češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Prijetno osvežujoča pijača,pa simple za narest.Odžeja 100% skuhaš metin čaj,ga ohladiš po potrebi precediš...dodaš par narezanih limoninih kolutkov in vse skup pokn v hladilnik da se primerno pijača ohladi.....njamsi..pomirjujoče osvežilno in božanskega okusa..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 sladica bo tole.... vzameš melono jo razpoloviš,izdolbeš meso,ga narežeš na koščke....dodaš še nekaj mokrega sadja in posuješ vse skup z vanilijem,dodaš malo gina-res pikico.... vse skup pokneš v hladnik da se ohladi....V izdolbeno melono-služi ti kot posodica,nato naložiš to sadje,k se je dodobro ohladilo in prepojilo s sokovi....dodaš po želji še kakšno kepco sladoleda na vse to...in potem dela domišlija...hehehe eno melonco pa dve žlički..pa zaposliš par,ki te je obiskal...skup jesta iz ene melone...al pa za roantične dušče.zvečer..ob lepi glasbi se razvajaš.........he sam obvezno dodaš še smetanco na tole vse skup....... pa dober tek!)) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 V tole zadnjo se dodas 2dcl vodke in 2dcl tequile in mas bowlo. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tole zadnjo se dodas 2dcl vodke in 2dcl tequile in mas bowlo. L.Sol si pa kar na dlan nasuješ in ližeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Podobna tema že obstaja. Dajte malo poiskat, ne pa kar novih tem odpirat in kratit nepotreben prostor! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Podobna tema že obstaja. Dajte malo poiskat, ne pa kar novih tem odpirat in kratit nepotreben prostor! Uf, saj nisem jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 soryyyyyy no...a je plac omejen? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>soryyyyyy no...a je plac omejen?Nema sori, če pozabiš na sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ti jo dam na tvoj rep..hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti jo dam na tvoj rep..hehehehe Kaj nimaš svojega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 nop...tvoj jo rabi... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kaj ti je rekla Contesa greva na čvek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti je rekla Contesa greva na čvek pajade,me pa že dolgo noben več ne ukazuje in mi tudi nihče več ne bo....sicer pa si ti s soljo nekaj začel.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a dej a res a pol voziš ne glede na omejitve, pa v službo prideš kadar se ti zljubi, ... a veš kdaj boš ubogala ukaz? ko bo nekdo rekel, tkole češpljica dovolj si ga sračkala na tem svet, čas je da greš... če se takrat ne boš zmenila in kljubovala, vsaka ti čast, povej recept še meni Contesa pa je želala povedati samo to, da tema že obstaja, da Marsa plačuje za plac ter da se držimo nekih pravil... ne vidim nobenega ukaza tu... aja men pa PMS tud ukazuje moje počutje :xx!: bom pa preizkusila prvi recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ups...baje se čveka tam spod.....ja sory noo pol pa naj kar pobriše..zame pa že nau plačvala nič...... še zmerej pravim da me ne bo nihče ukazoval ja?vzam kuker hoč....razpredat pa ne mislim tuki..... pa brez zamere,sem sam jasno in glasno to povedala...pa nimam PMS_a Marsa briši prosim to temo!)) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sploh nisi razumela kakorkoli že, lepo nedeljo ti želim, ja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ja sory čist možno da nisem razumela.......slabega nisem hotela nič,ko sem odprla to temo..tud jest tebi vse lepo...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sej vem, da nisi mislila nič slabega.... mogoče boš pa tule našla kaj novega http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3773 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 hvala dobri recept,sa večina jih je takih,ko neveš kam po sestavine,se pa fino bere aham Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zelo prileže se če zmešaš 1 l kokte, 1 l navadne vode in 3 limone (izsttsnjene), lepo ohladiš in pijača je super. Vanjo lahko daš tudi kocke ledu z limoninim sokom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Naslov teme je tudi"sladice za vroče dni".Poleg sladoleda ..SNEŽENE KEPE Potrebujemo :5 jajc1l mleka5 minut časa Ločimo beljake in rumenjake.Iz beljakov stepemo sneg...segrejemo mleko( da je tik pred vretjem) in z jedilno žlico zajemamo sneg in ga polagamo v mleko.Kepice poberemo iz mleka..postopek ponavljamo, dokler ne porabimo vsega snega.Rumenjake zmešamo, dodamo malo sladkorja in žlico moke in počasi vlijemo v mleko, v katerem smo prej skuhali sneg.S tako dobljenim pudingom zalijemo snežene kepe in postavimo v hladilnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sangria! brez vina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.