Skoči na vsebino

zakaj rabi cas

lauragreat

Recommended Posts

Koliko jaz razumen v tem primeru ne gre za lov, tukaj je bila stvar ?e zelo resna (ulovljena)

-res je - resno je bilo v toliko da mi je rekel da se vidi z mano nic osaldnosti pac resne stvari

, pa je ena stran kar naenkrat za?ela nekaj razmi‰ljat- ja zacel je razmislajt, rekel je da se sam ne najde.

Jaz tega ne odobravam, da se neka resna zveza kar naenkrat znajde na ?akanju in to brez konkretnega razloga. - rekel je celo, da z mano ni nic narobe, da sem 100% vs naredila ok, da kar neki blodi sam ne ve zakaj

Ker so bila ?ustva tukaj prisotna z obeh strani in sta obadva o?ino ?e skupaj nekaj planirala, pa se obmetaval z raznoraznimi ljubezenskimi prese?niki itd...potem pa kar naenkrat nekomu ti filingi niso ve? tako fajn, pa bi malo zato ?akal, da vidi,

?e slu?ajno nebo s katere strani pa kaj drugega pridi‰alo, ker zgubiti vse, bi pa bilo ‰lampasto. - tako je, verjetno misli, da bi se kje kej ujel mogoce, mene izgubiti pa bi bilo mogoce skoda

To mi gre na k... Randiji, pa romantika take stvari pa nimajo nobene zveze s to temo, tak med brai povedano x:Dx x;)x x:)x

Deli na socialnih omrežjih

meni je bil pa oni del the best la douleur exquise! oh, ta mi je sedel na moj mazoside x;)x

Mislim, da je iz drugega letnika, 12 po vrsti, če sem si prav zapomnila....že dolgo nisem gledala....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>mene pa je lahko nekdo mutil pet let pa se nisva dol dala,z nekom pa 1.dan...

stvar posameznika.eni takoj,eni ne.jst sem tko kot mi pashe in nikoli nisem razmisljala kaj si bo on o tem mislil,enostavno ravnam tko kot cutim in ne tko,da bi ga ujela v mrezo.....

moje mnenje je tud tako. sem hodila z enim eno leto, pa se nisva dol dala. Ko sva nehala, sva pa se. :)

100 ljudi 100 cudi.

Kot je rekla Cigancica - najboljs je poslusat sebe.

Ko se ti dojenc dere, ce bi klicaril okol, vsi so najbolj pametni, vsak ti da drugacen nasvet - 'ja, kar naj se dere, da se mu bodo pljuca razvila' pa taksno! x:Dx x:o)x x:o)x x:Dx x:px xrolleyesx

No in si ves zmesan od tega...

Pol pa ti lepo vzames tamalega v roke in TOCNO ves, kaj mors narest. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem v prejsnem postu hotla citirat pa se ne znam- Milfa namrec- si dal super odgovor- realern pac.

x:Dx x:Dx x:Dx hahahahaha! Precej podcenjuješ našo inteligenco x;)x

Mick: mi je všeč tvoj komentar :palec: Ljubezen je pol hrepeneja.... :2src:

Tema je že davno off topic, kajti, če se daje primerjave iz Seksa v mestu...potem...ne vem, no :xx!: Madona, saj ne živimo v plastični Ameriki , ne nosimo sandal Manolo Blahnik za 600 USD . Malo realnosti nebi škodilo.

Nek tipček je (parkrat?) položil neko bejbiko, ki zdaj dramatizira in sanjari ob hrvaških sapunicah (itak odlično obvlada hrvaško x;)x ) in ...kaj potem? Došlo, pa prošlo, so včasih rekli.

pha... jaz pa mislila, da kok fajn ko dam primere stvarne vedno...

zdaj sele vidim, da se mi je izpisala pravzaprav dvoumnost! x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako pa si reagirala, ce nekaj ne odobravas?

Ocitno se on ne zna pogovarjati s tabo o vsemu. To pa je pogoj za vsako dobro vezo.

Kaj pomeni to, "da se on ne najde"... a ne more povedat konkretno, da je emocionalni analfabeth, da ne zna ali pa noce govoriti o obcutkih... da ne ve kaj hoce in ne ve kaj noce... da se ni pripravljen s tabo o tem pogovarjati, da ga ni sram svojega telesa, ampak ga je sram njegove duse x:Ix  wow, zdaj je pa moja fantazija zavrela...

saj vem, saj sem bila jaz tudi mlada, pa zal ni bilo Vrbe, da bi mi rekla, da naj zastopam moje interese... x:Dx ...

Laura, s kozarckem vincka se take stvari tudi samo pokrivajo, ne pe izboljsujejo.

Ko bos zacela ti odlocati o svojem zivljenju, bos ti druge iznenadila, ne drugi tebe x:)x

LP

:palec:

xcheersx xyesx

<{POST_SNAPBACK}>Spoznala sem nekoga, ki je po 3 letih koncno ustrezal mojim idealom.

Veza se je zacela sanjsko, ves cas je bila prisotna mocna predanost in navezanost. dejansko sva bila par.Pogovarjala sva se o skupnem zivljenju, otrocih in podobno. Oba sva primerno stara, da narediva tak korak. On malo cez 30, jaz malo pred 30. Zdaj pa je po carobnem vikendu izjavil in me prosil, da rabi cas za premislek. Da se mora trezno od cele stvari umakniti in premisliti , videti vezo od dalec ali je to to ali ne. To razumem, samo me boli dejstvo, da vem, da nisem naredila niti ene napake, da me ima rad, samo za kaj boga rabi cas? Koliko casa je to? Dva dni, dva tedna, dva meseca? Vem, da moram v tem casu ostati samosvoja in delai stvari, ki me veselijo, toda ce nekoga res ljubis zakaj zaboga rabis nek cas? Ali pa je to le izgovor?

jep ustrašil se je...dal na lep način rep med noge in svizzzz........

ne se sekirat......hvalabou da je to naredil zdaj ...nimaš kaj pr njem iskat al pa z njim gradit....

jest bi mu že dala od strani pogledat vajin vezo...jojjjjjjj grrrr...

veš eno so besede,drugo dejanja...očitno so ga bile le to prvo...zdej,ko so pa dejanja na potezi se je pa usral... ehhhh

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>niso vsi ovni. ;) (eni so torej tud tehtnice, da ne govorimo o dvojckih x:px x;)x).

Se pa strinjam v marsicem sicer. :palec:

uh kakšen kompliment sem dobil zdej na moje rodno znamenje :D :D hihi (čeprav luno tehtnici mam tud) ne res včasih je dobro čas vzet, in če nekomu tako paše i guess, enim se lučke pržigajo take drugačne, če rabi čas... mu pač daš čas... ljubezen pa taka če ti je škoda časa...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ufff, kriza! Sem morala 2x pogledat, če je bila tale tema res komaj včeraj odprta (pa že toliko komentarjev)!

Pa da še jaz malo dodam....

Lauragreat.... največji SHIT je biti "on hold"..... Iz tvoje zgodbe ni videti, da bi ti kaj narobe naredila, pa da se je on zato odmaknil..... Zato še toliko huje...

Povem ti iz lastnih izkušenj, jaz sem naredila nekaj narobe, pa se je zato umaknil, da razmisli..... Ni bolj groznega kot to, da ljubljene osebe ne smeš/moreš poklicat in ji izkazovat čustva, da moraš čakati, da si uredi misli, da ugotovi (kar je najhujše) ali sploh je to TO, da ne smeš "siliti" vanjo.....

Jaz ŠE vedno nekako "čakam", je OK, pa ni OK..... Ampak to osebo ljubim (to sem ugotovila in če bo treba, bom čakala kolikor je potrebno) in je vredno čakati, čeprav je včasih totalna agonija.........

Počakaj in boš videla kaj bo čas prinesel (ja, to je stavek ki ga tudi jaz ne maram: Pusti času čas...), ampak je edina možna izbira, če so tvoja čustva tako velika.

Seveda imaš še drugo izbiro, da vse pustiš za sabo in greš, vendar (kot je PikaPikica omenila), da se ne boš kdaj kasneje v življenju spraševala, kaj bi bilo, če bi še malo počakala...itd.)...... To pa sama v svojem srcu najbolj veš.

Jaz ti želim, da ti čas hitreje mine, da bo čimprej vse urejeno (oz. da bo razmislil in ti povedal/pokazal kako čuti).

Srečno!

Scio mi nihil scire

:palec: bravo Triple, to si pa fino fajn povedal x:Dx

Cosma tam nekje sem brala o posvetovalnici, jst sem jo imela odprto od svojega 16 leta naprej, vse dokler nisem sama zabredla v odnose....

Pih , takrat sem jako dobro znala svetovat x:o)x

Zdaj pa sam to še rečem, da je imel moj star ata prav, ko je djal,

če se ti kdo smili, mu takoj za vrat stop, drgač bo on teb!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Spoznala sem nekoga, ki je po 3 letih koncno ustrezal mojim idealom.

Veza se je zacela sanjsko, ves cas je bila prisotna mocna predanost in navezanost. dejansko sva bila par.Pogovarjala sva se o skupnem zivljenju, otrocih in podobno. Oba sva primerno stara, da narediva tak korak. On malo cez 30, jaz malo pred 30. Zdaj pa je po carobnem vikendu izjavil in me prosil, da rabi cas za premislek. Da se mora trezno od cele stvari umakniti in premisliti , videti vezo od dalec ali je to to ali ne. To razumem, samo me boli dejstvo, da vem, da nisem naredila niti ene napake, da me ima rad, samo za kaj boga rabi cas? Koliko casa je to? Dva dni, dva tedna, dva meseca? Vem, da moram v tem casu ostati samosvoja in delai stvari, ki me veselijo, toda ce nekoga res ljubis zakaj zaboga rabis nek cas? Ali pa je to le izgovor?

Če bo razmišljal o vajini zvezi več kot 2 meseca, potem nisi edina.

Drugo je mogoče da čuti, da se duši. Ampak zakaj bi potem prekinil za nekaj časa, kar tako od naenkrat. Če bi se skregala in bi si on vzel time-out, potem bi bilo razumljivo. Sumljivo se mi zdi to, da je kar iz lepega miru prbou da rabi nekaj časa zase. Hmmmm oprosti na tvojem mestu, bi odprl oči, tole meni smrdi.

Ja sam ka mali pao s lipe

Jaz bi pa rekla tole: če vama je namenjeno in bosta živela skupaj, naučta se KARKOLI že pride v vajini življenji, reševat SKUPAJ. Tako se gradi bližina. Nekoga zares ljubiti pomeni se mu čisto predati in biti totalno iskren in zaupen do njega. Seveda si s tem tudi čisto gol=ranljiv. Ampak če je to prava ljubezen, nima te biti česa strah.

Moja izkušnja. Je pa res da ni enotnega vzorca, sto ljudi sto čudi.

<{POST_SNAPBACK}>to je pa taka djedja finta..

sem tud jst tole dala skoz.. sva bla skup pa nisva bla pa je rabu čas, pa tak ko neka frajlica.. xrolleyesx

Jst mu tega nisem in mu ne bom nikol odpustila, da ON mene ni tolk mel rad od najine zveze naprej kot jst njega in tko kot si JST zaslužim. Da si je dovolil neko preseravanje.. pa sem jst tud tko se prilagodljivo obnašala. Neki časa in nč rekla da bi pa jst kej drugač, ker človeka prisiljevat neki ne gre.. in potem sva bla bolj in bolj skup, pol pa mel kak ausdruk vmes.. ampak pol sem pa popizdila mu povedala kaj mu je gepiral na začetku in ne morš verjet djed ratu tak ko ma za bit. Mi je pa bedno, ZAKAJ JE TREBA ga skurcat, mu neki govorit spljoh, ko SAM VE, če misl vezo misl vezo, če ne pa ne.. nisem bla pa tko neki na pol in niti ni mislu da sem jst neki na pol, sam on bi še vedno ne vem ka.. bil ptiček na veji..

Tko da če si zamerljiva, bejž stran, pa drugega si najt, drgač te bo to znalo ujezit še leta in leta, vsake tolk časa ko bosta skup.

In jst še vsake tolk časa koprneče zasanjarim kak bi blo če bi blo, da bi bil z enim v taki nori in romantični zvezi ko si en drugmu vse od začetka dlje... vedno bolj in bolj, brez preseravanj, kdo bo koga, kok se bolj delat kter ktermu manj pomeni, da ispadeš cool in ne tko kot da enga hočeš zvezat.. da djed nrdi vlke korake in reče moja si, nubenmu te ne dam.. ne pa neki takega če sva za skup bova skup.. tko mal bolj tko.. ko so včasih v filmih djedi bli..

Ah ja, tistih tak nikol verjetno ni blo v resnic..  xrolleyesx

Mushi.. :eek: Jaz bi jo verjetno kar popihal.. xsrcx

Kar skurcala si ga, da je potem te zacel ljubit, tko kot je treba.. x:Dx x:Dx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Mushi..  :eek:  Jaz bi jo verjetno kar popihal..  xsrcx

Kar skurcala si ga, da je potem te zacel ljubit, tko kot je treba..  x:Dx  x:Dx

tih bod... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ne, jst sem povedala vse kar mi ni blo všeč, pa rekla da je djedov dost, oz. prjatlov, prjatlc pa sem lahk vsak dan kje in da nimam tud jst cajta vedno zanj oz. sploh ne več. Da men se ni treba z enim takim ubadat ko ne ve kaj bi. Pa da njemu tud ni treba, če ti ni ti ni, kaj češ.. pol pa se je odloču da mu je.. da menda sem tista. xangx xflirtx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>tih bod... x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

ne, jst sem povedala vse kar mi ni blo všeč, pa rekla da je djedov dost, oz. prjatlov, prjatlc pa sem lahk vsak dan kje in da nimam tud jst cajta vedno zanj oz. sploh ne več. Da men se ni treba z enim takim ubadat ko ne ve kaj bi. Pa da njemu tud ni treba, če ti ni ti ni, kaj češ.. pol pa se je odloču da mu je.. da menda sem tista.  xangx  xflirtx

:palec: Tako se dela. x:Dx Biti ali ne biti, to ni vprašanje x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Jaz verjamem, da tisti ki smo za skupaj (na kakeršenkoli način) se začutimo. Lahko se že po nekaj sekundah ujamemo in pogovarjamo o nečem, o čemer se z drugimi, ki jih poznamo že leta ne moremo. Mislim, da se je (če si čustveno stabilen, uravnovešen... normalen) nemogoče dobro počutiti v družbi nekoga, ki ti ne vrača teh čustev (občutkov) - s tistimi, ki nismo povezani. Zato menim, da se je ta človek ustrašil svojih čustev (obremenitve iz preteklosti) in je možno, da si bo ta čustva popolnoma zanikal. Zaradi okolja, svoje preteklosti, staršev... se lahko ohladi, zato ne sili vanj...

:palec: :palec:

Valkira, ful imaš nenavaden Nickname ! Imam psico, ki ji je ime Kira.. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...