Skoči na vsebino

RESNIČNE ZGODBE...


aangel

Recommended Posts

To sem dobila na mail... ne moreš verjeti :eek:

 

SAMOMORILEC

Osemindvajsetletnika so po neuspelem poizkusu samomora pripeljali na urgenco. Fant je zaužil precejšnjo količino tablet nitroglicerina in jih poplaknil z obilo vodke. Ko so ga vprašali, kako je dobil številne podplutbe in odrgnine po glavi in telesu, je povedal, da se je zaletaval v zid, ker je želel, da bi nitroglicerin eksplodiral.

 

PERNATI OTROK

Petdesetletna ženska je prišla na urgenco in potožila zaradi bolečin v trebuhu. Po temeljitem pregledu so zdravniki ugotovili, da si je ženska v maternico, kos za kosom, stlačila celega piščanca. ženska, ki ni mogla imeti otrok, naj bi to storila v prepričanju, da se bo piščanec spremenil v otroka. O tem, ali je bil piščanec pečen ali surov, ne poročajo.

 

PASJA RADOST

Moški srednjih let si je v navalu pijanskega besa odrezal svoj ponos in končal na urgenci. Spričo povsem sveže poškodbe je bil urolog mnenja, da bi mu manjkajoči ud, če bi ga našli dovolj hitro in v zadovoljivem stanju, lahko uspešno prišili nazaj. Zaradi tega so nemudoma obvestili policijo, ki je preiskala možakarjevo hišo, kjer je eden izmed policistov pod posteljo slišal cmokajočega pudlja. Po krajšem ruvanju s psom, ki se ni hotel odreči nenavadnemu posladku, je policistu uspelo iz pudljevih ust izvleči možakarjevo moškost, ki so jo takoj prepeljali v bolnišnico. Po pregledu prežvečenega penisa je urolog ugotovil, da le-ta ni več uporaben in možak bo moral odslej lulati sede. Policist je bil s strani okrajnih oblasti pohvaljen za svojo požrtvovalnost.

 

IZGUBLJENI KONDOM

Ko so devetnajstletnico vprašali, zakaj se je zglasila na urgenci, je povedala, da se je fantu med seksom snel kondom in da ga ni mogla izvleči niti s prsti. "šla sem v kopalnico in se prisilila k bruhanju, vendar ga tudi izbruhati nisem mogla."

 

EPILEPSIJA IN SEX

Moški in ženska sta prišla na urgenco, zavita v okrvavljene hotelske brisače. Moški okrog pasu, ženska pa okrog glave. Zdravnikom sta razložila, da sta šla na romantično večerjo v hotelsko restavracijo. Med večerjo se je ženska v sladostrastju splazila pod mizo, da bi svojega moškega oralno zadovoljila. V trenutku, ko je imela "polna usta dela" je doživela epileptični napad, ki je povzročil, da je z zobmi zagrabila možakarjevega "oneta" in pri tem v krču otepala z glavo. V agoniji in obupu je njen ljubljeni pograbil vilico in jo z njo zbadal v glavo, dokler ni spustila njegovih kronskih draguljev.

 

več si lahko preberete na ....

 

http://forum.lepa.si/viewthread.php?tid=303

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

uuu to pa mora bolet. Sam tak moški ja, raje bi žensko fental kot pa se odpovedal svoji moškosti :o|o: žalostno :o|o: x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...