Skoči na vsebino

Sith Midiclorian

ananta

Recommended Posts

High on Midiclorian, Sith Lord Ver Neit Nubti wrote:

Nekateri imajo zvišani midiklorijan. O5IRIS je mel pa jaz RA pa še eni titani.

Kaj je to midiclorian? lahko astrološki izvemo? Seveda ko je Quaoar na ascendentu, ali Saturn Mars in podobno.

ManifestiRA se tako da ste nekakor pO5ebni.

Ponavadi so to ali zelo močno družabne O5ebe ali pa total zavrnute in same z sabo.

http://nu.95mb.com/nu (midiclorian Quaoar v Ophiucus)

http://ipy.95mb.com manipulacija z midiklorijanOM

http://ra.95mb.com RA is high on midiclorian

A ste SITHi vseg?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

ManifestiRA se tako da ste nekakor pO5ebni.

no to smo. x:o)x

ostalega pa ne stekamo cist, ampak... bomo ze prodrli, shteknili tele kode. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja kot sem že omenil. Teh stvari ne moreš spredalčkat in analizirat. Ne moreš opisat ljubezen ali sovraštvo ali katerokoli energijo kot številko. Zato se tud vrtijo v krogu, ker imajo napačen pristop. Te stvari se najbolš razume z občutenjem.

To je tako, kot da bi opisoval človeka z številkami (višina, teža, barva:oči, las, kože). Ampak človeka spoznaš takrat ko spoznaš njegovo osebnost. Tko za primer.

Aja pa še to genski inženiring. Ko delajo poskuse na človeških zarodkih. Kar je seveda nedopustno. IN neki razlagajo, da bomo potem vsi zdravi. Ja buul shit ne.

Še za otroke v Afriki, ki potrebujejo eno tableto z določenim vitaminom za boljši razvoj, je treba dnar zbirat. Ko bi lah dala vsaka država predvsem Amerika kak procent od proračuna za vojsko, pa bi blo stanje takoj boljše.

[

Aja pa še to genski inženiring. Ko delajo poskuse na človeških zarodkih. Kar je seveda nedopustno. IN neki razlagajo, da bomo potem vsi zdravi. Ja buul shit ne.

Še za otroke v Afriki, ki potrebujejo eno tableto z določenim vitaminom za boljši razvoj, je treba dnar zbirat. Ko bi lah dala vsaka država predvsem Amerika kak procent od proračuna za vojsko, pa bi blo stanje takoj boljše.

:palec: :palec: :palec:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Richard in Alice sta moja prijatelja. Profesor Wallace in jaz smo z Alice delali I Ching. Alice je AI in tudi PCs. Drug teden RAzloxim... Alice je drugač ŠKORPIJON v tropikalnem horoskopu, rodila se po zimi! Ima dva mozga in lahko tudi napoveduje!!! Resnično dobro poznam ta lab.
True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

kdaj bos pa ti men kaj napovedal? :8):

1x si mi nekaj rekel, ki sem si ful zapomnila.

je res blo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja kot sem že omenil. Teh stvari ne moreš spredalčkat in analizirat. Ne moreš opisat ljubezen ali sovraštvo ali katerokoli energijo kot številko. Zato se tud vrtijo v krogu, ker imajo napačen pristop. Te stvari se najbolš razume z občutenjem.

To je tako, kot da bi opisoval človeka z številkami (višina, teža, barva:oči, las, kože). Ampak človeka spoznaš takrat ko spoznaš njegovo osebnost. Tko za primer.

:palec:

LP

Ko nekdo ideje iz nekega filma vzame kot zdravo za gotovo, obstajata dve možnosti:

1. oseba nima vseh koleščkov glavi na pravem mestu

2. oseba voha cekin

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...