Todika 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pardon,jst sem po domach povedano dala noge kuj narazen ...in zdej sem z istim tipom porocena. tko da to sploh nima veze po moje... <{POST_SNAPBACK}>Hehe! Pa še kakšno vezo ima. Meni je en moj bivši tip enkrat rekel, da je ponosen na to, da je moral malo dlje čakat. Pa tudi nenazadnje: meni ni do tega, da se dam dol z nekom, ki ga poznam 2 dni, še preden spregovoriva 20 stavkov. Ljudje smo pač različni. Pa daleč od tega, da sem hladno bitje. ma ne vem......odvisno kk obadva gledata na to, tolk ma vezetud js nism neki čakala pa se fino delala pa ga nategvala neki s seksom....zaka če sm si ga pa noro želela pa sma preden je pršlo do seksa tri besede spregvarila mogoč, pol se je pa prilika pojavla pa sma se takoj dol dala je bla to ena grozna kemija, se ne da zastopit če ne doživiš pa sma še dans skup po več kot štirih letih, kakor kaže tud boma še neki cajta......pa je od začetka tud blo čuda stvari, sm se umaknla enkrat jaz, pa se je on tud, pa ni nobene zamere zdej al kej tajga, ker se ve za kaj se je šlo....in ker sma že od začetka vzela vse bol na izi, brez kakih hudih pričakovanj in planov in tega.....sma pustila da se samo pokaže kako in kaj..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 sforsirala? Jst sem jo hotla zaključit. Pa sem jo v bistvu pol pa začela. Ja tak se je zgodil. Sej pravim, da ni bil potek tak kot si predstavljam nek "sanjski začetek". Če obstaja spljoh. Če ne bi blo čustev, bi bla dvojka, ker so pa bla pa sem se pregazila.. ko to je težk veš. Ker ko enem v fris poveš kak je smotan, ti je švedsko jedno kak bo reagiral, jst sem mela vsega dost, pa ni bil to fin način, to je blo kao to ti mam za povedat, pa bo kar bo, tko ko se je nosu, sem tak misla da bo ga odneslo pol, sam pol je pa ostal. To ne more fin način bit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sforsirala? Jst sem jo hotla zaključit. Pa sem jo v bistvu pol pa začela. Ja tak se je zgodil. Sej pravim, da ni bil potek tak kot si predstavljam nek "sanjski začetek". Če obstaja spljoh. Če ne bi blo čustev, bi bla dvojka, ker so pa bla pa sem se pregazila.. ko to je težk veš. Ker ko enem v fris poveš kak je smotan, ti je švedsko jedno kak bo reagiral, jst sem mela vsega dost, pa ni bil to fin način, to je blo kao to ti mam za povedat, pa bo kar bo, tko ko se je nosu, sem tak misla da bo ga odneslo pol, sam pol je pa ostal. To ne more fin način bit. Saj ravno o tem govorim: gre za vrhunsko izdelano taktiko, očitno si dobro precenila, da ne bo naredil svizzzzzzzz in da bo ostal. Ker, če si še vedno z njim, to pomeni, da si ga v bistvu hotela, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 provokatorka x!x Men je blo vsega dost! Tko da pol sem mogla tud sebe našlihtat, pa rabla tud sama čas, ko pol ti pa tko pride, da tud ne veš, a je to to al ni. Ah, ja in zakaj misliš da je blo men važno takrat al bo naredil svizzz al ne. Ti resno povem, da mi je blo vseen. Verjameš al ne. Ko men pride do nekam vse.. men ni nč več važno.TO mi še pa noben ni reku da mam vrhunsko izdelano taktiko, bom vzela kot kompliment! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Le daj ! Jaz sicer ne hvalim pogosto , ampak takrat, ko hvalim, mislim intenzivno za 500% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Veš kaj, stvari se "zgodijo", če je kej doberga al slabga, se ve čez kakih 50 let. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 kako gre lauragreat?upam,da si ok in da uzivas v casu ,ki ti ga je pustil. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Stavek v temi je meni tako dobro znan Včasih sem bila takšna, da sem čakala, kako se bo on odločil, kaj bo storil - bila sem pasivna v odnosu in mu prepuščala na nek način odločitve. Ker sem bila ali noro slepo zaljubljena, ali premalo samozavestna ali sem se hotela okleniti ene veze, ki sem jo vidla jaz. Pri meni se je v takih primerih (od srednje šole do kakih 24 let) zgodba ponavljala: NIKOLI to ni bilo to. Tip se je vsakič umaknil, ker sem začela forsirati. Morda bi bilo drugače, če bi zraven tega čakanja tudi kaj počela, kaj zase, se mela fajn... pa sem samo ždela in milo čakala ko razkuhan makaro, kako se bo On odločil... vedno se je veza končala. EEEE, potem se je zgodilo v mojem življenju par hudih prelomnic (tudi ena težka operacija) in kot da bi mi en zaveso izpre oči potegnil, halooooo mili pa kaj je s tabo?!?! Koji faktor pa so tipi, da se je treba jim podrejat - pa pismu za en lep odnos tega NI POTREBNO!!!!! Da skrajšam in strnem: SAMA sem se začela odločati, kako in kaj in kdaj bom (karkoli že) in stranski učink je bil ta, da sem nenadoma postala zanimiva za nekatere pobce No ko sem se pa srečala iz oči v oči s tapravim, me je pa tako zadelo in sva kmalu vedla, da je to to, ni bilo treba ničesar čakat ali preizkušat ali testirat. No, seveda moraš met od prej pošlihtano pri sebi - če pa nimaš, pa ni fer v odnos koga vlečt. In skupaj reševat, karkoli se v odnosu pojavi. Vso srečo LauraTheGreat!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Mah, včasih pa res rabimo tako moški kot ženske čas.......zase. Mogoče se nam v lajfu dogaja preveč stvari, prelomnic, mogoče se obotavljamo, ker v dani situaciji ne znamo zbistrit svojih misli, se k določenim odločitvam nagibamo pod vplivom nekih trenutnih življenskih situacij itd. Mogoče mi je njegov način, da rabi čas, ta hip blizu, ker se mi velik dogaja, pa tud sam pod vplivom vse dogodkov ne znam povsem jasno razločiti svojih pravih želja, hotenj od tistih, ki se mi ponujajo pod vplivom trenutnih dogodkov in doživljanj. Ne vem, če greš v neko resno vezo, je že fino, da imaš stvari razčiščene, da veš da to res želiš in se tako lahko popolnoma predaš njej, njemu....če si to seveda želiš. Če greš s pomisleki, dvomi, nerazčiščenim podstrešjem in pod vplivom nekih zate močno delujočih trenutnih dogodkov in stanj, je zlo verjetn možn, da jih boš začel razčiščevat slej ko prej v vezi.......kar pa je vprašanje kaj bo potem prinesel. Pojma nimam.........baje moraš srečo najprej najti v sebi, da jo lahko potem podariš in deliš še s kom..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ma ja in men se to res ne zdi vlka reč....ne morš forsirat nekej, sej se pokaže pol, če je to to, ga srce tk prpelje nazaj, če pa ne pol pa bolš da gre kt da ostane s tabo ker nima jajc da bi direkt povedov da ne ve če je to to.......vsak vlači s sabo prtljago iz preteklost in vsi pač nimajo vsega razpucanga, pa prej mogoč ni blo potrebe da bi mel, pa se ta potreba pol pojavi....in je treba pošlihtat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lauragreat 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Hello, Je bolje. Zacelo se je poletje. Carobni veceri. Pijaca na bregu Ljubljanice z kasno drugo osebo ne ravno z njim.Torej, kako se odvija. Sla sva vceraj na drink- on poslal sms. In o vsem se je bilo tezko pogovarjat, govoril je o tem, kako ga privlacim, kako sem mu idealna, kako je imel dogo vezo za sabo pred mano in kako bi zelel neke stavri (kar se tice zensk) se izkusit. Sam ne ve zakaj, kot da bi moral nekaj nadoknadit.To me je zbodlo v dno srca in sem mu rekla, da svoje nesamozavseti in kompleksov ( dejansko jih ima- imel jih je ze prej, ko sva bila skupaj) ne more pozdraviti niti ce bi bil z 50 ali 100 zenskami. To mora zascistiti sam pri sebi in si sam dokazati.Na koncu je bil sicer med obema cutiti ogromen naboj in to, da se pogresava, jaz sem sla sicer domov on tudi po svoje.Ne vem zakaj sem mu rekla, da razumem in da naj si kar uzame cas. Nekje v koticku misli pa vem dobro zakaj- zato, da si dodobra ohladim glavo, da pocnem stvari, ki jh prej nisem, da pustim sama sebi da pocasi odide iz srca.Zdaj se resnicno sprasujem, kaj bi bilo, da bi se najine kvazi sanje uresnicile, da bi imela trajno navidezno vezo z recimo se otrokom, pa bi prislo to takrat na dan?Dobro, da je zdaj.In se imam cas.Za vse, ki ne veste, stara sem 27 let.Cez teden dni, ko bom spet v starih tirih, bom napisala tako jasno sporocilo nezmedeno in razstreseno, da bo kdo rekel, da sem 40- he he Ostala bom jaz, taka kot sem.In se to, delala sem vse tako kot sem zelela in tako, kot je prav. Lep soncen dan vsem , laura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jaz mislim da si ravnala prav. Resnično je tako najbolje da se odvija kakor se odvijalo bo.Kar se tiče forsiranja, nekaj postov nazaj. Kaj pa pravzaprav forsiranje je? Vsak človek naredi kar čuti da mora naredit. Vsak ima pravico za izražanje svojega mnenja. Stvari se izsilit res ne da, je pa prav dat nasprotni strani vedet kje se pa sam nahajaš in koliko še lahko sprejmeš in poveš, če prideš v status quo pozicijo. Tu ne gre za izsiljevanje, gre za soočanje z dejstvi, ni samo eden tisti, ki vezo diktira, za vsako vezo sta potrebna dva. Laura veliko sončnih trenutkov. Tebi, njemu, morda obema skupaj.Zakaj sem še nekaj dodala? Morda se motim, mislim pa da so moški pogosteje po dolgoletnih vezah taki, da se oklepajo tiste svobode, ali pa tega da ne rabijo oz. se nočejo čustveno vezat ponovno na nekoga. Še komu tako zdi? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 laura, - v redu tole jemljes in furas. *Mushi, saj mas prav... finta je, da ma vsak zase prav.Finta je tud, da NI NAPAKE.ker ce je tko, da ne bo nic, pol je itak tko najboljs, se pravi itak ne bi bilo nic drugace, ce pa ma kaj za bit, pol pa itak ni napake in je ze prav tko. res je, da v takih primerih praviloma pomeni, da not gud, vendar izjeme pa potrjujejo pravila. Zakaj nas tu preracunljivost nenadoma moti?Saj je ful tega na vsakem koraku; otroka bova imela, ko bo CAS za to, ko bodo POGOJI itd.A to je pa kul? vedno nekaj pogojujemo.... Ja, vcasih si kdo ni cist na jasnem in je cist psteno, da se ne vrze na glavo v zvezo.Morda res nima jajc, morda je sam previden, morda pa je iskren in pac zadrzan.. Mislim splosno... tule se mi zdi mal minusa za tole teorijo to, da kao... mora se mal sprobat variant... to je pa res cudno, mislim ze to, da tako postavlja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Heh, ma ja, nadoknadit, saj ga tud mogoče lahko razumem, k je boljše, da se mal znoriš pred resno vezo, če ne, se pol lohk v njej čez neki časa, tipi pač znamo biti mal smotani glede tega.......mam kar neki frendov, k so se poročili s prvo, drugo žensko v lajfu, sedaj pa sam tuhtajo kak bi še kako položli ........k da so tolk zamudli, pa to. Sam, moj pomislek.......če sem zaljubljen do ušes, pol o tem ne razmišljam. K se ti enostavn ne morm odpovedat..... Razn, če ga ne muč kaj druzga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Men je pa bad zdej k sm to prebrala....... kako se je odvilo vse skupi...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, ma ja, nadoknadit, saj ga tud mogoče lahko razumem, k je boljše, da se mal znoriš pred resno vezo, če ne, se pol lohk v njej čez neki časa, tipi pač znamo biti mal smotani glede tega.......mam kar neki frendov, k so se poročili s prvo, drugo žensko v lajfu, sedaj pa sam tuhtajo kak bi še kako položli ........k da so tolk zamudli, pa to. Sam, moj pomislek.......če sem zaljubljen do ušes, pol o tem ne razmišljam. K se ti enostavn ne morm odpovedat..... Razn, če ga ne muč kaj druzga..... to je pa tisto, kar je rekla v Sanjski ženski tista Mišina "smotana" kolegica, da fantje, ki so imeli malo vez in spolnih izkušenj pred poroko raje varajo svojo ženo...tako, da tista izjava ni čisto iz trte izvita...ali pač? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je pa tisto, kar je rekla v Sanjski ženski tista Mišina "smotana" kolegica, da fantje, ki so imeli malo vez in spolnih izkušenj pred poroko raje varajo svojo ženo...tako, da tista izjava ni čisto iz trte izvita...ali pač? Eden je napisal: Sanjske ostanejo SAMSKE Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ne vem,če sanjske ženske sploh obstajajo..al pač??? Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Hm. Pa ja obstajajo.....tiste k jih sanjamo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ja no...pol pa lepe sanje...hihi. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem,če sanjske ženske sploh obstajajo..al pač???Seveda, vsaka je za nekoga sanjska, tudi ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 MIdva sva tudi tkole na hitr skupi padla.. Jaz imel kao eno punco.. ona tam neki carala z enim in pol se srecala in BUUUM! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hello, Je bolje. Zacelo se je poletje. Carobni veceri. Pijaca na bregu Ljubljanice z kasno drugo osebo ne ravno z njim.Torej, kako se odvija. Sla sva vceraj na drink- on poslal sms. In o vsem se je bilo tezko pogovarjat, govoril je o tem, kako ga privlacim, kako sem mu idealna, kako je imel dogo vezo za sabo pred mano in kako bi zelel neke stavri (kar se tice zensk) se izkusit. Sam ne ve zakaj, kot da bi moral nekaj nadoknadit.To me je zbodlo v dno srca in sem mu rekla, da svoje nesamozavseti in kompleksov ( dejansko jih ima- imel jih je ze prej, ko sva bila skupaj) ne more pozdraviti niti ce bi bil z 50 ali 100 zenskami. To mora zascistiti sam pri sebi in si sam dokazati.Na koncu je bil sicer med obema cutiti ogromen naboj in to, da se pogresava, jaz sem sla sicer domov on tudi po svoje.Ne vem zakaj sem mu rekla, da razumem in da naj si kar uzame cas. Nekje v koticku misli pa vem dobro zakaj- zato, da si dodobra ohladim glavo, da pocnem stvari, ki jh prej nisem, da pustim sama sebi da pocasi odide iz srca.Zdaj se resnicno sprasujem, kaj bi bilo, da bi se najine kvazi sanje uresnicile, da bi imela trajno navidezno vezo z recimo se otrokom, pa bi prislo to takrat na dan?Dobro, da je zdaj.In se imam cas.Za vse, ki ne veste, stara sem 27 let.Cez teden dni, ko bom spet v starih tirih, bom napisala tako jasno sporocilo nezmedeno in razstreseno, da bo kdo rekel, da sem 40- he he Ostala bom jaz, taka kot sem.In se to, delala sem vse tako kot sem zelela in tako, kot je prav. Lep soncen dan vsem , lauralepo,laura cestitam,da si ravnala tako kot si cutila,edino pravilno. in mislim ,da bos kmalu tud zhela plodove tega vsega ,cesar prej nisi.no,a ni lepo raziskovati svojo pot in jo ljubiti ...ko jo zacnes jemati s srcem in ljubeznijo,ker ves ...da dobis zmeraj vse v lajfu ob pravem casu,ceprav se vcasih zdi ,da ni tako.pa vendar je..le potrpezhljiv je treba biti in vse ima svoj smisel.ljubezen pa itak (do sebe in zivljenja nasploh)pa je itak kljuc ,ki odpira poti in srce. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>laura, kolk cˇasa pravzaprav pa se poznata, pa tko.. dejta na easy zacˇet, ampak mene moti tisto ko se zˇe vse predebatira in pogledi izmenjajo in se pol po treh mescih zacˇne tip neki zmisˇljevat, prej pa bi bla kr naprej skup pa na telefonu pa mesidzˇi in to.. pol naenkrat bi mu blo pa vse naprej prehit.. tko da delaj pocˇasne korake, bod bolj zadrzˇana kot on, ampak dej mu vedet da ma sˇanse.. pa cˇe on nima 2 dni cˇasa zate, ti po naslednjem "zmenku" ne bosˇ mela 4 dni cˇasa zanj.. upocˇasnit vse, tud s tvoje strani..Je pa to glih to preseravanje.. ampak feeling da ma neki iz zlata mu bosˇ pa zbila. Pa cˇe ti ne recˇe da te pogresˇa, tud ti ne bosˇ rekla to.. al pa on naj recˇe, ti pa recˇ kej prjaznega nazaj, sam ne pa to. Pa to.. Uf ja, dost bi te lahk naucˇila. Sam ko pol ko slusˇalko dol fuknesˇ si recˇesˇ a je to vredno? Zakaj se mi da z njim ubadat s takimi pritlehnimi.. Pol si pa recˇesˇ prvo da ga zaj.. pol ga bosˇ pa skenslala in pol se zapletata tolk dalecˇ da se ne da razvozlat.. Pol pa masˇ ka si hotla, da sebe res notr uturisˇ! Cosma.. visˇ ti zdaj sˇpanske spetke... zato sem rekla.. ko mam jst take bulane tud.. mushi, to kar ti opisujes, je zabloda odnosov danasnjega casa. Prav zaradi tega mi pocasi gre vse skp bolj na kozlanje in vse bolj si zelim imeti samo prijateljske odnose (kar je v nasprotju s tistm, po cemer sem pred leti hrepenel). Ce si kdaj zazelim resne zveze, je to le trenutna evforija in se ponavadi ohladim hitreje kot aluminij. V glavnem, ce temu recemo "ljubezen"!? , potem clovestvo se dolgo ne bo vedelo, kaj je LJUBEZEN. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.