free 12. december 2010 Avtor Prijavi Deli 12. december 2010 Ce das kmetu na glavo krono, bo iz kraljestva naredil štalo.free (to asociacijo sem dobil, ko sem prejle gledal omizje (vikileaks) na katerem je tudi g.alkaj). 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 "You may hate paedophiles...but at least they drive slowly when passing schools..." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Avtor Prijavi Deli 13. december 2010 Veliko cloveskih konfliktov izhaja iz tega, ker ljudje zelimo biti vsaj v necem "najboljsi" ali boljsi od drugih. To najboljsnost pa pogojujemo izven sebe (odnosih, stvareh, polozaju, ugledu, denarju...), namesto dozivljanju svoje lastne biti.free - Iz tega izhaja nevosljicost in tekmovalnost. Cloveku, ki se zaveda lastne vrednosti lahko recemo hudic ali nebeski angel. Njegov odziv bo vedno isti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 "It is 5 A.M. Paris awakens to barricades, trees strewn in the streets. Theprotest is, according to General de Gaulle, difficult to grasp. Unforseeable,it profoundly shakes the government. A radical protest is sweepingFrance and provoking the most important social movement thecountry has ever known: ten million strikers. A shock. France was lessdrowsy than had been believed. History was gleefully buried; somehad been looking for its last traces in third-world countrysides soon toencircle the cities, but instead it struck at the very heart of Paris." May 68'History of Structuralism Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 A lie is a lie even if everyone believes it.The truth is the truth even if nobody believes it. 2 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 "V tem notranje resničnem, kot tistem absolutno občem, ki je očiščeno nasprotja občega in posameznega in postalo za razum, se šele nad čutnim kot prikaznim svetom poslej odpre neki nadčutni svet kot tisti resnični, nad izginjajočim tostranstvom ostajajoče onstranstvo; nasebje, ki je prva in zato sama še nepopolna prikaznost uma ali le tisti čisti element, v katerem ima resnica svoje bistvo." Hegel, Fenomenologija duha P.S. Da ne bo pomote; lahko si tu predstavljamo razne bugece in duhce, vendar tu še nismo tam. Tu ima hegelarius v mislih predvsem znanstveno teorijo; F=ma in podobne ideološke konstrukte. 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 ma, zate k veš za kaj se gre, ta ps čisto zadostuje....na druge pa niti ne računam. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2010 Avtor Prijavi Deli 16. december 2010 v offu: ponavadi so vedno najbolj smesne tiste fore, tiste kritike in tiste parodije, ki so precej grobe in direktne ter zavite v hec,saj se ljudje se vedno najbolj smejijo lastnim prikritim furstracijam, ki jih sicer niso pogumni izpostavljati.free casu primerno, zato sta tudi stage komika in crna kronika vedno zelo popularna. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2010 Avtor Prijavi Deli 17. december 2010 Perhaps this finale act was meant to clinch a lifetime's argument,that nothing comes form violence and nothing ever could...sting Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth." Oscar Wilde 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Mhm.... nit nisem nič o hegelu rekla... pa sem že v totalni zadregi. Kaj bi šele bilo, če bi kaj napisala... uhuhu... sam jst bom zdaj tiho do.. recimo 3. 3. Enkrat je treba datum določit. Resno! itak... enkrat je tko al tko treba črto potegnt. cajt je pa relativn tko, da ni panike. tretga tretga pol sam hegel me res navdušuje. fora pa je, da besede ne pomagajo. ko bereš hegla sploh ne bereš besed. to se vrti film. je pa res, da morš met mal občutljivosti za svet, kar niti ni vedno prijetno. "To gibanje ali nujnost pa je tako še nujnost in gibanje razuma, ali ono kot takšno še ni njegov predmet, temveč razum ima v njem za predmete pozitivno in negativno elektriko, razdaljo, hitrost, gravitacijo in tisoč drugih reči, ti predmeti pa tvorijo vsebino momentov gibanja. V pojasnjevanju je ravno zato tako mnogo samozadovoljstva, ker zavest pri tem, da to tako izrazimo, v neposrednem samogovoru s seboj uživa le samo sebe, pri tem se sicer zdi, da uganja nekaj drugega, zares pa se preganja le sama s seboj." Hegelarius, Phaemenologie 1 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 De Mello je ljubil zgodbe: »Najkrajša razdalja med človekom in resnico je zgodba.« Njegova predavanja in seminarji so pri mnogih ljudeh povzročili globoke notranje spremembe. Bil je zabavljač, pripovedovalec zgodb in izzivalec. Prikazoval je reči na neobičajne načine in vodil ljudi, da so prišli v stik sami s seboj in mnogi so poročali o doživetju globokega notranjega miru. Vedel je, da raje kot veliko besed o Bogu, ljudje želijo začutiti Boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Pa še en življenjski: Pravijo, da če ženskani nataknjenačez noč, je pa čez dan. 2 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Pa še en življenjski: Pravijo, da če ženskani nataknjenačez noč, je pa čez dan. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Pa še en življenjski:Res življenjski Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Pa še en življenjski: Pravijo, da če ženskani nataknjenačez noč, je pa čez dan. ti si očitno dobre volje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 ti si očitno dobre volje Jah ... ne, ni mi hudga Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Jah ... ne, ni mi hudga "O that my tongue were in the thunder's mouth! Then with passion would I shake the world, And rouse from sleep that fell anatomy Which cannot hear a lady's feeble voice, Which scorns a modern invocation." William Shakespeare (The Life and Death of King John) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Pa še en življenjski:... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 "Resnica je bakla, ki plameni v megli, ne da bi jo razpršila." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 hvala, ker pomagatehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tara_Love 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 ''Change is inevitable. Change is constant.'' 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tara_Love 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 (popravljeno) Reading rules supreme in the kingdom of peace. Popravljeno 26. december 2010 -> Tara_Love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 "What would life be if we had no courage to attempt anything?" Vincent van Gogh 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 "Certain things catch your eye, but pursue only those that capture your heart." old indian saying 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.