Skoči na vsebino

zakaj rabi cas

lauragreat

Recommended Posts

haha, Julijana, al pa, ce bi recimo razmisljal, a ne bi bilo tedaj enkrat bolje it skoz francijo in belgijo, ko si ze 20 let na nizozemskem (torej povsem vseeno je, ali si tja prisel cez svico in nemcijo). x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jst sploh nic v lajfu ne bi zamenjala,kar se preteklosti tice.vse je bilo fajn in tudi tisto ,kar se mi del cajta ni zdelo takrat fajn,je tud to doprineslo k mojemu razvoju "danes" ki se nadaljuje v "jutri".

vse kar se mi je v lajfu dogajalo spostujem.spostujem vsak korak in ni ga zame pravega ali nepravega koraka.enostavno so vsi koraki del mene in vsak od njih me je se bolj obogatil v vsakem stadiju razvoja.

vcasih pomislim...hmmm...le kaj bi pocela,ce bi imela se enkrat 15 let?

se enkrat bi zivela isto,ceprav tezko z izkusnjami ,ki jih imam zdaj x:)x

ce bi mi odvzeli spomin,pa bi ziher sla po isti poti.to sem jaz x^x

in ni mi zal za nobeno svoje dejanje,misel iz svoje preteklosti,ceprav se je marsikdo spuscal v kritiziranje le te in obsojanje.z veseljem povem ,da sem ravno zaradi tistega kar nekateri stejejo med napake,danes to kar sem. x8Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}> ... in tk vse stekajo, obvladajo vse, tud ce nimajo otrok, imajo ful izkusenj na tem podrocju, vse znajo teoreticno....
:palec: xDDx takih mam jaz par znancev...

da 'kako bi jaz morala'... x:o)x

Ki imam kljub selitvam in vsemu 13-letnika odlicnjaka, ki mi ni treba s prstom mignit za njegovo sholo ipd. Modrega, razumevajocega, srcno osebo.. ki bi lohk ze od 7. mesca imel eno zoprno bolezen itd. ...

ampak ne, kaj da bi jaz vse morala, kup ene teorije, jasno pa nimajo otrok - ker 'ni se cas'. ker tolk obvladajo, znajo jasno v nulo spedenat 'PRAVI CAS' za vse.

sam cudn, da pol prehitevajo al pa zamujajo. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Najbrzˇ tale tudi rabi cˇas, za zgont se....  :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>a ne, sej so vsi isti. xrolleyesx :xx!:

Sam nehajte. Ponavadi zenske ustvarjate dece take kot so in obratno. Pac tako je in zato je prav ravnati v dobro sebi, hkrati pa v dobro vseh, saj med njimi zivimo. In ce ranimo nekoga, z bolecino pocasi okuzujemo prostor v katerem bivamo in to se nam vraca.

Imamo to lastnost, da moski vidimo samo zapisano zgodovino, zenske pa le dani trenutek. Kar se mora vsak od nas nauciti je, da vidimo celoto.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

aja, zdaj tko zgleda...

v bistvu sem bila cinicna s temle (se je nanasal se na eno drugo temo dons...).

mah cist mim.

skratka, tud slucajno ne mislim, da je kdo isti kot kdo drug. xDDx xrolleyesx

Picasso

ja,marsa kaj ces eni so tooolk pametni in teoreticni....

ko sem se porocila je bilo tolk enih pametnih okrog,da bi se najraj skozlala.vsi so bili pametni in mi tezili za vse mozno,pa nobenga porocenga vmes.pol se je pa se kaksen porocen nasel in ta je bil najpametnejsi,mater x:o)x x:Dx

mislim pa kaj se.vsak ima svoj stil lajfa in vse kar spada zraven.

joj,se spomnem ,ko mi je ena rekla,da bom imela nesrecen zakon,.ker sem zadnjo noc pred poroko spala z njim-ker ne bi smela. x:Dx x:Dx x:Dx dej ne me hecat s takimi.in bila je prepricana,da ima prav in da za srecen zakon ne smes zadnjo noc in bla bla.

sam sem jo kmalu zbila,ker sem jo vprasala,ce je njena mati spala s fotrom noc pred poroko,pa je rekla:valda ,da ne!

pa sem se tolk nasmejala in ji rekla:smesno,a ne?tvoja mati je locena od fotra ze 20let,pol je imela pa se dva mozha :vragec: x:Dx

shakti gawain

sam sem jo kmalu zbila,ker sem jo vprasala,ce je njena mati spala s fotrom noc pred poroko,pa je rekla:valda ,da ne!

pa sem se tolk nasmejala in ji rekla:smesno,a ne?tvoja mati je locena od fotra ze 20let,pol je imela pa se dva mozha :vragec:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx Kva s faca...dobr si jo, butaro blesavo! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:palec: xDDx takih mam jaz par znancev...

da 'kako bi jaz morala'... x:o)x

Ki imam kljub selitvam in vsemu 13-letnika odlicnjaka, ki mi ni treba s prstom mignit za njegovo sholo ipd. Modrega, razumevajocega, srcno osebo.. ki bi lohk ze od 7. mesca imel eno zoprno bolezen itd. ...

ampak ne, kaj da bi jaz vse morala, kup ene teorije, jasno pa nimajo otrok - ker 'ni se cas'. ker tolk obvladajo, znajo jasno v nulo spedenat 'PRAVI CAS' za vse.

sam cudn, da pol prehitevajo al pa zamujajo. x:o)x

Imam podobno izkušnjo "dobronamernih" nasvetov, zdaj je pa ta ženska noseča in je že začela:no, sej js sm bla že tolk pametna glede vzgoje, sam zdaj se mi pa ne zdi več izi x:Ix ...no, vsaj prizna...ampak še vedno trdi, da je moj froc preveč razvajen x:Dx x:o)x ...

pa še ena cvetka je, ki pravi da so močnejši tisti, ki lahko živijo sami :eek: ...ja, tako kot je napisala tai-chi-pride na svetlo ko je kul...drugač pa meditira in "je duhovna" mene pa kao ne šteka več, ker sem preveč "materialna"...pa itak ne rabi moškega, ker je to že predelala v prejšnjem življenju x;)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

No, kot sem obljubila, povem vam, kako gre:

Sla sem med vikendom z druzbo ven s carobnim pogledom na svet in tam je stal on nekje sredi Ljubljane, ves nesrecen.

Ugotivil (naj bi) sam pri sebi kaj ima in kaj mu jaz predstavljam- tako, da je izjavil da si resnicno zeli biti celo zivljenje z mano in da je pac rabil cas ker so bile velike odlocitve.

Nisem rekla ne ja ne ne.

Ne zmorem pa kljub temu, da dajete krasne nasvete, da ste mi v ponedeljek napisali tako mocne stvari, se posebej ti, Cigancica, reci ne - ne zelim si zivljenja z njim.

Kaj pa se bo zgodilo z nama, z najino vezo ne vem, upam na najboljse in tudi, ce sem pristala na poroko, se vedno imam samo sebe in to je pa edino kar steje.

Torej, ravnala bom po obcutku in po tem, kar mi bo govorilo srce.

Imam cuden obcutek, da me tokrat ne bo razocaral in da nama mogoce res uspe.

Hvala vsem,

na koncu se vedno stvari obrnejo tako kot je prav.

No, fino. Smo tolk naflancal, pa je tip sam reku, morm mal razmislit, k zdej pa gre zares. x:o)x x;)x

Srečno Laura. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

pa sˇe ena cvetka je, ki pravi da so mocˇnejsˇi tisti, ki lahko zˇivijo sami :eek: ...ja, tako kot je napisala tai-chi-pride na svetlo ko je kul...drugacˇ pa meditira in "je duhovna" mene pa kao ne sˇteka vecˇ, ker sem prevecˇ "materialna"...pa itak ne rabi mosˇkega, ker je to zˇe predelala v prejsˇnjem zˇivljenju x;)x

Ce mene vprasas, je to beg pred resnico. Razlogi so drugi in ne prejsnje zivljenje al pa kao notranji mir. Prevec dobro poznam ta beg pred seboj iz svojih najstniskih let, ko sem se z vsem preselil v svoje namisljeno prejsnje zivljenje. Potem sem dozivel nekaj resnicno lepega, pa sem sanjaril le se o tem... Vse dokler me ni pred 4 leti ena izkusnja skoraj streznila, sem pa zacel bezati v prihodnost. Se danes moram trdno delati na sebi, da se mi take stvari ne dogajajo. In moram priznati, da mi se ne uspeva povsem dobro.

Ampak jaz sem se odlocil, da bom zivel kjer sem, saj v svojih iluzijah se itak ze znajdem.

<{POST_SNAPBACK}>No, kot sem obljubila, povem vam, kako gre:

Sla sem med vikendom z druzbo ven s carobnim pogledom na svet in tam je stal on nekje sredi Ljubljane, ves nesrecen.

Ugotivil (naj bi) sam pri sebi kaj ima in kaj mu jaz predstavljam- tako, da je izjavil da si resnicno zeli biti celo zivljenje z mano in da je pac rabil cas ker so bile velike odlocitve.

Nisem rekla ne ja ne ne.

Ne zmorem pa kljub temu, da dajete krasne nasvete, da ste mi v ponedeljek napisali tako mocne stvari, se posebej ti, Cigancica, reci ne - ne zelim si zivljenja z njim.

Kaj pa se bo zgodilo z nama, z najino vezo ne vem, upam na najboljse in tudi, ce sem pristala na poroko, se vedno imam samo sebe in to je pa edino kar steje.

Hvala vsem,

x:Dx :2src: xsrcx x:Xx x:)x x:Dx :palec:

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>No, kot sem obljubila, povem vam, kako gre:

Nisem rekla ne ja ne ne.

Hvala vsem,

xwizardx cutis carovnijo a ne,lauragreat? :palec: x8Dx :2src:

si tud ti meni danes polepsala dan x:)x :palec: x;)x

shakti gawain

Vso srečo x!x xsrcx xlove2x xcrossfingx xvrtcx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Lauragreat, kako gre kaj?

Nic vec ne porocas. Se je on ze dokoncno odlocil za ta VEEEEELIK korak? Ves, za moske je verjetno potrebno ogromno poguma za tako dejanje. Se posebej, ce smo po naravi zvesti. xyesx :switz: :OoO: xokx xlove2x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...