El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 me zanima tko v bližnji prihodnosti kdaj bi bil prvi tak fajn dan za bend ustanovit smo se zbrali vrli glasbeniki in zdej bo treba narest bend... pa bi rad da je pod srečno zvezdo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> me zanima tko v bližnji prihodnosti kdaj bi bil prvi tak fajn dan za bend ustanovit smo se zbrali vrli glasbeniki in zdej bo treba narest bend... pa bi rad da je pod srečno zvezdo... Ko znaš in imaš kaj za špilat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 naslednji teden, sem glih vceraj mal napovedi ze napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 to mi delaj marsa lih naslednji teden smo ga mislili hehe keri dan pa? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 cetrtek, petek al pa soboto.Lahko tud v nedeljo popoldne, odvisno, katera Luna ti bolj sede - v ovnu, biku ali dvojcku - jaz osebno bi si izbrala od tega luno v biku in bi to bil petek al sobota. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cetrtek, petek al pa soboto.Lahko tud v nedeljo popoldne, odvisno, katera Luna ti bolj sede - v ovnu, biku ali dvojcku - jaz osebno bi si izbrala od tega luno v biku in bi to bil petek al sobota. v soboto imamo kitarski piknik ouyea najlepša hvala marsa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 malenkost, dobro spedenajte! (*bo super, luna v konj. s tvojim merkurjem, sicer pa bo sonce v konj. z merkurjem v teh dneh). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 Hja mal sem gledal ascendente, tam ob 14.30, pride lih lepo venera na MC v dvojčku jupiter pa na ASC v tehtnici, lunca v bikcu jeah jeah... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Pameten da si uposteval to - ce mas ze moznost, pa evo - pravocasno, tko kot je vedno, ce gre za prave stvari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cetrtek, petek al pa soboto.Lahko tud v nedeljo popoldne, odvisno, katera Luna ti bolj sede - v ovnu, biku ali dvojcku - jaz osebno bi si izbrala od tega luno v biku in bi to bil petek al sobota. pa bohnedej pondelk, tork, sreda... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jah kar probaj aakhut, pejt zurat v pondelk pa v torek, pa pol se v petek pa v soboto, pa bos povedal, kdaj je blo boljs. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ooo jurči. super. no sej je bil že cajt... ti že skoz pravm, da morš mal pokazat kaj znaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 in kako bned ElNino?? a si ga naredu?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Vsak dan. Lahko Neptun na meridianu, na M.c. ali na zahodnem horizontu (zahaja) A je še bendov? Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.