Skoči na vsebino

Quotes of the week

free

Recommended Posts

"I'm the one, that I want to be."

God

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

The talent for self-justification is surely the finest flower of human evolution, the greatest achievement of the human brain. When it comes to justifying actions, every human being acquires the intelligence of an Einstein, the imagination of a Shakespeare, and the subtlety of a Jesuit.

Michael Foley

Possible—but highly unlikely.

"Volja do moči. Poskus prevrednotenja vseh vrednot. Za to bom potreboval vse; zdravje, samoto, dobro razpoloženje, morda kakšno žensko." x:Dx

Nietzsche

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

http://www.svet-majic.com/images/majice/sluzba_velika.gif

neznan avtor s SvetaMajic

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

"Jaz sem dinamit."

Nietzsche

xrainbowx

Fernando Pessoa

"Jaz sem dinamit."

Nietzsche

xrainbowx

to je blo "na pamet", zdej pa še original:

"Poznam svojo usodo. Nekoč bo z mojim imenom spojen spomin na nekaj neznanskega - na krizo, kakor je še ni bilo na zemlji, na najglobljo kolizijo vesti, na odločitev, priklicano proti vsemu, v kar so ljudje dotlej verjeli, kar so terjali in posvečevali. Nisem človek, sem dinamit."

Nietzsche, Ecce homo

xrainbowx

Fernando Pessoa

"Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."

Mark Twain

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

"Tisto kar ljubimce ločuje od soljudi, je, da so brez sveta, da je svet med njimi izgorel."

H. Arendt

xrainbowx

Fernando Pessoa

Prižgi luč – namesto da se pritožuješ nad temo.

(kitajski pregovor)

:flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

" Ošle žene da farbaju jaja, ima koja da ofarba moja".....Lepa sela lepo gore
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Tako resnične izjave pa že dolgo nisem slišal...iz nekega maila...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Pametne ženske utišajo moške tako,

da dvignejo noge,

neumne pa tako,

da dvignejo glas.

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

"Noč ni nikdar tako dolga, da ne bi prišel dan za njo."

(slovenski pregovor)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"Love is everything."

St. Augustine

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...