Skoči na vsebino

Quotes of the week

free

Recommended Posts

"Življenje, ki je kaj vredno, je stalna prispodoba in le malo jih more dojeti njeno skrivnost."

(John Keats)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

"We see only the script and not the paper on which the script is written. The paper is there, whether the script is on it or not. To those who look upon the script as real, you have to say that it is unreal — an illusion — since it rests upon the paper. The wise person looks upon both paper and script as one."

~ Ramana Maharshi

• 3 weeks later...

You may go on reading any number of books on Vedanta. They can only tell you 'Realize the Self'. The Self cannot be found in books. You have to find it for yourself in yourself.

~ Ramana Maharshi

Ti si zavedanje. Zavedanje je tvoje drugo ime. Ves čas si Zavedanje in ni ti potrebno to doseči ali negovati. Vse, kar moraš narediti je, da se zavestno odvojiš od drugih stvari, ki niso ti. Če to narediš, ni več zavedanja drugih stvari, ostane samo čisto zavedanje in to si Ti.

Guru ti ne more dati ničesar, kar ti ne bi že imel.

Vse kar potrebuješ je - zavedati se, da se zavedaš.

(Ramana Maharshi)

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

"Trust is the key to the relationship; if you can’t trust then why be together."

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"Kdor pri gradnji upošteva vse nasvete, bo imel vegasto hišo."

(danski pregovor)

Picasso

"Drevesa so pesmi, ki jih zemlja piše na nebo. Mi jih podiramo, da lahko ovekovečimo svojo praznost."

(Kahlil Gibran)

Picasso

One of the purposes of the small toe is to find the furniture in the dark when you're tired.

True, just had the experience http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

But if you didn't wake up breathing (so you're probably reading this from the 'other side')... don't worry. You'll have another chance soon enough! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Oprosti svojemu sovražniku, a si zapomni pezdetovo ime!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...