krokodil 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 ti kar lepo počas naprej brez prehitevanja. počas in ziher. na hit ne dobiš ničesar. ker, vse je v pojmih in abstraktnem načinu izražanja. in da to spremeniš v vsebino, je potreben čas. Hvala Nimbus za nasvet. Prav imaš red mora biti. Trenutno sem zalljučil s Sokratom in se počasi pripravljam na Platonov idealizem. Sicer pa a H. če prav razumem sprejme dogmo skupinskega objektivnega ali pa subjektivnega??? Torej na nek način sprejema dogmo on hkrati poskuša ustvariti znanost. He He He. Vse bolj se mi dozdeva, da če hočeš bilokaj ustvariti v življenju pa naj bo to filozofija, znanost, umetnost ali pa obrt si zaradi svoje omejenosti prisiljen na sprejemanje dogme, saj si drugače obsojen na propad duha in telesa. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2009 Prijavi Deli 26. december 2009 čas je izgovor...da se nam samih sebe ne bi bilo treba prehitro spoznat...in v skladu s tem delovat veš, da je res. sej hočm še doug žvet. le zakaj bi si tako hitro pokvaril vesele. Hvala Nimbus za nasvet. Prav imaš red mora biti. Trenutno sem zalljučil s Sokratom in se počasi pripravljam na Platonov idealizem. Sicer pa a H. če prav razumem sprejme dogmo skupinskega objektivnega ali pa subjektivnega??? Torej na nek način sprejema dogmo on hkrati poskuša ustvariti znanost. He He He. Vse bolj se mi dozdeva, da če hočeš bilokaj ustvariti v življenju pa naj bo to filozofija, znanost, umetnost ali pa obrt si zaradi svoje omejenosti prisiljen na sprejemanje dogme, saj si drugače obsojen na propad duha in telesa. Lp ja. filozofija je napisana v jeziku. ampak je to v stilu da-a. knjiga, ki opisuje kaj je dao, že na prvi strani pove, da daa ne moreš izreč in če ga lahko, to pač ni dao. torej, prava filozofija se ti bo itak nardila, ko pa to hočeš deliti s svetom, moraš izbrat pa komunikacijsko sredstvo. recimo, nekateri pišejo knjige, spet drugi se pa pretepajo. mislem, varijant je več. tudi usta so prvobitno namenjena prehranjevanju in pripravi za spolno prokreacijo in čisto nič ne bi bil čudno, če bi se pogovarljali z rokami. aja, quotes of te week... "Preveč sta razbita življenje in svet!Le nemški profesor lahko ju popravi.On zna življenje spet spraviti v red,iz njega razumen sistem mi napravi.S čepico nočno in haljo zaceliv zgradbi sveta vse razpoke, vrzeli."Heinrich Heine Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. december 2009 Prijavi Deli 28. december 2009 Jaz sem parodija na zgodnje vstajanje Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. januar 2010 Prijavi Deli 4. januar 2010 se pridružujem Aeval. Če bi blo po moje bi vstala vsaj 2 uri kasnej kot vstajam zdej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2010 “We all live under the same sky, but we don’t see the same horizon.” Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 "I used to think the worst thing in life was to end up all alone. It's not. The worst thing in life is ending up with people who make you feel all alone." (Iz filma World's greatest dad) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Najdraza latinska poslovica narkomanu: - Nulla dies sine linea. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Perverznjak 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ko ženska reče nočem, misli hočemko ženska reče ne misli daedino ko ženska je tiho je ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Cumaccusas alium, propriam prius inspice vitam. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Cumaccusas alium, propriam prius inspice vitam. no ti kr...pa če se ti bo zdel, da ti je prefletn... kr powej... loh pomagam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. april 2010 Prijavi Deli 2. april 2010 don`t make me come down there. god se ena na njegov racun... "God is dead!" - Nietzsche"Who's dead now?" - God Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2010 Tisti, ki ima prevec, je enako reven kot tisti, ki ima premalo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2010 a to je tut quote!? a nimas ze zdej?vseeno bi raje mela preveč kot premalo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 "Greške su često ugodne za one koji ih čine." Ibn Abbas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. maj 2010 Prijavi Deli 4. maj 2010 "There can be no political revolution, no social revolution, no economic revolution. The only revolution is that of the spirit; it is individual. And if millions of individuals change, then the society will change as a consequence, not vice versa. You cannot change the society first and hope that individuals will change later on." Osho Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2010 celo 2x ti ne verjamem.2x ne. bom uporabil in dodal v temo kaj mislimo o politikih... "There can be no political revolution, no social revolution, no economic revolution. The only revolution is that of the spirit; it is individual. And if millions of individuals change, then the society will change as a consequence, not vice versa. You cannot change the society first and hope that individuals will change later on." Osho Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2010 Vsakdo mora črpatiin iskati moralno močin oporo v sebiin ne v drugih ljudeh. DEMOKRIT Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 8. maj 2010 Prijavi Deli 8. maj 2010 ne prizadevajte si preživljati časa s tistimi, ki si svojega ne prizadevajo preživljati z vami Ja edn more začet ! Če bom jest sam čaku, de bo un hotu z mano cajt preživlat, se bom pa načaku . Un bo pa tut čaku, de bom jest hotu z njim cajteka preživlat . Potlej pa lohk oba sam čakava . Tist k more taprvi začet, je usak sam ! Jest začnem, tadruh bojo pa nadaljeval, če bojo hotl , drgač jih pa gleda mandi! , ampak vsaj probu sm ! lp jest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 afkors, mišljeno je blo pač to, da če se ena stran trudi, druga pa ne, potem nima glih smisla vztrajat v nedogled. panični bluz oz. blebet brez veze če imaš nekaj rad oz. si želiš... se teb zdi, da nima glih smisla vztrajat? no ja... tut prou... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 panični? blebet brezveze? pozabu si na histerijo ma dej jankec, sploh se ti sanja ne, kako in kaj, kaj se pol vtikaš. če bi vedla, da bo cela limonada nastala iz tega, sploh ne bi nič napisala, zgleda, se drugi bolj obremenjujete s tem kot jst, k sm že skor pozabila, kaj sm tule rekla.... jao domišlawosti... jes nikol nisem niti vedu, kwa si sploh rekla... čeprou me neskončno zanima (u bistvu..., sam mal freeja dražim )uglawnem... vidu tvoj post, ker je kratek tut prebral, ircnu... in kwa zdej teb ni jasn? zgleda da nis dojela globoke modrosti al tut sam užiwaš mal jokat tko iz dolgcajta in opozarjat nase, k pa dobiš tiste 5 min. pozornosti, pa zwiška pizdit naokol, da nej te pustijo pr mir? pa k sm že jes pozabu na histerijo, se je zdej usaj ti spomn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 If you can't fascinate people with your intelligence, amuse them with your stupidity. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2010 Misel tedna Sprejmi nepopolnostisvojih prijateljevs tako lahkoto,kot sprejemaš svoje. kanika59(iz soncevih pozitivk) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. maj 2010 Prijavi Deli 26. maj 2010 "Yes, but those are red energy days, Mars is in retrograde and there is a full Moon. how about the following Tuesday or actually May 12th, its green days through the rest of the month. Maybe I’ll wait three more weeks for a guaranteed good outcome?" http://clientsfromhell.net/post/628836959/...days-mars-is-in Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2010 Misel tedna Tudi najpočasnejši,če ne izgubi cilja z vidika,gre vedno hitreje od tistega,ki bega okrog brez smisla. LESSING(iz soncevih pozitivk) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.