Všeč mi je pa srebrn Audi TT z vijolčnimi usnjenimi sedeži Drgač pa največ uporabljam rolerje, kolo in avtobus.Občasno pa cliota, ki ni moj... Zdaj se gre pa astrolog malo igrat ... Vijolična barva, tako malo odpuljeno, nenavadno - Vodnar (= Uran v prvi hiši); čudno, da si zraven ne želiš še vodometa, bi bilo logično ... Sonce v 11. - velike želje; Merkur v 11. - govorim o teh željah ... Kozorog v 3. - želje so eno, lajf je pa drugo = vsemu temu se moram (zaenkrat) še odpovedat ==> rolke pa pecikl. (Sorry, nisem se mogu upret ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 A pol ne bom mela Audia TT z vijolčnimi sedeži? Buhuhu Aja...ZAENKRAT...(itak da ga bom mela, sej vem, da ga bom mela, sej ga morm met) Sm pa misla, da 3. v kozorogu pomen odgovorno, varno voznico (no, ja, čeprav mars konj uran...tud nardi svoje ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 [Dol mi visi avto, samo ga res rabim. Nerada koga peljem, ker se mi za volanom non-stop dogaja (slabo).Vselej se zaobljubim, da bom bolj pazljiva, potem pa....se izpostavljam nevarnosti, ker ... NE BI SMELA VOZIT :xx!: ž Verjetno je ta glavni krivec saturn, jaz imam tud 3 hišo v dvojčkih pa tko preklemano pazim na cesti, vedno razmišljam- merkur, kje in kdaj naj grem na pot, da ne bo gužve, da bo manj šans za kakšno sranje na cesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Jaz imam v 3. hiši najprej Kozoroga, potem celega Urana, potem pa malo Rib ... Poskusimo. Izpit sem naredil šele pri 24h, se pravi pozno - Kozorog = štima. Zdaj sem prej neprijeten kot miren voznik, pa predrzen, ni se treba z mano vozit. Prehitevam, hitro se odločam na cesti - Vodnar = štima. Na koncu se bom zaradi Rib pa verjetno zgubljal na cesti al kva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 a ti to zase??? ...sam, da ne boš vozil u nasprotno smer od dovoljene...drgač pa kompas pa zemljevide s sabo.... bolš, da sem tiho. u tretji mam merkurja na soncu...takoj za njima pa je neptun....menda me sam sco osredotočenost rešuje pred totalnim bluzom....(drgač mam pa zemljevide skoz u avtu...just in case... ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Tretja hiša v kozorogu, prazna. Izpit naredila pozno, pri 30-tih ...ampak štima, kot kaže.Precej ziheraška, rada hitro vozim, ampšak samo takrat, ko se počutim sigurno za volanom..ono, ko vem, da obvladam...Avtek mora bit nemški, ne pa kr neki saturn v drugi hiši, v opoz z venero v osmi...NOBENEGA avta si nisem sama kupila, vse mi je kupil mož( on tut nosil stroške) Ponavadi je tako, da mi ga sam pripelje domov, ko se odloči, da rabim nov avto... barva? klasika, siva, bela, črna... Mela bi mercedesa, če bi bilo po moje...aha, Merkur v levu Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pol ne bom mela Audia TT z vijolčnimi sedeži? Buhuhu Aja...ZAENKRAT...(itak da ga bom mela, sej vem, da ga bom mela, sej ga morm met) Čisto normalno, da ga boš imela. S to enajsto hišo in pa Kozorogom, kateremu vlada Saturn, ki je bajdevej BOG ČASA, pač. Ker Saturn ne pravi "ne boš imela", ampak "vse ob pravem času", se pravi, da bo treba počakati. Drugega noče od tebe, samo to, da ne rineš tam, kamor zdaj še ni pravi čas riniti anede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam Saturn v 3. hiši, v Dvojčkih Prvi avto sem si kupila pri 18. letih in enemu dnevu , ker je na moj rd ravno na praznik. In sicer 20 let staro katrco z luknjo pokrito z tepihom (dve mini nesreči, obe jaz krivec ) Potem je sledil iz druge roke fiat uno, pa božanski volvo 480, ki je šel kot strela.( z obema kar nekaj trkov in drugih neumnosti ) Potem sem imela nekaj let službene avtomobile; ZX citroena, pa fiat cromo in nazadnje audija3. (enkrat so mi zx ukradli v Zg, pa sem ga še isti dan dobila nazaj , fiatu uspela izpuliti menjalec in v audija so mi udrli in ukradli avtoradio...) Trenutno imam mitzubišijev Space star, potem ko je bivši imel totalko z mojim marcedeskom A Tudi bile že nesreče z micotom. Dol mi visi avto, samo ga res rabim. Nerada koga peljem, ker se mi za volanom non-stop dogaja (slabo).Vselej se zaobljubim, da bom bolj pazljiva, potem pa....se izpostavljam nevarnosti, ker ... NE BI SMELA VOZIT :xx!: Ja mislim, da Saturn v 3.hiši pomeni ful slabo v prometu, tak da moraš ful pazit...ja... no kaj pravijo se drugi, ...npr. bolj izkuseni astrologi o Saturnu v 3.hiši?Pa lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Govoriš samo tisto, kar je treba, pa še tisto trezno in resno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vrh 3.hiše v devici in takoj saturna pa luno, pluton pa je na koncu hiše v tehtnici. Merkur je pa v ovnu. Vozim od mami twinga, ornžne barve. Če bi ga jaz izbirala bi bil olivno zelen (smb) pa dosti močnejši! Na živce mi gre ker nikamor ne potegne sploh v klanec Moj dream je pa kašen ameriški spedenan avto (tisti ta dooolgi), v slabšem primeru ta stara merđka dodelana v nulo. Če bo keša dost nimam čisto nič proti jaguarjem. Bi pa rada enkrat vozila hamerja al pa ogromnega šleparja. A kej štima Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Govoriš samo tisto, kar je treba, pa še tisto trezno in resno. Res je...Živa resnica. Se popolnoma strinjam...Kakšno besedičenje neki. Lepo po reglcih in točno to, kar je treba. ne pa dolgovezit pa blablabla pa lalalaa, pa stare mame notr vpletat, čeprov bi pasala, ker ooonaa je šele ima kljun, da o njeni potici spljoh ne govorim, čeprav jo je zadnjič pes pojedu- ja isti pes, ki je mojo domačo nalogo.No kot sem rekla... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vrh 3. hiše v Vodnarju, Uran pa prvi hiši v konjunkciji z Jupitrom. Ni mi težko iti peš do eno uro na dan, drugače se vozim s trolo in seveda z večnim vlakom in se celo življenje vidim na vlaku. Avto bolj malo. Kolo bi, pa si ne upam, ker sem imela nesrečo na Resljevi. Tako da kolo samo rekreativno in iz strasti, ne pa iz praktičnih razlogov. Na ladji in letalu bila nikoli v življenju. Motorje obožujem, a se bojim peljati z njim. Še mopeda se bojim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vijolična barva, tako malo odpuljeno, nenavadno - Vodnar (= Uran v prvi hiši);Jaz bi tudi vijolčnega, pa ne melancanasto, ampak psiho vijolično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Pozdrav!Ne vem kaj mi je blo, pa sem si kupil kr čez noč oldtimerja, citronsko rumenega fičeka, pa me zanima,če bi lahkot to upravičil na moji natalni karti: Sun Aries 25°15'01 10/11 direct 3rd House Leo 24°06'08 Mars Aquarius 13°50'26 08 direct Mercury Pisces 28°08'46 10 Uranus Libra 20°50'53 04 retrograde Jupiter Aquarius 09°01'10 08 direct prazna tretja hiša Al bom mel kdaj kakšen boljši avto? pozdravgregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Vav, da celo take podrobnosti kot je barva avtomobila "delujejo v astrologiji"! Moj foter z Luno v Ovnu ma rdečega Polota limuzino, motor je kar 1,6 se mi zdi. Vrh 3. ma sicer v Ribah, noter Mars, vladar 3. je pa v 10. hiši (vsak avto, ki ni res dober avto, prava mašina, je zanj klump - sicer je pa avtomehanik , logično pol). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.