Skoči na vsebino

Seminar Nikole Stojanovića?

Samson23

Recommended Posts

Zadnjic sem prek maila kontaktiral Nikolo glede njegove sole astrologije... in mi je omenil, da bi bil pripravljen imeti prvo nedeljo v avgustu enodnevni seminar (tema bi bila odvisna od interesa slusateljev), da pa ga zanima koliko je sploh interesa v Sloveniji za te zadeve.

Tako da naprosa vse zainteresirane, da se mu javijo na njegov e-mail:

uran-ns@eunet.yu, da se odzivu slusateljev primerno tematsko in drugace prilagodi.

http://www.astrologyinserbia.com/

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Samson, po mojem zanimanje ziher je (saj mamo cele strani teme ali celo dveh), se mi pa zdi mal 'neroden' termin.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj vem..., samo je pa skozi leto nenormalno zaseden-astro sola, raznorazni clanki, fuuul klientov, pa se novo knjigo pise, sajt obnavlja... vceraj ko sva mailala mi je tko zmedeno deloval kot kak zaljubljen solarcek. x:Dx

Tko da je reku, da bi imel zal samo takrat cas. :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Koliko bi bila cena in kje bi se dogajalo x?x  x;)x

Dogajalo bi se predvidoma v Izoli, cena bi bila odvisna od stevila interesentov. Ce bi bla manjsa skupina in bi bil pristop posledicno bolj oseben, bi bila cena temu primerno visja in vice versa. Za nadaljne informacije je najbolje, da se obrnes direktno nanj. Osebno je on pokazal najvec navdusenja za eno skupinico od 15-25 ljudi...

Frank Zappa

• 2 weeks later...

Vlahi (srbi) nimajo opero in astrologijo. Ni jim rabila, niso imeli navigacijo. Astrologija prihaja iz mest kot Benetke. Benečani so nucali mape, karte, saj so jih tudi prinesli iz Paflagonije ko so prišli. Slovenci so baje benečani, vidi http://veneto.org

A ni mogoče da slovenci nimajo astrologe. Kaj pa Gerkman? A je obupal, hahaha? Kaj pa Marsa, Madona!?!

Slovensko v nakup!

Brez ozire na navigacijo po reka Moravska? A imamo slovenci astrologijo? Nekaj se Reya vkvarjala amaterski, Marsa je kar v redu,

kaj če vam sploh nekaj druzga? Gerkman je bil zelo korektan. Zdaj so šole. A ni mal nerodno ugotoviti da bolj primitivni i manj europski xyloni dobijo slovence kateri že končno imajo lastne možnO5ti RAzvoja?

Upam da vsaj primorci ne maRAjo tega...

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

Ti si faca...

Dej pridi se se pod "intruder" sem pofockat pa se 1X isto povedat!! x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...