dayo 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 If not now, when? Next week. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 "The miracle is not to fly in the air, or to walk on the water, but to walk on the earth." Chinese Proverb 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 "Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja."(B. Franklin) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2011 zdej s pa ze ornk lacen spet "K si lačn si čist drugačen!"reklama Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 Najbolje se razvedriš tako, da razvedriš vse okoli sebe. – Mark Twain 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 "Kant je bil idiot." Nietzsche Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2011 Prijavi Deli 5. februar 2011 "Nihče ne postane prostovoljno kristjan." Nietzsche 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2011 Prijavi Deli 7. februar 2011 "Skoraj 2000 let in niti enega novega boga." Nietzsche 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. februar 2011 Prijavi Deli 7. februar 2011 Vidim, da je Nietzsche čtivo meseca 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2011 Prijavi Deli 7. februar 2011 Vidim, da je Nietzsche čtivo meseca antikrista mam ja mi je pa všeč tut tale z discoveryja "Ignorance is a blis." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 8. februar 2011 Prijavi Deli 8. februar 2011 Tedaj ko sem spal v Nevednosti, me je pot zanesla na kraj poglobljenosti, poln svetih ljudi, in njihova družba se mi je zdela pusta in kraj kakor ječa; ko sem se zbudil iz sna, pa me je Bog popeljal v ječo in jo spremenil v kraj poglobljenosti, kjer sem se srečal z Njim. - Šri Aurobindo - 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. februar 2011 Prijavi Deli 9. februar 2011 "Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." bojda Bob Marley, čeprav ..... 1 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 "Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen." 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 “It is not because things are difficult that we do not dare; it is because we do not dare that they are difficult” Seneca Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. februar 2011 Prijavi Deli 10. februar 2011 In seveda je tip naredil samomor. moja barva je črna Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. februar 2011 Prijavi Deli 16. februar 2011 Aksiom 5. 1. "Skozi dano točko zunaj premice je mogoče položiti k dani premici natanko eno vzporednico."...Kje je moj geo trikotnik? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 "The time for action is now. It's never too late to do something." Antoine de Saint-Exupery če ni nikoli prepozno, potem pa imate še čas. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 U še dve dobri o plesu in Nietzschu "And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F.W.Nietzsche "I do not know what the spirit of a philosopher could more wish to be than a good dancer. For the dance is his ideal." F.W. Nietzsche ja, lej... nietzsche je bil dioniz. imamo filozofe in imamo nietzscheja. čeprav se zdi, da ga že šolarčki razumejo, ti veš, da brez kant in keglov enostavno ne gre še moj današnji:"Dobro, bodi istih misli z mano tudi v tem in se čudi, da se ljudje, ki se povzpno do sem, nočejo več ukvarjati s človeškimi rečmi; njihove duše namreč želijo zmerom ostati tam gori." Plato Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 "Vizija brez naloge ni drugega kot sen, naloga brez vizije je tlaka, vizija in naloga pa sta upanje sveta." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 "To je moje jutro, moj dan se začenja: gor torej, le gor, ti veliko poldne!" Tako je govoril Zaratustra in zapustil svojo jamo, žareč in močan, kakor jutranje sonce, ki pride izza temnih gora. Nietzsche 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 No ko smo ravno pri Nietzscheju: "Poleg pameti je volja zelo pomemben pogoj za našo srečo." 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 swet je kakor ringa raja.vse prihaja, vse odhaja.vse v krogu se wrti,zdaj smo tu in zdaj nas ni. iz cicibana 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 Strah je neumen občutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 Strah je neumen občutek. vsekakor. še neki okoli neumnosti da razjasnimo.razlike med hrvaškimi in našimi policaji ni, ker neumnost nima meja...in posledično strah tudi ne. sploh, ker je strah nasprotje ljubezni in ne sovraštvo, kot bi človek na prvo žogo pomislil... če se ne strinjaš... se pa ne dej 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2011 Prijavi Deli 26. februar 2011 ker je strah nasprotje ljubezni Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.