Skoči na vsebino

Kdaj bi bil primeren dan za ustanovit Bend

El Nino

Recommended Posts

:D me zanima tko v bližnji prihodnosti kdaj bi bil prvi tak fajn dan za bend ustanovit smo se zbrali vrli glasbeniki in zdej bo treba narest bend... ;) pa bi rad da je pod srečno zvezdo... x:px
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:D me zanima tko v bližnji prihodnosti kdaj bi bil prvi tak fajn dan za bend ustanovit smo se zbrali vrli glasbeniki in zdej bo treba narest bend... ;) pa bi rad da je pod srečno zvezdo...  x:px

Ko znaš in imaš kaj za špilat x;)x x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

naslednji teden, sem glih vceraj mal napovedi ze napisala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cetrtek, petek al pa soboto.

Lahko tud v nedeljo popoldne, odvisno, katera Luna ti bolj sede - v ovnu, biku ali dvojcku - jaz osebno bi si izbrala od tega luno v biku in bi to bil petek al sobota. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>cetrtek, petek al pa soboto.

Lahko tud v nedeljo popoldne, odvisno, katera Luna ti bolj sede - v ovnu, biku ali dvojcku - jaz osebno bi si izbrala od tega luno v biku in bi to bil petek al sobota. :palec:

v soboto imamo kitarski piknik :D :inocent: :vio: x:)x x:px ouyea :D najlepša hvala marsa x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: malenkost, dobro spedenajte! xcrossfingx

(*bo super, luna v konj. s tvojim merkurjem, sicer pa bo sonce v konj. z merkurjem v teh dneh).

Picasso

Hja mal sem gledal ascendente, tam ob 14.30, pride lih lepo venera na MC v dvojčku jupiter pa na ASC v tehtnici, lunca v bikcu :D jeah jeah...

:palec:

Pameten da si uposteval to - ce mas ze moznost, pa evo - pravocasno, tko kot je vedno, ce gre za prave stvari. ;) :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>cetrtek, petek al pa soboto.

:vragec:

pa bohnedej pondelk, tork, sreda... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jah kar probaj aakhut, pejt zurat v pondelk pa v torek, pa pol se v petek pa v soboto, pa bos povedal, kdaj je blo boljs. x:Dx x:px x;)x x:Dx :vragec:

Picasso

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...