Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem se se menila s frendico, da uletiva mal, ko/ce spacam napoved, zdaj pa sem sicer jo, sam ne vem, ce se mi da ven. ce bi blo res kaj, kaka 'akcija' pa to, bi se spravila, tko pa ne vem. Bi se pridruzla.. pa sem glihkar piksno piva spraznila, pa ne bi sla v avto zdaj... jutr mogoce... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 saj jaz sem tud bolj off, po eni strani cist sesuta, po drugi pa me kar nekaj vlece nekam. se vidmo kdaj, se lohk zmenimo kak dan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>13?? a se hecas? a tolk da jih je? hm... 1.stavba:tifanimonokelYHD 2. stavba:chanel 0gala halamizart 3. stavba:yala yala 4. stavba:stripychrna kuhnagromkimenza pri koritumarucha 5. stavbacelica ...........................13 zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 pih pa res... blazota, si ne bi clowk mislil... sam - glih 13? a ni mega? a ti gres 'branit' mal dons aakhut? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 dons bom jst branu barikade v postli.....jutr pa .....mogoche zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 saj jaz se tud bolj k temu nagibam in itak vidim da je ura ze 22.no upam da ne bodo glih dons zrushil, zato ker mene ne bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ajebiga....enkrat bojo ziher....pa zmeri koga ne bo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 pol pa moramo bit, dokler ne zrusijo. pa sploh nocem da zrusijo. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa moramo bit, dokler ne zrusijo. pa sploh nocem da zrusijo. :xx!: tjahjst s si zmeri zhelu met kak leclerk sred mesta....k na vich je mal delch zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 ja sej pol bos lohk pa hodu v leklerk zhurat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej pol bos lohk pa hodu v leklerk zhurat. she zmer boljsh k u mercator k jankoviĆ-u :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 men ne, men je mercator najblizji sosed, leclerc pa kilometre stran. pa prevelik mi je leclerc. mi je cist tumach.majo pa kaksne stvari, ki jih 'ni' (al pa jih ne najdem pac) drugje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jebesh FOTELkovo....leclerc rullzzzzzzzzzz zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Zdravo, kolektiv kluba Gromka, AKC Metelkova mesto, vas obvesca, da je inkriminirani objekt Mala sola do nadaljnjega odprt za javnost vsak dan tudi od 6. ure zjutraj do 15. ure popoldan. Obvestite o tem cimvec prijateljev, prijateljic. Tiste ure vam v Mali soli nudimo druzabne igre, prirocno citalnico tekocih obcil, revij in knjig ... (Odziv se stopnjuje, tako da se tudi vsebine in ponudba dopolnjujejo sproti.) Na voljo so caj, kava in drobni prigrizki - prostovoljni prispevki vec ko zazeleni. Na ogled je medijski historiat nedavnih metelkovskih dni, tam so kopije nekaterih pisem v podporo Metelkovi, v kotu se s simpaticno jakostjo daje program Radia Student - http://www.radiostudent.si ... Prostor Male sole je zelo primeren tudi za radikalno samost in srecanja intimne in manj intimne narave: Kadar se obisk ali srecanje idejno poveze s "Festivalom stalne groznje - Poletje v Mali soli", pa smo sploh zadeli zebljico na glavico. Solidarnost, improvizacija, akcija! Pridite v prijeten atrij-umetnino, tja med izjemno cloveske "globokomorske" murale Tine Drcar in Bineta Skrta. Ohranimo Malo solo pri zivljenju skupaj, kolektiv kluba Gromka http://www.metelkova.org/gromkahttp://www.metelkova.org...................................................... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 Rusenja niso uspeli prepreciti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Sami neki napadi in rušenja te dni... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, saj sem se ze v dnevniku bunila, pa pol se tole osvezila rajs.....mah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 V glavnem - Celica, hostel ki je cca 15 metrov ali 20 oddaljen od ZRUSENE Male sole, je plac, ki je skoz obiskan, ta hostel pa bojda med najbolj spedenanimi, modernimi in atraktivnimi v evropi!!! x!x saj zdaj bodo pa namest da bi tam muzkico poslusal pa slike gledal rajs na grad se z zicnico vozil. :xx!: (glavn da mamo to, pa jebes kulturo ) Tko da sami sebi v skledo pljuvamo, bedaki! VSI turisti so lohk gledal agresijo, ko v urejeni miroljubni moderni "oazi" sredi evrope so rusil kulturo.Visek kretenizma in slabe podobe, pa polet, v casu ko je turizem na visku, v celici se zamenja blazotno folka, vsi navduseni, mladi, veseli, da kok je lustno tu v Sloveniji.Teh Slovenija najbrz nou vec vidla.Ce si se tok neprizadet in nepristranski, ce se te skratka niti mal ne tice, pa je zalostno gledat VSAKRSNO rusenje. Rusenje kulturnoumetniskih objekotv pa ima se simbolicni pomen in zelo zelo zelo grenek okus. sem sla pogledat komentarje, kok folka je proti, ko se v lajfu niso not stopil, ki imajo ocitno ful casha v CD hodit sam....Dvomim, da *van goghi* hodijo v CD in Narodne galerije, kjer so snobi s cashem.nekdo na sajtu je rekel, da bodo najbrz tud Narodno galerijo zrusil pa tam kaksne vile postavil. da noumo te necedne in nepotrebne kulture mel, bomo rajs narod slampastih goljufivih trgovcev, ki macka v zaklju prodajajo. ne sam obsojanja vredno, ampak res za zamislit se, kaj se pocnem v tej k* drzavi, ki ni moja - jaz je nocem TAKE. Vojaske pa policijske pa cerkvene.ce pa ze vse to, pa hocem red - TUD drugje. ne mi tega resevat, ker za drugo nimamo jajc, phe, eno bogico metelkovo se je sesul, medtem ko mamo velik druzga dela, stevilne nacionalne sramote, no rusenje metelkove pa je ena njih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ja, najprej bodo vse porušli potem bodo pa kakšno filialo avstrijske zavarovalnice zgradil :xx!: Včasih so šli ljudje z vilami na ceste, zdaj gledamo ob tla in se brigamo za svojo rit . Akcija-reakcija, odgovorni smo mi vsi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, narod trgovcev bomo pa zavarovalniskih agentov, mamo pa seveda blazne vojske pa vse, kolkr borbeni pa viteski smo! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, narod trgovcev bomo pa zavarovalniskih agentov, mamo pa seveda blazne vojske pa vse, kolkr borbeni pa viteski smo! :xx!: Me je prav strah Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 V glavnem - Celica, hostel ki je cca 15 metrov ali 20 oddaljen od ZRUSENE Male sole, je plac, ki je skoz obiskan, ta hostel pa bojda med najbolj spedenanimi, modernimi in atraktivnimi v evropi!!! x! Ja to je čisto mim, pa sedaj je še poletje in je dosti ljudi tam... xRusenje kulturnoumetniskih objekotv pa ima se simbolicni pomen in zelo zelo zelo grenek okus. Sem prebrala na tistem linku, da če bila kulturni spomenik se to ne bi zgodilo, je bila pa opredeljena kot nepremična kuturna dediščina, z najmanjšo mero varovanja :xx!: Pa še uničli so del poslikave v notranjosti prostora :xx!:, ki je bila diplomsko delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, pa se ta vidik, saj pravim, umor kulture, izzivljanje nad umetniskimi stvaritvami. pa da ni dost spedenano! presneto!!!!! jasno da ne, ce ni nikakrsnega budgeta, ce ni podpore, pac pa polena pod noge!!!! kako pa naj ustvarjas v takih pogojih v lajfu! mas blazotne centre moderne, kjer tisoce folka placujejo za vdrzevanje, pa zna bit 100x bolj svinjsk!! Pa ISTA kolicina folka se obrne. Junkije naprej mecejo tud!teh na metelki sploh ni, jih pravzaprav prej ne marajo, tud zato, ker jih nerealno pomagajo stigmatizirat, metelkovce. nerealno pa zato, ker metelka nima nic s tem, pac pa ima ZDRAVSTVENI DOM na metelkovi.TO je vzrok, da so v blizini junksi. Da pa horde napadejo geje v blizini metelke, pa je to 'logicno' zato, ker se tam pac tud zbirajo in organizirajo razne dejanvosti. ce bi jih mel v tivoliju (hala tivoli), bi pa pac v tivoliju jih sesuval, tko kot so onega zastihal na Rozniku, pa se Rozhnik se vedno dogaja, vkljucno s klobasami in ostalo to mal drugacno slovensko 'kulturo'. :xx!: In tud Lipa se vedno stoji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 PROKLETI PRASCI Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja, s tanki nad kulturo, zgodovina se ponavlja. sam da zdaj grejo tisti s tanki, ki so prej bli v vlogi onih, ki so jih s tanki.Podn. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.