Skoči na vsebino

Napoved za 21. teden

Marsa

Recommended Posts

[color="red"]Sonce se od pretekle sobote zadržuje v znamenju Dvojčkov in tako smo zdaj veliko bolj družabni in elastični kot v prejšnjem obdobju; hitro se odpravimo na pot, več se gibamo, lažje se lotevamo drobnih opravkov in več komuniciramo[/color]

:palec: To,ja! x8Dx

[color="red"]Zelo pomembno je, da ohranjamo umirjenost, osrediščenost in trdnost, pazimo na to, kar uživamo, pijmo več vode in zeliščnih čajev (najbolj priporočljiva je zdaj preslica, OK pa so tudi koruzni laski in drugi čistilni čaji) in prav tako naravne sadne oz. zelenjavne sokove, meditirajmo, posvečajmo se sebi in ukvarjajmo se tudi s fizičnimi dejavnostmi[/color]

Bomo upoštevali! xDDx x^x

Marsa,hvala! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

pestro, plutonovsko, neptunovsko, uranovsko in merkurjevsko... se prav glih za nas aliene in za merkurjevce. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pozabila omenit opekline, morda pozare, eksplozije... morda kake izpade elektrike oz. zvez...
Pa lohk pricakujemo kako onesnazevanje...
(*sem sproti mislila napisat, pa mi v noben odstavek ni slo, pol sem pa pozabila, ker je bilo ze pase oz. sem s tem v mislih ze 'opravila')..

Pisem pa sem, ker kot veste, ne dodajam v napoved oz. nic ne spreminjam, ko je enkrat gor (razen ce popravim kake napake, vcasih pa se tega ne naredim, mal zarad lenobe, mal pa se zarad cesa drugega mroda xDDx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='23. May 2005 ob 16:42'][post="454987"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pozabila omenit opekline, morda pozare, eksplozije... morda kake izpade  ...[/quote]
Pozabila omenit sitnobo, ha, ha... x;)x
Ej, če bo cel teden tak kot danes, bo super. V službo sem prišla ob 9.00 x:Ix ...sem en mal zaspala, potem sem pa full kuhala ... x^x

:palec: x:Xx
Dum spiro, spero.

Men tud ne Cocci, merkur v Biku, prevec. No, ja, ampak povsod pac se pojavi... jaz ga najboljs izkoristim, ko je v sco. pa v ribah mi tud sede, v bistvu...
V kakem strelcu mi ne, v dvojckih ful, zacnem kaj risat al kaj tacga itd.
V Devici mi tud sede (pa ceprav je pol v opoziciji s stelijem in z natalnim merkurjem).

Oona, kako sitnobo, ce si pa videt dobre, pa se pravis da si kul? xDDx
No to me zlo veseli, ampak zdaj mas neke inkonjunkcije pa polsekstile, ne?
Hocem rect, v bistvu bi bilo skoraj bolj za pricakovat, da bi ti obdobje Bika bolj sedlo kot pa Dvojckov...

Picasso

name najbolj deluje pluton v konjunkcijah. Najbolj. mislim da se se ni zgodilo, da bi bla kaksna taka mocna povezava in da jaz ne bi imela kakih frk... al se poskodovala (v zadnjih dneh imam ene par novih ogabnih plavic), urezala, opekla (sem se, predvcerajsnjim, ful, s kropom, da sem imela mal mehurja, sam je prec splahnel)...
itd. dons sem pomislila, pa saj se mi sploh ne da vec zivet... tolk sem imela v hipu dost vsega... nenadoma spremenis zorni kot al kaj... ce zdaj pomislim, ne morem verjet, da sem tko razmisljala....
Skregala se, cist zivcna, se jezila total na voznike, trobila clo dvakrat, pa redko trobim, pravzaprav je to prej izjema kot pravilo...
Torej najtezje ga kontroliram... dela sicer zame lohk, ce usmerim, ce se pa prepustim (zato vpliva neptuna skorajda ne opazim), me pa kar sili v ene akcije cudne vcasih in blazno telesen je...
V tem smislu tko mocno cutim sam se Jupiter, Mars in Uran.
Luna v strelcu mi ne sede... dost logicno, saj je kvadrat... a hecno, v dvojckih pa mi ful sede, pa je prav tako kvadrat.

Picasso

Razmisljam a so mi vsec takili dnevi al mi niso.. pa se ne morem cist odlocit..

V bistvu sem tko.. dvojna.. po eni strani ful polna neke energije, skor evforije.. tud cist telesno.. mi nabija srce, se kar tresem.. Pa ful enih stvari za naredit, letanja okrog, srecevanja folka, komuniciranja..
po drugi strani mi pa tko ni, da bi karkol pocela.. najraje bi se zaprla nekam in samo ždela in cakala, da mine dan..

Pa ne.. saj v bistvu mi je fajn no x:)x Mogoce sam ne bi skodilo, ce bi si vzela kakih 15 minut za cist ta pravo meditacijo in umiritev...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:inocent:

meni se pa zdi da je tale polna luna kar fejst delovala...že od nedelje...vsa zaspana, včeraj komaj vstala, danes da ne govorim, komaj sem čakala da si bom v avtu sedež dol dala in naprej spala...sedaj pa mislim da se malo umirja...sem spila eno kavico...zdej je pa kul...sm že ustvarjalna...imam danes bolj tako delo v službi x;)x x:Xx

Lp, Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

jaz tud taka... v bistvu kao ful energy, a cota, nic se mi ne da, kar vlecem se... :|||
me je pa spet pichlo za risat mal... tko da tud mene mal ustvarjalnost picheva pocas. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. May 2005 ob 09:52'][post="455548"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Oona, kako sitnobo, ce si pa videt dobre, pa se pravis da si kul? xDDx
No to me zlo veseli, ampak zdaj mas neke inkonjunkcije pa polsekstile, ne?
Hocem rect, v bistvu bi bilo skoraj bolj za pricakovat, da bi ti obdobje Bika bolj sedlo kot pa Dvojckov...[/quote]
Sitni so drugi okoli mene. :vragec: x:Dx Jaz pa enkrat polna energije, drugič lenobna da je kaj. Imam pa tudi pestro paleto aspektov, drži. Samo na splošno opažam, da se nobenemu nič ne ljubi in ogromno depresivnih ljudi je.

Danes me je pa cel dan bolela glava. Še bolj pa potem, ko sem dvignila priporočeno pismo. :sori:
Dum spiro, spero.

tole je pa res hecen teden....par ur polna energije za počit (pa ne evforična)...pol pa kar naenkrat čist na rezervi in skor zaspala za računalnikom....kakih 15 do 30 minut krize, pol pa spet kot bi odrezal gre naprej 100 na uro....pa zastopi to če moreš..... :o|o: x:)x

oona, če so sitni, jih daj na ignor... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...