nimbus 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 "I'm the one, that I want to be." God Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 24. marec 2011 Prijavi Deli 24. marec 2011 Obstaja nekdo, ki ima moč spremeniti svet v trenutku. Ti. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2011 Prijavi Deli 25. marec 2011 The talent for self-justification is surely the finest flower of human evolution, the greatest achievement of the human brain. When it comes to justifying actions, every human being acquires the intelligence of an Einstein, the imagination of a Shakespeare, and the subtlety of a Jesuit. Michael Foley 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. marec 2011 Prijavi Deli 30. marec 2011 You areWhat you doWhen it counts. -The Masao 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Sometimes it is better to suffer now that you won't need to suffer later... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. april 2011 Prijavi Deli 10. april 2011 "Volja do moči. Poskus prevrednotenja vseh vrednot. Za to bom potreboval vse; zdravje, samoto, dobro razpoloženje, morda kakšno žensko." Nietzsche Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. april 2011 Prijavi Deli 11. april 2011 http://www.svet-majic.com/images/majice/sluzba_velika.gif neznan avtor s SvetaMajic 1 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2011 Prijavi Deli 12. april 2011 Nič človeškega mi ni tuje.(latinski izrek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2011 Prijavi Deli 12. april 2011 "Jaz sem dinamit." Nietzsche Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2011 Prijavi Deli 12. april 2011 "Jaz sem dinamit." Nietzsche to je blo "na pamet", zdej pa še original: "Poznam svojo usodo. Nekoč bo z mojim imenom spojen spomin na nekaj neznanskega - na krizo, kakor je še ni bilo na zemlji, na najglobljo kolizijo vesti, na odločitev, priklicano proti vsemu, v kar so ljudje dotlej verjeli, kar so terjali in posvečevali. Nisem človek, sem dinamit." Nietzsche, Ecce homo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first." Mark Twain 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 Če stisnemo pest, ne moremo pobožati. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. april 2011 Prijavi Deli 19. april 2011 "Tisto kar ljubimce ločuje od soljudi, je, da so brez sveta, da je svet med njimi izgorel." H. Arendt Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 20. april 2011 Prijavi Deli 20. april 2011 a kdo ve kaj je keč? Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. april 2011 Prijavi Deli 20. april 2011 z desci je k s spermiji.eden od milijon je uporaben. tko da... vsekakor imaš šanse... in to celo 1 : 1 000 000. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. april 2011 Prijavi Deli 20. april 2011 hvala, si me prav potolažil u bistwu sem te hotu najprej zjezat, da bi te pol loh tolažu, pa si zajebala. čist neuporabna si Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2011 Prijavi Deli 21. april 2011 "Moraš biti človek, se tega zavedati in pri tem vztrajati." Rene Francois Armand Prudhomme 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2011 Prijavi Deli 22. april 2011 Prižgi luč – namesto da se pritožuješ nad temo.(kitajski pregovor) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 22. april 2011 Prijavi Deli 22. april 2011 " Ošle žene da farbaju jaja, ima koja da ofarba moja".....Lepa sela lepo gore Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. april 2011 Prijavi Deli 23. april 2011 Tako resnične izjave pa že dolgo nisem slišal...iz nekega maila...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Pametne ženske utišajo moške tako,da dvignejo noge, neumne pa tako, da dvignejo glas. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bolfenk 23. april 2011 Prijavi Deli 23. april 2011 Pametne ženske utišajo moške tako,da dvignejo noge, neumne pa tako, da dvignejo glas. ja, všeč so mi ta pametne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. april 2011 Prijavi Deli 25. april 2011 Bodi svetloba, ne sodnik. (Jezus) 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. april 2011 Prijavi Deli 27. april 2011 Quotes of the week, ta teden je ne bo, zgodilo se je tole: Rene Descartes walks into a bar.The bartender says, "Are you having a beer?"Descartes says, "I think not," and ceases to exist... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2011 Prijavi Deli 30. april 2011 "Noč ni nikdar tako dolga, da ne bi prišel dan za njo."(slovenski pregovor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 "Love is everything." St. Augustine 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.