xyz 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 "Je staerker meine Muskeln wurden, desto klarer wurde mein Geist." haruki murakami Hehe, to je moto vseh v bodybuilding studiu;vsakič ko pogoltnejo svojo mero steroidov, izgovorijo to mantro. P.S. Nisem vedel, da je Haruki pisal v nemščini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Hehe, to je moto vseh v bodybuilding studiu;vsakič ko pogoltnejo svojo mero steroidov, izgovorijo to mantro. P.S. Nisem vedel, da je Haruki pisal v nemščini. heh... sej se res čudno sliš. to je citat iz tednika der spiegel, kjer je njegov intervju. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Mogoče v smislu "zdrav duh v zdravem telesu"... verjetno celo nekako resnično,vprašanje bi bilo, če so telesa bodybuilderjev res zdrava... hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 ah, on je tekač na dolge proge... maratonec. to nima z bilderji nič skupnega. oni morajo zgledati kao "lepi" in zato ni dost, da se samo filajo s proteini, testosteronom in kvihti, dva mesca pred nastopom nič ne pijejo. in kulminacija vsega početja je poziranje pred kamero/občinstvom. maraton je čist druga scena... to mamuta loviš P.S: ja, lahko bi tko reku... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 maraton Ah, tako je to.Sem mislil, da je bil Haruki kakšen samuraj iz srednjega vekaki je napisal eno od neštetih knjig o duhovnosti ubijanja Kaj hočem, moja neumnost je brezmejna... No, kot maratonec verjetno že ve, o čem govori. * Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Creepback 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 "Life unquestioned is life lived in a religious state." Godfrey Reggio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 "Mladi mož mi je prišel potožit, da ga je njegovo dekle pustilo na cedilu, da ga je izigralo. Nad čem se pritožujete? Ste pričakovali kaj boljšega?" Anthony de MelloZavedanje Goddamn Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Je šel Dalaj Lama v Ameriko razlagat budistične modrosti, pa je hitro uvidel, da bo potreba začeti malo bolj na easy, prilagojeno občinstvu. Je rekel: Hey guys, what is the sound of two hands clapping? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Je šel Dalaj Lama v Ameriko razlagat budistične modrosti, pa je hitro uvidel, da bo potreba začeti malo bolj na easy, prilagojeno občinstvu. Je rekel: Hey guys, what is the sound of two hands clapping? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 "Kupuješ si tisto,za kar misliš,da bo povečalo tvoje možnosti,da postaneš ljubljen."Vesna V. Godina Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Your physical senses give you many perks: smelling the flowers, sipping the cocoa, reading the funnies, and feeling the velvet, to name just a few. But perhaps their greatest gift lies in presenting you with the opportunity to assess the world around you at any given point in your life, to compare what you think you've been thinking, to what you've really been thinking. WOW! The UniverseNice how I made thoughts so easy to change, huh? On a dime. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 "Ko smo sami s sabo,smo drugačni." Halle Berry Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 »Prvi, ki je ogradil del zemlje, potem pa si drznil reči:«To je moje!« in našel ljudi, ki so bili dovolj preprosti, da so mu verjeli, je postal resničen utemeljitelj meščanske družbe« (beri: družbe navidezne resničnosti)J.J. Rousseau Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Čeprav je bil Baruch de Spinoza nedvomno prodornega duha... »Če potemtakem velja, da je največja skrivnost in skrb monarhične vladavine v tem, da ljudi ohranja v prevari in pod lepo zvenečim imenom religije zakriva strah, zaradi katerega ostajajo podložniki, tako da se borijo za lastno hlapčevstvo kot za svobodo in da se jim ne zdi nevredno, marveč celo najvišja čast preliti lastno kri in žrtvovati svoje življenje zaradi nadutosti enega samega človeka, prav tako drži, da v svobodni državni skupnosti tega sploh ni mogoče niti poskusiti niti uresničiti, čeprav na še kako ponesrečen način: tlačenje posameznikove razsodnosti s pomočjo predsodkov ali njeno omejevanje z drugimi sredstvi je povsem v nasprotju s posameznikovo svobodo.« ... in bi bilo dandanes mogoče sklepati na religijo dobičkonosnosti in potrošnje, je čutnemu bralcu všeč predvsem njegov blag značaj in neavtoritativno podajanje argumentov, ki od vsakega posameznika zahteva aktivno udeležbo in avtonomno presojo...»Ker pa marsikdo sploh ne bo imel časa ali potrpljenja, da bi delo prebral v celoti, se čutim dolžnega poudariti tudi tu, kakor na koncu pričujoče razprave, da sem povsem pripravljen podvreči vse, kar sem zapisal, preiskavi in presoji najvišje oblasti svoje države ter preklicati vse tisto, za kar bo oblast presodila, da nasprotuje zakonom domovine in ogroža družbeno varnost. Vem, da sem človek, in čisto možno je, da sem zgrešil; toda z vso skrbjo sem se skušal ogniti napakam ter sem si prizadeval, da bi vse, kar sem napisal, ustrezalo zakonom domovine, verskega čuta in poštenim navadam.« Mislem, čudovito x!x A si predstavljate naše "bušmanske" politike s takim izrazoslovjem... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Generally, typically, and most of the time, it's those who consider themselves to be the least spiritually mature who are the most, and vice versa. Holy cow, The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Johnny Depp Amerika je neumna. Je kot neumen psiček z velikimi zobmi, ki te lahko ugrizne in poškoduje, je agresivna. Rad bi, da moja otroka vidita Ameriko kot igračo, polomljeno igračo. Malo jo raziskuj, preglej, dobi občutek, in nato pojdi stran. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 "Kako naj bom substančen,če ne mečem sence?Če hočem biti celovit,moram imeti tudi temno plat,in ,če se zavem svoje temne plati,se tudi spomnim,da sem človeško bitje tako kot vsi drugi."Jung Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 "Ko človek umre,to nikoli ni samo njegova smrt.Vsi umremo tudi za druge.Da bi jim kaj sporočili.Kajti vsaka smrt je sporočilo v steklenici.Samo tisti,ki jo bo odprl,bo lahko prebral smisel smrti drugega zanj." Manca Košir Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Help me with the lingo here, Are people just kidding when they refer to the "holy land," "holy words," and "holy people," as if they were somewhere else? Or do they understand that there's no land holier than that beneath them? That no words are mightier than those they choose? And that no one, ever, has been more divine and revered and deserving of their heart's desires, than they now are? I do declare,The Universe Those who are not yet spiritually wise,, simply cannot appreciate, or even recognize, those who are. Fortunately, you can still blow their socks off as you live the truths you've uncovered. Hubba, hubba -The Universe You didn't have to learn how to make gravity work, did you,? You just had to learn to deal with it. Same for "thoughts becoming things." You're already a black belt. Visualize. The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 "Prebral sem tudi knjige kabalistov, nekatere med temi kvasači sem še osebno spoznal. Nikoli se nisem mogel načuditi njihovi neumnosti."Baruch de Spinoza, Teološko-politična razprava, 157 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Glupost je neuništiva. And so is the wonderer I guess. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 "Vsak človek si želi tega, kar je zanj dobro, in beži pred vsako stvarjo, ki je zanj slaba, čeprav tega ne ve. To je naravna nujnost, nič manjša od tiste, zaradi katere vsak kamen teži k tlom. Svoboda je iluzija, lesena vrtavka v otrokovih rokah. Če bi se zavedala lastnega gibanja, bi menila, da izhaja iz njene volje." Hobbes "... otrok misli, da si svobodno želi mleka, blebetač si predstavlja, da nekaj govori zavestno, ne pa zato, ker ga žene gon, pijanec misli, da svobodno govori tisto, kar bi trezen zamolčal..." EpistulaLVIII Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 If you hold the thought, it begins to form.If you speak the word, it draws ever near. And if you walk the talk, heaven help the poor "Jones'," because this is exactly how worlds are born, miracles are performed, and dreams come true. The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Prav gotovo se je bolje s smehom otresati sveta, kakor ga zalivati s solzami. To je pravzaprav edini način, na katerega se lahko svet in življenje sploh nadaljujeta." - Rabindranath Tagore Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 "Jaz nisem rasist.Vse ljudi sovražim enako." avtor neznan... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.