Marsa 24. julij 2011 Prijavi Deli 24. julij 2011 "Življenje, ki je kaj vredno, je stalna prispodoba in le malo jih more dojeti njeno skrivnost."(John Keats) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 Z nečakom (3 leta) gledava risanke.Jaz: "Kravica Katka. Te pa ne poznam."Nečak: "Poznaš, poznaš. Če je pa kravica Katka! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 Better is one's own law of works, though in itself faulty, than an alien law well wrought out. ~ Bhagavan Krishna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. avgust 2011 Prijavi Deli 8. avgust 2011 Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.Charles Bukowski 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2011 Prijavi Deli 11. avgust 2011 "Talent se oblikuje v tišini, karakter v viharju sveta."(Goethe) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2011 Prijavi Deli 11. september 2011 "Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."(Exupery - Mali princ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. september 2011 Prijavi Deli 12. september 2011 "We see only the script and not the paper on which the script is written. The paper is there, whether the script is on it or not. To those who look upon the script as real, you have to say that it is unreal — an illusion — since it rests upon the paper. The wise person looks upon both paper and script as one." ~ Ramana Maharshi 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2011 Prijavi Deli 13. september 2011 "If you don't know anything, you have to believe everything and if you don't want to believe in everything, you have to know." -- Florian Freistetter Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. september 2011 Prijavi Deli 17. september 2011 sinovi pozabe...in hčere omame...vsi so otroci...samih sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 And are we not the result of a lot of imitations? (Krishnamurti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 Courage and love are the only indispensable virtues; even if all the others are eclipsed or fall asleep, these two will save the soul alive. ~ Sri Aurobindo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 I CAN do all things through Him, who strengthens me Filip http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 You may go on reading any number of books on Vedanta. They can only tell you 'Realize the Self'. The Self cannot be found in books. You have to find it for yourself in yourself. ~ Ramana Maharshi 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 Ti si zavedanje. Zavedanje je tvoje drugo ime. Ves čas si Zavedanje in ni ti potrebno to doseči ali negovati. Vse, kar moraš narediti je, da se zavestno odvojiš od drugih stvari, ki niso ti. Če to narediš, ni več zavedanja drugih stvari, ostane samo čisto zavedanje in to si Ti. Guru ti ne more dati ničesar, kar ti ne bi že imel. Vse kar potrebuješ je - zavedati se, da se zavedaš. (Ramana Maharshi) 1 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 "Trust is the key to the relationship; if you can’t trust then why be together." 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. oktober 2011 Prijavi Deli 28. oktober 2011 I don`t need anger managment, people just need to stop pissing me off! :vragec: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 28. oktober 2011 Prijavi Deli 28. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2011 Prijavi Deli 28. oktober 2011 "Kdor pri gradnji upošteva vse nasvete, bo imel vegasto hišo." (danski pregovor) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 "Drevesa so pesmi, ki jih zemlja piše na nebo. Mi jih podiramo, da lahko ovekovečimo svojo praznost."(Kahlil Gibran) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 One of the purposes of the small toe is to find the furniture in the dark when you're tired. True, just had the experience http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 7. november 2011 Prijavi Deli 7. november 2011 Idle mind is the devil's workshop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 8. november 2011 Prijavi Deli 8. november 2011 But if you didn't wake up breathing (so you're probably reading this from the 'other side')... don't worry. You'll have another chance soon enough! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2011 Prijavi Deli 9. november 2011 Oprosti svojemu sovražniku, a si zapomni pezdetovo ime! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 11. november 2011 Prijavi Deli 11. november 2011 Better is one's own law of works, though in itself faulty, than an alien law well wrought out. ~ Bhagavad Gita (18.47) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.