mani 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Pozdravljen,Vojko ! Vojko,hvala za tvoje razmišljanje.Veš,pri moji hčeri se mi zdi,da se v "tem življenju" mora predvsem naučiti vztrajati in biti dosledna.Zato pa ji "življenje" in situacije v katere pade,namenja priložnosti,da dobi izkušnje,čeprav so te zanjo večkrat boleče.Študij pa je proces,pri katerem sta vztrajnost in doslednost pomembni.Sicer pa te še kaj zaprosim za pomoč.Lep dan,kljub snežni odeji ti želim.Pozdrav od mani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2006 Pozdravljen,Vojko ! Vojko,hvala za tvoje razmišljanje.Veš,pri moji hčeri se mi zdi,da se v "tem življenju" mora predvsem naučiti vztrajati in biti dosledna.Zato pa ji "življenje" in situacije v katere pade,namenja priložnosti,da dobi izkušnje,čeprav so te zanjo večkrat boleče.Študij pa je proces,pri katerem sta vztrajnost in doslednost pomembni.Sicer pa te še kaj zaprosim za pomoč.Lep dan,kljub snežni odeji ti želim.Pozdrav od mani Hvala mani Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Zdravo Vojko, zanima me, kdaj je v prihodnjem tednu ugoden čas za pridobitev :$$: oz. sponzorjev. 849 Lep pozdrav Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 Zdravo Vojko, zanima me, kdaj je v prihodnjem tednu ugoden čas za pridobitev :$$: oz. sponzorjev. 849 Lep pozdrav Tina, ta mesec je skorajda ves (še) ugoden zate Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Hvala Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Hvala Ni kaj. Vse fajn ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelli1 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Zdravo Vojko! Zanima me ujemanje s svojim partnerjem in kakšne imava kaj možnosti za potovanja. Jaz: 923On: 115 Hvala za odgovor in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2006 Zdravo Vojko! Zanima me ujemanje s svojim partnerjem in kakšne imava kaj možnosti za potovanja. Jaz: 923On: 115 Hvala za odgovor in lp! Živijo Nelli1 Lepo, da te zanimajo dobre stvari. Kar zadeva potovanja, je odvisno od tega za koliko časa gresta - od tega je odvisna tudi ugodna smer za oba hkrati. Kar zadeva pa kompatibilnosti - vama bo veliko bolj jasno - po potovanjih, še bolj pa po kakšnem daljšem skupnem delu.(Bi res rada odgovor - kar tako - ekspress?) Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelli1 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Zdravo Vojko! Hvala za ta prvi odgovor. Ja, res me zanima najina kompatibilnost. Skupaj sva že kar nekaj let, živiva skupaj in tudi potujeva, pa me res zanima kako nama kaže. Lp! ...ali bi bilo pač bolje da se oglasim v temi za kak daljši odgovor?... Lp, Nelli1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liliputa 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Pozdravljeni, sem nova na tej strani in sem prišla do te teme. Zanima me, kao mi kaj kaže na službenem področju, saj se pri nas dogajajo neke spremembe in me zanima, kaj mi bodo pinesle. Ker pa sem ravno pri odločanju za podipl. študij, me zanima, če je turizem7hotelirstvo prava stvar zame, za to sem se odločila, ker me res zanima. Moje število je 766 (roj. 5.5.75) - če sem si ga seveda prav izračunala Hvala za odgovor in prijeten dan, L Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 Zdravo Vojko! Hvala za ta prvi odgovor. Ja, res me zanima najina kompatibilnost. Skupaj sva že kar nekaj let, živiva skupaj in tudi potujeva, pa me res zanima kako nama kaže. Lp! ...ali bi bilo pač bolje da se oglasim v temi za kak daljši odgovor?... Zanima me ujemanje s svojim partnerjem in kakšne imava kaj možnosti za potovanja. Jaz: 923On: 115 Lp, Nelli1 Nelli Kar zadeva potovanj je letos zadeva takšna, da je za vaju skupaj slabo leto za dolga potovanja, saj nimata skupne ugodne smeri. Za krajše poti je seveda polno možnosti, vendar so te odvisne od mesečnih energij. Podaj mi destinacijo, pa ti napišem ugoden čas, ali pa mi daj čas, pa ti povem smer. Kar zadeva kompatibilnosti lahko zelo solidno živita v ritmu, kakršnega sta si očitno že naredila - ritem svobodnega gibanja, saj je ravno svoboda (kljub temu, da za vsakega od vaju drugačna) tisto, kar oba potrebujeta. Po KIju pa je kompatibilnost med vama dokaj skromna in dolgoročno težko prinese srečo in bogastvo v skupnem življenju. Lep pozdrav, Vojko Pozdravljeni, sem nova na tej strani in sem prišla do te teme. Zanima me, kao mi kaj kaže na službenem področju, saj se pri nas dogajajo neke spremembe in me zanima, kaj mi bodo pinesle. Ker pa sem ravno pri odločanju za podipl. študij, me zanima, če je turizem7hotelirstvo prava stvar zame, za to sem se odločila, ker me res zanima. Moje število je 766 (roj. 5.5.75) - če sem si ga seveda prav izračunala Hvala za odgovor in prijeten dan, L Liliputa pozdravljena Letos boš imela zelo dinamično življenje, sprememb pa bo seveda tudi polno. Morda celo na izbiri tvoje življenjske poti. Turizem in hotelirstvo imata široko paleto zanimivih del in verjamem, da lahko tudi tu najdeš pravo delo zase, saj si odlična organizatorka in pomočnik ljudem, ki hkrati obvladuje zelo veliko stvari in je rad v družbi. Menim, da je izbira zelo dobra. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katkakg 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Septembra se vrnem iz porodniške v službo. Dogovoriti se moram za novo delovno mesto, ker je bilo moje prejšnje ukinjeno. Kdaj je ugoden termin za dogovor? Lahko pričakujem napredovanje? 23.9.1978 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ŽIVJO VOJKO! Precej energično se odvija vse okrog mene (sluzba, okoje), pa se kar drzim, in se dobro pocutim, ozemljeno bi rekla.. Vseeno pa me tezi ljubezensko zivljenje. Ravno se mi zdi da nekako stece komunikacija, vsaj priblizno, pa se zopet zelo zalomi. So obdobja, ko ne najdem poti do partnerja, pa naj se tako poskusam. Ne vem, ali je to samo obdobje (ki sicer ze traja) ..?Me kar preganja in mi jemlje ogromno energije. Vsakrsni poskus resevanja pa je v vecni primerov odbit z njegove strani, zato zdaj cakam, kar pa je se bolj utrujajoce. hvala za odgovor in en pozdravcek. S. Vojko, pozabila sem dopisati:jaz- 692on- 784 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 Septembra se vrnem iz porodniške v službo. Dogovoriti se moram za novo delovno mesto, ker je bilo moje prejšnje ukinjeno. Kdaj je ugoden termin za dogovor? Lahko pričakujem napredovanje? 23.9.1978 Katkaq Imaš zanimivo energijsko situacijo. Načelno letos doživljaš rezultate svojega dela v zadnjih treh letih. Ker praviš, da si bila na porodniškem dopustu, je seveda jasno, kje si bila najbolj aktivna. Tako je glede na ukinjeno delovno mesto lahko možno marsikaj, tudi napredovanje, kljub temu, da se ne morem otresti drugačnega mišljenja. Vsekakor pa se ti na profesionalnem področju poti odpirajo in lahko marsikaj dosežeš tudi v primeru, da v tvojem podjetju razmišljajo drugače kot ti. Še vedno menim, da je najpomembneje, da svoj čas in ljubezen posvetiš bitju, ki si mu pokazala pot na ta svet, da svojo energijo in vesoljno ljubezen usmerjaš nanj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 ŽIVJO VOJKO! Precej energično se odvija vse okrog mene (sluzba, okoje), pa se kar drzim, in se dobro pocutim, ozemljeno bi rekla.. Vseeno pa me tezi ljubezensko zivljenje. Ravno se mi zdi da nekako stece komunikacija, vsaj priblizno, pa se zopet zelo zalomi. So obdobja, ko ne najdem poti do partnerja, pa naj se tako poskusam. Ne vem, ali je to samo obdobje (ki sicer ze traja) ..?Me kar preganja in mi jemlje ogromno energije. Vsakrsni poskus resevanja pa je v vecni primerov odbit z njegove strani, zato zdaj cakam, kar pa je se bolj utrujajoce. hvala za odgovor in en pozdravcek. S.Vojko, pozabila sem dopisati:jaz- 692on- 784 Satiah Lepo, da si pozorna na to, kar se dogaja tebi in njemu. Morda bi se vseeno opazovala še malo boljše. Morda bi pogledala v svoje globine... Morda se bi vprašala: Kaj vse je tisto, kar pričakujem od njega? Je pričakovanje 'fair play'? Kaj ga nisem vzljubila prav zaradi tega kakršen je? ...... Človek lahko doseže marsikaj. Celo zvezo s človekom, s katerim ne gresta skupaj (četudi se ljubita).Morda pa bi bilo dobro, da se vprašamo: Kakšna je (bo) cena takšnih "uspehov"? In moj občutek - ter poznavanje tvoje energije v letošnjem letu mi govori, da si ti tista, ki reagiraš na prav poseben način in seveda on ne najde drugačne poti na tvojo komunikacijo kot da 'te odbije'. Kajti on je letos komunikacijsko pod vplivom energije vode - torej v obraz dobiš vse tisto, kar si 'vrgla' vanj. Torej se krepko zamisli sama nad sabo. Oprosti, vem, da lahko boli. A tisti, kateri bi rad slišal le sladke besede, mene ne vpraša. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katkakg 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Hvala Vojko! Malo sem zbegana, ker ne vem, kaj misliš s tem, da imam zanimivo energijsko situacijo in da se ne moreš otresti drugačnega mišljenja. A mi lahko, prosim, to razložiš in napišeš tudi, kateri termin bi bil najbolj primeren za dogovarjanje za službo. Obenem pa bi rada pohvalila tvojo rubriko in pa vse tvoje prispevke, ki jih objavljaš. Res so mi všeč in občudujem tvoje znanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Hvala Vojko.To cenim, in zato ti pišem (ne zaradi sladkih besed). Je pa kdaj težko to slišati, še težje sprejeti. Vem da smo si mnogokrat ogledala drug drugemu... pa lep vikend,S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Živjo Vojko!Rada bi vprašala za osebo 10.9.52,kdaj se kažejo kakšne finančne izboljšave,ker je že malo kriza!Hvala Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Mene pa zanim katere so osebne številke za datum 30.8.1989, saj si tega ne znam izračunati. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Hello, Vojko!spet jaz. tokrat me zanima, kako bo počutje na splošno za recimo naslednje 3 mesece. par mesecev sem že bolj tako tako in upam, da mi bo posijalo sonce v srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Živjo Vojko! Zanima me koliko možnosti je, da se zbližata 29.11.1981(ž) in 11.8.1981(m)?Notranji dejavniki ,kolikor čutim, naju vežejo(morda se tudi motim), je pa vprašanje zunanjih, predvsem pri meni jeseni, ko preidem iz študentskega statusa v diplomantko, ki bo iskala službo in stanovanje, najbolj se bojim da jo(ju) bom prisiljena sprejeti v drugem kraju kot živim zdaj(kjer živiva oba in on že ima resno službo tu). Hvala vnaprej pa lepo se imej;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2006 Živjo Vojko!Rada bi vprašala za osebo 10.9.52,kdaj se kažejo kakšne finančne izboljšave,ker je že malo kriza!Hvala Angeo 2. Julij 1978 - 4 4 5oseba 10.sep. 1952 - 3 7 1 Pozdravljena angeo. Je to oče - za kogar sprašuješ? Če je v lanskem letu vsaj malo kazalo na boljše, bo letos še več rezultatov, če le vztraja na svoji poti. In v naslednjem letu uspeh. Če 'nič' ne dela. tudi finačni rezultati ne bodo kaj prida. lp, Vojko Mene pa zanim katere so osebne številke za datum 30.8.1989, saj si tega ne znam izračunati. Lolita Lempicka Lepo, da vprašaš. No, pravzaprav sploh ni potrebno izračunati. Greš na mojo spletno stran in 'poklikaš'...No, KI števila za rojenega 30.8.1989 pa so: 2 5 2 Lep pozdrav, Vojko Hello, Vojko!spet jaz. tokrat me zanima, kako bo počutje na splošno za recimo naslednje 3 mesece. par mesecev sem že bolj tako tako in upam, da mi bo posijalo sonce v srce. Živijo Pa si prosim tako prijazna, da mi sporočiš tvoja KI števila, ali vsaj rojstni datum! Prosim. Lp, Vojko Živjo Vojko! Zanima me koliko možnosti je, da se zbližata 29.11.1981(ž) in 11.8.1981(m)?Notranji dejavniki ,kolikor čutim, naju vežejo(morda se tudi motim), je pa vprašanje zunanjih, predvsem pri meni jeseni, ko preidem iz študentskega statusa v diplomantko, ki bo iskala službo in stanovanje, najbolj se bojim da jo(ju) bom prisiljena sprejeti v drugem kraju kot živim zdaj(kjer živiva oba in on že ima resno službo tu). Hvala vnaprej pa lepo se imej;) Hoj eley Možnost zbližanja praviš! Ta dva sta si že blizu. Morda preveč, da bi lahko bila skupaj! In zelo težko bosta ostala skupaj, saj imata precej različne življenjske poti. No, mogoče se srečata kdaj kasneje v življenju, ko bosta rešila vsak svoje težave z odnosom (njenim notranjim odnosom, pogledom na ...) do družine. Posebej to velja zanjo. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Pa si prosim tako prijazna, da mi sporočiš tvoja KI števila, ali vsaj rojstni datum! Prosim.joj, vedno znova pozabim. 858. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Najlepša hvala Vojko,da sprašujem za očeta,ker je menjal službo in je prehod kar hud(majhna finančna kriza)sem pa ti zelo hvaležna za odgovor! Si mi polepšal dan Lep pozdrav! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Hvala Vojko! Zanima me, če je na videlu kakšna selitev, oz. kdaj bo, saj status quo že predolgo traja P.S. Te moje številke se mi zdijo grozljive, v bistvu ves moj ki horoskop- črna prst je tako grozno opisana, nič dobrega 252 Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.