h3x0r 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Ja SEJ RES. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 klanjam se vaši modrosti, modri nimbosho *** "Metafizika je edino sredstvo, da se ta svet prenese. Mi imamo metafiziko, da ne bi propadli zaradi resnice." metaphysics kicks ass Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 "Iskalec resnice mora biti v tišini." Mahatma Gandi Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 "Če bi naredili vse,kar smo sposobni,bi bili osupli." Thomas Edison Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Življenje je kot glinena posoda - le če je rezbita, pokaže svojo praznost.Seneka Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Kaj bo ostalo od vseh strahob in stremljenj,povezanih s tvojim težavnim življenskim položajem -ki iz dneva v dan pritegnejo večino tvoje pozornosti?Morda pomišjaj - dolg centimeter al dva,med datumom rojstva in datumom smrti na tvojem nagrobniku?Za tvoj lažni jaz je to moreča misel.Zate osvobajajoča! Eckhart Tolle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 "... in vse, kar vemo, česar nismo zgolj slišali šumeti in bučati, je mogoče izreči v treh besedah." Kuernberger P.S. Ups, pardon, v dveh in sicer: "Svet JE!" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Ljudje strašno radi dajejo drugim tisto, kar bi sami najbolj potrebovali. (O. Wilde) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 "Vsakič,ko sem šel med ljudi,sem se vrnil nazaj manj človeški." Seneka Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 "Vsakič,ko sem šel med ljudi,sem se vrnil nazaj manj človeški." Seneka Seneka je zakon. Ljudje strašno radi dajejo drugim tisto, kar bi sami najbolj potrebovali. (O. Wilde) Na primer nasvete. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 "Nihče ne more doseči,da bi se počutili manjvredne,če v to ne privolite." Eleanor Roosevelt Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 "...but I still can't get over the frustration, the guilt and empathy I have for everyone. There's good in all of us and I think I simply love people too much, so much that it makes me feel too ____ing sad. The sad little, sensitive, unappreciative, Pisces, Jesus man!" Kurt Cobain Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 "Radost je trenutna stvar in razmišljanje o njej jo spremeni v užitek.Živeti v sedanjosti pomeni neposredno zaznavo lepote in v tem veliko veselja,ne da bi pri tem iskali užitek." Jiddu Krishnamurti Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Ko bi bilo vsaj lažje ubiti ego??ti kr. ampak ubij swojga, ne mojga.moj ego ma mene rad in mi prwoš samo najbolš. da je pa mal omejen, mam pa pač smolo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Ne razmišljam kot (običajen) človek,temveč pustim da misli v meni. Martin Kojc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Tale izrek...je pa full hud... "Nikoli ne verjemi tistega,kar ti govorijo oči,kažejo ti samo omejitev." Richard Bach Zanimivo... resnično.... Če ne bi videla,če ne bi slišala...po čem bi se ravnala??? Še vedno bi mi ostalo srce,razum...... ampak vseeno... če ne bi videla in slišala... ojoj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Do you know what happens, when folks distrust the trustworthy? They begin attracting the untrustworthy. Ain't pretty. And for those who trust the untrustworthy? Yeah, they begin attracting the trustworthy. Trust me, The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Do you know what happens, when folks distrust the trustworthy? They begin attracting the untrustworthy. Ain't pretty. And for those who trust the untrustworthy? Yeah, they begin attracting the trustworthy. Trust me, The Universe mayan pa čisto not padla v tale junivers a je to knjiga pogovori z bogom al kako že gre Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 hecno, da to zdaj rečeš ko sem po stotih letih enga izbrala. no, danes je pač prišel. mislim, a nisi videl, da ful dolgo že ne dajam (pa še to sem pomišljala če naj vam povem oz. predam) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 hecno, da to zdaj rečeš ko sem po stotih letih enga izbrala. no, danes je pač prišel. mislim, a nisi videl, da ful dolgo že ne dajam (pa še to sem pomišljala če naj vam povem oz. predam) videl, videl... danes sem se odločil, da te vprašam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 "Vsako jutro,ko vstaneš se zahvali Bogu,da imaš tisti dan kaj storiti,kar mora biti postorjeno,pa če ti je všeč ali ne." Charles Kingsley "Hvala Bogu na višavah"... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Enga sem še izbrskala izmed tistih, ki sem jih spuščala: Often, you don't know what you can do until you do it; what you can be until you become it; or what you can have until you have it. But hey, that never stopped you before! Arriba, arriba, undulay, undulay - The Universe You're doing so well for yourself, just hope you give yourself all the credit. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 »Večina med nami dejansko tako živi; živimo pač po naprej določenem načrtu. Mladost preživimo tako, da se vzgajamo in šolamo. Potem si poiščemo službo, spoznamo koga, se poročimo z njim in imamo otroke. Kupimo si hišo, skušamo biti pri svojem delu čim bolj uspešni in sanjamo o hišici na deželi ali drugem avtu (z litem felgam ). Počitnikujemo s prijatelji. Načrtujemo lepa po upokojitvi. Največja dilema, s katero se marsikdo med nami spopada, je vprašanje, kam za naslednje počitnice ali koga povabiti na svoj rojstni dan (ali katere lite felge kupiti). Naša življenja so enolična, malenkostna, nenehno se ponavljamo in v ničevih opravkih zapravljamo dneve, saj očitno ne vemo za nič boljšega.« amen sogyal rinpoche Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 The biggest misconception people have about the past, is thinking it can detract from the rest of their lives. It can't! The past only ever makes more stuff possible. Tallyho, The Universe And while some might then argue that a different past could make possible a "better" future, I would gently remind them that they cannot yet see all that I can see, and would beg to disagree. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Tenis je samo ping pong, kjer igralca stojita na mizi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.