leica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 oj!Ker tako intezino odgovarjaš an vprašanja, upam, da tudijaz not padem zanima me skladnost veze jaz 4.2.1983on 6.10.1975 ter zame 4.2. 1983 kda bo kak konkreten denar oziroma služba na obzorju? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Pozdravljen Vojko! Kako kaže z mojo zaposlitvijo? Ali se je lahko kmalu veselim? Ter ali bom tam zadovoljna? 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..., da se gresta morda tudi šolat (NLP). Full dobr odgovor,...priznam, da precej boljši kot sem pričakovala,...si me presenetil... Sam še eno vprašanjce: Kaj pomeni tista kratica NLP v oklepaju? Kaka vrsta šolanja? Hvala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kalista 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Zdravo Vojko! Zanima me, kakšno obdobje imam letos glede študija (boljše kot lani?). (28.2.86) Zanima me še, kako kaže za zdravje moje mame (16.8.64). HvalaLP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Ali je zveza skladna? Ali nama je namenjena skupna prihodnost (v smislu bivanja kot par)? jaz: 1.4.1976 KI 647on: 22.12.1980 KI 216 Hvala!! Živijo Cookie To, ali vama je skupna prihodnost namenjena - tega ti ne znam povedati! Najbrž nekaj prihodnosti že, sicer se ne bi srečala - kaj praviš? Iz KIjevskega stališča pa takole: V osnovi dober odnos, saj je on dovolj potrpežljiv za tvoje nenadne odzive, za tvoj način delovanja - strogo in ostro. V vajinem delovanju v zunanjem svetu in z materialno stvarnostjo lahko skupaj delujeta bolj odločno kot vsak sam zase - ko bosta našla skupni jezik in skupni interes, ki pa je nemalokrat precej različen. Torej nemalo izzivov, ocena dobro 3 od 5 (seveda lahko k tej oceni nekaj prispevata tudi vidva, a največ do 4 - kar je zelo dobro! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Vojko, hvala za odg. Prijatelji pravijo, da navzven ljudem, ki me ne poznajo, res delujem ostro in hladno - "zajebano", če smem uporabit ta izraz. Res je, da imam ostre, skoraj napadalne odzive in nepremišljene impulze in do sedaj (hvala bogu) me je moj še zmeri prenašal Žal sem res kot ena bomba brez varovala; hitr eksplodiram, sam se tut hitr pomirim.Verjetno res nisem za v diplomatske vode hihi Vojko, še enkrat, hvala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, hvala za odg. Prijatelji pravijo, da navzven ljudem, ki me ne poznajo, res delujem ostro in hladno - "zajebano", če smem uporabit ta izraz. Res je, da imam ostre, skoraj napadalne odzive in nepremišljene impulze in do sedaj (hvala bogu) me je moj še zmeri prenašal Žal sem res kot ena bomba brez varovala; hitr eksplodiram, sam se tut hitr pomirim.Verjetno res nisem za v diplomatske vode hihi Vojko, še enkrat, hvala. Prav ti si lahko ZA diplomatske vode - ko se dobro spoznaš! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 No evo pa sem dobila službo z oktobrom Ampak mam občutek, da mi gre vse narobe, da mi niso dal časa, da se navadim na nove razmere...ne vem, a bo to kmalu minilo, ker me daje hud stres 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No evo pa sem dobila službo z oktobrom Ampak mam občutek, da mi gre vse narobe, da mi niso dal časa, da se navadim na nove razmere...ne vem, a bo to kmalu minilo, ker me daje hud stres 288 Ej Pomlad - to je pa od tebe odvisno. Pa menda niso dali službe nekomu, ki zadeve ne bi obvladal! Normalno je, da rabiš čas, da se malo utiriš.Skuliraj se in naredi toliko in tisto kar znaš.Kar ne znaš, vprašaj.Kar ne moreš - povej. In če boš želela, da bo šlo vse narobe, bo narobe tudi šlo.In če boš želela, da bo šlo vse gladko, bo gladko tudi šlo. Daj, daj, skuliraj se Pomlad. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 vse bo OK, nekaj zagonskih težav Hvala Vojko Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse bo OK, nekaj zagonskih težav Hvala Vojko Točno Vsak potrebuje čas in to, da se počutiš nekako še ne utečeno - je dober znak,da zelo hitro napreduješ. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Vojko, pozdravljen! Mene pa zanima odnos iz KIjevskega stališča med 4 8 1 (on) in 1 6 9 (jaz) Lepa hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, pozdravljen! Mene pa zanima odnos iz KIjevskega stališča med 4 8 1 (on) in 1 6 9 (jaz)Lepa hvala za odgovor! Mala Odnos je lahko zelo različen, glede na to, ali sta vidva oče in hči, da je on tvoj delavec pa ti direktor itn. Načelno gresta srčno dobro skupaj in skupaj sta bolj odločna v stvareh v katerih se strinjata. Tukaj - v komunikaciji pa včasih nastanejo manjše težave in on je bolj vztrajen, ti pa bolj trmasta. Vajini življenjski smeri gresta točno vsaksebi, torej je malo možnosti, da bi dolgoročno sodelovala na kateremkoli področju - razen, če sta zaupna prijatelja. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Vojko !Sama še ne spoznam prav na to temo in se imam namen se poucit. Ker imava s partnerjem že nekaj časa težko obdobje me zanima kako se sploh ujemava in ali nama bo v prihodnje kaj boljše ali enako ali še slabše. Ali bom sploh lahko pozabila na stvari ki so se dogajale?On:30.6.1982Jaz:9.8.1984 Upam, da boš odgovoril, zakar se ti res zahvaljujem hvala, pa lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Lep pozdrav!Zanima me kakšno prihodnost ima zveza med 3-8-9 ( jaz) in 1-7-8 (on) oziroma, če se mu kaže kakšna odselitev od doma. Hkrati me zanima kako dolgo bom zdržala tempo: zjutraj od 4-6h honorarno delo, potem 8 ur službe , kjer prevladujejo zahtevnejše stranke, kasneje pa še 3 krat na teden šola ( po 3 ure). Sem še mama. Hvala in lep petek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gabanka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ojla! Vojko, mene pa zanima gledano iz Kijevskega stališča odnos med 481(jaz) in 418(moj partner),kdaj bo primeren čas za selitev in novo zaposlitev??? Hvala in lepo pozdravljen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček22 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Vojko!mene pa zanima sam kdaj bom mamica. 22.11.1983 LP Citiraj Prijatelji so kot zvezde, zmeraj so ti, tudi takrat ko jih ne vidiš. To je le eden izmed milijonih dokazov zakaj so prijatelji pomembni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko !Sama še ne spoznam prav na to temo in se imam namen se poucit. Ker imava s partnerjem že nekaj časa težko obdobje me zanima kako se sploh ujemava in ali nama bo v prihodnje kaj boljše ali enako ali še slabše. Ali bom sploh lahko pozabila na stvari ki so se dogajale?On:30.6.1982Jaz:9.8.1984 Upam, da boš odgovoril, zakar se ti res zahvaljujem hvala, pa lp Pozdravljena Delphina! Veš, menim, da je najboljše, da človek dela tisto, kamor ga peljejo njegove želje - morda je to kdaj in za koga tudi astrologija. Kajti, če bi me zanimalo popravljanje avtomobilov, bi najbrž cele popoldneva "šraufal" le te... Tako pa avto raje peljem k mehaniku ali prijatelju, ki to rad in dobro dela.... On:30.6.1982 9 1 4Jaz:9.8.1984 7 2 1 Nikjer ni tistega, ki gi garantiral, da bo zveza, katera 'je dobra' po dzk takšna tudi v resnici. In hkrati poznam zveze, kjer ni navidezne kompatibilnosti, pa pari živijo zelo osrečujoče življenje. Seveda je torej naše življenje v veliki meri odvisno od naše življenjske usmerjenosti in osebnega pogleda na svet tako enega kot drugega. A na svet vsak gleda s svojimi očmi - slovenski rek pravi: Vsake oči imajo svojega 'malarja'. In ravno na tem področju lahko s pomočjo DZK marsikaj ugotovimo. Ugotovimo pa lahko tudi to, na katerem področju naj delujemo in kako, da bomo stvari lahko izboljšali. Po DZK je dinamika vajinega partnerstva zelo zanimiva in dinamična. Med vama vladajo močne sile, katere se lahko kažejo v močnih čustvih tako zagledanosti, privlačnosti - pa tudi jeze, nestrpnosti itn... Ta dinamika je zelo zanimiva takrat, kadar se ujameta in zoprna takrat, ko se ti čutiš nekako kontrolirano. No, letošnje leto pa se je stvar obrnila - on se najbrž čuti pod tvojim nadzorom. Poleg tega si ti letos na življenje najbrž pričela gledati drugače. Najbrž želiš imeti dom in družino in vztrajaš pri tem. Zanj pa je prav mogoče, da ga takšni pogovori obremenjujejo, čuti se pod tvojim nadzorom, kar mu prav gotovo ne ustreza - in so težave tu... In ker imata dostikrat tudi z razumevanjem en drugega, se o vajinih težavah sicer lahko pogovarjata - bolj pomembno pa se mi zdi, da bi se pogovorila najprej o tem, kaj in kako je eden razumel drugega. In ko bi našla skupen jezik - bi se pogovarjala o vajinem življenju. Zelo pomembno se mi zdi to, da človek vedno lahko izrazi svoje občutke - saj nam tega nihče ne more oporekati. Seveda pa nastane težava takrat, ko je besedam občutkov 'prilepljen' še očitek, jeza ali kakšno drugo čustvo. In v komunikaciji se letos spet čuti pod nadzorom on, ti pa si pri svojih zahtevah veliko bolj jasna in vztrajna kot prejšnja leta..... Vajini življenjski cilji so nekako skladni, vendar bi po mojem mnenju največ dosegla z napredovanjem pri komunikaciji. Po DZK lahko vajino zvezo ocenim samo kot -3, kar pa je seveda daleč od zadovoljivega. Po konceptih iz litarature ti lahko povem še to, da 'dobra' zveza praktično nikoli ne more postati odlična (največ prav dobra) kajti upošteva vsakodnevno srečo ljudi, zadovoljevanje osebnih potreb, zadovoljevanje njune okolice (srečni/nesrečni sorodniki) bogastvo ( skrbni otroci, dobri odnosi med družinskimi člani , ..... in ne nazadnje tudi materialno blagostanje. Menim tudi, da je dobro, da vsak najprej prične pometati pri svojem pragu, saj takrat opazimo, da smo preveč gledali le rože na sosedovem vrtu. Kajti naše rože zahtevajo skrb, zalivanje gnojenje, čiščenje, .... za sosedove smo običajno naredili kaj malo - pa vseeno tako lepo cveto. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Vojko !Resnično se ti iz dna duše zahvaljujem za tako izčrpen in hiter odgpvor. Skoraj težko verjamem(ampak verjamem ) kako si naju prebral. Ko sem sama nekaj brskala, sem v bistvu vidla bolj negativno napoved, ko si mi jo dal ti.Sama nekako tudi verjamem, da poznamo sami vse odgovore na naša vprašanja. Samo nekoliko me je strah, da bodo ti ogovori prišli prepozno in da bo vsemu skupaj botroval strah pred življenskimi sprmembami-moj strah. Resnično hvala, pa lepo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko !Resnično se ti iz dna duše zahvaljujem za tako izčrpen in hiter odgpvor. Skoraj težko verjamem(ampak verjamem ) kako si naju prebral. Ko sem sama nekaj brskala, sem v bistvu vidla bolj negativno napoved, ko si mi jo dal ti.Sama nekako tudi verjamem, da poznamo sami vse odgovore na naša vprašanja. Samo nekoliko me je strah, da bodo ti ogovori prišli prepozno in da bo vsemu skupaj botroval strah pred življenskimi sprmembami-moj strah. Resnično hvala, pa lepo življenje Hvala Delphina Me veseli, da veliko vidiš, čutiš. Za odpravljanje strahu pa je meni najbolj pomagal Učbenik Življenja - Martina Kojca. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav!Zanima me kakšno prihodnost ima zveza med 3-8-9 ( jaz) in 1-7-8 (on) oziroma, če se mu kaže kakšna odselitev od doma. Hkrati me zanima kako dolgo bom zdržala tempo: zjutraj od 4-6h honorarno delo, potem 8 ur službe , kjer prevladujejo zahtevnejše stranke, kasneje pa še 3 krat na teden šola ( po 3 ure). Sem še mama. Hvala in lep petek! Noka Tako kot si me vprašala ti pač težko odgovorim. Torej, kakšna je prihodnost med vama? Kajti vajina prihodnost je v veliki meri odvisna od vaju samih! Kajti kolikor vem zaenkrat še ni znanega recepta, ki bi povedal to, kar sprašuješ! Kar zadeva tvojega tempa. Kot sama veš, osebno boljše deluješ na kratke proge, profesionalno pa tudi na dolge. Za letos obstaja velika možnost, da boš v profesionalnem življenju zelo dinamična vse do konca januarja. Nato se zadeve na področju tvojega dela umirijo. Naberi si nekaj finančne zaloge in drugo leto troši le za tisto, kar je nujno potrebno. Naslednje leto je zate namreč karmično in ti bo samo sproti kazalo, kaj je ok in kaj ni. Seveda pa je boljše, da letos nadaljuješ delo le tam in na tistih področjih, katera si opravljala že lansko leto in so ti letos že dali rezultate. Tisto, kar ni prineslo nobenih ugodnih rezultatov pa je dobro, da kar vržeš v smeti. Njemu se letos življenje najbrž zatika na več področjih - posebej tam, kjer je preveč vztrajen in prehiter. Prav lahko, da ima želje po selitvi, po spremembi okolja v katerem je bolj profesionalno. V naslednjem letu pa se mu odpirajo nove možnosti in priznanje preteklega dela na profesionalnem področju. To, ali se bo selil ali ne - to pa je odvisno od mnogih stvari. (žene ga pa). Sicer pa ti priporočam, da zmanjšaš intenzivnost delovanja tam, kjer pač ni prav dosti koristi, oziroma je škoda večja od tistega kar zaslužiš oziroma dobiš. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla! Vojko, mene pa zanima gledano iz Kijevskega stališča odnos med 481(jaz) in 418(moj partner),kdaj bo primeren čas za selitev in novo zaposlitev??? Hvala in lepo pozdravljen! gabanka Hvala za vprašanje, ki samo po sebi zahteva veliko širšo obravnavo kot jo lahko zapišem tukaj. Zveze med enakimi KIjevskimi znaki običajno nastanejo v najstniških letih, ko je pomembno, da sta dva enako čuteča in misleča. Torej osebno sta si dokaj podobna, le, da je tvoj partner najbrž veliko bolj odločen in samozadosten od tebe. Ti svojo moč dobiš takrat, ko si zastaviš nalogo, katero z veseljem in radostjo izpolnjuješ. V komunikaciji pa imata najbrž kljub notranji podobnosti kar nekaj težav, posebej ker so vajini življenjski cilji precej vsaksebi. Letošnje leto je karmično za vaju oba. Torej čas, ko vajino delovanje v svetu takoj pokaže, kaj je želeno in kaj ni. Kje se poslušaš in kje se ne. Kje rineš skozi prava vrata in kje ne itn.... Če že dalj časa (vsaj 2 leti) deluješ na tem, da bi našla novo službo, se izobraževala itn, potem te ta služba lahko čaka že letos, ali v naslednjem letu. Če pa je zate služba le sredstvo za pridobivanje denarja in svoje delo opravljaš odlično, potem pa je dober čas za novo službo samo še letos... Dober čas za selitev pa je čez 3 leta. Seveda je tudi to odvisno od tega, kaj želiš s selitvijo doseči. Ali se selita zato, ker si želita (to je čez 3 leta) ali zato, da bi s tem dosegla drugačen stil življenja. Pomebna pa je seveda tudi smer in - poglej prvi stavek tega posta! Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček22 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 No, bom poskusila ponovno. Rada bi le , če mi lahko kdo malo pove, kdaj bom zanosila, nič druga. Jaz (22.11.1983), dragi(2.3.1981)To je vse, najlepša hvala kr vnaprej. LP Citiraj Prijatelji so kot zvezde, zmeraj so ti, tudi takrat ko jih ne vidiš. To je le eden izmed milijonih dokazov zakaj so prijatelji pomembni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 No, bom poskusila ponovno. Rada bi le , če mi lahko kdo malo pove, kdaj bom zanosila, nič druga. Jaz (22.11.1983), dragi(2.3.1981)To je vse, najlepša hvala kr vnaprej. LP Sonček Dobiš moj odgovor, ko prideš na vrsto - Kmalu! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček22 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Sonček Dobiš moj odgovor, ko prideš na vrsto - Kmalu! lp, Vojko HVALA, oprosti ampak nisem vedela, da sotjim v vrst.Še enkrat oprosti, a jih je še dosti spredaj? LP( v pričakovanju odgovora) Citiraj Prijatelji so kot zvezde, zmeraj so ti, tudi takrat ko jih ne vidiš. To je le eden izmed milijonih dokazov zakaj so prijatelji pomembni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.