free 2. december 2010 Avtor Prijavi Deli 2. december 2010 Če čm! malo bolj se potrudite ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. december 2010 Avtor Prijavi Deli 3. december 2010 Tisto z “Ljubi bližnjega...” sem mislil čisto resno. - Bog Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 "If God grants me life, after madness, crime, and sexuality, the final thing I would like to study would be the problem of war and the institution of war in what we might call the military dimension of society." Michel Foucault Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. december 2010 Avtor Prijavi Deli 4. december 2010 "If God grants me life, after madness, crime, and sexuality, the final thing I would like to study would be the problem of war and the institution of war in what we might call the military dimension of society." Michel Foucault Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 srečen človek počne mnogo stvari, ki jih nesrečni ne, ker se mu zdijo brezwezne... 3 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 Nikoli ne vemo, kaj je za nas sreca ali nesrecazato se pri potido cilja nikar ne zanasajmo nanjo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 Nikoli ne vemo, kaj je za nas sreca ali nesrecazato se pri potido cilja nikar ne zanasajmo nanjo se tko zlo strinjam, da se kr tko podpisujem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 Oooo Janko pozdravljen nazaj Te je zima noter pregnala? mater... sej nisem imel občutka, da sem kam izginu pač se ne prijavljam, ker neki net počasi vleče, ker mam skos cel kup stwari odprtih, pa da ga dodatno ne zajebawam, čeprou forum je seweda super nujen p.s.ta vijolično je pa quote of the week 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2010 Prijavi Deli 5. december 2010 "Družbena bit ljudi določa zavest ljudi." Marx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2010 Prijavi Deli 5. december 2010 "En majhen trenutek zadošča, da premagamo neskončno razdaljo."(Tagore) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 5. december 2010 Prijavi Deli 5. december 2010 Priloznosti so in vedno bodovprasanje je leali jih bomo znali uvideti kot takein ali bodo cakale na nas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 ..."And the raven, never flitting, still is sitting, still is sittingOn the pallid bust of Pallas just above my chamber door;And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming.And the lamplight o'er him streaming throws the shadow on the floor;And my soul from out that shadow that lies floating on the floorShall be lifted---nevermore!" The RavenEdgar Allen Poe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 "In potem vse tiho je bilo. Tresla se je zemlja,...rodila se je miš." nimbosho 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Huh? Tega avtorja pa ne poznam Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Huh? Tega avtorja pa ne poznam uh, to je biu zelo blag človek,...ki se mu je pa na trenutke strgal. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 "Kakor valovi na obalni prodtako trenutki naši v nič hite;val valu za seboj napravi potin temu drug za drugim vsi slede." William Shakespeare 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2010 Avtor Prijavi Deli 8. december 2010 to nekateri imenujejo problem ki je res problem But not knowing which to do is the worse kind of suffering.”Coelho Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 "Words wander off on their own, without content, without resemblance to fill their emptiness; they are no longer the marks of things." Michel Foucault, The Order of Things Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 "But not knowing which to do is the worse kind of suffering."CoelhoA tuki pol še kej sledi?Npr. "how to know what to do" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 "I am not a liberator. They do not exist. The People liberate themselves. " Ernesto "Che" Guevara 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. december 2010 Avtor Prijavi Deli 10. december 2010 "I am not a liberator. They do not exist. The People liberate themselves. " Ernesto "Che" Guevara Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 Do you suffer?Hm, v bistvu... ja. At least sometimes. Po moje je keč v trenutku...Sori, men to ne pije vode (pa že n-krat se probu tko naštelat). Mislm, lahko sem v trenutku, če vem "which to do" ali "which way to go".Pa so zmeri več kot ena opcija In pol težko izbrat res pravo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 zanimivo, da je bil nietzsche, najbolj radikalni mislec 19. st. proti nasilni revoluciji. kakor je bil radikalen v misli, je bil bolj sukcesicen oz. progresiven v praksi. pravi:"It is not Voltaire's moderate nature... but Rousseau's passionate follies and half-lies that called for the optimistic spirit of the Revolution against which I cry: Ecrasez l'infame." Nietzsche Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 "When I was high school teacher doing my thesis in linguistics, I was planning to be unemployed since what I was doing was absolutely useless." Calvet 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Ko si pri petintridesetih končno sestaviš glavo, ti začne razpadati telo.Caryn Leschen Uh, kolk grozn je pol šele pri 45-ih. ... drugač pa če ti pr 35-ih razpada telo, morda tvoja glava ni najboljš sestavla zadev. I stopped fighting my inner demons, we're on the same side now. __________________________________________________________________ Vedno se najde osa, ki piči objokan obraz.(japonski pregovor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.