Skoči na vsebino

Napoved za 21. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=21"][b]Napoved za 21. teden[/b][/url] - [b]23. - 29. maj 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:eek: xnckrivx

a pri sebi v glavi? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem mislila, da je res.... :o|o: marsa, a je prvi april :inocent: x:o)x ....mi pa tle vsi nestrpni.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

brez heca...je sam napoved od prejšnjega tedna...

ejj, x:Dx x:Ix
sem se kar mal ustrasla, da sem kaj presejvala al kaj tacga... :switz:
ja, sam nisem vnesla prave cifre tedna... sem ze popravila.
Se opravicujem, thanx za sodelovanje! :vio: :palec:

Picasso

se dogaja...nekaj časa naspidirana...v naslednjem momentu bi lahko zaspala tudi stoje.... x:Dx

selene, haj xsrcx

ve punce sploh ne rabte vec napovedi, ze vnaprej veste, kako se bo treba obnasat. x:px

Picasso

Jest sem tudi prej videla staro verzijo od prejšnjega tedna, pa sem bila ziher, da je men kaj računalnik zatrokiral. A vidiš Marsa, kako te imam za nezmotljivo? x;)x

Tudi jaz imam občutek, da budna spim, sploh ne se zbudim od petka. Spanje, vroče mi je, potim se (pa se drugače ne)
Že od sobote imam občutek, da me boli glava.
Prehrana, itaq mi ne paše meso in bi jedla samo solato.
Včeraj sem recimo lazila na en hribček in sem imela občutek, da hodim v spanju, sem baje kar opletala po poti, kot bi bila vinjena, pa drugače znam hodit x;)x

Skratka....bo boljše x:Dx (samo, da se zbudim) -itaq ne pomagajo niti hektolitri kave xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Marsa' date='23. May 2005 ob 13:12'][post="454688"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ve punce sploh ne rabte vec napovedi, ze vnaprej veste, kako se bo treba obnasat. x:px[/quote]

Kako si nas dobro **zdresirala** :palec: x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, a ves da mene tud glava?? Pa nisem glavoboljac!
Pa ne pijem vec tolk kave (povprecno manj kot eno dnevno), dons sem pa ze dve, pa se 1 si bom sla zdajle skuhat.

jaz tud svicala totalno dons, kljub odprtemu oknu in temu da ne kurijo vec.
Pa grozno slabo spala, al mi je blo prevroce pa sem vse s sebe zbrcala, pol me je pa zeblo...
Pa 4 robce sem porabila, nenadoma sem se nekaj zasluzila, je kaksen veter kaksne trose spet raznosil, ker dons sem spet tud mal pikasta bolj.

Mah... :||

**

Kul, x:Xx, lepo od tebe Cosma. x:Xx
Ker eni pa ravno nasprotno menijo - nekaj jim ne dela, jasno je kriv LNF (al *sem jih pa jaz zbenala* xrolleyesx)...

Picasso

[quote name='Marsa' date='23. May 2005 ob 13:12'][post="454688"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ve punce sploh ne rabte vec napovedi, ze vnaprej veste, kako se bo treba obnasat. x:px[/quote]

kolk lepo, da maš tako zaupanje v nas x:Dx

pismo, sem pozabla napisat, da še zmer slabo spim! to je omembe vredno sam zato, ker drugače spim kot top in me iz spanja ne vrže niti treskanje in grmenje ( v hribih vse nevihte gladko prespala)...zdaj se pa ponoči obračam po postelji kot kakšen ražnjič...
prejle sem se pa zasačila, da sem za minutko zaspala za računalnikom...vmes med pisanjem enga teksta.... x^x ...svašta....

cozmična, sej nam bo bolš...sam ne vem, če ne bo to prestavljeno na drugo leto.... x:Dx x;)x

:inocent:

tudi mene glava boli...ful utripa notr...pa tko čudno ozračje je...spat bi šla...tudi jaz. :sleeping: :shsh: x:Dx

včeraj že na pol spim na kavču in me mama kliče...in pravi, da sta se s tamlo skregali, ker se noče in noče učit...pa seveda maturo ima...mami totalno živčna, tamala tudi, ker pravi, da ji mami najeda...uf sem se takoj zbudila...Tamala je spokala in rekla, da gre od doma...itak mami pa zdej ful skrbi. Naša tamala LEV-čistokrvni x:Dx ...uf težko se je z njo kaj zamnit...po njeno bo pa če se vsi na trepalnice postavijo. Takoj ko sem odložila telefon sem rekla...aha..polna luna je jutri...to bo to x;)x .Ah upam, da se bosta umirili in da tamala nardi tole maturo, da bo mami končno mal bolj mirna :palec:

Lp, Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

nespeča, vse mi gre na k..., zjutraj ko sem šla v slzžbo, sem imela ful čuden občutek, da ne hodim po zemlji, tko malce bluzujoči filing, pa še tisto kar želim pravilno speljat, se mi ponesreči in je učinek ravno obratni. p že zjutraj ob 6.30 sem se totalno spičila in ko em prišla domov, smo še enkrat vajo ponovili... tko da, začetek ubitačen.
pa tisto o podpisovanju pogodb mi bo tud prav prišlo... kakorkoli že, bomo že... vse pride z določenim namenom...

[quote name='Marsa' date='23. May 2005 ob 13:24'][post="454704"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ker eni pa ravno nasprotno menijo - nekaj jim ne dela, jasno je kriv LNF (al *sem jih pa jaz zbenala* xrolleyesx)...[/quote]
x:Dx jest sm še ona stara šola, prvo sebe prečekirat

[quote name='Amis' date='23. May 2005 ob 13:25'][post="454706"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]cozmična, sej nam bo bolš...sam ne vem, če ne bo to prestavljeno na drugo leto.... x:Dx  x;)x[/quote]

A dej no Amiska, kaj si tko dlakocepska, kaj pa je 1 leto? Lepo te prosm, ne bodi nestrpna x:Dx x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

[quote]Kdor se zgolj z zelenjavo ne bo mogel zadovoljiti, naj si izvoli gobe[/quote] Kaj to pod meso spada? x:o)x

Drugac pa.. jao, kaksen zacetek tedna.. Se vedno vsa smrkasta in kasljajoca..tud mene glava boli, pa ni to ravno men v navadi... Da o vrocini sploh ne bi govorila.. Ze vceraj me je zacelo kar oblivat. V bistvu je v valovih, mrzlo, toplo, kot bi imela vrocino.. Zdajle na primer sem v dve volneni jopi zavita, pa me se kar zebe :xx!:

Evo, jem vegetarijansko juhico iz vrecke..

Pa caka me letanje cel dan, do 11h zvecer, ko se mi cisto nic ne da in sem cist brez energije... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sej sploh nisem nestrpna :eek: ...kako lahko sploh pomisliš na kaj takega :vragec:

...sem samo nepotrpežljiva.... x:Dx x;)x

[quote name='astra' date='23. May 2005 ob 13:48'][post="454731"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]A sitnoba je kje omenjena?  :inocent:  x;)x
Astra[/quote]

A to je treba res posebej omenjat? Se razume že po defoltu. x:Dx

Amiska, sorry lapsus lingue x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

saj sem gruntala, Aliana, kako se naj izrazim, a gobe 'tehnicno' spadajo pod zelenjavo.... al kam?
No k mesu ziher ne, mislila sem kot nekaksen *nadomestek* mesa... zarad pac beljakovin. x:Ix

Ti rabis sam pojstlo pa caj.

Picasso

Hja, pa [i]cas[/i] za pojstlo pa caj...
bom jutri...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aja seveda... :|||
pol pa vsaj caj. x:)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...