free 30. december 2010 Avtor Prijavi Deli 30. december 2010 http://dingo.care2.com/photos/4/4338a.jpg?0.8972731963731349 Using life to show others a truthwill cause one to arrive at an early death.Using life to enjoy the truth one feels within,longevity remains. If the overall truth of all that is pervades all things,then why are Humans the only ones to resist? Because Humans still view themselves as separate. When the perception of Unity is felt,all things will exist One as All. Selections from Shen Yi Zhi Dao * pervade: napolnjevati 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 30. december 2010 Prijavi Deli 30. december 2010 “People are afraid of themselves, of their own reality; their feelings most of all. People talk about how great love is, but that's bullshit. Love hurts. Feelings are disturbing. People are taught that pain is evil and dangerous. How can they deal with love if they're afraid to feel? Pain is meant to wake us up. People try to hide their pain. But they're wrong. Pain is something to carry, like a radio. You feel your strength in the experience of pain. It's all in how you carry it. That's what matters. Pain is a feeling. Your feelings are a part of you. Your own reality. If you feel ashamed of them, and hide them, you're letting society destroy your reality. You should stand up for your right to feel your pain.” Jim Morrison 1 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tara_Love 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 ''Boredom: the desire for desires.'' Lev Tolstoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. januar 2011 Prijavi Deli 5. januar 2011 Palestinci mečejo kamenje v Izraelce. Izraelci jim za povračilo razstreljujejo hiše. Kar da Palestincem še več kamenja... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2011 moja najvecja zelja je, ne imeti nejvecje zelje. free rojstni dnevi so zdravi, več kot jih imaš, dlje živiš. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 "Blagoslovljeni so tisti, ki lahko dajejo, ne da bi si zapomnili, in ki lahko sprejemajo, ne da bi pozabili."(Elisabeth Bibesco) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2011 "K si lačn si čist drugačen!"reklama dobra 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 "Tako se Ojdipov kompleks oblikuje kot struktura razmerij, v katerih se človeška seksualnost konstituira na način nezavedne želje." Temelji psihoanalize, Lešnik Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tara_Love 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 ''Revenge is profitable, gratitude is expensive.'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 "Kar si ohranil zase, si že izgubil. Kar pa daš, je tvoje za zmeraj." 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 "Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi, teče, planinari, veliko bere, piše, se ljubi, izobražuje, raste, juriša na ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne." dr. Janez Rugelj 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 Tole bi lahko dala v temo ''Pravega moškega'' http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifHehe a veš da sem potem tudi na to pomislila - ma ker je bilo že tukaj... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 Tole bi lahko dala v temo ''Pravega moškega'' http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifglede na našteto je bil potem Rugelj že Übermensch, če ne že Superman seriously, je legenda, kakorkoli vzameš, kljub kontroverznosti mnogih izjav je precej dobrega naredil 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. januar 2011 Prijavi Deli 15. januar 2011 "This is a snakeskin jacket! And for me it's a symbol of my individuality, and my belief... in personal freedom. " Sailor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 "Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine." Humphrey Bogart, Casablanca 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. januar 2011 Prijavi Deli 19. januar 2011 "Don't turn away from love, Sailor." Good Witch, Wild at heart 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 sky look upontremble fallmountainto the see... won't crywon't tearslongwith me... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tara_Love 21. januar 2011 Prijavi Deli 21. januar 2011 ''Flattery is like cologne water, to be smelt, not swallowed.'' 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 "Če nisi videl/a sončnega vzhoda, ki sem ga naredila zate danes, nič hudega - jutri bom naredila še enega" Mati Narava 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 "Ni težje umetnosti od življenja, saj za druge umetnosti in znanosti lahko povsod najdeš številne učitelje." 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 "no matter who you are,no matter where you go in life,you will need somebody to stand by you. no matter how much money you have,or the friends you have,you will need somebodyto stand by you." klošar Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 "Nebo in Zemljase dotikata deset tisoč stvari,brez navezanosti,zato se nesmrtni na prav nič ne veže. Nebo in Zemlja ustvarjata,kakor meh iz praznineneskončno in neizčrpno.Bolj ko se giblje,več proizvaja.Lahko se izčrpaš v opisovanju.Zato je najbolje biti v središču." Dao De Jing 3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2011 “The hardest thing to see is what is in front of your eyes.”Goethe 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LifeIsAnew 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 "Listen, if you're tired of walkin' around and getting nowhere, I know, there's a path that's leading towards the Master. Love, devotion and surrender" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.