Skoči na vsebino

Napoved za 22. teden

Marsa

Recommended Posts

mene tud..

ja, saj res... saturn... se vedno... xrolleyesx
kok je ze dolgocasen in smotan a ne! :o|o:

x;)x

A majaron mas? baje da tud dela ful dobr za krce mens.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

to je zarad rib, zgleda da bosta mars pa uran se udarla pol... jaz sem tud bolj tko... ne glih na izi, ker nisem izi, pac pa mal vznemirjena, pac pa sem tko izi... nic se mi ne da. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. May 2005 ob 13:54'][post="460768"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Kure. x:o)x
a ves da sem se jih ful bala, ko sem bila majhna? x:px x:Ix

'Ocitno je bila breja, ker imajo sedaj 5 maldicev' :P :P :P
me spomni na frenda, ki mi je podaril za rd hrcka, kako je pravil, kako je on dobil hrcka. lepo pac dobi tega hrcka, cez en teden pa so imeli 250 hrckov. x:o)x x:Dx x:Dx
Da se ti zmesa.

Mladi mucki, med najlepsimi prizorcki, najlepsi maldicki, zame definitivno (pa ceprav so vsi maldicki lustni, ampak cez muckice jih pa ni  :2src:).

Smarnice!!! te pa tule ne vidis prav pogosto, sam tud so, ker je blizu gozd pa vse, saj sploh ne vem, ce je gozdna ali poljska al kaksna.

ja, komaj cakam mal dezja, ker sem cist boga, tezko diham in slabo mi je, sam to je zarad MS tud (drugac mi pa nikol ni prav slabo, sam krche mam oz. boli me, vendar slabo pa mi ni nikol, dons pa ful, kar zgago mam, kot bi mela mal zolca prevec).

aja, baje da se zolc, ki ga recimo izbruhas, nikol vec ne povrne - kolkor ga ams, ga mas. a je to res?? a kdo ve?
je zandjic frend rekel, joj kao, ko sem rekla, da sem pri 20. v enem obdobju veckrat zolc bruhala, ces da ojoj, sem rekla, ah kje, ocitno sem ga imela pac tolk odvec - in prav res, sem tud 'zolcen tip'... sicer sem pa 'srcni' v bistvu, itak smo mesani, nihce ni cisti tip necesa.[/quote]
Marsa: ne vem, če ti je kdo odgovoril o žolču...ampak mislim, da vsega žolča ne moreš izbruhat( tudi odvečnega ne).Mislim, da se tudi žolč regenerira, res pa je, da ni NUJNO potreben v našem telesu.Če imamo težave z žolčnimi kamni, potem nam žolčnik pač odstranijo(skozi cevko ga previdno izsesajo iz telesa).
Muck se res veselim.

ne ne, nimam nikakrsnih tezav sploh s tem, sam slucajno je nanesla beseda, pa me je presenetil, ko je frend to rekel, pa sem se spomnila, da sem tedaj imela tele frke...
saj se mi je zdelo... xyesx

Mucke... skoz bi jih sam muckal. :2src:

Picasso

[quote name='Marsa' date='30. May 2005 ob 22:48'][post="461557"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ne ne, nimam nikakrsnih tezav sploh s tem, sam slucajno je nanesla beseda, pa me je presenetil, ko je frend to rekel, pa sem se spomnila, da sem tedaj imela tele frke...
saj se mi je zdelo... xyesx

Mucke... skoz bi jih sam muckal. :2src:[/quote]
Saj jih bom "muckala" x:Dx .Mislim, da je bil "moj rekord" 10 muck hkrati.In, ko sem hodila okrog hiše, je "mačja procesija"hodila za menoj.Mož je prijazno pripomnil, da samo čaka, da si dam metlo med noge in odletim.Coprnica pač xDDx

kolk je hecno tole...ful neki delam skoz, pa muvam....pol pa naenkrat kot bi me izklopili iz štroma...pa konc z mano....čez nekaj časa pa spet ok in gremo dalje....zvečer pa spet ista reč...hecni tile energetski mrki :o|o: ...drugač pa ok zaenkrat...sploh včerajšnji dan je bil super, kar ni glih značilno za pondelk x:Dx
danes pa nizek pritisk, pa se mi ne da glih bogvekaj...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='enja' date='30. May 2005 ob 21:59'][post="461581"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... "mačja procesija"...[/quote]
x:Dx x:Xx xDDx x:Xx :2src: x;)x

[quote name='Amis' date='31. May 2005 ob 07:04'][post="461696"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]..hecni tile energetski mrki  ...[/quote]
ja, dobr si se izrazila, ceprav morda se bolj 'kratki stiki'. sploh dons...

saj bomo, saj je ze tork. x:o)x

Picasso

he he he...energetski stiki...ja, izraz je res bolj ustrezen.... xDDx

...danes pa čuden filing v glavi...tak raztresen....no, bo šlo mimo...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote]V teh dneh lahko pričakujemo več policijskih in vojaških akcij, upore in trenja, prav tako bo najverjetneje razkrinkana kakšna sumljiva dejavnost oz. bo prišlo do kakšnega škandala ali pa bomo izvedeli osupljivo novico.[/quote]
[color="purple"]......streljanje v mestu? :sori:[/color] [url="http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050602_2057195.php?Rxn4=40"]http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...195.php?Rxn4=40[/url]

[quote]Sklepali bomo številne posle ali se o njih vsaj dogovarjali in vse se bo odvijalo zelo hitro.[/quote]
[color="purple"] x8Dx :palec: Danes podpisala pogodbo. x^x xDDx [/color]

[quote]vsekakor bo v ozračju veliko napetosti in tudi statične elektrike[/quote]
[color="purple"]Ma ja, pismu, ta elektrika! Pol pa dam ljubčka mojemu al pa mami, pa se krešejo iskre... :eek: xrolleyesx[/color]

[quote]zelo močen veter[/quote]
[color="purple"]....vetrovi x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx ....sej vem, praviš prebavne motnje... ni tok hudo no. x:)x [/color]

[quote]ukvarjanje z glasbo[/quote]
[color="purple"] x^x totalno ponosna in vesela, da sem ponovno igrala klavir... tko mi je pasalo... pa še bi, če ne bi prišel brat domov...[/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec: xDDx x8Dx

Dbest Katja, thanx za porocanje! x:Xx

Blazno me veseli - za klavir (:hepko:) in pogodbo se najbolj! :palec: x8Dx

Streljanje?
Sem nekaj slisala, ja, hvala za link, bom sla kuknit.

kako pa je z mamo? :8):

*

oona - jaz tud cist nervozna, brez obstanka... :|||

Picasso

[color="blue"] x:Xx Marsa... x:)x Mami hodi na obsevanja in počasi se ji poznajo, postaja bolj utrujena, boli jo bolj kot jo je prej, dobila je podočnjake (nikoli jih ni imela)... samo je rekla, da se s tem in z bolečinami sploh ne obremenjuje. x^x :vtz:[/color]

[quote]Na pot nam bodo prihajale nove priložnosti in novi ljudje in dogodki, srečevali pa bomo tudi stare znance in prijatelje, ki jih že dolgo nismo videli oz. smo izgubili stik z njimi.[/quote]

[color="blue"]No pa še to! xDDx Bla na kosilu z očetom in očetovim prijateljem iz Nemčije ter njegovo familijo, videla pa jih nisem že res nekaj let! (9 let! :eek: x8Dx ) xDDx x^x [/color]

Ta teden za nami naj bi bil "dober" teden, men pa je bil eden slabših.Saj se ni zgodilo nič posebej slabega, samo jaz sem malce čudna...

res sem srečala nekaj ljudi, ki jih že dolgo nisem videla, spoznala nekaj novih...pa vse to...samo nad menoj je ves čas neka teža... :o|o:

No, pa počakajmo, kaj nam prinese nov teden.. :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

[quote]Pred nami je vznemirljiv in napet teden, poln nepričakovanih dogodkov in zasukov.
Najverjetneje ga bomo že začeli nenavadno; morda se bomo lotili nečesa novega, morda nas bo nenadejano odneslo na kakšno pot ali bomo doživeli posebno srečanje ali se nam bo zgodilo kaj drugega, nenavadnega.

Na pot nam bodo prihajale nove priložnosti in novi ljudje in dogodki, srečevali pa bomo tudi stare znance in prijatelje, ki jih že dolgo nismo videli oz. smo izgubili stik z njimi.

Sklepali bomo številne posle ali se o njih vsaj dogovarjali in vse se bo odvijalo zelo hitro.

To obdobje bo zelo dobro in plodno za najrazličnejše dejavnosti; za vsakršno ustvarjanje, ukvarjanje z glasbo, slikanjem, plesom itd., kot tudi za pisanje, govor, učenje in študij.[/quote]

Jaz kar vse qvotam čeprav sem prebral samo prvi del, ki je sedel točno na moje zvezde prejšnji teden.

Dobil sem telefonski klic in potem sem moral v nekaj dneh veliko enih stvari organizirati. Komlet zasuk iz ene dejavnosti v drugo. Ob koncu tedna, točneje v petek sem že spoznal nove ljudi s katerimi sem preživel cel čas do včeraj, danes srede 8.5.

Posli si sicer niso sklepani, kot je to nakazano v enem odstavku, toda ena od oseb bi bila primerna za posle neke popolnoma X dejavnosti. Kakšno bo nadaljevanje vsega tega v čemer se nahajam zadnji teden in pol bomo videli v prihodnosti.

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...